Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
12/12 od zaciatku - zaujimavy pokus - Klikni zde pro originální téma
walkinginspace
Na everyonedoesit.com spravil marijuanamat celkom zaujimavy pokus, dal mlade rastlinky rovno pod 12/12. Rastlinky sa samozrejme vytiahli a nerozkonarili, a preto aj uroda bola nizsia. Dobre bolo ale ze to cele stihol za 2 mesiace od zaciatku do urody. Cize, ak je niekto v casovej tiesni, aj toto sa da robit a celkom uspesne. Najma ak je viac rastlin, lebo kazda (aspon v tomto pokuse) mala len hlavnu stonku.

Tu je viac info:
http://forum.everyonedoesit.com/sho...o=&fpart=2&vc=1
walkinginspace
Bolo to pod 1000W HPS (s dalsimi rastlinami, ak sa nemylim). Tvrdil, ze to bude okolo 56g, bola to jedna asi 40cm siska. Mozte sa pozriet cez tu linku.
walkinginspace
Ta hmotnost bola presne 35g (sucheho).
walkinginspace
Prave o ten cas ide. Kazdopadne, toto bol len taky pokus, marijuanamat pestuje uz tolko, ze obcas robi taketo zvlastne pokusy. Teraz to skusa druhy krat, uvidime ako dopadne.
armaggedon
to walkinginspace: nieco podobne idem vyskusat ked skoncim bubblery. chcem ist NFT 1m2 do neho narvem 100 odrezkov,pod 600W. len to NFT stoji asi 6000 korun. este neviem ktory model sa najviac hodi na SOG.rozhodujem sa medzi AK-47,G13. hned ako prekorenia idu na 12/12.
taky sem to tak udelal ale mel sem velkej rozdil ve vejsce kytek.
walkinginspace
V tom pokuse co robil marijuanamat ta nova rastlinka dokonca vyskou prerastla rastliny s normalnym vegetativnym obdobim. Oni sa furt tahaju a rozdiely vo vyske sa daju potom cakat. Navyse to budu take tintitka. Ale rychlo. Mna to napadlo napriklad kvoli tomu, ze niekto moze mat len 2 mesiace a cosi a nejake semena, tak sa to da stihnut. Ja osobne som vzdy v casovom strese (aj ked ja mam vacsinou 3 mesiace a nieco).
cityman
Ja jedu uz druhou urodu z rizku rovnou na 12/12. jeste nikdy jsem 18/6 nesvitil. Kytky nevylezou tak vysoko, zacnou rovnou kvest a samozrejme taky rostou. Vynosy jsou pekne, budu ted vazit a delat ten index...
Mr. Manson
myslim že tam dat tak na dva tejdny 18/6 neni tak špatnej napad. Kiti si nestihne udelat vetvičky na kterých budou růst paličky:D
walkinginspace
Takto sa to urcite neoplati, ine je to z rizkami, tam sa da robit SOG, ale takto budu nepravidelnej vysky... Co sa tyka urody, asi sa to neoplati, ani ked zohladnime kratsi cas. Ale ked ma niekto fakt iba povedzme 2 mesiace alebo o par tyzdnov viac, nema moc na vyber.
UdL
Takže já osobně jsem měl možnost vyzkoušet menší experimentík. ;) Pěstuju teď Cinderellu 99. Když jsem ještě neznal pohlaví, dával jsem řízky do hlíny do hlavní skříně v době, kdy už tam jely kytky A11xMTF asi 14 dní v hydru v režimu 12/12. Kytky se vytáhly asi na 30 cm (první foto).

Další C99 várka je v hydru (celý levý simple bowl), použity stejné klony. Pro změnu jsem zkusil (a už nikdy více) 18/6 25 dní! :eek: Kytky se po přepnutí (měřily 20-30 cm) zbláznily (já skoro taky) a maj tak 110 cm! :eek:

Takže 12/12 od začátku jde v poho, nepočítejte však s bůhvíjakým výnosem... Je to spíš, jak již někdo uváděl, použitelné pro SOG... ;)
Hodně kytek je v poho, kdo pěstuje pár kousků, tak se mu vyplatí chvíli valit 18/6... ;)

Mějte se.
FatAss
to je pěkný. A v jakých podmínkách vyrostou takový krasavice? Jde mi o vlhkost a teplotu. Dík
vlček
2 amalka: tak to fakt nezeru to je proste parada akorat by me zajimala wodruda pac todle asi neudelaji wsechny
hexamin
no a co tak Super High Density SOG http://www.cannabisworld.org/vbport...15&pagenumber=1
sog a hdsog je to najpouzivanejsia komercna metoda:)
walkinginspace
Amalka, to je naozaj pekny vysledok, gratulujem. Ak su klony, nie je o com diskutovat, ak su len semena, tak potom to je podla mna vyhodne len ked ide o cas.
zaya.cz
je tady thread wod dubinka ma 2* poverplant pod 70w a za 75 dna sklidil fakt pekne a na 70 wat bych nerek ze se mu sklizen snizila
wad
no jakože na přepnutí hned na květ je myslím lowrider, teda pokud se nepletu, jenže průser je v tom že lowrider re kross mezi ruderalisem a indicou..nebo tak nějak a jelikož ruderalis (rumištní) sere na nějaký periody a na květ přejde stářím tak nevim... ale četl sem že pokud má někdo dost waty na semena chce jet SOG tak ideální variace.(přece jen to není 100% ruderalis a je malej) ... :)

p.s. viděl sem uplně stejnou fotku jako měl amalka a byl to právě rowrider..pokud se pletu budu rád informovanej...
vlček
2 wad: lowrider ma mit prawe tu schopnost auto floweringu (sere na nějaký periody a na květ přejde stářím) tim padem je uplne na howno ho wubec prepinat na qet pac si stejne na qet prejde "az se mu bude chtit" (ale pozor schopnost auto floweringu neni u wsech qetin lowridera-je pomerne nestabilni) jinak ano lowrider je wzrustem fuckt malej
btw: jo taky sem widel tu fotku co sem dal amalka je este w rostlinstwu w bazaru od kozzyho a amalka pise ze je to budha je prawda ze budha tak skutecna roste a na lowridera je to beztak moc welky
tot wse musim koncit


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma