Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1st indoor 70w v-scrog, bubler ala G_man - Klikni zde pro originální téma
Murphy
Hi Growers....:smoker:

Rad bych Vam predstavil svuj prvni indoor ve stylu uzivatele G_mana ...timto mu samo dekuju, ze vsem poskytl navod na jeho stavbu. :angel:

Takze pokud to vememe od zacatku....

svetlo: 70watt philips son-t plus
prostor: 2 x 65 litru maltak
bubler: 10 l
substrat: Kyti jsou v rockwolove kosticce a keramzit okolo
v-scrog: Pletivo 1m x 35 cm (oka 3 cm)
vzduchovani: Elite 801
vetrani: Zatim pasivni
hnojeni: Na rust wuxal super....7ml na 8 litru roztoku
+ postrik Phytamin 1/3 dny

Kyticky: 3 x NEBULA :rejp:

Az budou kytizzz dost velke dostanou na kvet 150 watt sodik + vetrak od PC

Nic dalsiho me uz nenapada...snad jen:

Ph zjistuji pomoci akvaristickych testu a na jeho regulaci se podileji taktez pripravky v akvaristice pouzivane. :)

Ohledne celkove situace musim rict, ze kytky na zacatku prodelaly sok v podobe vystaveni na normalni denni svetlo bez pritomnosti jineho svetelneho zdroje,coz je dost zpomalilo v pocatecnim rustu...ale ted uz nabraly nove sily a dari se jim celkem slusne...

Budu rad kdyz mi poradite nebo se popripade zeptate....je to muj 1. growing takze uvidime jak vse dopadne,jake budou problemy,atd....chci si vsechno osahat za pochodu... :beer:

Fotky: ta prvni je z 23 dne rustu, ty ostatni 28 den...chvily jim trvalo nez si korinky prorazily cestu... :frog:
Murphy
Tady jeste nejaka fotka boxu.. :mutant:
varan
to je drsný, a čím hnojíš? a kolik ne pár rostlinek, počítal jsi na kolik tě vyjde elektřina, než to bude k sklizni?
N3oM
pekny hubajz ma krasny rizky
Murphy
citace:
Původní příspěvek od varan
to je drsný, a čím hnojíš? a kolik ne pár rostlinek, počítal jsi na kolik tě vyjde elektřina, než to bude k sklizni?


Tak hnojim to Wuxalem Super....neco malo pod 1ml/litr roztoku a elektrika se necha spocitat...0,07 x 18 x 40 x tarif (jede to i na nocni proud takze pocitejme s 3,50kč/kwh) coz by znamenalo 176 korun na rust + 441 korun na kvet pod 150w/70dni/12 hodin/3,5kc

celkem: nejakejch 617kc...neboli pod 200kc/mesicne...pokud dobre pocitam.. :bong:
rixo
noo joo mate zatim levnu elektrinu ale u nas na SK stoji 1kWh cca 8,50 SKK a ide stale hore, ako som pocul u vas v CR sa chysta tiez zvysenie cien, nakolko sa stat rozhodol ze nebude viacej podporovat growerov, zdrazie elektrina:-))
aj tak ti vsak prajem good luck!
hubajs
Pěkně zpracovany to maš kamo doufam že ti to pořádně poleze:D
Už tam nějak větrás??
dab
rixo: ak muozem, cel by som ti poradit, skus ak mas moznost zmenit tarif, resp. mrkni na tarif D1 a D2 popr. D14(D24) (t.j. od 1,8Sk/kWh po 5Sk/kWh)
Dub-Teaser
Murphy:
Výborná volba! Taky sem chtel tenhle scrog delat,ale indoorek jeste vychytávam,takze pockam,jak ti to dopadne a pak to treba udelam podle tebe:D Tenhle box fak zeru! K+ si tvuj scrog zaslouzí good work:D Ps: otázecka-Utáhne ta pumpa 10l. kýbl f poho? Díky
Murphy
to Hubajz: Nazdarek :pimp: Hele zatim je to vetrani jen pasiv....teplota okolo boxu je na nejakejch 16 stupnich, takze tema dirama ve spodnim maltaku to jde dovnitr....a lampa ten vzduch ohreje na +-27 stupnu ..navic je hned nad ni otvor pro odtah,kterym ten teplej vzduch utika ven....samozrejme,ze az tam prdnu tu 150ku bude to chtit vetrak a pachovej filtr....

To Dub-Teaster: DIKY, uvidime jak to dopadne... :mutant: K ty pumpe bych rad rekl,ze dva vzduchovaci kameny zvlada zatim celkem fklidu.., akorat dela strasnej randal,tak sem ji dal do nejaky izolacni vaty...prikladam foto...je tam hezky videt jak si bubla :baby:
hexamin
hello sufan preco ti vadi ze je to kopia mozno by to chcelo znacku ze kurva takyto setup je super jednoduchy a funkcny takze skor by to chcelo pochvalit autorov:)
Murphy
Jasne...., myslim,ze navod na stavbu tohodle boxiku od G_mana je vazne promakanej.....jednoduchej,levnej a funkcni...nezbyva nez dekovat tvurci :beer:
Do konce tydne pridame dalsi fotecky nebulek....
Murphy
:crazy: Zdravim vsechny....

Jsou tu slibene fotky - foceno ve ctvrtek...:bandit:

....Nebuly jedou stale 18/6 i kdyz uz sem chtel prepnout na kvet...nakonec sem je jeste zastipnul FIM a s prepnutim pockam az do uterka....trochu se bojim, ze to preroste ... no pri nejhorsim to naohejbam....


Myslite, ze bych je mel jeste nechat na rustu? DIKY :rejp:
Murphy
Tak tady postuju dalsi fotecky....

Pachovy filtr :D

Aktivni uhli v mnozstvi 1 litr ---> zaklad pachoveho filtru

Vetrak kterej prijde nad vybojku...doufam,ze utahne i tu 150tku...

Rozhodl jsem se kytickam prilepsit...

HESI HYDRO-kvet ....50ml /10l

HESI SUPER VIT 2 kapky do 9 litru

...snad to bude holkam chutnat...zatim jedou jako z vody :punk:
hubajs
euro2 by mohlo stacit...stoji 400.....
Murphy
To Sufan: ...ono to takhle nejni moc videt, ale ten vetrak ma prumer vrtule okolo 15ti cisel...je to docela monstrum...bohuzel nevim kolik ma m3/h ......---> soupnu to tam a uvidim ...
Murphy
:bravo: zase nejaky fotecky...prepiname na kvet...:rejp:
zatim stale sviti 70w philips son-t+
Murphy
:angel: Tak jsem z5 s dalsima fotkama....tentokrat z 10. dne kvetu .....Nebulky podstatne proridly....odstranil jsem vetsinu velkych prekazejicich listu...:angel:
luckyBOB
pocitam ze se tesis na vetsi wataz..ze? kdyz vidis ty rostliny a ted si reknes..pod takovym 4kilem..juuu..:)
Šťovík
neblazni, 4kilem uz by to mozna rozpustilo i ten umelohmotnej dekl. Mozna to chtelo jeste husteji rozvetvit, kazdopadne jsem zvedavej jak to bude vypadat az nasadej palicky :)
Murphy
citace:
Původní příspěvek od Šťovík
neblazni, 4kilem uz by to mozna rozpustilo i ten umelohmotnej dekl. Mozna to chtelo jeste husteji rozvetvit, kazdopadne jsem zvedavej jak to bude vypadat az nasadej palicky :)


Neboj :angel:
Tuhle varku pojedu jen pod 70w...rozhodl jsem se, ze tam nakonec nebudu cpat ani tu 150ku...zacinam pracovat na nove skrini,kde uz se jisto jiste neco vetsiho objevi...takze zatim 70w rulezzz...fotky v nejblizsi dobe....:smoker:
Murphy
Takze pridavam fotky....rostlinky se vzpamatovaly a konecne nasadily na kvet...doufam, ze ted uz jim to pujde mnohem lip....hnojivo HESI hydro kvet + Super Vit , postrik Phytamin + Super Vit
Mr. Manson
jj pěkný, tenhle druh pěstíry je dost oblíbený. Ale mam jen par dotazu jak tam maš řešenej přísun vzduchu. A máš to vytapetovaný????
Murphy
2Manson: Privod vzduchu je resenej takzvanejma "G_manovskejma dourama" ve spodnim dilu boxu...ja je mam asi 20 cm od sebe po celem obvodu.... vevnitr mam horni dil polepenej bilou grow folii...:crazy:
Mr. Manson
aha to je v poho a jak je to velký myslím rozměry. :D
Murphy
Chlape tos me dostal :D....jsou to dva 65 litrovy maltaky co maj ve velkej marketech jako je napr. hornbach,baumax,atd...... rekl bych,ze celej box (fotka u prispevku nahore) je tak 110cm na vejsku i s pachovym filtrem a prumer v nejvetsim miste okolo 60 cm :smoker: ...slibuju, ze to casem zjistim presne :D
Murphy
Pripojuju dalsi fotky...:wink:
Co myslite, kdy je ten pravy cas zbavit rostlinky listu, ktere brani v prosviceni? Mam je zatim takhle nechat? diky za rady... :rejp:
TheKeptn
čau... no jako prostihat no ješte bych možná chvili počkal než poradne najede květ a pak třeba za 14 dni bych vzal prvni ty nejstarsi a pak pripadne ty co stinej ... mužes třeba jen odstřihnout půlku čepele listů.. ale myslim že u toho V-SCROGU že neni celkove potřeba nějak extremne ostřihávat...
Šťovík
taky mam ten pocit ze se to vcelku usporada samo, leda se zbavit tech velkejch co se cpou dovnitr az zacnou stinit paldam, ale myslim ze by je mohlo stacit jen provliknout ven z toho kruhu
shortis
listy v ziadnom pripade nestrihaj. Listy obsahuju potrebne zlozky ktore raslinka potrebuje na svoj rast(existenciu). Tie ktore mozes vyplet von z valca, tak ako spomenul "stovik". V tejto faze svetlo potrebuju hlavne hlavy takze snaz sa im vyhoviet.
Ked tam das 150w, nespalia sa.(nemas spomenuty priemer valca)
Skus trochu viac opisat svoj growbox, napr.:hlucnost, unik svetla z boxu, teplota a hlavne rozmery.
ale inac velmi pekne k+
Mr. Manson
Mno podle mě je lepší je strčit ven jestli je kyti nebude potřebovat tak je shodí sama a vitáhne si z nich životně důležité živiny. A ty rozměry a třeba jakej tam máš větrák by o mooc zlepšilo pohled na situaci.
Murphy
Takze o5 malej update....zmeril sem vam rozmery...takze kazdej z tech dilu ma vysku 33cm,zakladna je siroka 48cm a hrdlo nebo jak bych to nazval ma prumer 60 cm ...jinac vetram Euro1 100m3/hod,svetlo prostupuje pouze v casti kde dolehaji oba maltaky na sebe a to nepatrne...urcite by se tomu dalo predejit pridanim napr.tenoucke molitanove vrstvy a dale G_manovymi dirami pro privod cerstveho vzduchu v dolnim dilu boxu....teplota je v dobe svyceni okolo 27 stupnu,co se tyce hlucnosti....bubbler sam o sobe dela nejvetsi rambajs...ale nepotrebuju to mit stoprocentne tichounky,takze na to seru.....kdyby bylo vzduchovani na gumickach...bylo by to ok......:crazy:

....co se tyce kyticek musim s litosti oznamit,ze jedna....bohuzel ta nejhezci a nejrozvetvenejsi z mne neznamych duvodu odesla na onen svet.:( Behem jednoho tydne cela uschla,pritom ostatni se maji cile k svetu....byl jsem nucen ji smyknout a pujde do mlika:) Fotky dodam zitra...:D

! Listy davam ven a nestriham je ! diky za rady :beer:
Murphy
:D Tak jsem tu zpatky s novejma fotkama...tentokrat uz ze 60.tyho dne kvetu....bohuzel jak je uvedeno v predeslem prispevku zbyly mi uz jenom dve holky :mad: Uvidime jak nam potvory dojedou:bong: :D :bong:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma