Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Ostrava - place2smoke - Klikni zde pro originální téma
thesin
jestli je tady někdo z Ostravy, tak se ozvěte a vyměníme zkušenosti

thesin@seznam.cz
greedy23
dobry vidis kolik temat si zalozil??
mno a nevim jestli by ti nekdo duveroval s 0 prispevkama
Blademan
Jo ja sem z Ostravy.Fuck off pragl!Dneska se asi pěkně zčadim:)))))
cityman
Jezdite na nejaka zajimava mista v Ostrave zahulit? Co nejake tipy?

Ostravska halda - perfektni vyhled na centrum, paradni prochazka a jdou videt i ostravske hradcany.

Nova radnice - supr vyhled rovnou z centra

Bazaly - nahore na moste je to v pohode porad, projizdeji trolejbusy a mate opet vyhlidku na centrum.

Vresina - koupaliste - kdyz pojedete smerem na Vresinu kolem koupaliste, da se zapadnout nekam kolem cesty, je tam fajn zapad slunce.

Prehrada Hlucin - je to trosku mimo cestu, ale i tam je to tam zajimave.

Chemicka u dalnice - mega misto, konecna autobusu (cislo zkusim zjistit). Da se tam dostat z Privozu, konecna tram 12. Nebudete pokracovat na Hlucin, ale date se doleva cestou do Mar. hor. Prvni vetsi odbocku doprava nesmite minout, stavi se tam dalnice, ale kdyz to projedete a budete chvilku hledat, je tam obrovska koule (stavba).
komenskeho sady,nebo jak se jmenuje ten park.Tan se nekdy shulim.
Sterkovna v hlucine je taky v poho
cityman
Hornicke muzeum - idealni prochazka, v arealu hospoda, posezeni, sportovni ruzne atrakce (pro zhulence idealni se divat na sportujici lidi ;-)

Komenskeho jsou v pohode, tam hulim vetsinou taky :)
Sluk
Nejšilenější místo je u hornického muzea na rozhledně. je to asi 15min zhulené chůze směrem do kopce
:jumper:
Fredy K.
Jo,jezdím,každý týden na Hladnovské koleje od rána až do večera:):):):):)
cityman
fredy: co na kolejich? aby se me babky na vratnici porad na neco ptali? to neni moc dobry setting... ale bazaly jsou kousek, tak obcas vyraz se spekem na zapad slunce.
Fredy K.
Jo,na Bazalech je to fakt moc hezké,občas se tam jdu podívat s kamarádkou skleněnkou:)A ta Halda je taky hodně zajímavé místo,byl si tam v takovém počasí jako je teď(metr sněhu)?Já ještě ne,ale chtěl bych tam mrknout
kde jsou presne ty haldy nebo halda?,ja nejsem puvodem z ov,tak takove vychytane mista neznam
cityman
nejvetsi halda je u ZOO (je to velky kopec), pesky se tam da dostat z trolej u Zoo nebo autem zastavit na nekterem miste kolem haldy (vede tam kolem cesta). Zastavit se da taky na koci garazove zastavby. Blbe se to popisuje. je treba haldu najit a vylezt na ni :)
Sinuhet
Kdyz bys vystoupil z autobusu z centra u ZOO, tak pokud vylezes ze dveri autobusu a zustanes hned stat, tak se divas zhruba na ni. Ze strany ZOO to vypada jako takovy zalesneny kopec. Pohodlnejsi pristupova cesta vede ze strany od ZOO odvracene. Dostanes se na ni tak, ze po vystoupeni z toho autobusu by ses otocil doleva, sel asi 100m a zabocil doprava na cestu mezi domky. Pak kus usel a pres takovy betonovy zataras, aby tam nemohly auta zase doprava.
dik,urcite tam zajdu
intruder.stk
každy čtvrtek poslechovka v lennonu-Hardtek a každou středu drumandbass
a nejlepší místo na hulení je komenskeho park tahne se podel řeky přes skoro cele centrum je tam klid
cityman
intruder.stk: jasna vec, v lete se dobre sedi na tom pomniku :) s vyhledem na bruslici lidi, parada. Ted je tam ale po kolena snehu, prave jsem od tama dorazil.
lulugang
Cityman:myslis konecnou 42-dul Jan Sverma?Predtim je zastavka s takovym psycho nazvem A-blok ne?..to je totiz fakt hodne v poho misto..
Jinak slezska ostrava a okoli pobliz hladnova je cool a znam to tam moc dobre protoze tam chodim na gympl.nejradsi zahulim v parku na jaklovecke nebo za garazema pobliz skoly..
A taky jste zapomneli na haldu v Hrabove ta je fakt suprova..
Jinak jeste areal ferony v zabrehu tam je to skvele obzvlaste kdyz si clovek vyleze puknout na strechu:)
V zabrehu je spousta skvelych mist na zahul(belsky les,okoli odry,hrbitov,legaly na hranicich zabre a vysek,vsecny garaze,za kteryma tak rad hulim ani nevim proc:))..na vic si nevzpomenu ale urcite je napisu..ja rad poznavam nove mista pro huleni a putuju spolu s kamosema po ostrave a co vsecko zazijem..proste psycho..nekdy se muzem vseci na nejakem takovem miste setkat a spolecne zahulit bylo by to cool..treba na tom dole Jan Sverma,vecer tam vubec nejsou lidi takze v poho...
Jo jeste sem si vzpomnel na takovy fajn kopecek na fifejdach..je primo kousek u zastavky Futurum,kdyz se vydate do zadu za takovy ten barak co drive byvala billa a odbocite doleva tak tam je mezi dvema nebo trema vysokyma panelakama..proste to nemuzete minout..
herr tribulik
a ještě pan lulugang zapomněl na jedno klasické a nejčastější místo: no přece na zastávce hotelový dům jindřich. stačí zajít za tučňákem, který zrovna bude zevlovat u michala. pak když půjdete dál kolem albertu tam u těch paneláků, tak tam je takpvý podchod a je tam značka zákaz vjezdu cyklistům, tam tak se úplně nejvíce puká.

a ještě jedna fárka. prostě stačí zajet na zastávku hulváky, zajít do budky pro jabčák(jenom 23,-kč), vklidu pití a nenatahuje. pak zafarat na sviňáky a tam jak se jde na nádraží tak tam je jedna taká osamocená modrá bouda, tak tam za ní se pukne.
Sinuhet
herr: Tys to asi tak uplne nepochopil, tady jde o mista ktera jsou necim zajimava, pekny vyhled apod. Ne ze se zhulim nekde za boudou.
cityman
Myslivnu znam, chodim tam taky obcas se psem na prochazku, ten lesik i pole jsou v pohode
lulugang
Jo jeste sem si vzpomnel na huste mista:
-vysilac v hostalkach..kdyz si najdete pobliz jedno skvele misto tak se da videt na celou ostravu
-pomnicek za mchovnaldem v shopingparku
lulugang:kde presne tam je ten pomnicek.Casto u toho mcDonaldu parkuju a nechavam tam kakat pejska,takze fakt mcHovnald :-)
cityman
lulugang: zajima me ten pomnicek v shoppingu, o nicem takovem tam nevim. priblizte :)
lulugang
tam jak je vjezd do mcdrive tak je tam takovy kopecek po kterem se vydate nahoru a uvidite takovy lesik a plno takovych tech spicatych jehlicnatych stromu(neco jak jalovec)vedle sebe a mezi nema je ten pomnicek(ruskym hrdinum ci co:))..nebo se tam da dostat taky z rudne myslim nejak po shodech u autob.zastavky ale to neni jiste bo my sme tam sli zfarani po takovem mastne strmem kopci:)..no urcite to najdete
herr tribulik
kromě hošťálkovického vysílače ještě jedna úplně megahalda: sjedete busem č. 39 na zastávku Zelená(to je kousek od vítkovických železáren). nedávno jsme tam s Herrn Lulugangem byli poprvé. jsou tam úplně nekonečné garáže a hned školka. a vní houpačka pro 4 lidi, kde se pukne.

ale to není všechno. my jsme pukli, byli jsme úplně v pi*i a šli jsme obejít školku. bummmmmmmm. taký výbuch. prostě úplně největší psycho(nejhlasitější výbuch, který jsem kdy zažil).

pro detaily výbuchu odkazuju do kuřárny-kategorie nejbrutálnější zážitky po hulení...
herr tribulik
Teďka byl úplně hustý víkend. v sobotu jsme pukli kousek od ČEZ Arény a pak jsme odešli vyfaraní. u čez arény byly zelené semafory a jelikož byla tma tak na tom zafarám jakože mastné psycho. pak jsem se otočil zpět a všechny žluté svítící lampy byly najednou červené a postupně žloutžly.

pak jsme farali na šimonově hřbitově a hráli jsme tam schovku. šimon tam rozflákal hafo svíček, ale bylo mu to jedno.

a včera v neděli jsme zafarali na zastávce Finské domky. Vyšplhali jsme až na kopec, kde jsme pukli. pak jsme byli v lese aq byly tam pneumatiky. kámoš jednu poslal z kopečka dolů. ona úplně fičela a když se zdálo, že zabrzdí tak najednou profičela mezi úzkou škvírou mezi 2 stromy. taka halda.

a za chvíli jsme našli úplně mega pneumatiku. poslali jsme ji po mírném kopečku a jak se rozjela tak se nedala zastavit. ona musela fičet tak 70kou. všude se prášilo a pak to narazilo do nějakého hustého stromu.

a poslední věc: pak jsme ještě jeli na hošťálkovický vysílač, kde jsme ještě pukli s herrn lulugangem. sedíme a kuříme na zastávce a najednou projel na kole Werner Lička. a jak on jel!!! měl levou ruku vbok a jak se nesl. on nás projel jak císař polský. to bylo moc...

POLSKÝ CÍSAŘ WERNER LIČKA
intruder.stk
kura to se tu roziřda jak cyp!
lulugang
Jo presne jak pise herr tribulik bylo to psycho jak kolem nas projel werner licka-polsky cisar:)..

to Scorch:Owa je velke mesto jak cyp a v kazdem obvodu ba dokonce ctvrti je nekolik typku s kur.vsky drsnymi modely..takze by to chtelo alespon upresnit obvod(zabrzeh,vysowitze,poruba..)
cityman
Docela me dostavate, ze je huleni v Ostrave dost. Zrovna pred par dny se po necem shanel soused a krom kontaktu 0,6g za 200Kc uz leta jiny kontakt nemam. A tenhle diky cena/vykon bojkotuju. V Praze to aspon funguje, kdyz je poptavka, do hodiny vetsinou kourite, kdyz mate chut. Tady aby clovek 3 dny neco shanel a stejne je to beznadejne. Mam pocit, ze na sev. morave asi vetsina pestuje a neprodava, coz je pozitivni vyvoj, ne vsak pro ty, co jim dosla uroda :)
lulugang
to cityman:
Musim s tebou nesouhlasit protoze nikde jinde se tak skvele nekuti jak v Owe(mozna jeste hawirov)..v o-jih ma zeli uplne hodne moc lidi fakt ze jo v zivote sem nemel problem neco zkutit..
cityman
imugnio: pravdu dis, zvrhlo se to. Takze konec offtopic a piste opet pekna mistecka k zahuleni.
lulugang
nejak to tu umrelo a to by nemelo jelikoz leto zacina a ostrava a jeji okoli jsou good places2smoke:)
treba vcera sme si kemou vyjeli jenom tak vyfarani mazarkem na hlucin kde sme si zasli na sterkovnu a bylo fakt drsne vedro taxme si rekli ze se vycvachame sice sme sebou nic nemeli ale to nevadilo bo sme sli uplne na opacnou stranu a zkusene bez plavek zacli farat ve vode..bylo to psycho a v tech stavech ta voda vubec nebyla studena.paxme si pekne vegetacky zakourili po pas ve vode..proste pohodka..pak to pokracovalo vyletem po hlucine kde jsme se po zakoupeni mistniho cuca pekne zkalili:frog:..nejhustejsi byla ta cesta zpatky kdyz sme projizdeli busem pres bobrovniky tak tam nastoupila banda nevycvalanych mistnich disko-triskho vandraku..ty namrdane sampony z vidlakova fakt zeru:D:flick:..no co si budem povidat byl sem stastny kdyz sme dorazili do mesta pak to ve me akorat zaclo vsechno pekne pracovat a to bylo nemile takze si pak akorat pamatuju ze me muj drug zanechal polomrtveho na elektre a ja nekdy v zhovadilem stavu dorazil do meho milovaneho zabrzeha:)..proste hlucin rulezz
citace:
Původní příspěvek od herr tribulik
Teďka byl úplně hustý víkend. v sobotu jsme pukli kousek od ČEZ Arény a pak jsme odešli vyfaraní. u čez arény byly zelené semafory a jelikož byla tma tak na tom zafarám jakože mastné psycho. pak jsem se otočil zpět a všechny žluté svítící lampy byly najednou červené a postupně žloutžly.

pak jsme farali na šimonově hřbitově a hráli jsme tam schovku. šimon tam rozflákal hafo svíček, ale bylo mu to jedno.

a včera v neděli jsme zafarali na zastávce Finské domky. Vyšplhali jsme až na kopec, kde jsme pukli. pak jsme byli v lese aq byly tam pneumatiky. kámoš jednu poslal z kopečka dolů. ona úplně fičela a když se zdálo, že zabrzdí tak najednou profičela mezi úzkou škvírou mezi 2 stromy. taka halda.

a za chvíli jsme našli úplně mega pneumatiku. poslali jsme ji po mírném kopečku a jak se rozjela tak se nedala zastavit. ona musela fičet tak 70kou. všude se prášilo a pak to narazilo do nějakého hustého stromu.

a poslední věc: pak jsme ještě jeli na hošťálkovický vysílač, kde jsme ještě pukli s herrn lulugangem. sedíme a kuříme na zastávce a najednou projel na kole Werner Lička. a jak on jel!!! měl levou ruku vbok a jak se nesl. on nás projel jak císař polský. to bylo moc...

POLSKÝ CÍSAŘ WERNER LIČKA



18 bylo? >D
cityman
Dalsi misto i s peknou prochazkou je rozhledna v hornickem muzeu na Landeku. Je treba ale vylezt kopec :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma