Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
help-problém se začátkem zrání - Klikni zde pro originální téma
hanzator
cau groweři jelikož pěstuju poprvé tak se dopuštím řady chyb z kterejch vznikaj takovýhle problémy- do škříně jsem dával kytky postupně jak jsem scháněl řízky a teď mám problém s tím, že některé už jsou tak velké, že by potřebobali přepnout na květ a jiný maj třeba teprve 3 patra. Co s tím? nerad bych aby ty malý začali taky kvést a nevím zda ja dobré ty velké vždy o osmi hodinách svícení vyndat a dát do tmy.Předem dík za rady:bong:
vlček
za prwe nechapu po osmi hodinach swiceni na qet je prece dwanacti hodinowa perioda dyz tak to trochu rozwed
za druhe me by odradilo pomerne slozity prenaseni nawic w prostoru kam bys je dawal by musela byt porad uplna tma
cili bud bych to nechal wyqest hned nebo bych z kazde wariety udelal par rizku a z nich pak matky tim bych si zajistil stalej prisun rizku kery budou stejne welky nemusel bych neustala otrawowat o rizky nekoho jinyho a usetril si problemy s jejich shanenim
na matku musis porad svitit 18/6 aby nevykvetla,a na ostatni co chces nechat dokvest 12/12,takze by to chtelo dalsi svetlo

hanzator:myslim,ze nekdo pestuje i tak ze od malych prcku(rizku)sviti rovnou periodou na kvet,tak mozna nic nezkazis kdyz to nechas kvest,pokud se ti nechce delat matkarnu.Do budoucna je matkarna urcite vyborna vec.
a nebo,jestli jsi trpelivy a mas dost mista ve skrini,nech to na rustu,muzes to zastrihnout,at se vetvi.To ale zalezi jak velke jsou ty nejstarsi.
Muzes o tom neco napsat.Jak jsou stare,kolik meri,v cem pestujes........pochlub se
zMazánek
To že maj ty menší jen tři patra bych neviděl jako problém,po přepnutí na květ kytky vystartujou neuvěřitelně vzhůru(mám to odskoušené)kort z řízků.Spíš bych se bál těch větších,aby ti nevylezli nahoře ze skříně.Nebo ty větší trochu šmikni a přepni.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma