Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
pozor na patice - Klikni zde pro originální téma
charly
chtel bych se podelit o svoje exps s paticema na vybojky. V praci jsem nasel komplet svitidlo i s paradnim stinitkem, tak jsem zajasal. Melo oboustrannou patici, ale metalhalogenid jsem na to sehnal celkem dost snadno. Konstrukce je asi vazne dobra, protoze to svetlo nadherne usmernuje. Kyti mi vyrostlo nadherne rychle, vsechno jsem si poladil a ted shanim sodikovou vybojku. Ale ejhle. Sehnat sodikovou vybojku do teto oboustranne patice neni vubec snadna zalezitost, skladem vubec ne (v CR) a na objednavku mesic+. Jelikoz jedu Scrog a potreboval bych prenout na kvet, tak je to pro me vrazedna situace :( Takze jsem chtel doporucit, at ste verni klasickym paticim, jez se vetsinou pouzivaji, usnadni vam to zivot.
pildo
co je to obojstranna petica???
charly
vybojka vypada jako sklenena trubice, ktera ma na kazdym konci jeden pol napajeni. Do patice se to jen zasune, nic se nesroubuje.
http://www.lamptech.co.uk/Spec%20Sh...%20SONTD400.htm
sehnat takovej sodik u nas je asi nad me usili. jestli nekdo mate nejakej napad, uvitam cokoliv (ja vim, mam si koupit novou lampu, ale to je az to nejzassi reseni :( )
vlček
co predelat ty patice proste si za par supu kompis klasickou obymku a predelas je pridelani na stinitko by nemuselo byt tak slozity no tak bych to udelal ja
charly
:) metalhalid mam ted a jak jsem psal, roste to jako hrom :) ale na kvet? musim se rozhodnout, jestli skusit prohodit objimky a koupit klasickej sodik nebo to nechat vykvest na metalhalidu. vubec jsem netusil, ze by to na tom pri zmene cyklu mohlo vykvest... kazdopadne dik za rady
oton
to sufan: metalhalid na květ to sem nikdy neslyšel, nebude to řídký, tim pádem na hovno?!
charly
tak sem zas u toho staryho problemu. musim vyhit objimku a koupit novou se sodikem


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma