Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
PoslednÍ Outoor PŘed Indoorem - Klikni zde pro originální téma
MANHUNTT
tak jsem se ještě rozhodl že udělám forům před tím než jsem si postavil skřínku......:bounce:


jsou to no-name,ale třetím rokem po sobě ze stejného vrhu.
byly velice chutné a zhulující.dohnojováno Krystalon Start a Krystalon plod a květ

MANHUNTT
další fotky
MANHUNTT
a ještě nějaké..............
Firestarter
Hezky fotecky. To se musi uznat. Ale uplne nejlepsi je podle me tahle : http://grower.cz/home/potw.php?...w&photoid=38154 ... tam trci, ze se to neda prehlednout. Se divim, ze ti ji nekdo nezcoril.
Lister666
kráááása!!!!!
k+ !!!
hnojils to něčím?:pimp:
MANHUNTT
díky moc za uznání a za K+..........................:bounce:

hnojil jsem to ze začátku Krystalonem Start a pak Krystalon plod a květ.
dvakrát týdně.
koupíš ho v každém květinářství.
Hellboy
Celkem pekne a dost se divim, ze ti to nikdo necoornul :)

Neci tu pusobit jako prudic po tech vasich aaach uuuzasne K+, ale zcela uprimne musim dodat, ze na to aby si mel venku poradny pekny kytky se o ne chce trochu lepe starat...nejde ani o to, menit krystalon za neco lepsiho, ale spise o dukladnou pripravu hliny, predpest a postarani se o kyticky dyz sou jeste malinke...par zakladnich veci...
A dle meho nazoru ty tvoje kyticky na tak slunne misto nejsou bohuzel nic moc, sorry khaamo, ale zkus jim prista dat trosku vic a oni se ti jiste odvdeci :)

Peace
ddt
to Hellboy:
No ono je dobre cloveka trosku aj podporit ved vlastny usudok si utvory kazdy sam a teple slovo pohladi. Kazdy sa stara o svoje rastlinky ako vie a ako chce. Niekedy je proste zla genetika a clovek sa moze aj p....t. To mas ako ked ti rodicia vravia, ze si naj vo vsetkom, a ci je to pravda asi vies najlepsie sam.
MANHUNTT
přikládám ještě nějaké fotečky................................:bounce:
MANHUNTT
díky moc.hlína zůstala původní akorád jsem půl roku před tím než jsem vysadil prohnojil zeminu hnojem a potom dodával Krystalon
Hellboy
Bensee: Nevim o co ti jde...Hellboye si nevsimej.....pochop, ze ja Manhunta nijak neprudim, akorat naznacuji at neusne na vavrinech, ze to urco zmakne jeste lepe.....presne o tom pestovani je, neustale se znova a znova snazit prekonavat sve vysledky a vadi mi, ze tu posledni dobou hromada pricmrndavacu akorat placa prispevky typu supr...Kaaa plus, ale tim to konci, hodnota prispevku velkej prd
Mno, ale bez urazky, nazor nekoho kdo je tu 2 dny a zatim stacil akorat somrovat rizky v bazaaaru a dat dvakrat ka+ z celkovich 4 prispevku mi je celkem u .....

DDT: Chapu, co myslis, ale mas pravdu jen castecne, spise tedy moc ne....myslis, dle tveho nazoru, je tedy lepsi abych tu lhal...nebo jestše lepe aby rodice detem lhali, kdyz neco nedelaji ouplne ourajt, jak si myslis, ze to dite po takove vychove dopadne, arogantni spratek, co nic neumi a mysli si, ze je mistr sveta... ??? Dit rodice by dite meli ucit a radit mu, ne ???

To manhunt: Doufam, ze to neberes jako prudu :) nebylo to tak mineno a ta prvni fotka celkoveho policka je rozhodne pekna .....
MANHUNTT
for Hellboy:v poho kámo:smoker::wink:
ddt
to hellboy:
Tebe rodicia uz od malicka vraveli, ze santa neexistuje? No mne teda nie. Ty budes asi velmi otvoreny clovek, ze? A ja zas nie.
Ahojte
Hellboy
To Manhunt: Diky za pochopeni khamo, cucel sem na tvuj in, take me to poprve brutalne prerostlo...konkretne powerplant, kdyz jsem se vratil z hor tak mi uz olizoval stinidlo a par palic sem lehce pripekl :), ale urodicku z toho mas napoprve tedy vic nez slusnou...respekt :)

A to je presne to, co jsem myslel, ted kdyz se o prcky muzes doma lepe starat, hnedle to de brutalne videt ....

To DDT: Jestli ses otvoreny nebo zatvoreny mi je celkem jedno khaaamo :)
Rozhodne ale pochybuju o otom, ze by Manhunt veril na santu (teda treba jo, ja se ho neptal), tagze ses asi tusim o minimalne 15 let vedle khamo...tomu rikam argument, santa...hehehe, goood joke..

Ne v poho a peace khamo...
ddt
to Hellboy:
Este raz si precitaj co som napisal a zamysli sa.
Kto moze pochopit pochopy, kto nie tak ten nepochopy a mne sa nechce uz s touto prkotinou stracat cas a zaberat cas na mieste, ktore na to nie je urcene. Len dufam, ze toto neberies ako nas maly spor to by ma mrzelo.
Peace to all
cafko.
MANHUNTT
for Hellboy:

na Santu už dávno nevěřim,nejsem totiž zrovna nejmladší:cool:
ddt
No nechcel som sa vyjadrovat k tomu, ale musim:
Pane boze ten santa bol mysleny len obrazne, si to cele este raz precitajte + prispevky pred tym a nepiste mi, ze som stary na to aby som veril v santu o to tam vobec nejde!!!
Sorry tym co to napisali len z recesie.
Hellboy
Hele, serem na to ne :)
Ja pochopil co tim DDt chtel rict...myslim, ze se budem zase venovat Manhuntovejm kytickam, ne ???
Peace a mejte se...

Manhunt....pojedes tento rok zase out nebo na to pichas ?...premyslel jsem, ze je dobre si nacasovat in grow, aby si mohl pri beznem zastrihavani-zarovnavani seknout schnitzle a rozjet sazenicky na ven, ce to ale urco vhodnej model.....co ty na to ???
MANHUNTT
for Hellboy:

konečně to někdo ukončil:bounce:.........jel jsem out deset let.už na to opravdu nemám čas a také nejsem zvědavý na ty skurvený čorkaře před kterýma se musíš celou dobu klepat jestli ti nenajdou políčko a nevičorujou ti ho.rozjel jsem in a moc moc mi vyhovuje.hlavně ho mám u sebe v bytě a mám to pořád na očích.možná jestě pojedu balkon,který jsem jel u přítelkyně 2 roky.jestli ho rozjedu určitě budu informovat.jinak ted se chystám na mou třetí indoor.počítám tak do 14 dnů budou první příspěvky


Hellboy
Mno ten balkon nevypada spatne, mozna by to jeste za pokus stalo, ne ? :)
Ja to znam...ty problemy s venkem, jeste kdyz sem s kolenem po operaci lezl s berlema v lese po skalach s batohem vody na zadech a ve finishi dorazil k prazdnemu policku, tak sem tam ty berle malem rozslehal a nedorazil nazpet :)
Ted se tomu sice smeju, ale riziko venovani se kytickam i venku vice nez dukladne, cimz vlastne vznikla ta cela hadaci debata predtim, se clovek samozrejme vystavuje riziku o to vetsiho zklamani.....

Ja sem na HC guerilla out zvolil drsne nepristupne nehostine prostredi, kde sem sice musel natahat dveste kilo hliny a predtim vykopat dvestekilo sutru, ale zase mi to nikdo uz 3 roky necornul, mno musim to zaklepat.....tukytukytuk snad to jeste vydrzi :)
MANHUNTT
for Hellboy:

právě ty fota s pole jsou taky s fleku který jsem mněl s kámošem tři roky a pak nám ho stejně našly.tak jsem rozjel pěstování doma a je to lepší.a hlavně ti to nikdo neukradne........................


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma