Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Receptář

 
Výroba haše přes bubble bags - Klikni zde pro originální téma
brel
Zdravím,
párkrát se tady objevil návrh, poslední od Majkla, vyrobit
bubble bag. Nějakou dobu se tím taky zabývám, půjčil jsem si digitál, dopadlo to tragicky, nicméně nějaký foto pro ilustraci. Výzkum pokračuje, až budou lepší fota, dodám.

brel
druhá serie obrázků, kvalita mizerná...

brel
poslední serie, některý fotky jsou hodně mizerný, vůbec je sem nedám, budou příště. Výzkum pokračuje, je mi jasný že nastává období sklizně...

brel
***

[Edited by brel on 04-04-2002 at 09:12 PM]
Hlava
Zdravím Brel..

Je to pěkný , jsem rád že to někdo vyzkoušel . Já jsem o tom taky uvažoval jenže jak jsem se dočetl na OG musel bys mít mooooc velký množství materiálu jako ten maník na OG kterej se zabývá vyrobou a distribucí tehle sáčků . Ten maník bydlí v US a má takový malý marihuanový plantáže v švýcarech , takže si může haše vyrábět do haleluja :)))) Takže jak jsem se dočetl já on vyrobí z 200g!!! zbytků pouze 6g dobrého haše , když uvážím práci , čas ... tak se mi to nevyplatí .

Nebo myslíte někdo že jo ???

Mějte se Hlava






Dee
Presto mi to prijde zbytecne ztratove...Rozpustnost tetrahydrocannabinolu pri 23 C je 0.25g na 100ml.
Zdroj - solidni tabulky org.chemie.
Jaky byl vysledek, co se koureni tyce ???
brel
***


[Edited by brel on 04-04-2002 at 09:13 PM]
brel
Zdravím,
to: Dee kdo tady mluví o 23 stupních C ?
Jo a co se kouření týče?, kvalitka...
Aaron Lightner
Dee> Fór je právě v tom, že THC je ve vodě nerozpustné. Voda tam je jenom jako médium, aby se zpracovávaný materiál mohl rozmixovat na jemnou sračku (viz obr. 1). Ochlazením pak ztvrdnou krystaly THC, které se olámou a zachytí se na 70um sítu.
Hlava
Zdravím

2Brel , díky za vyjmenování důvodů - znám je taky , chtěl jsem jen upozornit že mr. bublleman z OG má zbytků kila !! Takže tím jsem chtěl naznačit že je pro mě / a domnívám se že nejen pro mě / je nákup drahých bublle bagů tak trochu zbytečný přepych ....

... a s těma důvodama souhlas:smoker:

Dalším pokusům zdar :) , třeba změním názor...

Čau
chilum
Zkoušel jsem to taky. Výsledek je skvělej. Jediná slušná věc co se dá dat do chilumu kromě východních plastelínovejch materiálů. Vypadá to vlastně přesně jako Indickej čaras . Je to bezpracný, z muchlání palic v Indii jsou zničený dlaně, z bubnování přes plátno v Maroku taky, filtrování přes starej sítovanej filtr na monitor je otrava. Ale při týhle metodě za Vás pracuje mixer a mražák.
Není ale dobrý to dělat z vlhkýho materiálu. Já zakopávám zavařovačky s materiálem kterej má konzistenci jako kupovanej holandskej tabák. Do jointu se to musí stříhat a má to skvělou chuť, ale na bubble bags je to špatný - hodně malej výnos, musí to bejt asi suchý. Druhá věc - dělal sem to z rok starýho listí který sem měl schovaný pro strejčka příhodu a taky to stálo za hovno. byl to světle zelenej matroš co smrděl jak listí a vůbec sem se z něj nezhulil. To listí bylo suchý na troud a při mixování se asi rozbilo na tak malý kousky že prošli prvním sítem ( a asi tam žádný THC stejně nebylo).
Tak to sem Vám chtěl jen říct co už nemusíte zkoušet. zdar
phmh
joo to nesmíš to suchý tak moc drtit a suchý by to mělo být hodně a je to většinou závislý na kvalitě vypěstovanýho druhu,ale většinou to nejlepší co se tady u nás dá kouřit
z kytky co dobře doqetla a má velký množství krystalů to když si dáš práci a ostříháš i malý lístky s největším množstvím krystalů tak se ti může stát že vyprodukuješ až 10g ze 100g odpadu


brel
Zdravím,
takhle vypadá souprava v luxusním provedení. Vytahl jsem to odtud: http://www.bubblebag.com .
Už svoje fota nebudu vystavovat, mám se rád a jsem PARANOIK.... Postup je stejný, viz výše; zachovat pořadí filtrací dle hrubosti sít, sestupně. BAG 220µ je tady z GORETEXU, namotával se jim do šlehače... :)) lze nahradit kbelíkem bez dna. ;) Není třeba malý sáček 73µ, to je pro rozežrané američany... Pytel 25µ má tady jiný tvar, urychluje to filtraci, ale zvyšuje cenu.





[Edited by brel on 11-11-2001 at 03:27 PM]
brel
***

[Edited by brel on 04-04-2002 at 09:14 PM]
brel
§ 188

(1) Kdo vyrobí, sobě nebo jinému opatří anebo přechovává předmět určený k nedovolené výrobě omamné nebo psychotropní látky, přípravku obsahujícího omamnou nebo psychotropní látku nebo jedu, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci.

(2) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 ve větším rozsahu,
b) spáchá-li takový čin vůči osobě mladší než osmnáct let, nebo
c) získá-li takovým činem značný prospěch
brel
***

[Edited by brel on 08-02-2002 at 04:43 AM]
AppleMan
Zdravím pánové a dámy.
AppleMan
Ups.


Takže, co jsem chtěl říci.


Co takhle výroba pomocí statické elektřiny?

Dnes jsme to zkoušel a šlo to luxusně.

O co jde?
Vezmeme hromadu květů, listů nebo jakéhokoli matroše, ze kterého chceme dělat hašiš. Celé to hodíme do plastového kýble. a začneme jen tak na sucho míchat klackem, či vařechou.
Olámaná pryskyřice se bude usazovat na stěnách. Pak už jen stačí materiál vysypat do jiné nádoby, já jsem použil skleněnou misku a pryskyřice, která je na stěnách se vyklepne na sklo. Takhle to lze opakovat, dokud bude co vyklepávat.


Potom je postup již totožný jako přes bagy.
Gramy
Jaká je úspěšnost a časová náročnost? Aby tím člověk nestrávil celej den... Ale je pravda že na tom plastu to drží velice dobře
AppleMan
časová náročnost je úplně v pohodě, materiál musí být suchý. Výhoda je že to lze hned zkonzumovat.
Je to jen o tom, kolik má matroš pryskyřice. Použil jsem zbytky listů. spodní palice a různé jiné zbytky. Za 15 minut jsem měl hromádku sypkého prášku a po promnutí, zabalení a povaření ve vodě --cca 10 minut jsem měl kuličku dobrého hašíku. Takže celkové časové náklady tak půlhoďka max.
!ZAU!
Tak zitra jdu do toho.Hodim sem i mensi report.Jen se chci zeptat.Jakej pomer,ledu a vody dat?Pul na pul?Udelam i mensi experiment.Mam stonky ze 3 sklizni ve skrini.Nekde sem tu videl,jak nekdo delal BHO ze stonku,tak jsem zvedavej.Nekdo nejaky rady?Cemu se vyvarovat?
ten_hodnej
Zau důležité je mít 100% suchý materiál nejlépe 24 hodin v mrazáku ať se lip uvolní pryskyřice, to je asi jediná moje rada :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma