Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Nazory - papundeklovy box!! - Klikni zde pro originální téma
Frutexx
??? JE mozno (bezpecno) ficet v papundeklovem boxe????
. . . premyslel sem o nejakych bezpecnostnich opatrenich - jako nejake izolacni vrstvy atd . . ale nevim nevim??? . . .
Yarreck
zkus hledat,napr zde je celkem vystizne tema http://grower.cz/forum/showthre...ight=polystyren
hexamin
co je to papundekel? pls
Krychle
karton....teda spon myslim...;)
no a karton bych k pesteni moc nepouzival...mozna tak nouzovou matkarnu z kartonu, ale jako skrin...nee...bal bych se, ze to chytne...:flamer:
citace:
Původní příspěvek od hexamin
co je to papundekel? pls


papundekl je snad neco na zpusob preklizky. ale ruku do hohne za to nedam :D
Sinuhet
Nehorlavost zvysit napustenim vodnim sklem.
van blade
ja znam papundekl = karton
a to neni dobrej napad udelat pestirnu z tohoto materialu..
viz KRYCHLE byc se bal ze to chytne. navic skrin potrebujes pevnou, nekde zavesit stinitko+vybojku, nemluve o dalsich vecech -proste bezpecnost - kazdopadne pevnou konstrukci - aspon kostru.a na obal zkus treba preklizku nebo "sololit" u nabytkovych skrini je z toho zadni stena. nebo tenka drevotriska ..
at se dari :)
Frutexx
Papundekl = karton . . spravna odpoved . . s tou nosnosti by to nebylo zase az tak spatny - vyzkouseno na 70W vybojce + 17 W usporka (a nejaky ten odtahovy vetrak popr. 2 nehrajou zas az tak velkou roli) . . . mimochodem na ty krabici mi stala pul roku asi 50 kg televize . .a zvladla to v pohode ( ta krabice ) . .mel by to byt takovy zkusebni box!! . . JESTE BY ME ZAJIMALO STACI-LI NA RUST v boxe (42x64x46 - ŠxVxH) jiz zminena 17W usporka . . .. a jeste jedna vec . . steny potazene alobalem a prestrikane bilym sprejem ( prawe kuli izolaci tepla od sten boxu - alobal je nehorlavy material ne?? . .
Krychle
Tech 17W je prece jenom trochu malo...na tyhle rozmery...jako poroste to, to jo....ale jak?:(...mrkni se tady okolo, spousta lidi pestuje pod usporkama, tak treba neco pochytis...:D
A k tomu alobalu asi toto...je to nehorlavy material...to je...ale neni to izolacni vrstva! Kdyz by ti vevnitr neco chytlo, tak ten alobal neochrani steny z kartonu pred pozarem...alobal nadherne propousti teplo a tim zarem by se steny mohly klidne vznitit....jak psal Sinuhet, napust steny vodnim sklem...jestli se teda nerozmoci;)...je to vyzkouseny a fakt to nehori...:D
Frutexx
tak jo zkusim to nechat nasosat vodni sklo . . . tak sem nasel druhou warmwhite usporku 15+17W = 32W pro rust jedne kyticky by snad melo stacit - na kvet mam philipsacky SON-T 70W . . . snad sis nemyslel ze bych chtel kvest se 17 uspornejma watama :-) . . . . sem zvedavej kolik takovy vodni sklo kostuje !! . . hned se letim optat do barvu lakuu . . . . doufam ze na vetrani a chlazeni budou stacit 4 klasicky PC vetraky . .
Sinuhet
Radeji bych rostl pod tim sodikem, nez pod usporkama.
pildo
mal som kartonovu matkaren asi mesiac (kym som sa nemohol vratit do drevenej) a zvladala to v poho. len si neviem predstavit keby mi to nahodou skratovalo
Frutexx
tak sem to natrel vodnim sklem . . . pro jistotu 2 vrstvy . . .a svete div se karton nechytne ani pri pusobeni primeho ohne od zapalovace po dobu skoro 30 sec. (pak se zacne teprvee jakoby skvarit to vodni sklo) . . . :-)) SINUHET diky moc . . vynikajici tip . . .mozna tam hodim jeste dalsi vrstvu toho skla . . . este mi toho dost zbylo - tak si rikam ze snad neuskodi vice vrstev :-) . . zanedlouho snad poridim naky Photos
pildo
a kolkoze to stoji?
Frutexx
19 Kč. . .0,5l - sem koupil ja
jinak http://www.barvymarek.cz/index.php?XBuilder[product][1]=1400
Krychle
Frutexx: To jsem si opravdu nemyslel, ze chces kvist pod 17W...me se to zdalo malo i na rust...a to dost malo....:rolleyes:
Jak pravil Sinuhet:"Radeji bych rostl pod tim sodikem"...mam stejny nazor..:D
Phill
Ja bych radsi koupil za 300 box z malťáků v baumaxu, nebo podobnym shopu. Přeci jen to nechytne tak snadno jak nejakej karton a je to suprove skladny, no prostě malťákový boxy si nemuzu vynachvalit. U kartonu bych se fakt bal, ze mi to blafne. Jde taky hodně o bezpečnost, fakt bych nechtěl vyhořet. Na matkárnu bych se tam ani nebal dat tam nejakou usporku, ale sodik bych tam urcite nedaval.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma