Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
model.. - Klikni zde pro originální téma
DeZzz
Shanim seminka a vypada to blede..takze asi nejake objednam, nic jineho mi nezbyva :(
mam prosbu..chtel bych poradit jake??
tim myslim, kdyby jste popsali zkusenosti s ruznyma modelama (vyska, rust, cena, thc, chut atd...)
tisiceré diky
miki
no mozna bys spis mohl napsat jaky by ti vyhovovali a mi ti napsali jaky si pridit aby byli podle tvych predstav
DeZzz
=D
no jasne..chtel bych neco silnejsiho, s delsim rausem, ale abych potom nebyl unaveny a vyzdimany, tot v kostce..ale mozna bych se rozhodl uplne pro neco jineho..prave proto jsem chtel nejake info :) :smoker:
Walhalla2000
mysleno to bylo spis tak, jak si predstavujes, ze by mela byt vysoka, zda vyssi, ci nizsi, nebo kerikovitou, zda chces, aby mela delsi vegetacni dobu neebo kratsi. To co jsi napsal o ucinku je preci to, co chceme kazdej. To by pak mohl existovat skoro jen jeden model...

:-)))
DeZzz
=D kua ;)
jj..no spise kerikovita kytka s poradnyma knedlama ;o) tak kolem 150cm +- 30cm s kratsi vegetacni dobou..
jeste do indooru moc nevydim, tak... ;o)
DeZzz
no ehm =D
do 150cm ;o)
sativa
treba Blue Moonshine od Dutch Passion ma jen kolem 80 cm a je to 90% indica, ale kvete 9-10 tydnu
treba Euforia od stejne firmy kvete jen 7 tydnu a je levnejsi
YAHMAN
Potreboval bych poradit jaky model by se nejlepe hodil na h/scrog. Tj. nizky vzrust a velke mnozstvi pryskyrice. Na vegetacni dobe mi nezalezi. Popr. jestli nekdo nabidne nejakou vhodnou genetiku, urcite budu vic nez potesen. Predem dik.
Koblihostrom
Zdravím.Já použil na ScroG white shark,a je to pohoda,pěkný paličky,a sklizeň pod 70w-son-t byla okolo 30g,pod 250w je to vo něco lepší sklizeň okolo 100g,a modýlek je to najevýš drsný,energický,a pryskyřice taky dosti
YAHMAN
to:Koblihostrom

To zni vic nez lakave. Tech 30g jsou palice? Pod tou 70-kou mas jednu kytku? Netusis, ktera seed banka ma toho sharka za rozumnou cenu?
Koblihostrom
YAMANE jo 30g bylo pod 70w čistého hulení to je samý paličky.WS nevím u koho obědnati,jelikož jsem dostal pár semínek.A dal jsem pod 70w 4 kyti,hlína substrát na kaktusy a sukulenty+ perlit,hnojení kr.start květ kr plod a květ+OBM
YAHMAN
to:Koblihostrom

Diky za tvou odpoved. Tak WS nabizi Brother Grimm a Green house. Cena :( u BG 100 USD a GH za 70 USD .
To je hrozne moc. Ma nekdo zkusenost s Cyber Cristal od KC Brains? Co je ta Nebula, kterou tady nekde prezentoval Carlos?
smokiee
Jestli chceš mohl bych ti za nějakou solidní cenu prodat pár semen Orange Budu. Výška 80 - 120 cm (podle frekvence zastřihávání), tlustý palice s poměrně hodně THC krystalama, velice aromatická, keřovitá, s dobrými výnosy. Dobrá pro indoor i outdoor. Nejdřív za 2 týdny. Fotky asi za týden.
monk
'prodal'
to se mi libi jak je tu kazdej proti dealovani, nikdo by to neudelal, a aby nekomu v nouzi dal zadarmo par seminek, nebo rizek to ne...
Butch
Dobrej model je shiva shanti1, a levnější modely- skunk1, sensiskunk od sensi seeds. Maji dobrou chut, výnosnost je taky v pohodě, výška záleží dle přepnutí na květ ale tak od 90cm-130cm. Jenom zaleží jaký máš štěstí, minulá sklizeň od sensiseeds byla suprová tahle byla dost horší (horší kvalita semínek)

ps:to monk : co je divného že někdo prodává semínka, promiň když si koupim za drahý peníze z holandu semínka a pár mi jich zbyde tak proč je neprodat - ty semínka taky nejsou za darmo.- zvlášť ty kvalitní, noname semínek ti každej dá hrst.
monk
jo jenze on si je nekupuje, ale vyrostlou mu, aspon tak sem to pochopil z jeho ostatnich prispevku...
to je jako kdyz reknes: 'a co je spatnyho na tom prodat travu a koupit za to seminka ?'
smokiee
Čus Monk,
semínka mi vyrostly to jo, ale nemam jich zas tolik, abych mohl rozhazovat. Když bych měl 50 semínek a ozve se mi 20 lidí s tim, že by chtěli semínka (každej tak 5-10), tak si myslim, že to není dobrej nápad jen tak rozhazovat. (pro dobrotu na žebrotu) Mimichodem, když jsem se nedavno ptal po semenech tak jsem dostal "dobrou" nabídku: 15 semen ES za 700 Kč. Naproti tomu já prodávam 1 semínko za 20 Kč. Teď mi ale semínka došly a já si kurvim kytky jenom kvůli tomu abych někomu poslal semínka za dvacku. (s tou dvackou to je naposledy, začnu prodávat za 50 kč) Běžně jsou v SeedBankách ceny od 200 kč / ks a to nemluvim o poštovnym (většinou 200 kč).

Vidim, že rád rozhazuješ. Když bys byl tak hodnej a daroval mi po 10 semínkách: bílou vdovu, jacka herrera, orig blueberry, ...

[Edited by smokiee on 23-01-2002 at 08:30 PM]
monk
taakovyhle model vubec nemam, protoze sem vsechny prachy dal do zarivek a ostatniho, ale casem si je koupim, sice nikomu zadny nedam, ale ani neprodam...
jinak sem domluvenej s 5 lidma ze jim dam rizek orange budu az se mi to trochu rozroste... urcite jim to nebudu prodavat...
netopeyr
No to yá semíka nežebrám ale vobědnám si ňáký (časem, zatim yedu z ňákejch co sem koupil i s hulenim), takže poraďte: moye skříň je 90x70x170, květniky vysoký 20, světlo 2x150W sodík, přívod CO2, automatický zavlažování, 8xPC větrák (2x přívod, 2x odvod, 4x cirkulace), skříň je vylepená alobalem, a snažim se o co ney podmínky. Takže chci do týhle skříně ňáký dva spešl modely, aby na nich bylo hodně kvalitního hulení (no a na kolik asi i s poštovnym přídou).
Kámoš mi řiká že yamayka ye pro mou skříň v poho, mám mu věřit
Dík za radu.
netopeyr
Respektive mi každey radí Super skunk, White widow a Yamayku. Mam je poslechnout. Kolik toho mam vobyednat když z každýho modelu chci 3 kyti, klik za to zaplatim?
joint
yamaika = jamajka??
-pravdepodobne ano. Nevym jaka seed banka ho poskytuje, ale budiz.
Jamajka jako hulco z jamajky obcas ozn. jako jamajka je venku pestovana ganja vice sativa typu. Proto je popularni pro sve ucinky, ale tez to znamena delsi dobu kveteni. Nevim jestli ti to pomohlo.... ale vic toho ze me nevypadlo.


But, to all:
Pokud zamyslyte pestovat vice ruznych druhu pohromade, neridte se jen "hvezdnejma" nazvama, ale venujte pozornost spise indica/sativa pomeru, ktery ovlivnuje dobu kveteni, vysku aj.

Predejdete tim zbytecnym problemum.
joint
debil
ještě bych to jointovo doporučení trošku poopravil.
Nepěstujte nikdy víc než jeden model dohromady.Málokdy se trefíte na 2 modely,který rostou jakštakš stejně a potom to je akorát ochuzení jedné rostliny.
joint
-myslim ze po spravnem uvazeni a trose stesti, lze vybrat odrudy ktere se daji pestovat dohromady.
netopeyr
Tak to bude asi takhe potřebuyu poradit yakey model dát k white widow (chci mít trochu pestřeyší menu), yamayku vypouštim (ta tam byla stejně kuli tomu že kámoš u kterýho skříň ye, má neyrači yamayku (von mi doma trpí mojí skříň a za vodměnu dostane ňáký hulení (to že tam yamayka nebude mu vysvětlim až bude pozdě :) )))

To: joint časem si zvykneš
j=y
yamayka=jamajka
netopejr=netopeyr
joint=yoint
netopeyr
Resp. píšu yamayka=jamajka="JAMAICAN PEARL"
Maj to na Sensi Seeds
Lackyfree
To netopejr: nechci se hádat ale jamajka je outdoor model - myslím že ji nabízí sensiseeds...?
Jinak taková malá ptákovina: nemyslím si že je vhodné vystlat skříń alobalem - já od něho taky upouštím - prý to mění spektrum odraženého světla, zkus kdyžtak odrazovou folii - nebo vymalovat skříń na bílo - latex - primalex.
blackberry
...promin, ale me taky nikdo zadarmo nic nedal...a bohuzel musis pochopit, ze lidi ktery by hulili, brali klony a semena zadarmo tech je furt dost a dost a ono furt s tim nekam jezdit, nebo to nekam posilat se taky financne nevyplati a navic nejsme preci zadna charita...takze neprud
jo a ten OrangeBud je takovej odvarek...pokud teda nejedes na vynos, doporucuju nejakej lepsi model. tak papa
monk
neprudim, ani sem to nemyslel osobne, i kdyz si to smokiee asi tak vylozil, jenom sem komentoval ze tu dela hodne lidi to co ve svejch nazorech oznacujou za 'spatny'
chapu lidi co to prodavaj, protoze pak by to nemohlo hodne lidi sehnat (treba ja... thanx to butch), ale de o to se zamyslet jestli opravdu stoji jeden rizek za tech 200Kc, myslim ze na dvoustovce tady moc lidi zrovna nevisi, tak proc nedat zadarmo? :)
netopeyr
Nakonec ysem si domluvil ňáký řízky (White Widow, Mazar, Blueberry, Northern Lights, a možná Hempstar).
Udělám si matky (lepší než semínka). Pofrčim víc modelů na yednu sříň, poyedu ScrOG a skusim to ňák vohlídat, možná se to nevosvěčí ale skusim to.

Yo alobal ysem už vytrhal a dal tam: http://w5.inshop.cz/hydroponieplus/...bne.asp?kat=233
8xPC větrák už neni, ysou tam yenom 4PC na cirkulaci a yeden velkey na odsávání ze stínítka, přívod ye yenom díra do který to fouká kůli podtlaku.


[Edited by netopeyr on 19-12-2001 at 09:26 PM]
HeadBass
Cau lidi....potreboval bych radu...chtel bych se zeptat jak dobre pujde spolecne v jedny skrini pestovat nasledujici modely : MAZAR, NEBULA, HIMALAJ, BLUEBERRY....myslim, ze by to mely bejt fsechno prevazujici indicy, ale mozna se pletu...zadny zkusenosti s nima nemam....skrin mam docela malou a tak muzou bejt tak maximalne 1m...mozna ani ne....chci jet v/scrog....poradite mi nekdo?....predem dikes
fum
hele chlapi víte něco o rychloskuncích jestli se to da srovnat a normálním kde se to da sehnat a tak. dik.
sativa
ci myslíš tím rychlo skunkem?
třeba Top44- že to kvete rychleji?
fruts
Hele kluci mel bych jinej napad taky schnim nějaký ty semena, ale mam jinej problem oprcali se mi kytky a mam hafo semen jednoho modelu a rad bych je s nekym smenil za jinej model??? Co vy na to je to WHITE WIDOW pestovaná pod lampou. A směnil bych to takřka za vsechno co je tak 3páskový. Nerad bych na jaře sázel jenom jeden model a pak zbytek roku hulil porad stejnej model!!! kdystak se mi ozvete tady nebo na E-mail - skateboards@seznam.cz


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma