Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Chyby v systemu - Klikni zde pro originální téma
cityman
Narazil jsem na tuhle chybu. Mozna to bude nekoho, kdo to programuje zajimat.

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /home/www/grower.cz/www/forum/admin/db_mysql.php on line 152

Pri hledani a zadani hvezdicky.
cityman
Podobe i search.php u hledani ve starsich prispevcich. Opet zadany hvezdicky.

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 296032 bytes) in /home/www/grower.cz/www/forum/search.php on line 405
carlos
Prosím vás o nezneužívání této chyby. Jde o to, že hvězdička masivním způsobem rozšiřuje počet hledaných slov. Ve chvíli kdy hledáte máte k dispozici 8MB paměti, pokud ji přečerpáte vyskočí tato hláška. Vezměte nyní v úvahu, že kromě vás surfuje na G. současně dalších třeba sto lidí a pamět na to aby hledali všichni najednou rozhodně stačit nebude ;). Čili odezvy se prodlužují, atd...

Jediné řešení je hvězdičku zakázat, protože z hlediska výkonu bude u příliš širokého záběru hledaných slov vždy problémová.
cityman
carlos: ja chapu, kde je problem, jen jestli o tom nekdo vi. ted uz vim, ze mam psat rovnou tobe..
koles
nevim, jestli je zakaz hvězdičky to pravý řešení. docela pomáhá, když si člověk neni jistej formulací. co takhle raději nějak omezit množinu výsledků?
Dude
jo hvezdicky taky pouzivam, kdyz hledam teplotu tak dam teplot* protoze newim jak to typek v trydu sklonoval...vetsinou vim, co hledam, takze to mam za chvili prebrany:)
lordWilliam
A nestačilo by přidat ještě jeden logickej operátor co by nahrazoval jen jeden znak, podobně jako "?" v dosu nebo tilda v google?
koles
tylda v google funguje jako synonymum nebo něco tak
cityman
narazil jsem asi na dalsi chybu. pri uploadu GIF souboru se nedelaji dobre nahledy, nezobrazi se. U JPG vse funguje jak ma. Opravite to nebo mam prevezt obrazky z GIF2JPG? diky
carlos
GIF není vhodný pro fotografie. Pokud chcete korektně generované náhledy, používejte jedině JPEG.

Omnihash: na jaké stránce s jakým prohlížečem?
Omnihash: zkontroluj si, jestli nemáš blokovaný pop-up okna. tuším, že by to problém s otevíráním pm v novým okně mohlo vyřešit.
cityman
carlos: GIF je vhodny na jednoduche nakresy (napr. el. zapojeni), kde nepotrebuju dopocitavat pixely, ale presne lajny a pripadne text, ktery nebude diky JPEG kompresi rozmaznuty. .Ale spis jsem chtel upozornit, ze se spatne vytvareji nahledy, pokud bys s tim v budoucnu neco delal, abys to zahrnul do pripadnych oprav. Jasne, ze to skoncilo tak, ze jsem si to prevedl na JPG, ale kdyz je moznost vkladat GIF, mel by se i korektne vytvorit nahled.

A jeste jedna vec. Mam pocit, ze ma grower.cz posunuty o hodinu dopredu cas.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma