Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
můj první pokus o Indoor, 70w sodík - Klikni zde pro originální téma
vlček
rekl bych ze na takowej prostor je sedumdesatka docela malo we faqu je napsany ze na twou wybojku ma byt 35*35 cm coz he docela rozdil
mear vlček
vlček
co muzu doporucit a je to sai jeden z nejlepsich systemu na nasem groweru je g-manuw w-scrog 150w nebo popr. bublaky od dedy mraze osobne bych se spis priklonil k g-manowe wariante pac mel wynos pres gram na wat a to nemaji wsichni
mear vlček
Crat
2 DUL: Asi jediná věc, která by se dala eště vylepšit. Na fotce č.2 vidim, že vnitřek máš vylepenej alobalem. Ten ale pohlcuje dost světla. Mnohem lepší by bylo prostě vnitřek natřít na bílo. Protože bílá barva odráží mnohem víc světla než alobal.
Sinuhet
Crat: Mnohem vic? Kdyz tam je alobal tak je ve skrini skoro tma, co? :-)
luckyBOB
pokud to takhle mas porad tak to svetlo dej urcite nis..zachvili se ti zacnou vytahovat stonky a nebude to ono..peace :)
ragazzo
jo ten alobal si fakt sundej v crower shopu by meli mít spešl bílou folii,prej je super a navíc se nemusíš patlat s barvou....osobně ju nemám,jedu v ledničce ale kamoši si to pochvalují..inag fakt rádně zapojená elektrika,smekám:-)

a proč všichni jedete od začátku pod sodíkem????
Crat
2 Sinuhet: To právě vůbec. Ale bílá barva je lepší než alobal.

Ale uznávám, že to: "mnohem víc" je trochu přehnaný.
virgill
hlavne alobal odrazi malo svetla a hodne tepla tudiz vede k hromadeni tepla v pestirne takze je lepsi volit bilou barvu spis kvuli teplote nez svetlu.
Crat
Tady na Groweru se už téma alobalu probíralo hodněkrát. V jednom threadu, kde se zase probíraly výhody a nevýhody alobalu napsal Deda Mraz tohle:

Pokud se má hlasovat o tom, jestli je lepší alobal nebo bílá barva, tak jednoznačně hlasuji pro barvu. Myslím si, že bílá barva z fyzikálního hlediska musí logicky odrážet nejvíce záření. Barevné zabarvení jakéhokoliv předmětu totiž znamená, že od něj odražené světlo je ochuzené o určitou vlnovou složku. Takže například červený předmět pohlcuje z bílého světla všechny vlnové délky kromě červené, kterou odráží, a proto se sám jeví jako červený. Proto pokud se i odrazivá plocha jeví do určité míry jako zabarvená (u alobalu bych to označil asi jako kovově šedomodrou barvu) je zřejmé, že při odrazu světla dojde k malému odfiltrování části spektra (zde červené barvy). Navíc alobal musíš nějak přilepit na stěny, přičemž se ti pod něj může dostat vlhkost a vytvořit tak podhoubí pro budoucí problémy s plísněmi. To se ovšem týká i bílé odrazové fólie z growshopu, tu bych taky nebral. Nejlepší je syntetická barva v plechovce, odstín 1000 nebo 1001 (polární bílá, signální bílá...), případně i ve spreji, pokud nemáš moc velkou pěstírnu. 0,5kg balení barvy k natírání stojí asi 70 Kč, přičemž vystačí odhadem tak na 1-1,5 m2.
(Deda Mraz)
kolo loko
No ja mam spis takovej dotaz.ja jak to tady prohlizim tak bych taky chtel skusit pestovat.ale nemam seminka! ma nekdo na prodej nebo na víc. e-mail vaclav20@centrum.cz Treba jenom 5 seminek!!!
Crat
Ani tak nemusíš kupovat tu fólii (připadá mě to strašně složitý a hlavně sou to peníze navíc). Já si myslim, že by ti úplně stačila ta bílá barva. Neni mezi tim až zas takovej rozdíl.
Navíc si myslim, že pod fólií se ti můžou držet plísně. A to se ti u barvy nestane.
mydena
A navíc se dost blbě lepí.Aby nedělala bubliny,musí se důsledně pracovat.Co se týče mylaru+plísnové choroby,nebál bych se ji použít i když mám sám vybíleno:)
nesvitis nato z velke vysky?jo a jdi do bileho nateru,asi to bude lepsi nez ten alobal,ja alobal taky rusim
Mr. Manson
pěkný jak velkej je to prostor. Myslim čistě pěstírnu. Ale ten SHC bych fakt dal níž tak 10-12cm nad kyti
Geniusvitecek
Mas to dost vklidu !!!
masoquista
Super,bejt to moje zkusil bych tam dat 150 i 70 ale poroucet ti nemuzu je to fuckt hezzzky.K az bude sklizen.
Splif
cest, proc nejedes kokos? Podle me to je mnohem lepsi nez hlina... cus
Mr. Figaro
Ty tvoje kytičky DULe vypadaj fakt Dobře!Konečně snad v pondělí nebo v úterý se už konečně vyseru na to moji debilní zářivku - pod kterou ty kytky vypadaj fakt divně - a budu mít komlet 70W.Doufám, že alespoň pod timhle vyroste něco luksusnějšího jako máš ty.Akorát mi trochu hrabe otázka, jestli 70W neni málo?Já fakt nevim.
P.S. - Fakt Luksus
luckyBOB
to figaro:70w je opravdu malo je to to pro lidi kteri nejdou bud po vynosu nebo po kvalite ale jne tak z prdele si neco chteji vypestovat protoze je to BAVI a maji radost kdyz se to povede....150w uz je poznat...
to Apofis:tu skrinku si udelam podle uplne sam..ze?..tu nikde nekoupis a je dobry kdyz tomu treba tak nerozumis rict nejakymu elkektrikari at ti s tym pomuze zas tolik prace to neni.a 70w komplet stoji kolem 700-900 ja kdy..
peace
Mr. Figaro
To sem chtěl slyšet. Bál sem se že pod tou 70 ani tu jednu mršku nevipěstuju, ale jak řikáte vy tak to bude v pohodě.Díky
Brejkhem
v pohodě. 70 stačí tak aby sis nad tím zafaral.. A logicky nemůžeš od toho čekat bůh-ví co..
Mr. Figaro
No jasný, ale určitě to bude lepší než pod zářivkou ne?
vlček
teda moc to poznat neni ale rekl bych ze sou to swilusky na ty plati biool (zkousel sem ho ale nepomohl mi) omite (100% spokojenost) a dalsi treba talstar
Mr. Figaro
Jestli si tohle vypěstoval pod 70W sodíkem tak seš fakt asi Nějakej kouzelník.Respekt tobě!
bambulka
vau ako to vsetko len dokazete ja mam nastarost raslinku shiha a fakt je to dost tazke ak mozem tak rady by som nejake rady dostala od vas
Mr. Figaro
áááááááááááááááááááááááááá.Tak to je fakt moc v pohodě.Jaký používáš kouzla?:)
kotg
+K4u, zato, co si dokazal vytezit ze 70w.Podle me ma ta 70watovka nejaky moc dobry spektrum, tohle se jen tak nedeje u tak nizky vataze!!!!!
wad
taky hledím co je to za mazec pod 70W, chtělo by to přidat nějakou věc (zapalovač, cíga,..) aby šlo vidět jak jsou ty paliczky veliký.. Jinak teďka řeším problém jak s listím a vidím že ty bys to taky mohl řešit, páč ti některý listí, jak jde vidět, zakrývá paliczky..takže podle mýho lacinýho názoru by se hodilo ty velký co stíněj dát pryč...
kenwos
Libi?? :rejp:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma