Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Legal Buds / Legální náhražky marihuany - Klikni zde pro originální téma
acidrop
.
acidrop
NAZDAR!
Urcite ste na nete zaregistrovali 100% nahrady marihuany...som zvedavy ci ma niekto prakticke skusenosti s aplikaciou, nakupom...
pozeral som sice do fora o ban.supach ale neuspokojilo moje zvedavost

Odporucam sa pozriet na stranku
http://www.herbalsmokeshop.com/
a kliknut na 100% Legal Herbal HydroBuds
:bounce:

Jirka P.
zkouseli ste to nekdo?? vypada to chutne :crazy:
DJ.FASMOS
to zkusim teda
Ant
Spíš než hotovej výrobek by mě zajímalo jestli neprodávaj semínka to by bylo něco jinýho ale bohužel sem to tam nikde nenašel a moje znalost AJ neni moc velká...... takže pokud by nějakej Grower kterej umí líp AJ a poskyt by informace tak mu bude určitě hodně lidí vděčnejch :) :)
Ant
Tak Šalvěj :D trošku sem pátral a pokud se o téhle rostlině chcete dozvědět víc tak doporučuju tyhle dvě stránky : http://www.biotox.cz/drogy/natural/...pj3rsad_hpv.htm
škoda jen tý cenzury v pěstování......
http://plc.host.sk/pharmakopoeia/s_divinorum.htm
Tak tadyta stránka je pońekud náročnější :) :)

A prej je tato rostlina těžko k sehnání a semínka skoro vůbec takže snad jen řízky (v botanickejch zahradách a soukromejch sbírkách) :(

POKUD BY NĚKDO MĚL MOŽNOST JI SEHNAT TAK MI PROSÍM POŠLETE PM. MÁM O NI VELKEJ ZÁJEM!! :D
Kylik
to ant: Enze pokud si cetl peclive, tak ti urcite neuniklo, ze salvej je jen jeden z produktu.
Ja se ted prehrabuju a tech 'svinstev' je tam vic. Ale nikde neni nic o seminkach a ni o presnym nazvu tech rostlinek.
Jen ze sou pestovany hydroponicky, ze sou povetsinu z Havaje a tak.
Taky sou rozdeleny podle ucinku na podobny trave, podobny MDMA, naky afrodizijaka a pilule na relaxaci.
Premyslim, esi neni cas udelat zas nakou kravovinu a neco si jen tek z prdele objednat. :satan: Ty nejlevnejsi huleni 1/2 uncovy balicky stoji +- 25$ = +-750kc (+ ke kazdy objednavce za min 25$ vam poslou este naky 3freebalicky s nakym psychadelickym mixem(jedinou slozku z toho znam kavakava a ta uz se u nas nakej ten patek prodavat nesmi) ale + 10$ postovny(svine :rocket: )

Jo a manici, neni mezi vama nekdo, kdo se vyzna v anglicky(americky) bankovni terminologii?? Dyz sem si to chtel objednat, tak to po me pri zadavani informaci o mym uctu a platebni karte chce hromadu cisel a ja proste nevim, co je co?! :mutant:
Kylik
Jo a jak uz tu kdysi kdesi nekdo psal, dobra stranka na zasilani 'temer vsech moznejch' seminek je www.b-and-t-world-seeds.com . Tam zadas 'Salvia divinorum' Ale pochybuju, ze se ti bude libit, ze 26seminek(1baleni) stoji 126euro= +-3900kc
Ant
Já sem četl pozorně (teda nejlíp jak to v tu dobu šlo :D ) ale to nic nemění na tom že je to jeden druh šalvěje ( to sem tim jako myslel ) .
acidrop
nexci delat reklamu ale :

Vcera som cez klasicke vodne bongo vyfajcil odhadom cca 0.4g salvie. 1vy prask som podrzal v plucach a prudky nastup mi komplikoval pripravu 2heho a 3tieho. Pri vydychovani sa svet stal tekutym (nieco tak nadherne a rychle som nezazil..) opustil som telo a otocil sa "za seba" kde hlucik bytosti ma xcel otrhnut od celejteleviznej show zvanej realita..strata casu..pripojenie sa mojim "stary, znamym"a znovu objavenie mojho vyssieho ja..definovaneho ako smutne zabudnuteho...s tym ze cez tunel som sa pozrel spat ze sa musim vecer stretnut s priatelkou...moznost vidiet vyssie centrum mysli nalievanie myslienok (?). toto bol najsilnejsii zazitok..predtym som priebezne 2 dni si dal 1-2 male prasky. musim este povedat ze mi celkom pomohla marihuana..respkt. THC ako prijemny spojenec na spoznanie salvie.. salvia je silne magicka nadherna opojna a tajemna ako zena..
Zlinskyhula
Nevíte někdo jestli šalvěj divotvorná je LEGÁLNÍ???????
Může se beztrestně pěstovat i hulit??????????????
acidrop
je legalni zatim..muzes pestovat muzes hulit..az se to moc rozsiri tak to stopnou :(
m-box
je to fakt super chci to
PsYcHo84
2:Ant
Ja ten biotox mam na cd, bez cenzury, primo od zdroje, tagze Ante, zde je to po cem touzis:

;)

Pěstování Šalvěje divotvorné u nás

Čerstvé, nezakořeněné řízky šalvěje divotvorné je poměrně snadné zakořenit, jestliže dodržíte jejich velmi speciální růstové požadavky. Jak už máte velký keř, můžete oddělit další řízky a pěstovat je po tuctech.

Při přesazování je zasejte hlouběji, než rostlina původně rostla. Je snadné ji pěstovat, ale je nutné dodržovat určité podmínky. Nesmí zmrznout (pokud nevymrznou zcela, mohou z kořenů znovu vyrůst) a nesmí být vystavena přílišnému horku či slunci. Ideální rozsah teploty je tak od 10 do 16° C. Vzduch nesmí být příliš suchý. Poznáte to okamžitě podle toho, že listy na okraji zasychají a posléze odpadnou. Není také dobré plné slunce, spíše padesáti až osmdesátiprocentní stín. Nejdůležitější je správné zalévání, protože rostlina musí dostávat pravidelně přiměřené dávky vody. Musíte ji přesvědčit, že je zpátky doma v horách, kde nikdy nemrzne, ale zároveň není nikdy horko a denně tam prší. Rostliny tam rostou na zastíněném břehu potoků, jejichž voda je chladná. Stejně chladný je tam i vzduch, jehož vlhkost dosahuje téměř 100%. Rostliny, a zvláště jejich listy, mají rády, jsou-li pravidelně, případně neustále, roseny. Takže na to pamatujte. Uvnitř domu žijí nejraději ve světlé koupelně a nemohou se dočkat, až si s nimi dáte sprchu, nebo alespoň až ji dáte jim. Sprcha nesmí být horká, ale teplá je dobrá. Je také důležité, aby šalvěj měla dost prostoru na kořeny. Čím víc, tím lépe. Šalvěj občas vypadá jako nemocná, ale přesazení to většinou spraví. Dejte jí černou kompostovou půdu s říčním pískem, abyste jí poskytli iluzi koryta potůčku ve spodním patře lesa, pokrývajícím mazatécké hory. Občas ji přihnojte rybím nebo jiným tekutým hnojivem.

Neni to nic moc "profi", ale pro zakladni predstavu to, myslim, staci. Sehnat to jde, primo tady na groweru je par lidi, kteri to maji, ale musis se s nimi spojit sam.
So - let's grow!
hi-chu
hele lidi co tu blbnete? rizky salveje tu nabizi nekolik lidi v jinych threadech, a je tam toho o ni i dost napsano
jinak ten www.biotox.cz je fakt dobrej na procteni
legalni to je :O)
pokud ma nekdo opravdu problem s Anglictinou a najde neco zajimaveho at se ozve a je mu par stranek kldne prelozim - pokud netrva na nakem uzasnem slohu :O)
hexamin
hi tak na taku bylinu by som sa nechal nahovorit hehe neviete ci je to legalne aj na slovensku???
hi-chu
je to legalni i na slovensku
tedy este pred 2 rokmi naozaj
hexamin
diky za info pozriem sa po tej bilinke
hi-chu
hexa: dokonce mam pocit ze na v Blave je firma co rozesila seminka nebo rizky (nebo neco) a tusim ze prave i od salveje a vim urcite za ta neposle do cech :O(
jen ji nejsem jist jesi ma i tu salvej
ale bylo to tu neklde na groweru
hexamin
ok pohladam ale ja som aj tak v berne musim tu pochodit po obchodikoch a opytat sa mozno v music alebo v green lande ci town center urcite pohladam
Pan Kóča
nevite nahodou kolik se rovna jedna unce??
hexamin
trójska unca 1 oz tr = 31,10 x 10-3 kg
hexamin
no tak uz to mam odskusane hehehe
skusal som extrakt 12krat silnejsi ako listie
halusky halusky nastup ihned po cca 30 sec
uff mal som problem prist z balkona a zvalit sa do postele
a musel som sa veeelmi snazit aby som vedel co sa deje okolo mna
no a fraktali boli krasne heheheh
cele to trvalo cca 10-15 min potom velmi mekky travovy dojazt plny smiechu
ziadna kocovina hehehe
dal som si pol davky lebo som bol zvedavy a netusim ci si to zopakujem vedel som co mam asi ocakavat a halucinacie boli fakt realne
no ale nic pre mna nic neprijemne ci prijemne proste strata reality take ja nerad;-(
bounty_killer
a to je ten LEGAL BUD???? Mam pocit ze ste odbocili z tematu ...
Dude
hele killa - na cannabis culture vo tom byl big článek - je to naprostej bulshit - slisovaný různý kyti...nedává vůbec nic:rolleyes:
bounty_killer
shit
KABUTO
Koukněte se někdo sem a napište mi co si o tom myslíte.
To chtěj z lidí jen tahat peníze?Nebo je to nějaký geneticky upravený či co?Nevládnu příliš AJ

http://www.internationaloddities.com/smokenow.html

Některý paličky vypadaj pěkně :))
cityman
Koukam na to jako puk. Vypada to, ze to mysli vazne. Kazdopadne pisou, ze je to legalni ve spojenych statech, kde je jeste vetsi represe nez u nas. Fakt nevim, co si o tom mam myslet. Seminka to rozhodne nejsou, vypada to, ze fakt posilaji huleni.

Furt tam melou neco o 20 letech praxe a pestovani, kdovi, co posilaji. Myslel jsem, ze treba tech. konopi, ale ty modely technicke rozhodne nejsou.
prophet
Nenechte se nachytat,jde pouze o napodobeniny marihuany.
Neobsahují ani kousek konopí ,natož THC.
I z jejich reklam to jde poznat,nebuďte naivní že by v USA! mohl někdo prodávat legálně Ganju/mimo lékařů/
International Oddities jsou provařená firma, na OG si můžete přečíst i recenze na jejich zboží,jsou to sračky!!!!!!!!!!
KABUTO
Mě to nepříjde ani jako marjánka ,
bylo to v banneru na www.Hightimes.com

Nejni to křížený s nějakejma bylinkama co se daj taky kouřit?Na OG jsem viděl něco co vypadalo jako že to má palice,ale nebyla to MJH a mělo to asi 5m.
cityman
a co to teda je? Kdyz si objednam White Widow, co dostanu postou jako 1/2 lb? Jak to muzou ojebat, aby to bylo legalni a zaroven neposlat to, co pisou?
KABUTO
OK,sem trochu protáh psaní přízpěvku :)
Prophet to potvrdil.
Určitě jsem nechtěl nic obj. :)
Dude
už jsem to tady něgde psal dáávno - teď nemůžu najít - na cannabisculture.com - byla kdysi reportáž jak to nakoupili a zkoušeli - naprostej podvod - slisovaný bylinky pocukrovaný nějakou sračkou:rolleyes:

ps - našel sem tu reportáž - http://www.cannabisculture.com/articles/1526.html
tak to je vážně síla, nevim jak tomu někdo může věřit, i když v USA e možný všechno
cerwiq
to je moc...
whatever
no nevim, kazdopadne je to kravina,ale spousta lidi na to urcite skoci a budou i takovi, co si koupjej znova - uvedu priklad : za kamaradem furt chodil typek, ze chce neco koupit, ale uz od pohledu to byl takovej frajirek, co se tim chtel akorat chlubit, mel kecy ze byste z toho padli smichy nebo byste ho zabili, aby drzel hubu. proste debil. a kamos ze ne, ze nic neprodava a u nej vyjimku teda delat nebude, jenze pasr chodil asi 14dni a furt knucel a celkem to bylo k nevydrzeni. tak sme natrhali obycejnou posekanou travu, nadrtili a smichali s trochou papriky a skorice... no se zavrenyma ocima a zacpanym nosem se to tvarilo jak skero. typek nam dal 150, a jakoze sme hrozne hodni a tak. no ale vtip je v tom, ze dolez za par dni, ze prej super, ze se skouril jak hovado, valel se po zemi smichy a jestli nemame jeste, nacoz jsme vyprskli smichy a fyfakovali sme ho... (neberte nam to za zly, byl to fakt blbec) ... neco jak placebo efekt, ze :)))
loeX
sugesce je silná věc...
420kotliik
no ja uz to zkousel a neni to tak spatny - poslali mi herbal buds sampler a herbal extasies z herbalsmokeshopu -
http://www.thcradio.net/link.php?id=2

neni to teda zadna sila, ale celkem to zkuruje....urcite to neni podvod, o HODNE lepsi jsou ale treba ty Herbal Extasy a Red Dawn (kdyz jich zkonzumujete 2krat tolik nez je predepsano tak je to jako mdma)....je to legalni ale pripravte se na stupiditu nasich celniku kdyz Vam to sem pride ( na celni sprave z te moji zasilky meli docela vitr....prisel sem tam a hned me poslali dozadu kde bylo asi 10 policajtu a zacali tak pane....co to je? tak jim rikam jak to mam vedet co je v tom balicku nejsem jasnovidec...oni ze maji podezreni ze to jsou drogy a at jim koukam rict co to je....tak jsem jim rekl ze sem to vyhral a nevim co to je....tak chteli asi 2000Kc clo /ta zasilka byla dost draha/ tak sem jim rekl ze jsem student a nevim co to je tak to platit nebudu.....nakonec mi to asi po pul hodine dali zadarmo :)
420kotliik
PS: zajimawy jak jsou tu vsichni antiamericky naladeni a kritizujete veci aniz byste je vyzkouseli :)
sKopheK
http://www.internationaloddities.com/smokenow.html je nejvic drahy

http://www.herbalsmokeshop.com/hawaiian-gold.html levnejsi ... no ale nevim, du si precist tu reportaz
sKopheK
taxem to prelouskal a jako nazor proti nazoru imo
urco na to kaslu, mozna bych to jen zkusil, ale to uz bych moh pomalu kourit ciga :PP (btw kourim jen ganju)
sKopheK
hmm, ale to zas ma cenu objednavat bud ve velky zasilce, nebo kdyz fakt nevis co s prachama =)
sKopheK
hmm jako drsny ze ... :D
godfella
neco jsem si o salveji precetl a zacala me zajimat jeste viic:o)

vite o nekom z okoli olmiku kdo ji ma - myslim jako rostlinu???
urcite se ozvete na PM !!! :o))
100Thermal
Zajímavý je pálení listů rododendronu na ohni a následné vdechování kouře. Je to podobný jako opilost nebo tak něco. A rododendron je na každým kroku, tak kdo je experimentátor, může vyzkoušet.
ALC.
jediná použitelná legální alternativa k marihuaně je chlast (ale je to na hovno ,navíc je z něj druhej den blbě jako třeba teď mě :( ) .Nějaký slisovaný seno ,nebo co je to "legal buds" zač hulit nehodlam,šalvěj jsem kouřil a nic mi to nedalo
lordWilliam
No považovat SallyD za alternativu k MJ mi přijde dost zcestný. SD je naprosto unikátní psychedelikum a v žádným případě se nedá užívat rekreačně, jak si mnozí myslí, To už je lepší kouřit petůnie (ale fakt)
Nebo si prostě si ubalit špeqa z dargeelingu nebo assámu (čaje... :-°) je po tom taková příjemná vykydlost. A když už jsem u těch čajů, tak celkově se dají použít k navození euforických stavů (díky obsahu éterickýh olejů) stačí si uvařit trošku víc silnějšího čaje, nejlépe vyšší kvality a uvidíte. Na mě alespoň to funguje, 2 konvičky Senchy a dá se to srovnat s lehkou zkouřeností, člověk je akorát lehce naspeedlej. Nebo si uvařit Massalu.

kabukto
citace:
Původní příspěvek od Neson
Pokud mate zajem, tak Vam mohu nabidnout salvej vyborne kvality v susenem stavu za prijatelnou cenu - 80 Kc za 1 gram, coz si myslim je dost dobra cena ve srovnani s tim co najdete na internetu. Rozhodne doporucuju vyzkouset, nebot Vam tato rostlina nabidne zcela nove zazitky.

V pripade zajmu piste na mail: mnesladek@volny.cz
Rostlinu vam mohu poslat postou, nebou osobne dorucit, pokud jste z Prahy.


To je hnus predavat to.....hambi sa za seba.....
acidrop
citace:
Původní příspěvek od kabukto


To je hnus predavat to.....hambi sa za seba.....


podla mna ani nie..ten clovek mi umoznil kontakt s tou rastlinou za co som mu VELMI vdacny :)
kabukto
tak to ti radsej mohol predat(dat) odrezok.....uz nemam rad ani predavanie ganje a nie este salvie.....ja som zasadne proti
Tak jsem nepochopila, co měla znamenat ta fotka na začátku threadu?! Ale snad jsem dobře pochopila, že tady jde o šalvěj. Ta kytka mi vzala několim let život!! Nejdřív shánění, několim výletů do Prahy, pak chudinka potřebovala vylhkost, tak nám na jídelním stole vyrostl skleník. Když se musel udělat novej skleník obludnejch rozměrů(za poměrně krátkou dobu z řízku vyrostla Paní šalvěj). Několikrát denně jsem tu potvoru musela rosit, vyslechla si spoustu nadávek, když jsem se v našem skromnym bytečku protahovala k pračce, abych pařník nepoškodila.
A nakonec z ní nic nebylo, extrakt se nějak nevyvedl, kouřit to nikdo nechce...tak šla do jinejch dobrejch rukou. Já jen doufám, že z ní ještě někdy uvidim něco poživatelnýho.
salvinorin
Tak dneska si asi poprvy zakourim salvej 10x extrakt. Mam nabyto ve faji, ohen s plamenem s vysokou teplotou(barva plamenu modro-bezbarva) a mentolovou zvykacaku v sobe(pro lepsi otevreni poru) a ted uz jen tak ctu na netu naky info pred zahulenim. Jinak mam to z obchodu Iamshaman.com a musim rict ze to je solidni a duveryhodny obchod. Platil sem kreditkou(embasovane osobni udaje) 27dolaru+ 15dolaru za postu, je to i s pojistenim.Jsou toho 3g. Mimochodem i kdyz spletete adresu doruceni, jako ja, poslete tam co nejdriv email o spravne adrese, a vse je ok. Proste jsou v pohode ty lidi co to prodavaj..
Dude
salvinorin - to je desne moc drahy :eek:
lordWilliam
5$/g 10x extraktu není zaz až tak moc ;-) Akorát to mohli poslat leteckou poštou jako obálku za 0,99$
BRAINDEAD
www.salvia.prodejce.cz tyhle homeboyove to maj teprve drahy jak svin-20xextrakt 1g okolo 500.-kč jestli se nepletu to je teprv byznys!
Dude
braindead . no to je ultrasracka - onehda sem se o tom bavil s jednim clovekem, kterej v tom trosku se pohybuje - prej ze tyhle capci to vozi vopravdu ve velkym - rejzujou na tom jak svine :rolleyes:

lord.will - no takle kdyz to rozpocitas tak to neni tak hrozny, ale to postovny to furt strhava..

jinac v CR se da sehnat 1g extraktu kolem 150-170 korun ;), ale kde to po me nechtejte - az prijde cas, tak si Vas Salvej najde treba sama :wink:
jasne salvej rulezz, ale chce to k ni pristupovat s respektem ;)
.
jako dalsi legalni alternativu k MJ bych nadhodil:

Sluncovka Kalifornska /Eschscholzia californika/
pohazi z oblasti Severni Ameriky. Jednoleta 30-60cm vysoka rostlina.
Ususene listy, kvety, tobolky se pouzivaji ke koureni. Silnejsi ucinek ma caj nebo tinktura.
ucinky: psychoaktivni, asi 20-30min vytrvaly, jemny, hasisi podobny ucinek, dalsi poziti v prubehu 24 hod se zda byt be ucinku. Rostlina vykazuje mirne narkotizujici, spasmolyticke a lehce bolest tisici ucinky. Vedlesi ucinky pri poziti lecebne davky nejsou.
nekde sem to vydel prodavat v nekym uz zminenejch obchodech legal cannabis.
100Thermal
Sluncovka je zajímavá, není návyková a tiší bolest, měl sem možnost ji kdysi vyzkoušet - roste i u nás, a na žádný negace si nevzpomínám. Kdyžtak tady je botanický popis i s účinky http://botanika.wendys.cz/kytky/K496.php
salvinorin
Tak teda sem zkousel ten 10x extrakt. Pro vize je asi nejlepsi tma a mozna i ticho. Proto sme zhasnuli v pokoji a zatahli okna. Tahal sem kour tak 5sec a dalsi 4sec drzel, jeste nez sem vyfoukl citil sem ze sem uz "nekde jinde". Ostatni se me vzdalili tak (sedeli celou dobu 1,5m ode mne) ze sem s nima tezko mohl mluvit a pripadalo me ze jsou v jine realite nez ja. Nestacil sem polozit ani faju a ohen. Misto ohne sem videl dve postavy ktery se blizi ke mne.Zahybal sem ohnem a postava se taky zahybala ale porad sla ke mne.Videl sem pozadi na kterym jde a byla to nejaka ulice. V jednu chvili sem myslel ze se zpatky uz nevratim. Ale zadna schiza.. Vrchol trval asi tak 4-5min a pak to pomalu odeznivalo jak thc asi hodinu ale bylo to citit pak uz jen malo.
Kdyz sem zkousel davat dalsi tahy jeste po tom nebylo to uz tak silny, ale objevoval se silnej pocit, stejne jako predtim, ze citim objekty pred sebou(treba kreslo) v tele- nohach, brichu, hrudniku, nevim proc ale hlavne na jazyku..
Kdyz sem to zkousel zas druhej den v pokoji kde bylo rozsviceny, tak sem dostal jinou haluz- proste sem myslel ze pro nekoho slouzim- mozna namornik mozna nakej sluzebnik, a "neco" me nutilo at vstanu jdu ke dverim.Po chvili sem vstal a komentoval to kamosovi, ze tam jdu, kdyz to "neco" chce, dosel sem ke dverim a tam sem dostal zachvat smichu az sem parkrat hlavou bouchl do dveri:-))

Jinak kamos videl pred sebou ve tme most se vsemi detaily i lidma ktery po nem chodi, kdyz zavrel oci videl delniky jak ho teprve stavi..
Kamoska mela pocit ze nedycha, a vtahovalo ji to nejak k zemi.
Druha kamoska videla postavicky ve tme.

Zachvaty smichu se objevovali u vsech nejvic ale tak 2minuty vkuse.

Taky mam dojem ze po salveji ze se jako pozorovatel zmensim, vidim obycejny veci jakoby se ohromne zvetsili.Taky se u toho sem tam trochu zpotim, ne moc, a ne jenom ja, i ostatni..
Testovat ji budu dal.. a zas neco napisu.

Dude: No ne moc, iamshaman je nejlevnejsi obchod se salveji, a kdyz to prepocitas na koruny/gram s kurzem 1dolar=24kc, vychazi to na asi 330kc/gram. A kdybys koupil rovnou 10g, mas to vyhodnejsi, a stim samym postovnym(15dolaru) to vyjde na 229kc/gram coz de ne?;-) a muzez pozasobit i kamose;-)
aenema
Ví někdo jak udělat extrakt ze šalvěje?
Nemoralis
Please, nezkoušel někdo užívat šalvěj dohromady s IMAO (tribulus, passiflora)? Nějak mě překvapilo, že na netu jsem nic o téhle kombinaci nenašel, i když užívání IMAO moc rozšířené není (naštěstí, když člověk vidí jaké kombinace látek jsou lidi schopni do sebe vpravit - IMAO s XTC zcela typicky). Nebo máte někdo informace, že by interakce IMAO a stimulace kappa-opioidních receptorů mohla být nebezpečná?
Sám se sice divím, proč chci už tak silný účinek SD potencovat něčím jiným, ale je to už taková lidská potřeba jít dále, výše, popřípadě hlouběji. No spíš předpokládám, že to zase budu muset vyzkoušet sám (a na sobě).
Jeck Herer
Surfoval jsem na netu a najednou jsem našel tuhle stránku!

http://www.happysmokeshop.com

Chtěl bych se zeptat,máte s tim někdo zkušenosti?? To je normální tráva? Zhuluje to wůbec?? :D
Dá se tam objednat např.: 1 Ounce za $46.95
Píšou tam všude že je to ňákej 100% LEGAL HERBAL BUD,zajímalo by mě co je to za píčovinu :D
HooBr
stačí sa pozrieť na koniec stránky a všetko máš vysvetlené . . .

Happy Smoke Shop DISCLAIMER

Notice:These legal bud herbal smokes are not marijuana. By law we can not call these products marijuana alternatives, legal marijuana, herbal ecstasy, herbal highs, legal highs, herbal marijuana alternatives or a legal marijuana alternative. Happy Smoke Shop provides information only about traditional uses of these herbs. If these products are ingested or consumed as a tea, they are herbal food products and/or dietary substances. If you choose to smoke these herbs, please be advised that you do so at your own risk; any form of smoke inhalation may be harmful. All descriptions of the traditional uses of these herbs have been taken from information available to the public on the Internet and may not be substantiated by scientific evidence. All comments by customers are about their own personal experiences and may not be typical. Such descriptions are taken from repeat customers only, who have expressed their own voluntary opinions. Happy Smoke Shop does not make any claims that what customers say is true, only that we are reporting what they tell us about their own experiences. None of these herbs is intended to be a substitute for any medicine or drug, legal or otherwise. They are not labeled marijuana alternatives, legal highs, herbal highs, or herbal ecstacy. Herbal smoke and legal bud only.

Happy Smoke Shop Copyright 2000-2003 H&H Enterprises. Content is the intellectual property of H&H Enterprises. Any copying, republication or redistribution of site content, including by caching, framing or similar means, is expressly prohibited without the prior written consent of H&H Enterprises. Happy Smoke Shop the Happy Smoke Shop Logo and Happy Smoke Shop PRODUCTS are trademarks of H&H Enterprises Herbal Smoke & Legal bud online smoke shop. Notice: Happy Smoke Shop makes no claims with regard to the products offered here. Some of the products are dietary supplements. All descriptions of the traditional uses of these herbs have been taken from information available to the public on the Internet and may not be substantiated by scientific evidence.

These legal bud herbal smokes are not marijuana. By law we can not call any products drug alternatives, therefore, we do not label any of these products marijuana alternatives, marijuana alternative, legal marijuana, herbal ecstasy, herbal highs, legal highs, herbal marijuana alternatives or a legal marijuana alternative. All testimonials were voluntarily submitted by Happy Smoke Shop online legal bud smoke shop customers exercising their freedom of speech. The descriptions only are taken from repeat customers who describe their own experiences and opinions. Happy Smoke Shop does not make any claims that what customers say is true. Their results may vary. Remember, we are the Happy Smoke Shop, our products are not illegal street drugs nor are they intended to be alternatives to illegal street drugs. They are not sold as marijuana alternatives, legal herbal marijuana alternative, herbal highs, legal highs or herbal ecstasy pills. They are not intended to "mimic" any of the above and are enjoyed for their OWN amazing properties and still remain 100% legal. Smoking equipment and materials are intended to be used with legal smoking products only, but may not be shipped to Illinois or Iowa. Notice: the products on this site do not contain Marijuana. They are 100% legal buds. None of these products are promoted to mitigate, treat, prevent or cure any disease. We do not carry ANY products that contain ephedra. None of these statements made on this site about smoking products or dietary supplements have been evaluated by the FDA. While our products only contain natural ingredients, do not contain tobacco or nicotine, herbal smokes and herbal cigarettes may be hazardous to your health. They produce tar and carbon monoxide when smoked. By purchasing from us you have agreed to, and have read our legal disclaimer and agree we are not liable for any harm that may occur to you when you use these products. Happy Smoke Shop reserves all rights. These legal bud herbal smokes are not marijuana. By law we can not call these products marijuana alternatives, legal marijuana, herbal ecstasy, herbal xtc, herbal highs, legal highs, herbal marijuana alternatives or a legal marijuana alternative. Legal bud & herbal smoke from your #1 online smoke shop, Happy Smoke Shop.com.

PRIVACY POLICY | DISCLAIMER Copyright 2006 Global Life Ehancements, Inc. All Rights Reserved.
mikel
budou to náký bylinky a ne tráva
hele mám tu dotaz co sem třebas nepatř ale musím ho sem prdnout:
včera jsem byl na jednom festu dával jsem prda a přišel za mnou security a sebral mi fšechno hulení(asi1g skunku a 1gnoname) a když jsem to po něm chtěl zpátky tak mi řekl že na mě zavolá bangálce....
měl na to právo? nebo zneužil svoji funkce aby se dostal zadáča k hulení?? díky trochu mi to vrtá hlavou
citace:
Původní příspěvek od mikel
budou to náký bylinky a ne tráva
hele mám tu dotaz co sem třebas nepatř ale musím ho sem prdnout:
včera jsem byl na jednom festu dával jsem prda a přišel za mnou security a sebral mi fšechno hulení(asi1g skunku a 1gnoname) a když jsem to po něm chtěl zpátky tak mi řekl že na mě zavolá bangálce....
měl na to právo? nebo zneužil svoji funkce aby se dostal zadáča k hulení?? díky trochu mi to vrtá hlavou

Podle mě by ti neměl pravomoc něco vzít, pokud to nebylo v nějakých pravidlech toho fesťáku.
Jinak by to bylo stejné jako kdyby přišel a vzal ti mobil :D.
Ale holt teď s tím nic neuděláš, o to hůř že je to ganja, to ti ani přítelé lidu (benga :D ) nepomůžou .
weider
ja myslim ze je to stale lepsie ako keby na teba zavolal benga. Hold trava legalna neni. Keby bola, tak sa mozes aj niekde stazovat,ale takto asi nic neurobis. Je to akoby si nieco ukradol a niekto to zase ukradol tebe. Stazovat sa nemozes. Teda mozes, ale to by si nasral do huby a protivnikovy tiez
wad
Hledejte !!!!!!!!!!!! tohle už se tu řešilo :sun: jsou to jen nějaký bylinky po kterech máte trošku euforku... je to slisovaný aby to vypadalo jako paličky zelí..prostě pro debilná američany. Někdo po tom měl dobrou náladu a někoho jen bolela hlava...

2Jeck Herer: nezakládej duplicitní thready, dřív hledej !!
Jeck Herer
ok,please můžete to někdo smáznout?? nebo jak to smažu prosim?? Díky moc chlapy,s tou trávou mi to bylo ňáký podezřelý..
Aidam
Hele Mikeli argument,že na tebe zavolá policajty je blbost,když to má u sebe von.To by stačilo říct,že vůbec nevíš o čem ten "feťák" mluví,ať si ho odvezou.Obtěžuje nevinný lidi..
Něco podobnýho se stalo jednomu negrovi od kterýho sem dřív kupoval (byl to teda uplnej magor,ještě že už ho nevídam) a tomu vzali v Akropolisu vyhazovači bong a nechtěli ho vrátit,tak je ještě s jednim týpkem zbili a bong si vzali zpátky.Někdo na ně,ale zavolal policajty,tak utekli a když policajti odjeli,tak ty vyhazovače zmlátili znova..
To je teda trošku vyhrocenej případ,ale měl by sis vzít příklad a nedát ňákýmu parchantovi svý hulení tak snadno..Peace :-)
Jeck Herer
Aidam: :D :D tak to je mazec...
Přesně tak,takový zmrdi by zasloužili pořádně skopat xichty... PEACE
AciDo
citace:
Přesně tak,takový zmrdi by zasloužili pořádně skopat xichty... PEACE

:D:D:D:D:D
ad securiťáci: s takovejma maníkama bych se vůbec nebavil, páč maj nulovou pravomoc, tim spíš vám NEMŮŽOU cokoli zabavit bez možnosti navrácení
FlickerBird
citace:
Původní příspěvek od Jeck Herer
Aidam: :D :D tak to je mazec...
Přesně tak,takový zmrdi by zasloužili pořádně skopat xichty... PEACE


to myslíš vážně? :D :D :D :D
Ty legal buds nejsou zadne palice, ale slisovane bylinky na vetvi,
byl tady pred hooodne dlouhou dobou link.
JE to mega ojeb!!
rasta.p
Tag nějak si serfuju netem cucim na hightimes a nejakje supr odkaz na TOTALLY LEGALY BUDS. Maj tam pár modelů který vypadaj fakt vostře. Máte s tím něgdo zkušenost??? Zatial a peace
Jeck Herer
už je tu někde o tom thread...
uz se to tu resilo, vtip je v tom, ze to neni ganja, ale jenom smes slisovanych kytek, nejsou to prave palice...
MangoMan
kolikrát se tady bude tendle thread ještě zakládat,no asi takhle,vypadaj ostře,ale není to vůbec nic co má něco společnýho s marihuanou,jsou to jen nějaký byliny slisovaný do sebe,co vypadaj jak sušený hůlo,nezhuluje to,takže to ani nekupuj,kdyžtak dole pod tou reklamou na ty Legal Buds máš napsanýho že to nemá s marihuanou nic společnýho,že je to směs bylin,stačí umět číst:wink:,takže je to to co psal praxer:)
A zavřete to tu.
http://grower.cz/forum/showthread....light=legal+bud

http://grower.cz/forum/showthread....light=legal+bud

nebo ať to některej z modů propojí....
ThunderFuck!
zdarec, tak po precteni nevím cemu verut jestli je to naprostej podvod nebo co je to zac? a ten hasis co nabizeji je z ceho???? díky
Dude
thunder - a cemu na tom po precteni tohoto threadu nerozumis???
to chces cely zopakovat?
citace:
Původní příspěvek od whatever
uvedu priklad : za kamaradem furt chodil typek, ze chce neco koupit, ale uz od pohledu to byl takovej frajirek...ale vtip je v tom, ze dolez za par dni, ze prej super, ze se skouril jak hovado, valel se po zemi smichy a jestli nemame jeste, nacoz jsme vyprskli smichy a fyfakovali sme ho... (neberte nam to za zly, byl to fakt blbec) ... neco jak placebo efekt, ze :)))


hehe - si mi připoměl taky jednoho klučinu kterej to samý dělal ale zkouřil ho zelenej čaj :)

jinak by mě zajímalo kdo psal že to měl a že to neni tak špatný tak co ti to dělalo? že by placebo?
k/-\pr
citace:
Původní příspěvek od Jeck Herer
ok,please můžete to někdo smáznout?? nebo jak to smažu prosim?? Díky moc chlapy,s tou trávou mi to bylo ňáký podezřelý..
prispevky mazes: dole v pravo u tvyho prispevku mas edit/delete

a pak zaskrtnes nahore v levo smazat a potvrdis na druhy strane smazat
MadEGGA:()
2skophek: hi brachu 8)

jinak tady k tem palickam. na obrazku sice pekny, ale nazvy jako stunk nebo lopium me celkem dostalo :D ale zasejc berte v potaz, ze u brka taky pusobi to, ze kdyz si poroste date prda tak se vam spatne okyslici mozek a uz to vyvola trosku zmenu vedomi. navic kdo vi co v tomhle tom je. ja bych to radeji nezkousel. mam rad svoje zdravi :)
Mr. Figaro
Při hledání co obsahuje kouř zeleného čaje, jsem narazil na stánky jakého si Legal Herbal Shopu.


ZDE TO JE
Jedna z položek co mají na prodej jsou tvz. Buds ... na fotce je jasně vidět že se jedná o marihuanu.
Píše o tom jak je zrovna tenhle "Bud" vypěstovanej legálně.
Mno nevim nevim.
Opravdu se na těch stránkách prodává marihuana? Nebo to jen tak má vypadat? Pokud ano, vyveďte mě prosím z omylu.....
Mr. Figaro
co říkáte na tohle?

je to stejnej styl jako většina věcí v tomto tématu - ALE -> Fotky těch pálek jsou opravdu fotky marihuany...

zde je link
MEDICINEMAN
:D nejvic me dostalo "These Buds are VERY fresh, soft & sticky to the touch!!" mekoucky palky rofl

a co na to rikam? ze by sis mel lip precist tenhle thread(č.7) nebo vic sledovat teleshoping :D
TouchWood
tak tyhle e- shopy jsou doooost dobrej bussines.

prodávaj magic mushrooms http://legalherbalshop.com/catalog/...d36a196fbc0eb17

muchomůrka červená. A ty prachy co za to chtěj. Založim si e-shop s muchomůrkama, teď zajdu do lesa a mám jich tak půl tuny.
bože , co ty lidi neprodaj !a nekoupí!
gyzm0
Uz ste urcite poculi o tzv smart drugs... su to napodobeniny normalnych drog s podobnym ucinkom (marihuana,extaza,trip,kokain...). Su legalne vo viacerych statoch v europe (holandsko,anglicko,rakusko...),bohuzial v cechach a na slovensku su niektore zlozky ilegal. Su zalozene na cisto prirodnej baze a nevytvara sa na ne navyk. Dnes vam chcem odporucit "nahradu" za nasu oblubenu marihuanku. Jedna sa o zmes bylin: Baybean, Blue Lotus, Lion's Tail, Lousewort, Indian Warrior, Dwarf Scullcap, Maconha Brava, Pink Lotus, Marshmallow, Red Clover, Rose, Siberian Motherwort, Vanilla and Honey. Zaujimave ze?
Fajcite to normalne ako aj vsetko ine a stav sa dost napadite podoba ako po trave,ale je skor taky hlbsi "stoned high". Da sa to za celkom slusnu cenu objednat z ktorehokolvek growshopu v Anglicku,alebo to dostat priamo vo viedni v growshopoch.
guerilla
A to mám kouřit toto místo MJ jen kvůli tomu, že to je legální?

Raději si MJ vypěstuju a zhulim, než abych nakupoval přes net napodobeninu.

Bydled na Slovensku, možná bych měl jiný názor, ale není nad vlastní "trávu":teef:
Pampalini
citace:
Původní příspěvek od guerilla
A to mám kouřit toto místo MJ jen kvůli tomu, že to je legální?

Raději si MJ vypěstuju a zhulim, než abych nakupoval přes net napodobeninu.

Bydled na Slovensku, možná bych měl jiný názor, ale není nad vlastní "trávu":teef:



Cagos
hele nechci ti tady znasilnovat tvuj thread,ale to co prodavaj jsou pekny s.........y a za tim si stojim.
Legalni je to z jedineho duvodu a to proto ,ze to nema z Mj vubec nic spolecne.
Nerad bych od toho nekoho odrazoval ,kdo chce at koupi jeho vec,ale z Markou to nema nic spolecneho ani malilinko podobneho ,jediny hmatatelny ucinek je boleni hlavy fuuuj
Evildoer
zajima me jedina vec proc revoluce ? :D
MEDICINEMAN
citace:
Původní příspěvek od Pampalini



Cagos
hele nechci ti tady znasilnovat tvuj thread,ale to co prodavaj jsou pekny s.........y a za tim si stojim.
Legalni je to z jedineho duvodu a to proto ,ze to nema z Mj vubec nic podobnyho.
Nerad bych od toho nekoho odrazoval ,kdo chce at koupi jeho vec,ale z Markou to nema nic spolecneho ani malilinko podobneho.


asi tak, zkousel jsi to, kdyz to doporucujes? btw zkus najit ty prisady v nejakym herbari, myslim, ze skoncis u ruze :teef:

e: ja bych klidne nekoho odradil, marshmallow lol
gyzm0
no hosi nevjem preco niekoho odradzat ked ste to este neskusali,ja som to fajcil uz hoodne vela krat... je to silnejsie nez marihuana,high asi 4hodiny a nevjem de si zobral bolest hlavy?? to nahrada bolo v uvodzovkach ked ste si nefsimli,lebo trava sa neda nahradit nicim,ale stojim si za tym ze to stoji za tie prachy to vyskusat...
gona
stav 4 hodiny heheh asi si to fajcil dokola pretoze mne trval stav tak pol hodinu sice to bolo celkom silne ale tieto smart drog su fakt sracky aj tie party pills su fakt slabotky skoda penazi...
soulQuake
pro nektere lidicky: kdyby ste se radsi stavili za prarodicema nebo precetli najekou knizku ... dete uz nekam s tema vasema snahama najit cokoliv, z ceho by ste mohli bejt sjety

a tohle berte jako posleství :teef:
guerilla
citace:
Původní příspěvek od soulQuake
pro nektere lidicky: kdyby ste se radsi stavili za prarodicema nebo precetli najekou knizku ... dete uz nekam s tema vasema snahama najit cokoliv, z ceho by ste mohli bejt sjety

a tohle berte jako posleství :teef:
Jsi uplně OT:teef: tady se neřeší z čeho všeho být sjetý, tady se řeší náhražky za určitej materiál ve smyslu smart drugs, ne "zhulí mě pepř" nebo nějaký takový blábol:D
Mr.MEN
No nevím jak vi ale na www.herbalhighs.com je toho dost. Uš sem si objednával pilulky Druids Fantasy, Strawberry Fields a řeknu vám že je to super a opravdu to funguje. Asi 5h jsem byl high. A koks tam maj taky akorát bohužel pořád vyprodanej:(. Tento měsíc maj všechno za 150:). A maj tam něco podobnýho jak todle SKUNK, a každej si to tam chválí:D...
Dude
http://grower.cz/forum/showthread.p...light=%2Bherbal
gyzm0
ten odkaz na nejake divne sisky co bol na zaciatku... no nevjem,ale spravna kombinacia bylin je zaruceny uspech.ceknite http://www.growhigh.co.uk/catalog/p...roducts_id=1240

kto nevyskusal nemoze na to povedat nic negativne... skusal som aj ine veci z toho shopu a funguju na 100% len su cenovo drahsie nez normalne drogy tak to nema vyznam ale tento Spice Gold je conovo dostupny a stoji za vyskusanie.Kazdopadne lepsie nez dat 30E za salviu.
stav trva asi 4 hodiny taky stoned high.kto ma skusenosti aj s inymi smart drugs napiste,budem rad...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma