Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Shiva Shanti II, sodík 150W - Klikni zde pro originální téma
huan
Konecne mam trochu vice casu a volneho mista na disku, tak jsem si rekl, ze taky prispeju svoji troskou fotek. Grower jsem vyuzival spis na shaneni informaci a nasel jsem jich tu opravdu spoustu. Tak si rikam, ze bych mel taky necim prispet.
Omlouvam se za slabou kvalitu – vetsinou jsou to skenovane fotky delane automatem a kdyz je to focene digitalem tak jen kdyz prisel prilezitosne kamarad -takze zadny cekani na vhodne podminky.
Skrin mam udelanou dvoupatrovou.
Nahore Matkarna + rizkarna ( zdola to od vybojky krasne hreje a korinky tak od jednoho do dvou tydnu zacnou prorustat rockwoolem ) + rustovna tak asi do 20-30cm.
Svetla mam zarivky – dohromady 3 lampy 2x18W( vicemene ale pouzivam jen 2 lampy )Trubice kombinace Philips TLD 950 ( mel jsem pucenou od kamarada 36W a byl jsem s ni moc spokojenej – narozdil od jinejch krasny nizky kytky s malejma mezerama mezi patrama a hlavne tlusty stonky ) a Philips TLD 865 - dlouho jsem vybiral v obchode z katalogu podle spektra a myslim ze jsem vybral dobre. Vlastnosti stejne jako 950, ale vyssi svitivost a nizsi cena.
Prizemi je kvetarna delana na Philips SON-T Agro 400W. Vzhledem k spatny moznosti odvetrani – vzduch jen cirkuluje v maly mistnosti pouzivam momentalne Philips SON-T 150W ( rozdil v rychlosti dozravani je ale znatelny ). S teplotou je to lepsi ale vedro je tam porad a vlhko taky - od bubleru.
Seminka jsem mel z growshopu ze Spanelska – od Sensi Seed nejlevnejsi Shiva Shanti II. Spokojenost ale velka ( sice bylo dost samcu ale klicivost 100% ). A jestli je cena umerna kvalite, tak si nechci predstavit ty ostatni.
Pestoval jsem v bubleru – 5 l plastovej kyblik od salatu z potravin, nacernenej a potom nabilenej. Kytky jsem se snazil drzet nizko – kdyz to moc preroslo tak jsem pouzil air layering : http://grower.cz/forum/showthread.p...11143#post11143
Ted delsi dobu nefunguju ale urcite si chci skusit SCROG.
Hnojivo Kristalon zluty + hnedy. PH – obcas jsem tam dal par krystalku kys. citronove, ted mam nejake nove hnojivo Schultz Bloom 10-60-10 pry je vhodne i na prikyselovani a zaroven podporuje kvet. EC – jednou jsem brigadoval – merili jsme vrt na vodu – prutok teplotu a vodivost. Tak jsem si jednou ten merak pujcil domu aby jsem se vyvaroval prehnojeni. Proto me taky prekvapilo ze vysledek byl hodne pod doporucovane hodnoty – kytkam to ale zda se nevadilo. (dlouho mi taky nedochazelo proc tu vsichni pisou o blby chuti po hnojivu – ze bych byl takovej zadubenej a necitil to? – a ono to asi bylo proto, ze jsem ho tam tolik necpal.)
huan
Tak tohle je rostlina c.1 – na jedny fotce je metr - mela do 60cm – trochu prerostla
huan
A tohle je rostlina c.2 – taky do 60cm a taky trochu prerostla ale zato kosata.
rixo
jo kamo very good:frog:
ak das ScroG bdue to este vymaknejsie:smoker:
ale palice vyzeraju slusne aj takto....
a K+ za peknu genetiku...Shiva Shanti 1 bola drbova...a co jej sestra II.???:love:

taxa drz a upload :grrr:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma