Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Kdy mám začít s předpěstováním - Klikni zde pro originální téma
Mamba
Chtel bych si predpestovat na outdoor,ale nevim poradne jak,nejakej cistej primej good popis by neskodil.Jak casto zalrjvat,jestli pod lampou(40w) nebo jestli jen ciste slunicko,a jak moc vysoka ma bejt kyticka aby se 100% chytal venku?
Mamba
Moc dik,asi to radsi udelam s jogurtem :D
Mamba
Mimochodem naklicit dam je do kelmiku s vodou na vatu a kdy poznam ze je muzu soupnout do toho kelimku ? :PP
robos
2 Mamba:

radsej by som prestudoval FAQ, tam mas popisane ako sa davaju naklicit semena:)
Mamba
Realist:DIk,seminka mi od bohoure dosly a dam ti samozrejme vedet,jak dopadly :)))
snejky
Zdar all growers. Chtěl bych tenhle rok zkusit outdoor ale nevim kdy bych měl začít s předpěstováním? kyti bych chtěl vysadit tak v květnu. Díky
snejky: letos jsem semena zacal predpestovavat presne 16.4. a 9.5. zasadil ven. Tak se muzes inspirovat :) Jo a predpestovaval jsem je za oknem v kvetinaccich, zadny umely osvetleni. Pokud chces zjistit pohlavi kytek, tak je zasad jeste o neco driv, kdy je den dlouhej tak, ze ti kytky vykvetou a budes mit jasno. Zaplatis sice mensi dan v podobe zpomalenyho rustu (zezacatku), ale kytky by se potom mely v pohode rozjet.
MFT
ja nijak nepredpestovavam. proste necham tejden vyklicit a prdnu to rovnou do hliny,kdyz uz je venku staly pekny pocasi.a ty kytky me pak prijdou takovy silnejsi, odolnejsi, kosatejsi
Dude
jelikoz budu mit letos hodne prostoru a svetla, tak to vydim zacit negdy v breznu a ven davat uz lehce rozstrihany kytky:)
snejky
Díky všem asi to zkusim tak jako futew ale předpěstovat 80 kytek bude sakra těžký!
WirusH
vyhuldor ty jsi toho asi moc nevypestoval ze? 80 sazenicek takze tak cca. +-20samcu nejaky umrti taky prijdou + corky tak budes rad kdyz ti z toho zbude takova desitka...
Bulb
tj. ja po svým 1. outdooru jsem vysadil takovejch 70 sazeniček a sklidil jsem jsem jen 10 kytek... všechno čorka sem tam nejakej samec a umrti jak píše WirusH...
wiwer
ja sem vysazoval minuly rok 35 sazenicek a zteho 12 samcu a 4 kick,takze uroda zacatkem zari byla 19 a zotoho 9 jich bylo oprcanych
wiwer
a vysazoval sem 20. dubna a sklizel sem 3. zari
THCjahoda
Zdar!
letos jsem měl tři kytky...jeden samec,jednu vyklov bažant a třetí byla voprcaná samice!letos to musí bejt lepší!Myslíte,že když teď kyti rozjedu indoor chytne se pak v dubnu out???
wiwer
NO JA OSOBNE SI DELAM DOMA ZA OKNEM ZAZENICKY ,KETRE POSLEZE VYSADIM.MOC NEPROSAZUJU SEMINKO PRIMO DO PUDY
k.o.h.o.u.t.
no já sem minulej rok začal docela pozdě asi tak na konci května sem je dával ven cca 4,3 patra (100 sazenic ) a vyšlo mě po odebrání samců všemožnejch hibridů a čorek 25 kytek z toho 8 voprcávek a zbytek lahoda - sklizeň cca na konci září . Hnojení : konákem, slepičáky + další přírodní hnojiva . Letos vysadim taky 100 sazenic ale jenom dobrejch modelů a už se nemůžu dočkat
na tu vůni :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: :bravo:
wiwer
ja taky radsi hnojim prirodnim.neni to tak chemicke a rekl bych ze kurince sou docela dobry hnojiva ....,ale prej sem slysel ze nej-prirodni je guano(netopiri hovna):)))co myslis uz si o tom slysel?
wiwer
JA BYCH SI TAKY VYSADIL 100 SAZENIC ,ALE NEMAM DOMA TOLIK MISTA:)
k.o.h.o.u.t.
Kámoš to používal na kytky a měl to fakt hezký no - ale bylo málo vochutnávek páč mu to zčoroval něgdo :(
jinak viděl sem tady dobrej návod na jedno přírodní hnojivo (nevim kde) :) do velkýho kýble - kopřivi , a jiný byliny do vody(prej deštoví)
a nechat to pár tejdnu vodležet - já sem měl minulej rok něco podobnýho vod babči a je to docea good - může se to dát třeba rovnou na listy (při žloutnutí, poničením, atd.) - a tenhle rok to použiju znova (jinak prej taky trus žížal je dobrej na kořenovej systém )
Garion
Tak já si dam sám asi třicet předpěstovanejch sazeniček a potom asi 30-50(ještě nevim jak to bude se semenama) s kámošem, kterej si taky da pár kytek sám takže to bude taková double work:). je to hlavně wo tom, že se po sklizni sejdem a zchecknem, kdo si co vypěstoval a bude to prostě pohoda........
wiwer
TO BY MOHLO BYT W POHOO JA SE POTOM MRKNU SNAD TO NEKDE NAJDU
Mr.Floopy
CHCI se zeptat kdy dat klicit aby tak kytka proste v poho jela a nic ji nebrzdilo? mluvim tak jako ze konec unora a tak . proste jednoduse receno kdy jde nejriv zacit klicit??

odpoved by mi pomohla

a to tak ze velmi(nechci zkurvit good semena)

p.s: chci delat klony ale ne pod osvetlenim ,vloni to slo ale delali sme je dost pozde !

dik za odpovedi...uz koncim no sem nahulenj jak dobytek
caswel
minulej rok sem si předpěstoval durban tak měsíc do předu chtěl sem jí totiž nechat pořát za oknem ale pak už se tam nevešla i když sem jí stříhal jako blázen tak sem jí šoup ven krásně velikou a rozvětvenou.
ted skoušim jednu kytičku udržet za oknem živou až do jara no zatim žije tak uvidíme....na konci února si pošlu o seeds abych v půlce března měl maličký kytičky za oknem.Pak předpjestuju asi dozačátku května a pak je dám ven záleží na počasí
caswel
ja si radši koupim 20kvalitních semenadávám jim maximální péči nedokážu si představit kam bych vysadil třeba 80kytek a ještě oně s láskou pečovat to by fakt nešlo
Livis
Zdrawim groweři chci se zeptat můžu nasadit na outdoor naklíčený semínka,nebo radši už sazeničky.Dik za odpovědi
wiwer
to zalezi na tobe.da se tak i tak....,ale zda se me kdyz tam hodis sazenicky ze to ze zacatku pomalinku roste ,ale mozna ze ne ja osobne davam i sazenicky i klicky a obcas tam soupnu i nevyklicene seminkavyhoda sazenicek je ze kdyz ji mas dyl doma tak muzes v klidu poznat samce od samice a drbnout do pudy jen samicky:),ale je to celkem jedno protoze to stejne posleze pertrhas.peace!
Slim
Ja nechavam seminka asi mesic (duben)za oknem,no a pak je presadim na policko.
2 caswel:Souhlasim s tebou.20 sazenicek je pro mnie maximum.Kdyz pocitam ze ztratama tak sklidim tak 2-5 peknie rostlich kyticek.
No akdyz to tak udela kazdej muj kamos,tak si muzem spokojene kurit 365 dni v roce....
Dyz se nad tim tak zamyslim...Kdyz vezmu v uvahu za denne fajcim tak 4x,tak za ten rok z toho vyjde docela velka suma vykourenych slukovek :bandit:
wiwer
mimochodem ruderalis je pry celkem ranna rostlyna zeprej se driv sklyzi je to pravda?
Janxu
to wiwer: skus se mrknout sem
http://www.sensiseeds.com/ml/shop.a...ev=3&PluNr=2304
a taky sem
http://www.sensiseeds.com/ml/shop.a...ev=3&PluNr=236. u toho druhyho linku je husta ta fotka, jak kolem ni jede ten ten nakladak, takhle by to melo vypadat vsude, ale asi to bude plny olova.
pak taky tady http://www.cannabisculture.com/articles/3033.html

buhuzel sem nenasel nic v cestine, tak za to se ti moc omlouvam, ale delal sem co bylo v mejch silach. A snad sem to nejak nesplet s konopim rumistnim.
peace
caswel
to slim:no a navíc si vem že když ty kytky zastřiháváš tak získáš klidně 5 řízků z jedný a te de taky v poho vysadit.Jel sem tři řízečky z jedný kytky a na každym bylo kolem 4gramů je to sice málo.Byly malinký jen tak v truhlíku
wiwer
Janxu:dik kamo.na ty strance se da i nakoupit seminka ze?
Janxu
wiwere, jasne ze se tam daj kupovat semena, ale nevim jak to se sensiseeds ted je, protoze kdyz sem si cet nektere thready, tak tam o nich moc dobre nepsaly viz teba tady http://grower.cz/forum/showthread.p...ight=sensiseeds nebo tady http://grower.cz/forum/showthread.p...ight=sensiseeds
tim ovsem nechci vrhat spatne svetlo na sensiseeds a jenom sem ti chtel trochu poradit, ze nez nekam neco napises, tak si o tom neco zjisti ( to plati i pro grower a proto bych ti doporucil pouzivat hledani).
a tady mas navod na nakup u nich http://grower.cz/forum/showthread.p...ight=sensiseeds
peace
smaho
nazdárek lidičky venku pěstuju už několik let letos ale musím předpěstit doma pod lampou jestli máte zkušenosti tak poradte mám nato 2*zářivku narva special lt 18w oceanic+narva special lt 18woceanic colour nebo bude lepší omlux uv-tube 18w +osram fluora l 18w nevím kerý tam mam dát.jestli to někdo zkoušel tak kolik by se mi jich pod ní vešlo dík.
Mr. Manson
já jsem minulej rok dával ven 3 kyticky. asi tak květen. mělo to 1 patro. jeden samec jedna rozdupaná bažantem a jedna oprcana samice... ale tenhle rok už jsem předpěstovával asi tak už 3 tejdny musim si nadělat klony zatim jsem měl 2 krásně větvený samce... Měli jsme je společný s THCjahodou....
marko11
Ja osobne kyti nechavam predpestovat doma.Ma to sve pro i proti, ale myslim ze je to rozhodne lepsi nez to rovnou soupnout ven.Kdyz maj tak 3 az 4 patra tak je soupnu ven.Pri presazovani doporucuju zasadit kyti az po prvni zarodecni listecky.Jsou potom stabilnejsi v zakladu a jen tak nejakej vetrik je nezaskoci.
Sombl
nejdřív je nech pod lampou a potom je dej za okno...
Sabrosa
Kdyz je tu ten thread s klicenim seminka, mel bych takovej dotaz:Nevadi, kdyz kytku zasadim i s rockwoolem, neutpi rostlinka nejakej shock, ze doposud byla v H2O a ted pujde do zeminy??
van blade
sabrosa
to se fakt nic nestane, kořeny rockwoolem normálně prorostou a pokračujou do hlíny..
proto se taky do RW řízkuje..
ingot
Dozraly by tedkom vysazený (konec července,outdoor,no-name) kytky ted maj tak 10 cm ? Podmínky jsou dobrý , slunce, zálivka , hnojení . já myslím , že jistá šance by tu byla , ale nevím, takový zkušenosti zase nemám.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma