Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
panackove - Klikni zde pro originální téma
hihi
Hehe, jsem zvědavej, co na to řeknete, určitě jste to zgoumli, ale přece jen teď sem narazil na tuto adres a myslím, že je to vcelku dobrá prdel :) :) :) :)

http://www.panackove.cz/

Mějte se good
Zdarec
majklovec
Jo, jo, moc se mi to libi. Fakt dobrej napad (zesmesnovat ty hovada), takhle se jim bude smat i desetiletej kluk - mozna za to dostane do drzky - ale taky dobry aspon se k nim neprida.

Zas po dlouhy dobe neco co mi dalo jiskricku nadeje ze u nas nezijou jenom blbci.
shamanjai
<b>Správně stop fašismu!!!</b>
Walhalla2000
2hihi

dobrej nazev threadu... to dalo asi praci vymysle co?

:-)))))
tehace
vona ta kampaň v pražskym metru, kerá inzeruje tuhle pejč je taky dost hustá... deně se bavím sloganem "pomozte najít svému obecnímu náckovi chválihodného koníčka dřív než zdivočí...." :)
Idea
ja osobne mam z tyhle kampane radost,ale nevim jestli to ty vylizany mozky akorat nenaprudi,bohuzel tenhle patek sme sli s kamarady po nasem sidlisti kolem druhe ranni,kdyz nas zezadu napadli ozrali skinheads,ja sem to odnesl pouze lehcim sokem :eek: (byli jsme vsichni lehce !stoned i kdyz to na veci nic nemeni) a nateklym okem... sou to ubohy vylizany plesky... :( takhle na ne :flick:
hihi
Walhalla2000: tak dlouho jsem nad tím přemýšlel, že mě nic jinýho nenapdlo, fakt sem nad tím strávil skoro půl pracovní doby :) :) :) :) :)

Mějte se good
Zdarec
livo
Už deset let ovšem postrádám kampaň na téma: MĚJTE RÁDI SVÉHO MÍSTNÍHO KOMUNISTU, jelikož si myslím, že patřej do stejnýho pytle s náckama.
Walhalla2000
Sem tak trochu sokovanej. Kdyz uz je zalozeny tohle tema, ktery sem nepatri, tak ho trochu rozsirim.

Nechapu, kde se v dnesnim svete bere na takovyhle veci prostor. Jak je mozne, ze to nekdo trpi. Jak je mozne, ze se stane to co v USA, ze nekdo muze zverejnovat takove veci, jako jsou na tomhle serveru

http://front14.org/users.htm

tam uz si vyberte stranku sami

hitlerjugend
holocaust
hitler is god
skin... (je jich tam hodne)
rusnazi

V podstate kazdej odkaz je plnej svinstva.

Pokud nekdo znate nejakyho hackera, tak se vubec nebudu zlobit, kdyz neco z toho nechate shodit. Taky jsem uz obeslal par kamosu, at s tim neco udelaji.

Kdyz clovek na takovy veci kouka, tak pak pomalu ale jiste zacina chapat, jak je mozy, ze nekdo nechava narazet letadla do mrakodrapu. Taliban, fasismus, extremismus, terorismus, vsechno to je jedno a to samy svinstvo...

Proc si vsichni radsi nedaji speka a kamaradsky nezahuli? Valcit? radsi zahulit a pak se uvidi...
hihi
Walhalla2000: to není tím, proč si nezahulí, co si myslíš, že dělají celej život v Afgánu, Pákistánu (mimo jiné nejlepší hašiš co jsem kdy kouřil byl odsud :)) a stejně jsou tak agresivní, protože jsou to stupidi, kteří věřej blbejm kecům, něco jako když se upalovali ve středověku lidi, za to, že byli jiní tady v Evropě. Prostě a jednoduše je to v lidech. A rozhodně bych to nepřecházel, takovýto věci a neshazoval, protože jedině informovanost o těchto hnusech dokáže lidi odradit>když si uvědomí co dělá jejich jednání.

Taky je mi z toho na blití, ale co s tím naděláš? Jediný co, tak mám strach, že půjdem srat všichni-hlavně Ti co s tím nemají a nechcou mít nic společnýho, jako včera :( SHIT :(

Mějte se good
Zdarec
FASTGROW
Hele wallhalo to je fakt svinstvo,jak si k tomu přišel?Jak je vubec možný,že takovýhle stránky fungujou?!
Walhalla2000
2 fastgrow

Poslal mi link jeden clovek z netu. Toho cloveka neznam. Ale co o nem tak vim, ták je to nejaky "bojovnik proti skinum". Vydava casopis atd... A prosil mne, zda neni v me moci to nechat schodit, nebo se tam aspon nabourat

a jak to, ze to je vubec povoleny? To je tezky. Nevim vubec, kde se ten server nachazi. A bohuzel na internetu je vsechno... vcetne propagace fasismu
Kubanec
kdyz sem videl ten spot proti fašounům měl sem z toho velkou radost,konečně pořádná antipropagace.Myslim že kdyby víc hulili...no asi by jim nepomohla ani ganja
Early_skunk
Fakt.Pridí je to a hodně.Pár jich znám a za tohle chtěj pořádat odvetný akce...I když oni toho nakecaj...
Mějte se sluníčkově
PuP
panackove sou fpoho server, doufam ze jim to vydrzi - melo by, protoze podle neceho co sem se doslech (! :) ) do toho vlada vrazila uz 15mega, no aspon ze se jim budou maly decka smat a snad je to nevcucne - je to trochu smutny divat se na klucinu kterej ma obcanku este teplou z foliovacky a hajluje jak o zivot aniz by vedel co to vlastne znamena - ze se stava fanatikem z vlastni blbosti nebo omezenosti. Negdo by jim snad mel ukazat cestu - myslim ze ten Slogan (velky S ! ;o) ) "pomozte najít svému obecnímu náckovi chválihodného koníčka dřív než zdivočí...." (nebo tak nak) to docela vystihuje, ale bohuzel jak jiz zname kazdej svy obecni fasisty, tak vime ze jedinej konicek jejich pestovani svych kostek (viz. citat "misto mozku z piva kostku" - nekteri jsou vydatni pestitele) a taky vime ze bohuzel gdyz nechytnou rozum sami a nevyserou se na to tak z nich vyrostou fasisti s mozkem totalne zblblym a to v tom smyslu ze celej zivot nezrali nic jinyho nez haknkrojc a hold se to na nich podepsalo - ale to mi prominte - tydle lidi bych vykastroval nebo rovnou vybil, protoze oni uz ani neziji - oni uz jen zivori ve sve zasti a 'narodni hrdosti'...

Ja je vlastne ani tak uplne nechapu - jak muze negdo chtit dat moc nad svym zivotem cloveku, pro ktereho nema lidsky zivot cenu? (narazim na nazi slogan 'ein volk, ein reich, ein fuhrer') mozna ze pro ne nema lidsky zivot cenu vubec pro nikoho (?)! mozna jen ten 'BILEJ' - je to fuckt hodne smutny...
a pokud pro nekoho nema lidsky zivot cenu - ma pak cenu nechat si takovyho jedince za prdeli jen kvuli toleranci, kterou oni nechapou ?

Pro me neexistuje slovo barva pokud se bavime o cloveku a o barve jeho kuze - at sou lidi treba zeleni s modryma puntikama - MY SME LIDI - GDO JE VIC??? BILEJ CLOVEK ??? - NE, DIKY RADSI ZCERNAM !!!
znam hodny bily, znam hajzly bily, znam hodne cikanu moc jich rad nemam, ale nektery svy cerny kamoshe bych nevymenil ani za nic - pro me existuji dve kategorie lidi - dobrej borcik a hajzl - jestli je treba zelenej a ma antenky kolem hlavu je mi uplne fuk!

Nesnazim se tady o nalezeni najekyho reseni - protoze prece 'nasili plodi jen a jen dalsi nasili' - to bysme se vratili do praveku a meli bysme se nad tim zamyslet - chcete sdilet stat s netolerantnim fanatikem nebo ho radsi kopnem do prdele at si de delat bordel do kriminalu ??? nebo je nahnat na rok na dva do nakyho lagrum, jak meli fasouni na zidy a jiny 'nizsi rasy' (teda bez plynovejch komor a tak), a nechat je tam at si uzijou to zradlo - mohli by vzit i svy hajlujici druzky - takovou odtucnovaci kuru nigde nenajdou..

Myslim ze na to abych vymyslel naky reseni tohodle VELKYHO PROBLEMU jsem moc malej pan, zkuste se nad tim zamyslet, thanx.


Walhalla2k: jednou sem se dival na fasounsky weby a musim rict ze vic na bliti mi asi nigdy esce nebylo - ja jen doufam ze vetsina lidi v tom vidi odstrasujici pripad a ne dokument a nedoceneni 'bile rasy' - bohuzel tomuto mamonu propadavaji hlavne deti, ktery z toho nemaj ani rozum jen chtej vypadat drsne (?)!

ALL: preji vynosnou a chutnou sklizen vsem co miluji sve kytky jako ja ;o)

a vsem co jim trafku ukradli: nezoufejte - jestli ste byli na svy kamarady hodni a nechrtili ste se tak nebudete mit nouzi.
KosMic
to Walhala: Nemyslim si, ze tohle tema sem (do Kurarny) nepatri. Do Kurarny podle me patri cokoliv, o cem se normalne mluvi, aktualni problemy, ktere primo nesouvisi s pestovanim atd. A nackove jsou VELICE aktualni problem.

Jakymkoli zpusobem pronasledovat lidi, kteri se LIŠÍ je naprosto nesmyslne. Co kdyby vzniklo nejake hnuti FullHeads, ktery by pronasledovalo skinheads. Plodit nasili je nanejvis nebezpecne.

Zesmesnujici spoty v televizi jsou snad naznakem zmeny...
shamanjai
Hele na těch billboardech jsou jak drží šnůru na prádlo, já byhc si dva koupil, aby mi taky drželi šnůru na sušení kytí...
Sunrise
Fůůůůj - vždyť by se to ani nedalo hulit, Shamanai, umíš si představit to qantum negativní energie, která by z těx holejch palic přešla do palic konopných? Na takový šňůře :( bych si nesušil ani kopřivy do čaje... Ale ta kampaň je NAPROSTO SUPERRR :) :) - jen tak dál!!!
oton
k tomu se dá říct jen jedno:

SMRT FAŠOUNŮM

kromě toho, že sem hulič sem taky hokejovej fanda a to dost skalní jezdim na výjezdy atd, a sem velmi potěšen že se nám náročnou dvouletou prací podařilo z našeho kotle vykopat všechny plešatce!!!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma