Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
v cizine zadrzeni s marihuanou co jim hrozi... - Klikni zde pro originální téma
maslox
článek vysel na serveru www.novinky.cz
http://www.novinky.cz/04/71/08.html

Třiatřicetiletý Čech byl v úterý předběžně zadržen v Německu s tříkilogramovým nákladem marihuany. Bývalý profesionální boxer vypověděl, že ji chtěl výhodně prodat v České republice. Jméno Čecha, který je nyní ve vyšetřovací vazbě, celní kriminální úřad nesdělil.

5.1. 2005 16:57
BERLÍN - Muž přicestoval do Německa z Nizozemska. Zadržen byl poblíž městečka Emmerich nedaleko od nizozemské hranice. Pracovníci celního kriminálního úřadu jej zastavili na dálnici a při prohlídce nalezli v kufru jeho automobilu dvě krabice se třemi kilogramy marihuany.

Bývalý boxer, který se nyní údajně živí vymáháním pohledávek, koupil marihuanu v Amsterodamu a v České republice ji chtěl se ziskem prodat. "Jak vysokému trestu čelí, je těžké říci. Vyšetřování ještě neskončilo," řekl ve středu ČTK důstojník duisburského celního kriminálního úřadu. Odhad tří let vězení ale nepovažuje za nadsazený
marcon
A to je snad něco špatného že mu šlo o zisk? O co jiného by mělo obchodníkovi jít? Tohle socialistický moralizování nechápu, pokud jsem pro legalizaci, nebudu přece nadávat dealerům. Podle mě je to chudák, jestli mu hrozí 3 roky za to že koupil v amstru hulení a převážel ho přes německo, ale věděl do čeho jde, takže lítost asi nezaslouží.
lordWilliam
Ale 3kg už je ilegální v Nizozemsku, můžeš tam mít 30g a při jedný transakci ti můžou prodat jen 7g. A pochybuju že to kupoval po 7g. A 3 roky mě přijdou přiměřený. Dobře mu tak.
rastajohn
dyby tady ten skunk chtel prodavat za 200-300 tak by na tom snad este prodelal dys ceny sou od 3,5E tak do 20E(myslim ceny cokolady nebo a za ice).No ale urcite tam mel zname takze nakoupil vyhodne :)
marcon
já kdyz byl v amsterodamu v coffee tak po me chteli 6€ za gram, a to byl jeden z tech levnejch. pod 5 kilo by se mu ta cesta snad ani nevyplatila, pokud by to tu chtel rozprodat po 250 :)
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Mementor
a ty si myslis, ze je v poho nakoupit v holandu huleni (za relativne nizkou cenu) a pak to tu prodavat za 200-300 kc??? a dealeri jsou podle me jednou z nejvetsich prekazek legalizace...


A co ti na tom vadi? Jeho nakup ani prodej ti nijak neublizuje. Nikdo te nenuti od nej cokoliv kupovat a on to koupil za svoje. Komu tim ublizuje?
maslox
kdyz jsem se pridaval tento clanek tak jsem opravdu necekal ze ho hned zabalite do spinavyho dealera kterej to pytlikuje do jednicek :( nerikam ze je na tom nic dobryho, trest mu samozdrejme patri. ale kdybych koupil 3kg tak to rozstrilim spis po stovkach, že. < to neni ten dealer kterej ti proda 0,6 za 300. . . . . . toto je pouze muj nazor, samozdrejme ze to take muze bejt ten nejvetsi cu*ak na svete, to je taky moznost. ;)
Mr.Proper
3000 gramů = 3 roky? No to je strašný, vzhledem k tomu, že nespáchal žádný násilný čin. Kéž justice je stejně přísná na násilníky a jiné omezovače svobod druhého.

Ti, co mu to přejí, nikdy nic od dealera nekoupili?
cityman
btw: je to jeho kseft a pri tom mnozstvi tezko dostane cenu za gram v kofaci. to je blbost. Takze at to koupil za jakoukoliv cenu, blbec asi nebude a mel jasne za kolik to tady streli. Jinak by snad do toho rizika nesel. Kazdopadne 3 roky je solidni odstrasujici doba, stejne si odsedi max pulku a za dobre chovani ho propusti.
420kotliik
http://www.novinky.cz/04/86/29.html
Nosferatus
to ne ale trest smrti se mi zdá trochu moc
MFT
takhle bych trestal paseraky heroinu a ne travky...:-(je to skandal!
Kapka1
Jsou to hajzli, jak ti muzou vzit zivot, kdyz jej nikomu nedarovali??? To prece nejde, aby te zabili za 4 kg travy.... Je to sice moc, ale ze te zato musej zabit, to fakt ne.... Co takovy teroristy, co zabili 300 lidi.... Maj dozivoti....... Vzdyt je to jenom trava, a takovou mladou holku je skoda zabit.........
Schinus
..kretenismus :confused:
..zivot bych bral pouze vrahum kteri vzali cizi :flick:
cityman
To je teda masakr, klidne se to tak mohlo stat, jak popisuje. nekdo ji to tak dal... Kazdopadne asie ma obecne dost vyhroceny postoj k pasovani drog. Myslite si, ze to ty paseraky odrazuje? Spis hledaji jine cesty... Kuti to pres zavazadla cestujicich. A na tech se pak uplatni trestni zakon, kdyz zasilku chytnou. Je to psycho system, ale tam je lidi dost, takze asi ani trest smrti neni prekazka. Cena zivota cestou na vychod dost klesa :(
maslox
i kdyby vezla 20kg heroinu... :(
cityman
sorry, ale o huleni se muzem bavit, kdyz nekdo poveze 20kg heroinu, trest smrti bych i chapal. tech 20kg muze zabit daleko vice lidi... a vubec obchodovat s necim, na cem je fyzicka zavislost je hyenismus nejvyssiho kalibru!
Dude
cityman - trafiky, hospody....
cityman
dude: cekal jsem to, ale ani alkohol neni to, co hero a navic je hero ilegalni. Kdyby kazdy zkusil 10x hero a 10x whisky, kolik bude lidi zavislych na heroinu a bude si to pichat? srovnavame nesrovnatelne, chtel jsem jen urcit tu pomyslnou hranici a pochopit treba tu asijskou filozofie vysokych trestu za pasovani drog. Proste pasovani fetu je riziko a svistvo, ktere jsem ochoten u huleni lehce pominout, kdyz to nekdo veze pro vlastni potrebu (coz IMHO 4kg stejne nejsou).
maslox
cityman: řekl bych ze oboje je ilagal. kdybys sosal herák tak bys take byl ochotny lehce prominout ...
proste trest smrti je pro me nepřijatelný za kterykoli čin kromě vraždy < a hlavne i kdyz je nekdo odsouzen, nemusí být vždy vinen :/
cityman
maslox: ja bych se za vraha mozna povazovat, kdybych prodaval hero. Na hero chciplo uz hodne lidi. a neda se z nej lehce dostat, takze to muze byt klidne opodstatneny duvod, zvlast v asii
maslox
to uz je ale jen tve slovickarení.doufam ze jsi pochopil co jsem chtel zdelit
cityman
maslox: asi jsem to pobral. chapu, ze u trestu smrti je nejvetsi pruser chyba, ktera je nenavratna. Ale ja chtel rict, ze v asii je proste cena lidskeho zivota jina a hrozba tvrdych drog taky, takze jejich postup minimalne chapu. To, ze s tim nemusim souhlasit je jina vec.
biscuit
ale pro koho je trava hrozba, kwa???
maslox
cityman: ;)
sorethroat
Indická policie zadržela českého občana kvůli podezření, že obchodoval s narkotiky. Jiří Andreevi měl spolu se dvěma muži nabízet nejméně 155 kilogramů hašiše. Cena drogy by na černém trhu dosáhla 150 miliónu rupií (téměř 80 mil. Kč). Informaci přinesly v neděli indické internetové servery s tím, že jeden ze zadržených o víkendu utekl.
20.2. 2005 18:29 - 19:04

DILLÍ - "Danou věc prověřujeme, další informace budou známé v pondělí," sdělil Novinkám tiskový mluvčí Ministerstva zahraničních věcí (MZV) ČR Vít Kolář.
Drogu skrýval nábytek

Policie zatkla muže podezřelé z obchodu s drogami ve čtvrtek desátého února. Vedle českého občana skončil za mřížemi také Izraelec Leor Ben Moyal a Ind Narinder Kumar Gupta. Akci řídil protinarkotický úřad NCB.

Zásilku 155 kg vysoce kvalitního hašiše vyšetřovatelé zajistili v průmyslové zóně ve městě Chandigarh v oblasti Himachal Pradéš. Muži drogy právě ukládali do speciálně vytvořených skulin v nábytku, který měl směřovat do Evropy.
Rekordní úlovek policie

Hlavou skupiny byl podle indických úřadů Izraelec Leor Ben Moyal přezdívaný také Lio, který je pro svou trestnou činnost hledán v několika státech.

Právě jemu se podařilo v noci na neděli uprchnout. Během výslechu v neuzamčené vyšetřovací místnosti využil svého vojenského výcviku a surově zmlátil dva policisty. Následně beze stopy zmizel. Policie po něm zatím marně pátrá. V pohotovosti jsou také letiště v Nepálu a Pákistánu.

Zajištěná zásilka 155 kg hašiše patří k největším v poslední době v Indii. Českému občanovi hrozí v zemi za obchod s drogami mnohaleté vězení.
maslox
Jiří Andreevi měl u sebe v době zatčení 155 kilogramů hašiše.

http://www.novinky.cz/05/04/87.html
Dude
Australanka dostala 20 let za pašování marihuany

http://www.novinky.cz/05/73/07.html

tyjo ta fotka fakt emo :(
Reewer
"Australský premiér John Howard vyzval před výrokem soudu své spoluobčany, aby přijali rozsudek, ať už bude jakýkoli."

Jay-jay: Já myslím, že by nechali - nic jiného by jim totiž asi nezbylo :(

K tý Australance:
20 let je hodně vostrý. A navíc je to v zemi, kde to ve věznici, asi nebude žádná sranda... :(
Pokud to převážela vědomě, tak s tím měla počítat. Vždycky se to může stát a bylo jen na ní jestli to chce či nechce převážet.
A jestli to převážela nevědomě, tak mi jí je upřímně líto... Jasná oběť toho, že drogy jsou ilegální


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma