Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zachrante Durga Matu 1 - Klikni zde pro originální téma
ptchj
Dostal jsem klon Durga Maty, mel uz celkem dost korenu. Narostly mu z vody. Vypadal dobre, tak jsme ho soupli do hliny, kde mel rust. Druhej den vypadal spatne, dalsi den vypadal, ze to neda, tak jsme ho zase dali do vody. Po dni zase vypadal, ze to rozdejchal. Dali jsme ho opet do hliny. VYpadal spatne, tet jse zase ve vode. a vypada ze to nerozdejcha :( fakt nevim co s tim je a proc to v hline neroste. Prosim poradte
loeX
tak ho zkus dát do hlíny a pořádně ho prolejt..jinak by to chtělo fotku..
ptchj
vim, pokusim se nekde sehnat digi fotak
ptchj
Tu dugha matu jsem dal do zeme a poradne prolil vodou, nechal okapat a dal pod svetlo, kveceru uz vypadala trochu lip

dnes mi taky dorazily dalsi klony (2 sensi star+ 1black domina nebo naopak). Tet tam chudaci stoji v rockwoolu, nesehnal jsem totiz zavcas keramzit takze je dam do bubleru az zitra. Taky jsem to v mistnustce trochu preskladal, a postaavil vsude kyble s napustenou vodou abych tim zvysil vlhkost, nakonec jsem docilil teploty 23C u nejmensich klonu a 26C u nejvetsi kytky.

Zitra to nafotim...
N3oM
hele mozna je to tim korenovym systemem.. nez se to chytne tak se to kazdej den zhorcuje ja sem to mel to samy.. dokud byly ve vode tak pohoda a jak sem je soup do hlini tak se to porad zhorsovalo ale po cca tejdnu se najednou vzpamatovaly a uz zacli konecne rust a vypadat k svetu je to prechodna faze nez si vytvori novej korenovej system a prendavat je furt z vody do hliny je podle me pro ne silenej sok to bych radsi moc nedelal
ptchj
tet to kazdopadne hodlam v te hline nechat
UdL
Pořiď si hlínu na výsev a přesazování, to mám odzkoušený a zatím nebyl problém... Má to už upravený pH, takže pohoda a není to drahý. Pozor - některý substráty bejvaj přihnojený. ;)

Řízky bych třeba tak 2 dny nechal jen tak ve vlhku a rosil, aby se aklimatizovaly... ;) Až pak bych je sázel. Po přesazení rosit jak prosáplej! :D Poprvý je proleju celkem bez obav, pak je nechám třeba 3-4 dny proschnout (hlína na vrchu je fakt suchá, ale řízek nesmí vadnout) a pak je zalejvej nějak tak normálně. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma