Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
misto pro indoor kde je elektrika a nejsou tam lidi!!! - Klikni zde pro originální téma
birdik
hledal sem tenhle thread a nenasel sem ho tak sem ho zalozil . lidi a chci aby ste sem vsichni psaly svoje nazory napady na misto kde by se dalo pestovat a je tam elektrika a nechodej tam lidi ja jsem nad tim dlouho premejslel ale nic sem nevymyslel.............. tak to skuste tedka vy!!!! predem dikes za vase odezvy a napady p34ce birds
cityman
Netusime jake mas podminky. Barak, panelak atd. Idealni jsou sklepy, pudy, kdyz das svitit na nocni rezim, mas skoro jistotu, ze i kdyby tam nekdo sel, nepujde tam v noci.
birdik
no ja bydlim v panelaku ja sem to chtel pestit v susarne nebo ve sklepe ale tam nejsou zasuvky nevim kam bych tam dal lampu a nic jinyho me nenapada
LOksa
Daj to radsej do pivnice, od tej mas kluce len ty. Od susiarne ma cely vchod... nie? A v pivnici normalne odved elektrinu od ziarovky cez predlzovak. Pravdaze tam nesmies mat silnu wataz aby to nebolo tak podozrive. A ako uz bolo povedane nastavis to na nocny rezim a pestujes.
cityman
tak to je idealni doma ve skrini nebo kumbale. pokud to pichnes do spolecnych prostor a budes jeste brat spolecnou elektrinu (nechci rict krast), tak na tebe lehce muzou prijit. bude divne, kdyz vyleze spotreba spolecne energie tak o 500 mesicne a klice od spolecnych prostor ma vice lidi - nedoporucuju! Jinak te asi brzo uvidime v TV :)
Killer55555
ja si myslim ze je nejlepsi mit to ve spolecnym sklepe, v tom co je v panelacych jak je to rozdeleny a kazdej ma vlastny kousek, tak maximalne 70W a pichnout to pres zlodeje misto zarovky.
loeX
no hele...nejlepší místo je fakt domov...home sweet home:-) nikdo ti tam bez tvého souhlasu neleze..i když se mi stalo že mi můj 30 letý bratrnek vpadl do pokojíčku a já měl zrovna skříň otevřenou...no asi pochopil o co de tak řekl že mám pěkný rajčata a šle pryč:-)
pildo
no vo vacsom panelaku aj 150w. v obchode sa da kupit redukcia, kde mas normalny zavit E27 (myslim) a na je tam zasuvka
snark
dobrý a koncepční řešení bejvaj když se domluví víc lidí a něco si seženou (pronájem nebytovky, bytu, sklepa) deklaruje se to jako polovýrobní sklad s klimatizací (kvůli watáži) - víc lidí na sebe navzájem spíš dohlídne a spousta věcí vyjde takhle levnějc (pronájem, ventilace, hnojiva) - notabene výhoda v "babysittingu" - stačí když tam zajde jeden člověk a postará se když sou ostatní na dovče nebo tak


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma