Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Jiny svet,nebo okyslicena krev? - Klikni zde pro originální téma
deamoon
Nazdarek
Takova prihodicka,jednou si takhle vyhulujem,a model klasickej skunk,dal sem si par prasku a cpal je do ty mi tykvicky jako blazen,pak jeden sotik do plic a obratem tlak do hlavy.Ale v tom behem sekundy,jako bych spadnul z vesmiru,zatmelo se mi pred ocima a vubec nevim kde sem byl,prede mnou stal kamos a ja se ho obema rukama chytil a nechapal,videl sem jeho oblicej jako by sestavenej za sebou s kosti pak svalu atd,proste jako kdybych videl do nej,necejtil sem nohy,ale nepodlomili semi,ale naprosto nekontrolovany stav,vyraz jao kdybych videl konec sveta,trvalo to tak pet sekund a byl sem zpatky.Neni to jako kdyz rychle vstanu z postele a zamota se mi hlava,todle nebylo ono,byl sem jinde uplne jinde.uz se mi to stalo 2 krat,a nikdo nevi co to muze byt.
Je to vazne neprijemnej pocit. A docela mi nabehl strach jak nevim kdy.
Stalo se vam nekomu neco podobnyho?Jak si to vysvetlime?

Jsem bylinkar tak rok a jedu denne tak 6 mesicu,no obas vynecham den.

Zatim Caues

thc je legrace :-)
Yarreck
Cau,ja si myslim ze jsi tu ted velmi pekne popsal headshota.. Stalo se ti to po vicerym pukani a urcite ke konci dymky,trvalo to 5 vterin a div ze jsi neomdlel.. Jojo,zazils 5-ti vterinovej trip skoro srovnatelnej treba se salveji.. Neboj,stava se to skoro vsem a priste si to i vychutnej.. Rada: tento stav urcite neco naznacuje,ja si to zatim vysvetloval tak,ze je nedokysliceny mozek ci se telo brani dalsimu prisunu konopi.. :smoker:
molik
Headshot? A jak toho clovek docili a je to uplne bezpecny? Osobne se mi nic podobnyho nestalo, ale zni to zajimave.
Ted trochu mimo-jak se clovek citi treba na heroinu? Treba ganja jde strucne popsat nasledovne: zmatenost, nutkani k bezvyznamnemu smichu...blablabla, nechce se mi to rozepisovat, je to zbytecny. Ale jak je to na tvrdejch? Vidite vse (predmety) uplne jinak? Napr. ted koukam na monitor, tak ho uvidim jako nejakou rekneme treba kamennou kostku, ktera sviti?:)))
CAESAR
je to sposobene nedokyslicenim mozgu, a to asi takto, dym obsahuje urcite percento CO(kyslicnik uholnaty),ktory vznika pri nedokonalom horeni,tento sa na hemoglobin(cervene farbivo v krvi, ktore sluzi na prenos kyslika)viaze o mnoho lahsie ako kyslik, takze do mozgu sice krv ide, ale bez kyslika.kazdy nedostatok kyslika sposobuje odumieranie buniek.
MFT
deamoon: tohle se nedávno stalo kámošovi, když jsme dopálili 2 skérovýho špeka. byli sme v hospě, hráli fotbálek a on najednou odešel. jelikož sem já fotbálek nehrál (jenom sem se na nich zasekával:), šel sem za nim. najednou se začal brutálně motat. švihnul bokem do hrany lavice a prostě se sesypal na zem. pořád jen říkal, že neví kam de a nic nevidí. trvalo to tak 20 sekund a byl dobrej. druhej den mi popisoval přesně to, co jsi zažil ty...
CAESAR
to sklbanie je sposobene tym, ze sa obnovuje komunikacia mozgu so svalmi. da sa to predstavit asi ako ked zapnes pocitac, otestuje RAM zahuci mechanika, proste mozok akoby testuje spoj. nieco podobne vznika pri vysokych G, lebo sa Ti krv z mozgu presunie do noh.
deamoon
Je to treba jako nebezpecny? Nemuze se mi nic stat?
Docela by me to zajimalo.

Zatim
Sinuhet
deamoon: Ano je to nebezpecne.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma