Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Můj první indoor (250w, hlína) - Klikni zde pro originální téma
N3oM
cuz tak at ti to vyjde rad budu sledovat tvuj thread
jinak co tam chces pestovat a na jaky zpusob?
kde si sehnal takovouhle skrin?
at to roste!
hawk.cz
jj, já se taky rád podívám a když budu vědět i poradím :)
co tam bude za světlo?120mm ventilátor na odtah je podle mě jasná volba-jenom dufám že tam bude na odtah ;)
Kubajs
Zdarec. taky to budu sledovat a prispivat.At to mas to nejvetsi. Navic tedka zacinam taky.Takze muzem resit spolecne problemy.Porad resim jestli to mam kutit ve spajzu.Je tam na to idealni misto.Prisun porad cerstveho vzduchu z venku a celkem dobra teplota.I kdyz odtahy by se musely kazdopadne udelat.
Ale neni to moc prakticke, protoze vsude do kola jsou zdi(krome dvirek) a do betonu se blbe delaji odtahy a ruzne upravy .Radeji sezenu nekde skrinKdybyste ale nekdo mel zkusenosti s pestenim v spajzu tak dejte vedet.:) Zatim cest:frog:
N3oM
sem moc zvedavej jak to poroste drzim palce!
Ke-Guglimugli
Mno, esli mas tatu "po ruce", urcite nekde vylovi kousek toho "jedovatyho"azbestu, co se uz nevyrabi. No a pak jen prisroubovat s kusem molitanu (nebo?) o skrin.. Myslim ten predradnik :)
Tot ma momentalni idea.

At se huleni vyvede! Tobe i tatovi ;)

kubajs: A rozmery onoho spajzu?
Ke-Guglimugli
Tak bych mel jeste neco..
Resil jsem ted barvu a izolaci bubla - cca 4mm tlustou tepelnou izolacni folii (polystyren+alobal). Nevim, jestli by to slo s timhle v tvem pripade, pac je tam ten polyst. Navic ty potrebujes asi min nez 0,5x6m (baleni za 199,- bauhaus) ;) Snad by slo neco zbastlit, dyt fpodstate staci dostatecne tlusty alobal, i kdyz ta teplota tam nebude tak hrozna.. Myslim.. :)
A ktomu mereni ph: Osobne bych se na nakou elektroniku vykaslal a poridil si kapalne meridlo. Je to pomerne presne (chvilka praxe) a stoji jen 60,- ("Akvin"z hydroponieplus, ale maji skoro fsude similar pro akvaria) a na jedno mereni pottrebujes 2 kapicky (ted nevim, kolik je presne obsah, ale pocitam ty dve sklizne to vydrzi). Ale na to tu hlinu MUSIS zalit vodou (meris vlastne vyluh). Puvodne jsem taky chtel destilkou, ale ted to resim tak, ze nejprve zmerim odstatou kohoutkovou a do ni pak soupnu trochu substratu, zamicham, pockam procedim a zmerim. A podle toho se pak zaridim ;)
No, jsem se nejak rozjel..
Matrixx
Trochu bych zainvestoval do ty chemie,hnojiva udělaj na ty kytce opravdu mnoho,to mi věř a na takovíhle řízky,bych určitě nešetřil,koupil bych buĎ CANNA nebo AofH,ale je to na tobě
varan
to je docela cool, akorát až to budeš mít celý měl bys z toho udělat jeden velkej článek, abchom to měli komplexněji..
zike
zdar macek, digitalni ph meter je fakt vychitana hracicka ( jetli mas dost penez tak si kup ten water proof kdybys treba prechazel na hydro a spadl ti tam :) ..vrele doporucuji a samozrejme existuji i elektrody do hliny. Je to investice ktera se urcite vyplati a narozdil od normalnich ph testu je presny.

ten wuxal je docela v poho..ze zacatku musis min tak 1ml na 1l vody a postupne zvysovat concentraci, kytky vetsinou vydrzi hodne..zalivka je vetsinou jednou tydne. Na kvet pak snizovat wuxal a postupne zvisovat OBM. Nezapomen obje hnojiva pred pouzitim protrepat. Pred sklizni pak zalivat jenom vodou at pak nehulis ty shitty s te hnojky..
N3oM
cau chlape mas to fakt kruty k+ prosimte muzes mi napsat jak je to s davkovanim obm a krystalonu start najednou? kolik ceho kdyz to davas do sebe? diky moc
zike
to macek: myslim ze to bude problem, protoze v growshopu jsem videl nahradni elektrody zvlast normalni a do pudy, akorat ta do pudy stoji dvojnasobek :) ?!? fakt nevim...stejne je to na hovno protoze musis merit ph zalivky, aji vody kterou zalivas a tu hlinu je taky mit lepsi vychytanou. Ja jedu bubler tak nastesti merim jenom celkovi ph :)

to N3oM: jestli ses na rustu tak staci jenom wuxal nebo kristalon start protoze potrebujes vic N, tri hlavni prvky by meli byt v pomeru 10:7:8 (N:P:K) + stopove prvky, to si sice moc nevychytas ale muzes se podivat na slozeni jestli ti dane hnojivo vyhovuje,
na kvet by to melo byt zas 4:8:8 (N:P:K), tak treba zjistis ze kristalon plod a kvet je docela na hovno a podle slozeni je spis na rust-ma sice dost K ale malo P coz je dulezitejsi.
N3oM
2macerk,zike: noo a to obm da se pouzit do rustu? ten krystalon start se mi zda malo ale zase wuxal sem nesehla a uz asi ani nesezenu snad na prisi urodu ale jeste je cas.... jinak myslel sem ze hnojivo bych mohl doplnovat o nejaky root stimulator ale to mi musite poradit vy v tom se nevyznam :)...
zike
to N3oM: tim obm na rustu nic nevyresis, ten az an kvet! protoze ma hodne P. Radsi zvis koncentraci toho kristalonu start..kytky vydrzi vetsinou hodne

root stimulatory jsou fajn na zacatku kvuli rychlemu rozvinuti korenoveho systemu a cim vetsi korenovy system tim rychleji a lepe ti rostlinka roste. Na pocatku je taky rostlinka dost nachylna k ruznym chorobam a dobre a zdrave rozvinutym kor. sys. se tumu da castecne predchazet.
pouziva se ten wuxal super co je vyfoceny nahore i pri hydru nebo jen do hliny???
N3oM
a kde ten stimulax sezenu? kontretne v pribramy to bude asi problem...
n3om:baumax,obi,hornbach tam vsude by to meli mit
zike
to xerthon: pouziva se do hliny i na hydro.
luckyBOB
ty seminka co jsi dostal navic jsou vyprodukovany promo od prodejce..taky jsem je tam dostal a jeste jsem jim psal co a jak to je..abych vedel kam to mam sadit...jen takovy bonus no...:)
zike:dik,ja ho prave ted pouzivam pri hydru a neroste to a zloutne,bud teda hnojim moc nebo malo.V galerii prislusenstvi jsem videl i nejaky jiny Wuxal super.
V hline hnojim kristalonem start.Kyti ma 35 cm,tak jsem to dnes prepl na kvet,az se ukazou prvni kvety budu hnojit Kristalonem plod a kvet.Tak je to v navodu,tak uvidime.
Mr. Manson
Hmm. Velmy pěkný ja mam teď 60*30*30 a 3krat spořivku 22W a jede to pomalu. Jen bych chtěl vědět jak máš řešeny chlazený máš tam COOLTUBE ??? nebo jak ja na ty my tři kurvy potřebuju vetikální odtah. A na 6 hodin větrák z PC a teplo je tam tak okoko 25 °C
zike
to xerthon: asi to bude spis tim ze hnojis moc, tak kdyztak vymen rostok za nakej s mensi koncentraci..a nebo ph...

jinak ten kristalon plod a kvet je naprd protoze ma malo P..je to vlastne skoro to samy jako kristalon start (mrkni na slozeni) radsi zkus na ten kvet OBM.........jinak good luck
smooth
co te staly ty seminka ?
nozdra
kristalon plod a květ je fakt na h....o, je pravda, že jsem to po...al já, ale je fakt silnej a snadno se s ním kytí přehnojí. jinak ten wuxal super mají úplně všude, já ho například koupil v drogééérii. Držim palce a pěstu ZDAR:beer:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma