Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Muj prvni indoor no name - Klikni zde pro originální téma
masoquista
Tak jsem to chtel taky zkusit.Semena jedu 3 roky outdoor.Ale zima je dlouha a indoor by bodl.:wink:
masoquista
Omluvte kvalitu fotek. Asi pred 14ti dny jsem to zastrihl FIM metodou a vetvi se na 3 vetve.Neni to indka tak se to dost tahne do vysky.Ta lampa co tam je tomu taky dost neprospiva tak jsem to dneska presadil o 10 cm stonkem do zeme.Uvodim co to udela.
ragazzo
co to máš za světlo????na warmwhite docela široký listy.....díkas
masoquista
Je to obyc usporka.A takhle to vypadalo loni na zahrade a takovy byly palice.Bylo to kvalitni huleni jen jsem to hnojil do konce sklizne a nechutnalo to na vybornou.
masoquista
Za dva dny to bude mit jeden mesic mel bych to uz prepnout na kvet?Ve skrini je uz malo mista.Vim ze z toho moc nebude ale pestuju to pro zabavu.
MAIKIE
zdarec. mno ja to nevidim uplne nadejne zvlast kdyz tam mas jednu usporku:) ale jestli jedes pro zabavu tak good luck.vyynos asi nebude nic extra maximalne par gramu myslim ze pujdou spocitat na prstech jedne ruky:)) btw to tahnuti je kvuli malemu svetlu a ne typu kytky. ja mel sativy indicie pod sodikem a vzdycky jsem je dokazal udelat pekne rozvetvene a neytahle.at si rika kazdy kdo chce co chce ale pod lampou se to da vytrenovat libovolne(sodik a ty lepsi).takze zdar growu a mej se. staci na skrini vychytat chyby...
ytsim
to masoquista:
Hele kámo, já jsem taky jel první tejdny pod zářivkou a lezlo mi to do vejšky, pak mi tady lidi poradili ať tu zářivku svěsim jen pár centimetrů nad špičky kytek a pomohlo mi to. Zářivka nepálí takže kytce neublíží a nepotáhne ti to tak vysoko, ale spíš do šířky. Ale sodík je sodík, to je zlatá pravda. :)
Jo a nevěřim nikomu, kdo tvrdí, že pěstuje pro zábavu, já si myslim, že stejně každej věří (nebo chce věřit) tomu, že z toho aspoň ňáký to pálo bude. No ruku na srdce, když už se o to starám tak by se mi ta kytka mohla něčim odvděčit ne??? :D
masoquista
No to je jasny.Snazim se aby z toho neco bylo ale ja raci outdoor.
Crat
Jestli už tam teďka nemáš místo, tak to máš velkej problém. Protože při kvetení se ta kytka eště vo dost zvětší. Zkus to třeba nějak zadrátovat a zvohejbat. Nedávno sem to taky musel udělat kvuli nedostatku místa.
masoquista
Misto tam jeste mam 20cm.Dnes, 2 dny pred dokoncenym 1 mesicem rustu 18/6 jsem prepnul na 12/12.Jinak bych s mistem nevysel.
Ke-Guglimugli
A čo tak tam šoupnout ještě alespoň jednu úsporku? Jakouže to máš wattáž (asi až silné slovo, na žárovku ;) )? No a ohejbat, ohejbat, ...

ytsim-> Odvděčuje se už tím, že žije, daří se jí a příp. dozraje, ne? :wink: Ale osobně taky doufám.. :D
masoquista
už to tam je přes měsíc a začal jsem to kroutit.koukejte jak se kroutí i ten stonek.kytce nic nechybí, teda kromě více světla ale žije a daří se jí.Asi z toho udělám malou-velkou bonsaiku.To přepnutí na květ jsem zavrhl a zase jede púvodní.Hlavně neříkejte že jí ubližuju a týrám. naopak dostavá lásky víc než si zaslouží.:satan: tak mi k tomu něco řekněte.
FatAss
Koukam,že je to takový malý HÁDĚ. Snad se Ti nebude jen tak kroutit dál. Mnoho zdaru
masoquista
No ale já jí kroutím schválně.Další fotoz.:) Pořád to přivazuju a kroutim a přivazuju a kroutim a je z toho zatím totok.Co si wo tom myslíte?
masoquista
next
Crat
Teda toho světla máš ukrutně málo. Ty vzdálenosti mezi patrama sou nechutně velký. Chtělo by to minimálně dvakrát tolik.
formy01
s tim svetlem je to pravda takhle jsem to mel taky a pak najeddnou to vyskocilo 0 10 cm za 24 hodin (byl jsem pryc a ona zatim rostla svine :))) ) tak jsem se na to vysral byl to samec :)
masoquista
po přepnutí na květ už paldovatí.
langos
co to he za usporku
Ke-Guglimugli
To kroucení stonků je absolutly fpoho, to je důsledek ohybání a ničemu to neškodí pokud vím.. Možná bude kytka mít v namáhaných místech takové klouby, já tomu říkám svaly :)
S ohybáním dobrá práce! čím to děláš?
A tu lampu nevyměnils? ;)
masoquista
Tak to zasejc trochu povyrostlo.

2 Ke-Guglimugli:Tak ta moje svaly nemá:)Ohýbal jsem to pomocí nitě kterou jsem izolepou lepil ke květináči.Na novejch fotkách to jde vidět.Lampu jsem nevyměnil.

2 langos:Je to usporka 11W.Mno ta vatáž je hrozná já vim ale ono to na semínka bude stačit.

Semínka si vyrábim pomocí acylpyrinu,návod jsem našel tady na groweru.Prostě jsem z ní udělal hermouše.Ptejte se,kritizujte.
1.foto................detajlek
.
.
.
2.foto.................celek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
3.foto...............vázání nitěma
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
4.foto..............nitě detajl
.
.
.
.
.
.
.
.5.foto...............osvícení
masoquista
Hello my friends:cool:
2Nakaši: Jo je to hobby ale já si zkoušim udělat sémě konopné ačkoli mi z lonska zbylo tak by pro mě nebylo odvěci udělat si jich víc.
Už se těšim až bude teplejš a začne nám ta pravá sezona
:bounce: Ještě chci fšem poděkovat za karmičky které dáváte.:angel:
Tady jsem si hrál s fotáčkem tak nějaký makra.3koda že ty paličky nejsou hustší, ale to bych musel jít, jak říka Nakaši do sodíku.Kdyžtak něco napište,zkritizujte...
masoquista
2uzel23:ten kryt sundat nejde zkoušel jsem to.Semena už vykukujou a já asi budu ???kosit??? nevim nevim,poradte.Kouknete na fotky.Reknete, co si myslite o modelu a cokoli jineho.Foto doporucuju v plne velikosti.Mejte se jak chcete.hoj:jumper:

makro
.
.
.
.
.
.
.
.
makro2
.
.
.
.
.
.
.
.
makro3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
cukring
.
.
.
.
.
.
.
.
.
semena......a vo tom to je:crazy:
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
koruna bonsaje
goldenboy1
mas to v poho na to ake to malo podmienky
masoquista
Dlouho jsem nic nepostnul.Kytka je už samo sebou usušená, semínka vypreparovaná ale kytka nezkouřená.Byl to můj první indoor tak mi jí bylo líto.Otrhal jsem listy a usušená kytka slouží jako dekorace vedle monitoru.Pohleďte, takový je její osud.
luckyBOB
no je to docela chuderka..nechces ji na priste doprat aspon lepsi svetylko? treba takova 75w sodicek by ji chutnal vic..
a ses asi prvni kterej nezhulil to co vypestoval..:D
masoquista
citace:
Původní příspěvek od luckyBOB
no je to docela chuderka..nechces ji na priste doprat aspon lepsi svetylko? treba takova 75w sodicek by ji chutnal vic..
a ses asi prvni kterej nezhulil to co vypestoval..:D


jo jo.Je to takovej indoor pro zábavu.Mně ten outdoorek sedí nějak víc, ale chci mít při sobě živé kytičky i v zimě tak letos zase nějakej indoorek rozjedu.:wink:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma