Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Sklizeň 2001? - Klikni zde pro originální téma
Lackyfree
Nazdar....
Chtěl bych se zeptat:
Nemam teď moc kytí a zatim to nechce dozrát (většina vlásků je bílech, jen některé mají hnědé špičky) - máte stejný problém?
Navíc mám NONAME semínka - kytí je fakt hezký (outdoor - kýbl cca. 10l - výžka asi 160cm), ale co jsem zkoušel vzorek tak nic moc - jemně to zhulí. Kytí vypadá na klasickou SATIVU. myslíte že mam šanci že se kytí ještě polepší?
Jak jste na tom s úrodou vy (zvláště při tomhle počasí)?
Co mam pro ni udělat aby se polepšila?
Takovýhle kytí jsem ještě nikdy neměl a tak nevím. Dřív vypadaly kytí spíše na hybridy s INDIKOU a slušně zhulovaly už i záštipky.
Jaký názor máte na to za jakým účelem si kytí tvoří THC. někde jsem četl že kvůli obraně proti slunci...?
Myslíte že mam ještě šanci na nějaký slušný výsledek?
Jo a s krystaly to taky nevypadá slavně, jsou sice viditelné pouhým okem ale žádná sláva.
A taky mě zajímá estli někdo nezná Henrichovku? Dostal jsem asi 50 semen a vzorek a byl ready (zařadil bych ji asi mezi nejlepší Czech made). Prej ji dost pěstujou někde u Ústí nad Labem, ale nic víc nevim. příště už nechci nic ryskovat. U nás sklízeli jen nedočkavci s nic moc účinkem - a co vy. Řekl byh že dle mých zkušeností to chce asi tak ještě měsíc.
Fakt moc díky za každý Váš názor a radu - začínám si zoufat. myslim že tohle téme bude zajímat dost lidí.

Svoboda je základní priroitou každého člověka pro spokojený a štastný život v komunittě rádoby nadřazených HOMO SAPIENS. Veškerá svoboda končí zásahem do základních práv a svobod člověka na život. Proto by měla být marihuana svobodná......
miki
taky mi vubec nechtej dozrat palice, rekl bych ze je to skutecne tim debilnim pocasim. jeste chvili je necham, pristi tejden ma svitit slunko.
thcman
čau ramba, ja to už radši setnul před tejdnem, mam i foto tak až nascenuju tak ukažul, byly doceela doost hnedý alee mohli víc, Já byl zase posranej, né z čórkařů ale ze sousedů boonzzáků. je to mor. Se my takhle zdalo jak mi poliš bere dopazour a hned jsem byl vzhůru. Too tejdne jsem je sejmul. Tak ať vám tam borci vydržej. NiNja
sativa
Nebojte se, sice sem sklidil pred dvema dny, ale jeste mam dve kytky, ktery sou na tom stejne a nejsou ve skříni, oni než začne mrznout dozrajou, přece nechcípnou mladý nedozrálý, dejte jim cas, vzdyť mě kytka kvetla 3 měsíce
spaceman_86
mě to vůbec nekvete jenom asi 3 kytky...
tak fakt už nevim...
maestro_007
Dockejte casu a kytky se vam odmeni...

Zalezi hlavne na modelu kdy dokvete, jednou jsem sklizel v listopadu.

Tazke cekat a cekat.. (pozor na plisen)
Kosi
Jo plisen je svine jednu kytku sem us musel kuli ni stenout pac este tejden a byla by cela takle to je este v pohode celkem pekne zmastuje.Zbytek mam este venku naky č velky jedna teprv zacina kvist tak sem je trochu prolil slepicakem uvidime co to provede.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma