Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
-sylvania 600w, hydro, cellmax, buble, orange- - Klikni zde pro originální téma
jacquelin
předem musím říct, že než jsem se do jakékoliv činnosti pustila tak jsem grower sjížděla, vždy pořádně nakouřená, od rána do večera / málo !!!!! :rejp: , zkušenost ničím nenahradíš/, bohužel jsem spoléhala na svoji THC paměť. chyba.
tak jsem se konečně po dlouhé době dostala k tomu, abych se podělila o svoje první zkušenosti a vyslechla si vaše připomínky a postřehy.:rolleyes:
na začátku jsem začala s 2* J. Herer, 4* budha, 4* buble, 2*orange / to byl nápad /:rejp: :grrr:
pěstuji v místnosti cca 30 m/2
všechny stěny kromě stropu obaleny al folií / bílá versus stříbrná moc neřeším, protože názory se různí, ale jede vám to tak i tak, tak se tím zatím natrápím, protože problémů bylo a bude až nad hlavu :D /
folii jsem připevnila, tak že jsem do každého rohu místnosti rozepřela od země do stropu střešní lať a ni jsem folii prostě jenom nasponkovala. Drží perfektně a jde to kdykoliv demontovat.
lampa 600 w sodík sylvana
hnojivo cellmax
ph regulátor cellmax + -
nádoba 10l od nějaké pasty / 12ks /
dva vzduchovací motorky z akvaristiky maxima 2*3500 cc/min, 6w
odtah z místnosti spínají hodiny ve dne kažých 15 min a v noci každou hodinu vort medio / byl po ruce / 165 m/3.h/-1 kouknětě na http://www.klimavex.cz/
v místnosti mám klasiku ventilátor na noze / mají ho skoro všude cca. 500 kč / a zatím jede nonstop
teď si nasypu trochu popel na hlavu a představím několik chyb :confused: kterých jsem se dopustila
:rocket:
1.odumíraly kořeny a při výměně vody jich byla na dně slušná hromádka. Důvodem bylo málo vzduchu, katastrofálně málo
2.kýble jsem postavila na polystyren, protože ta místnost je docela studená a díky tomu se mně podařilo vařit kořeny cca 10 dní ve vodě o teplotě 25-30 C, polyš šel pryč a teď je tam 10-15 C
3.Ph bylo několikrát tak vysoko, že na to není ani stupnice, teď si chystám roztoky 3 dny dopředu, druhej den po nalití to ještě trochu srazím a pak to až do dálší výměny drží v toleranci
4.cca 15 den jsem se šla kouknout v noci jak spinkají a náhle sem zjistila, že spínač se rozhodl trochu natáhnout večerku :grrr: . vzhledem k tomu, že poslední noční kontrola byla 10 den, tak je taky možný, že se svítilo tahem 5 dní :sun: . spínač reklamace, vztávála jsem 3 dny ve čtyři a chodila budit sluníčko, fakt paráda.
5.postřikovala jsem listy během dne, já kráva, už to nedělám
6.v noci šla teplota pod 10 C, teď beru vzduch ne zvenku, ale z vedlejší místnosti a jsem 12-15 C
7.hnojivo jsem dávala od prvního dne v plné palbě, hrůza. teď držím poloviční koncentraci.
no a výsledek
z původních 12 mám čtyři kytky. musím poznamenat, že za celou dobu odešla sama od sebe pouze jedna kytka, ale zoufalost z celé situace /hlídat, nosit, měnit a dolívat vodu/ a průběh růstu /kytky rostly v jakých si vlnách rozjezd a skoro smrt, rozjezd a skoro smrt a tak pořád dokola/ mně donutil k radikálnímu řešení. vybrala jsem čtyři nejlepší (1* orang, 3* buble) a zbytek jsem poslala do věčných lovišť, stejně jsem se na ně nemohla dívat. tento tah se ukázal jako zásadní, protože během krátké doby je poznat pořádná změna.
to celé se odehrávalo celé dva měsíce. troufám si říct, že v současné době kytky vypadají jak mají. včera ( 13.2. ) jsem přepnula na 12/12 a uvidím co se bude dít dál. postupem času budu průběh popisovat a dodám i fotky.
jacquelin
tyto fotky jsou z prvních dní, teď vypadají uplně jinak. výška cca 35-40cm, listy jak prase, kořeny nádhera, ale ještě možná trochu málo. žáná nemoc, plíseň nebo jiná havět. zatím. jsem zvědává jak to bude pokračovat. ty fotky fakt dodám tak do tří dnů
nozdra
to jacquelin: držím palce i na noze a posílám K+, už se těšim jak ti to roste. Ne nadarmo se říká chybama se člověk učí, příště se ti už nic takovýho nestane. ČAO:frog: :bravo:
ytsim
Hoď sem growerko aktuální fotečky, jak se daří tvým mazlikům. Já sem taky včera přepínal na květ tak ať mam s čím porovnávat. Díky.
jacquelin
ťeď svítím 11 den na květ a mám přes den vlhkost 60% v noci mně to leze na 70%, protože míň větrám ( po každé hodině 15 min ). V noci mám totiž problém udžet teplotu nad 13 st. :o( Mám dvě otázky:
1. jak v pozdější době květu snížit tu vlhkost nejlépe nějakou fintou nebo udělátkem za min kč.:angel:
2. můžu kytky v průběhu jejich noci fotit ? Nebude mít blesk nějakej špatnej vliv ? ( venku to za bouřky taky blejská, že je světlo jak ve dne, tak snad ne? ):girl:
během dneška dodám fotky jak kytky pokračují. zatím je vše ok :punk: :punk: :punk:
mury
čau,tak ta vlhkost by se dala snížit silikogelem (nebo jak se to menuje-zkus to dát do vyhledávání,někde se votom píše a je tam i návod),nebo pořádným odvětráváním.A s tím focením-co kdyby si počkala až se rozsvítí-si dělám srandu,hele výkyvy ve fotoperiodě obecně nejsou pro kyti moc dobrý,ale když to blejskneš těsně před rozsvícením tak to bude ok.měj se .M.
TheKeptn
a jak máš vysoko hladinu ?
jacquelin
hladinu jsem davala, tak 5 cm pod květináč
TheKeptn
hmm tohle sem mel taky v bublaku ,ale kyticka se pak nejak rozjela , jedine co sem pro ni udelal že ji vyndal z keramzitu ostrihla vsechny stare koreny a pak jí šoupnul trochu níž do kvetníku až skoro ke spodu a ona za pár dní začala házet kořeny.. je to ale časove na dýl...
jacquelin
tak jsem se konečně dostala k těm fotkám, pořízeno 24.2. to bylo 11 dní co svítím 12/12 :sun:
1. anabolika-stojící řada z leva: Ph-růst / květ, hydro X/Y květ
-přední řada z leva: kořenový stimulátor, pk booster,
super enzym, hydro X/Y růst, acid Ph+, peroxid
-ležící-slunce sylvania 600w sodík
2. listový spray ( použila jsem ho 6 krát na začátku za bílého dne :grrr: , jak už víte , od té doby zatím ne)
3.pohled na celou zahradu :punk: vzadu je ventilátor, kterej mám chycenej ke stropu na šnůrce a nahoru dolu s ním hejbu podle potřeby, od startu jede nonstop na nejmenší rychlost ( 2 měsíce, byl new za 500kč to teda hodnotím :punk: :punk: )
4. čtyři stateční :bravo: na bublu v levo nahoře je jasně vidět, jak se může na kytce podepsat začázečník :rolleyes: ještě před měsícem vypadalo původních 12 ks hodně podobně, spíš hůř, potom jsem to zredukovala a výsledek je snad vidět ( na 99 % málo vzduchu ), až na buble v levo na h., z toho je psychicky labilní tvor :mutant: , ale nechám ho žít.:smoker: , je to až neuvěřitelný, když ty kytky ode mně dostaly tolik stresu, že ještě rostou !!!!! :punk: :punk: :punk: :punk: cannabis indoor bubler :punk: :punk: asi dobrej oddíl ! :D :D :D :afro:
5. hádaka - co je to? :eek: :eek: P.S. odpověď znám a později dodám,ale jen chci vědět, jak jste na tom se znalostma groweři, já nic moc
jacquelin
fotky
jacquelin
vršky ( dneska jsou už jsou paldy trochu větší :punk: )
1. levej horní
2. pravej dolní
3. levej dolní
4. pravej d.
5. tady je pěkně vidět účinek nonstop ventilace
jacquelin
buble
jacquelin
škoda, že zůstal jenom jeden :rolleyes:
jacquelin
ten orange
jacquelin
1. z nějakých www :sun: :smoker:
2. teplota přes den25-27, v noci cca 12-15C
3. černá díra, více na http://grower.cz/forum/showthread.p...2441#post212441
4. kořeny buble pravej dolní, kybl 10 l, kelímek od
čistícího prostředku
5. loňský outdoor :sun::( hmm dochází
...... a ještě něco.
ráda si přečtu jakoukoliv připomínku nebo názor a aspoň jednou se nad každou zamyslím. na případné otázky se budu snažit opovědět, pokud mně to moje chabé :baby: zkušenosti dovolí.
jacquelin
právě jsem se vrátila ze zahrádky a mé srdce zaplesalo :p: :bounce: radost pohledět, paldy zase o kousek popojely tzn. fotky dodám v průběhu týdne.
Mám, ale jednu otázku na zkušené growery :)
Začíná se z toho dělat pěknej řáholec ( :girl: některá má, neholí :eek: , některá holí a nemá :D :girl: ) a tak se chci zeptat jestli můžu některé listy šmiknout a kdy ?
Některé jsem vzala, ale vždycky to bolí a nevím jestli to dělám uplně správně. poraďte díky.
Pár odkazů jsem tady našla, ale nějak to není ono.:angel:
jacquelin
všem moc děkuji za odpovědi :flick: :flick: :flick:
mám tady nějaká fota a jestli může někdo poradit s tím zaštipováním, tak mu budu moc vděčná. můžu tyto listy na celé kytce odstranit?
jacquelin
13. 2. jsem přepnula na květ a fotky jsou včerejší a dnešní.
budu se snažit dávat fotky pořád tak nějak ve stejném pořadí a ze stejného místa, ať se v tom dá lépe orientovat. :girl: :punk: :punk:
první bude vždy celkovej pohled a dál to bude buble 1 levej horní, buble 2 levej dolní, buble 3 pravej dolní a orange :satan:
BONUS FOTO
TOP SECRET
jacquelin
i na tomhle chudáčkovi :( je vidět, že přece jen trochu roste :bounce: "zatím" :smoker:
sauruss
Pohoda.. pěkný kytky, pokud je nevoholíš na sračku, tak už je na kolena nedostaneš. Pár velkých listů uvolní místo mladým stonkům s kvetením.. :) myslím si to :) 3kubal jsem ju podle fotek ještě asi v rannějším stadiu květu a vzala to s klidem :)
jacquelin
tento model se vzpamatoval jako druhej. nejvíc pije vodu a tak se zítra chystám zvětšit objem všech kyblu. kytka je možná až moc hustá, nevím.
jacquelin
asi nejlepší kytka. jede nejdelší dobu a je na ní nejvíc palic.
zítra mně čeká nové navazování, protože někde je šnůra už prověšená a je potřeba líp rozložit větve. fota samozřejmě budou posléze. :sun: ;)
jacquelin
tato kytka se vzpamatovala jako třetí. na pohled je docela vytažená, listy má jak dlaň ( další fotky ), není tak hustá a je na ní oproti bublu míň palic. :( :( ( asi špatná zahradnice :rolleyes: :rejp: )
na první je fotce je na kytce vidět jakoby díra. na f.2 je braná skoro ze stejné strany, ale víc zvrchu tak to není tak vidět. na f.3 se zase listy kroutí a nejsou nic moc. f.4 je z druhé strany a tady je to v poho. je to na 90% kvůli tomu, že jsem dlouhou dobu, cca 3týdny, nedala ventilátor z druhé strany. fouká dost a asi jí to moc nevoní a taky jí je možná kosa :mutant: dala jsem ho dnes na druho stranu tak se uvidí. :angel:
poslední fotka je doufám jasná ? :punk: :punk: :punk: :D :D
jacquelin
tyto fotky jsem pořídila se stativem můžu vřele doporučit, objevila jsem ameriku já vím, ha ha. :girl:
1. list orange cca 21 cm :eek: lopuch :eek: :D
2. když se na tuto fotku podíváte a jakoby rozostříte, čumte do blba, tak po chvilce uvidíte lesního mužíčka. klobouček, hlavička, ruce, břicho......
3. pokus orange
4. nevím :rejp: :rejp: :rejp:
5. taky nevím. bylo toho moc. příště.
jacquelin
1. orange
2. buble 2 P.S. ventilátor je vidět už na druhé straně
3. buble 3

Hnojivo od začátku cellmax, růst X,Y květ X,Y dávala jsem poloviční dávkování 20ml/10l, teď jsem dala 3/4 a uvidím co se bude dít. není Ph metr :( :( :( všechno měním a čistím jednou za 7-10 dní, vodě upravuji Ph a dolívám ji obden, podle potřeby čistím i kameny, protože se zanáší i když je v kýblu krásně čistá voda.
Teplota D 24-28 N 14-19
Vlhkost hrozných 70 "nevím jak to na konci dostanu na 35" :eek:
Toď vše. Další fota do 14 dní.
ať svítí !!!!!!:girl: :D :sun:
smooth
Mash to velice pekne...
mozna by bylo dobre nak prostor zmensit je doopravdy velkej a unika spousta svetla...
jedes prvni sklizen ??? byl to docela troufale jit hned do bublaku...
ale velice se mi to libi mash ode me k+
majkos
vypada to docela slusne kolik toho bylo
Aleš
Nebuď tak sebekritická,je to celkem fajne.
Jen k tomu focení v noci - klidně foť dle libosti,kytka ten blesk vůbec nezaregistruje,trvá jí půl hoďky až hoďku než vůbec zjistí,že je zhasnuto,či rozsvíceno a nějakej chvilkovej záblesk jde naprosto mimo ní :-)
hodně zdaru
jacquelin
Dělala jsem pořádek v PC a uplně náhodou jsem našla histoiricky první foto mé zahrádky.
Popis:
Na zemi je ještě vidět rozvod vzduchu ke kořenům a polyš kterej dobře tepelně izoluje. Díky tomu jsem měla v kyblech i 30 stupňů !!!!! Dál je tam ventilátor, topítko a dvě nohy. moje!
to smooth - je to můj první indoor, venku jsem pěstovala 2* a pokaždé jsem o všechno přišla. Jednou jsem měla kytky v paneláku ve foliáči na balkoně (první patro, né přízemí) a nějaká svině si pro ně v noci vylezla.
Bublák jsem si vybrala, protože ho už po třetí a po třetí úspěšně jede jeden kámoš. Můžu aspoň okukovat.
Místnost musím zatím nechat tak jak je a jsem ráda aspoň za to, protože kvůli okolnostem ji mám pod podmínkou, že si všechno co vím nechám pro sebe a nikomu se ani slůvkem nezmíním - jinak okamžitě konec. Bohužel jsem se včera dověděla, že jak to doroste, tak v ní tak jako tak končím, protože ji chce majitel pronajmout. "tzn. zase NEBUDU MÍT flek" :(
to majkos - jak už jsem psala bylo jich 12 a teď jsou 4. Kolik jich bude nebo kolik z toho bude to se uvidí !!! :sun: Growery tady budu průbežně informovat a postupně budu přidávat další nová fota, až do sklizně :punk:
to Aleš - díky za info
jacquelin
Tak jsem tady s dalšíma fotkama.
Musela jsem zvětšit kyble, protože kořeny mají docela objem. Vodu si mýcham v kanystru (40L) a naposledy mně tak šest litrů zbylo právě kvůli kořenům. Kytky jsem taky trochu ošmikala, ale není to moc poznat.
Škoda, že nejde poslat vůně, protože kytky páradně voní. Prostě to jede jako nefalšovaný skéro :bravo: :bravo: :bravo: :D za který jsem musela vždycky platit, ale tomu je teď konec :D :D :D
jacquelin
buble 1
jacquelin
buble 2
Nevíte náhodou někdo proč se mně kroutí listy (foto č.3) ? Fotky jsou starý 2 dny a dnes už to mají všechny. :eek:
jacquelin
buble 3
jacquelin
orange
jacquelin
hokus pokus
foto č.3 je buble 3 přes větrací otvor :sun:
jacquelin
Zdravím všechny growery a ptám se, nikdo nezná odpověď na moji otázku, proč se mně kroutí ty listy?
KABUTO
Měl jsem na kytkách taky,nevim čím to je.Každopádně si zkontroluj Ph.
Jakou máš teplotu?Nemůže to bejt vystreslý?Já jsem měl opačnej problém u kytky která byla u topení.

Zkoukni kořeny,podle nich vždycky poznáš jak na tom kýti jsou.Pokud ti kytky nestagnujou a listy se nepálej,měli by to rozdejchat.Jinak vypadaj velmi pěkně.Na to kolik máš místa jsi je ještě mohla pustit :)
jacquelin
to KABUTO: jak to myslíš pustit? ještě větší kýbl? na kořeny?
KABUTO
No jestli máš 40L tak to si myslim bohatě stačí(mám taky 40L),ale máš mega místnost,ty kýti by mohli bejt třeba 2xvětší.
Ovšem jestli nejni potřeba(zase víc hnojeka práce).

Napadlo mě,pokud jsou kytky v Bustu,v době kdy pijou nejvíc vody,zvedaj listy(říká se že žadoněj o hnojiva) jaké máš EC?
jacquelin
tak ví jen ony :rolleyes: a jestli se mně to snaží říct, tak na to musím přijít. :confused:
xmalcom si zase myslí, že je EC na horní hranici.
v sučasné době mám koncentraci 3/4 podle etikety. kámoš, když postupně zvedal EC /od oka a etikety/ tak se mu dělaly na listech fleky, ale mně se jenom otáčí ty kraje. je fakt, že to pozoruji od poslední výměny a to jsem dávala poprvé 3/4.
další problém múže být vlhkost 75-80 :grrr: a nemůžu to srazit. ventilátor je podle tabulek a měření ok. problém, ale je že ta místnost je docela vlhká a venku je bohužel taky vlhko. dneska chci nainstalovat kýbl s vápnem na vlhkost a když to nepomůže tak přitopím :grrr: :sun: a musí to být lepší. no né?
jacquelin
jaký je EC ví jenom ony :rolleyes: :sun:
teď mám 3/4 než udává výrobce na etiketě ( kámoš to na AHáčku zkoušel postupně zvedat a na listech se mu začali dělat fleky, ale já mám listy jak alabastr. jen to, že se stáčí k sobě se mně nelíbí )
xmalcolm si myslí, že je EC právě na horní hranici a fakt je ten, že to pozoruji od poslední výměny, ale je to pořád stejný a nic víc se neděje. dneska jdu zase měnit, tak s tím zkusím něco provést.
možná je i problém ve vlhkosti, protože je 75-80:grrr:
dělám s tím co můžu. ventilátor je podle propočtů ok, ale ta místnost je celkově dost vlhká a chladná. ráno jsem tam dala dva kyble s vápnem, tak uvidím jestli půjde vlhkost dolů a když to nezabere tak přitopím a už to musí být do háje v klidu. :rocket:
nebo ne?
Aleš
2jacquelin: nevím,jestli ti na vlhkost pomůže vyšší teplota,to spíš (pokud si myslíš,že nepomůže větší odtah vzduchu,nebo nemáš tu možnost) skus najít na týhle stránce www.conrad.cz takový udělátko na odvlhčování.Měla by to bejt taková piksla s dehydrovanou granulovou hydrofilní náplní,která pohlcuje vlhkost.Ale musíš si to najít v katalogu (v tom tištěnym to je)
Ale stejně si myslim,že to kroucení listů nebude vlhkostí,vlhkost spíš způsobí plesnivění.
Jinak,good work :)
Čus.
vlček
2 jacquelin: souhlasim s xmalcolmem :) ty listy se ti nepali mozna prawe kuli wysoke wlhkosti rekl bych ze s ec ses prawe na posledni unosne hranici este trochu wic a bude to uz prilis wlhkost bych mozna ani nesnizowal ale de o to aby ti nezacaly plesniwet palice
jacquelin
A jsem tady s předposledníma fotkama :eek:
Další foto budou z tolik vysněné a dlouho očekávané sklizně
:punk: :punk: Prostě jsem to dokázala :girl: , můj první indoor :bravo: :bravo: :bravo:
Dnes je to 48 dní co svítím na květ. :sun:
P.S. všechny fotky odtud dolů jsou ze dne 1.4.
jacquelin
Zakrslík bublle 1 je od spodu až nahoru, jedna velká palice :D :D Tento model (stejně jako ostatní dva b) mají poslední dávku hnojiv, koncentrace 90%. Zítra dám vodu, pak 7-10 dní a budou další fotky.
jacquelin
dnes 5.4. jsem tuto kytku vynesla a poprvé ji viděla na živém :sun: světle (do teď enem sodík) FANTASTICO, BOMBA jsem z toho vedle sebe :frog: :bounce: :punk: :bravo: :bravo: tato kytka je v současné době asi ze všech nejlepší.
teď fakta (to stejné platí pro buble 1,3) - kytky jsou na květu 52 den, dnes jsem naposled dávala vodu a od pátku půjde jen voda. ph 5.8 +/- :rolleyes: ec ? nevím. jak už asi víte :rolleyes:
koncentrace hnojiv X,Y 30% - 90ml/30l
super enzym - 30ml/30l (to je míň než 30% toho co udává výrobce)
booster - 5ml/30 (to je taky míň) snad to chápete?
:D
jacquelin
co dotat, já jsem spokojená.:D :D :D :D :bravo: :bravo:
jacquelin
tak a dál.
52 den na květu
7 den jen voda, chtěla jsem deset dní, ale nakonec to raději nechám 10-14 a budu to hlídat, příští týden kácím :rocket: :rocket: :rocket: a suším :grrr: a kouřím :smoker: a mezitím fotím a směr grower tlačím :D
jacquelin
na závěr bonusovej materiál
to je sranda cha chá cha cháááá :D :D :D :D :D , netušila jsem, že začnu s kytičkama tak brzo :girl: myslela jsem, že to nechám až na důchod :D :D :D :D :D a ještě jeden :D
nedivte se, kouřím poslední loňský venek, ale vnitřek už bude ;)
Šťovík
nádhera! měl jsem podobný začátky, růst mi trval přes 3 měsíce a sklízel jsem teprve nedávno. Udělal jsem podobný boty jako ty a nakonec jsem ze čtyř klonů sklidil čtyři šťavnatý trpaslíky (to víš jen 250W, ale stačí). První jsem je dal do bubláku s květníkama těsně nad hladinou a odjel na pět dnů na školení a vrátil se k mrzáčkům s uhnilejma kořenama. Resuscitoval jsem je do hlíny a podruhý jsem jim při přesazování přilepšil kobylincem, že z toho během pár dnů zežloutly. Ale nakonec se povedlo, všechno se časem zase zazelenalo a teď to výtečně chutná, tak přeju ať to taky dobře skončí a slouží :D

tou vyšší teplotou bys měla teoreticky vlhkost srazit, čím vyšší teplota, tím víc vody vzduch dokáže pojmout, tzn. že aby měl vzduch při vyšší teplotě stejnou vlhkost musí se odpařit víc vody, vždyť proto se tomu říká relativní vlhkost vzduchu :) ale zase pozor ať to nepřeženeš

jo jak bys to zvládala kdyby se od začátku chytlo všech dvanáct?
jacquelin
na začátku (když jsem všechno začínala) bych se divila co je to za otázky, teď musím odpovědět, ještě že se chytla jenom 1/3, protože jinak by to byla asi docela sranda. Pro představu třeba teď když jdu na zahrádku a chci dávat nové náplně, stříhat, převazovat, kochat atd. , tak je to minimálně na 3h :o , ale když už to má člověk vychytaný a jede to, tak je to fakt radost ;)
Každopádně další systém bude NFT viz. foto ( můj archív většinou z groweru nebo overgr). Celou dobu co jedu tuto dávku, tak to pomalu připravuji a vše (el. lišty, bečka 90l, světla, ventilace, vzduchování, hnojivo cellmax......) je téměř připraveno až na novej flek :rolleyes:
Kytek bude určitě víc jak 12. Doufám a věřím, že jsem nabrala dosatek informací (díky http://grower.cz/ :punk: ) a zkušeností na to abych to zmákla. Až to bude aktuální, tak sem zase budu šupat veškeré info a foto ;)
A teď ostatní info :)
V úterý budu sklízet jeden model (orange). Dnes je 12-tý den jen na vodě. Ostatní 3ks (buble) půjdou na kudlu :rocket: příští týden cca v neděli. :bravo: :bravo:
Teplota den 25-28, noc 14-16, vlhkost pořád 70-75 ( nehašené vápno mně nefunguje, silikogel je pro mně :mutant: šílenost, nezkouším :girl: Zatím je to naštěstí bez problémů tak to budu řešit až další várku, bude to jinde tak to nebude třeba tak vlhká a studená místnost a ventilace to zmákne :D )
Šťovík
silikagel je v takovymhle objemu blbost, spíš to chce víc větrat, je-li to možný
jacquelin
tak a je to tady :sun:
1. včera (12.4.) jsem konečně po 59. dnech světla 12/12m, jinak celkově, po cca 3.5 měsícech sklidila první kytici :bravo: :bravo: :bravo:
tohle jsou fota bezprostředně po sklizni
teď je kytka pověšená hlavou dolů, zbavená kořenů, listů a začíná se sušit
2. co je toza mikrofón ? :D
3. v celé kráse :girl:
4. varování ministerstva zdravotnictví :flick:
5. odvázáno a zbaveno, z větší části, listů :bravo:
6. made in jacquelin
7. trocha stínového divadla
8. mňam mňam mňam:punk: :punk: :punk:

P.S. poděkování mému bratrovi za pomoc při foto
jacquelin
můj první indoor je u konce. :punk: teda ještě to vykouřit :smoker: , ale to už nebude snad tak složitý :D :D :D :D :D , jako to bylo vypěstovat ;) tato pěstírna byla moje první a pro zatím poslední (není kde)
:(
jacquelin
tady jsou holky ještě pěkně v řadě a pak šup ke kadeřníkovi:girl:
jacquelin
1. vršek
2.-3. v celé kráse
jacquelin
tady je v celé kráse makro, makro a vršek
jacquelin
vrch a tak dále. další fotky budou až to uschne ;)
jacquelin
všem děkuji zas pochvalu. další fota budou až to všechno uschne.
monio
Cau, prosím tě . Mohla bys tady jeste napsat kde jsi koupila ten cellmax a kolik tě stál. Nemyslím celkově ale kolik stojí balení na květ, na růst, enzymy atd..
Jinak to máš moc hezkeé.
Pokud se mi to podaří tak ti pošlu karmu :)
Jo ještě bych se chtěl zeptat odkud jsi sehnala ty nádoby na to NFT, které popisuješ výš a za kolik?
expert
ahojda, mooooc pěkná práce. Jelikož se chystám také na NFT (a žlaby chci dělat z elektrikářských lišt) tak by mě zajímalo jaké použiješ (rozměry) a za kolik si je sehnala?
zatím se měj
jacquelin
cellmax
X,Y růst 2ks 360
X,Y květ 2ks 360
list sprej 1ks 290
super enzym 1ks 670
pk stimulátor 1ks 330
ph růst/květ 2ks 480
adresa brno
lišty jsou z velkoobchodu elektro. rozměr 7/14/300 á 280Kč/m
P.S. orange bad-60g čistý paldy, fota až všechno dohromady :)
expert
jj za tu cenu jsem je také našel - zdá se mi to příliš velká investice. To je však na individuálním úsudku každého znás. Proto asi půjdu do lišt o velikosti 130/40 cena 80,-- za metr. Namísto původně zamýšlených tří lišt dám čtyři. Mám pouze obavy jestli 40 mm bude dostatečná výška pro kořeny a zároven aby tam bylo i místo pro vzduch. Ještě bych rád věděl jak tam uložiš rostliny a v čem je budeš mít. Já mám v plánu vyřezat kruhové otvory a do nich položi malé květináčky na hydro, do toho řízek zakořeněný v malé rw kostce a kolem to obsypat asi centimetrovým říčním štěrkem. Jde mi především o zajištění stability kytky (aby se nevybulila). Květináček se bude dotýkat dna lišty.
čekám na tvé poznatky _ zatím
jacquelin
mám vybraný květináče 4*4*6 čtverec, protože max. průměr, kterej můžu do horní lišty udělat, aby měla ještě vůbec nějakej smysl, je 6 cm a na krajích zustane jen 5 mm, kulatý květináče jsou, ale moc velký, zapustila bych tak max. jen 5 mm a to se mně zdá málo. to co tady píšu je zatím pouze chystaná teorie a nemám to v praxi vyzkoušený a taky ještě nemám flek, tak se může do startu spousta věcí změnit, protože je tady přece internet, groower a tak. :) o stabilitu kytky se nebojím, protože jak se kořeny rozjedou a dotknou tkaniny tak se to všehne tak proplete, že se kytka určitě ani nehne. :)))))
Bigsmoker
Opravdu povedený, posílám K+.
zfiře
super výkon. hmmmmmňamm voní to až sem.:jumper: bezpochybně kacko za BOJ
jacquelin
po dlouhé době :rolleyes: se zase hlásím a dodávám poslední fakta, třeba pro toho kdo sledoval nebo někdy četl o mém prvním outdooru :sun:
buble 1. - 20 g ( nečekaně :D )
2. - 58 g
3. - 68 g
orange - 50 g
asi nic moc, ale na poprvé se nezlobím :love: buble 1,2,3 jsou všechny stejný, jak chutí tak ůčinkem a orange je prostě jinej a možná trochu slabší.
na další várku jsem zatím pořád nesehnala flek tak je všechno ve hvězdách, ale chci to a je to je záruka toho, že bude :bounce:
P.S. má-li někdo zájem o Cellmax, tak pište, něco bych měla. pa pa


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma