Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Legends seeds - Klikni zde pro originální téma
N3oM
Zdwaicko!! Koukam tak po netu a narazil sem na tuhle seedbanku kdyby to nekoho zajimalo tak tam maj celkem slusny vyber seedbanek mezi nimy napr. dj. Short, West coast seeds co. atd.. odkaz je tady: http://www.legendsseeds.com/ maj sice trosku drazssi ceny ale nekoho by to mohlo zajimat :) kdyby nekdo udelal matku tak by se tu zas objevila nova genetika :)
vlček
2 neom: newim jak tebe ale me tam zaujal pouze hog a el nino a ty ceny fuckt stoji za to :( a w podstate wsechno ostatni co tam maji se da koupit negde jinde lewnejc nebo sa jejich klony daji sehna t pres grower tak to je asi muj nazor
N3oM
jasny jasny ja jen ze tam je celkem dost seedbanek ktery nejsou az tak dostupny ale nektery modely by asi fakt staly za to :)
Kapka1
Maj to drahý jako svině.
ddt
Tieto rozne kanadske seedbanky su aspon u mna vysoko cenene spickovymi odrodami pre outdoor pre nase podmienky. Zatial co vela Dutch seedbaniek ponuka outdoor modely s casom kompletneho vyzretia niekedy v polke oktobra (rijen) tak tieto seedbanky sa hemzia autoflowering odrodami ci tymi s casom zberu koniec augusta (srpen) az velmi skory september (zari). Potence sa daju medzi nimi najst velmi slusne modely.
Co sa tyka indooru domnievam sa,ze Dutch genetika je spickova, teda aspon ta ktoru ponukaju seedbanky tu v europe.
Pre outdooristov moze byt este ako alternatyva ku Kanadskej genetike Swiss genetika, ktora je podobne kvalitna a ponuka zaujimave modely.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma