Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Jaký výkon sodíku na plochu 30,5cm x 41cm? - Klikni zde pro originální téma
Redneck
Mám skříň, jejíž půdorys je 30,5cm x 41cm a chtěl bych se zeptat, jak silnou mám koupit výbojku? Myslíte, že 70W je akorát? Nebo 100W je už moc? Jinak na výšku má ta skříň 126 cm.
Díky...
Firestarter
Mam uplne stejny rozmery a v pohode tam smazim 150W. Na rust bych tam dal 70W a na kvet 150W a bude to OK.
Redneck
Tak jsem se nakonec rozhodl, že tam pořídím 150W výbojku. Dá se ta stopadesátka použít na růst i květ? Firestatret sice píše, že bych měl na růst použít 70W, ale to bych musel kupovat dva komplety.
vlček
to je zbytecny muzes to klidne pouzit na rust i qet ostatane jako wecina lidi tady jinak na rust je lepsi metalhalogenid ale to uz je urcitej komfort nawic
Sinuhet
http://grower.cz/forum/misc.php...faqgroupid=2#11
Redneck
Nejdřív jsem se řídil podle FAQ, ale u tohohle bodu mi to přišlo trochu divný. Můj prostor je zhruba 1 čtvereční stopa a to znamená, že bych potřeboval 25-40W? Opravdu jsem to asi špatně pochopil, ale už jsem se rozhodl pro 150W, takže je to jedno. Kdyby někdo nesouhlasil se stopadesátkou, tak mi to sem napíšte. Dík.
dab
Redneck>
No jo da sa to aj tak pochopit, no ja som sa pridrzal hlavne teploty, od toho sa odvija vsetko si myslim, napr. som cca. mohol dat aj 250W(vid. mam 150W) lenze by som neuchladil, no z tazkostami snad...., No cel som teda povedat ze tam slahni 150W(menej sa uz neoplati, si myslim) a casom mozno das 250W... podla okolnosti
Redneck
Díky za všechny odpovědi,
dám tam 150W. Můžete mi říct, kolik kytek se dá s touhle wattáží a v tomhle prostoru pěstovat (v hlíně)? Chtěl jsem tam dát tak pět kytek a SCroG.
Sinuhet
Ty chces pestovat na jedne ctverecni stope pet kytek? 30x30 cm a pet kytek? Ja bych tam dal jednu, nebo pokud bych se bal, ze ta jedna neprezije tak pro jistotu dve, ale ty se budou mackat.
Redneck
Jen jednu? Uznávám, že pět je moc, ale dvě vedle sebe by se tam snad daly dát, ne?
Sinuhet
Mam skrin s pudorysem asi 1.5m x 50 cm. Mel jsem tam 4 kytky a prerostly straslive. Dalsi sezonu chci jet jen jednu a hezky ji tvarovat a strihat.
Redneck
Přesvědčil jsi mě. Budu tam mít jednu kytku a dám ji do bubbleru.
Sinuhet
Jestli je to poprve, tak radeji dve, at mas sanci kdyby jedna onemocnela.
Redneck
A nevíš, jestli se daj dát dvě kytky do jednoho bubbleru? Něco jako dvě díry ve víku, protože dvě nádoby by se mi tam nevešly.
Sinuhet
Daji, ale tim padem ti v pripade prehnojeni, nebo podobne chyby asi odejdou obe dve a zase ztratis tu vyhodu bezpecnostni zalohy.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma