Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Out jack - Klikni zde pro originální téma
N3oM
Caf groweri co myslite ma v nasich zemepisnejch podminkach cenu sadit jacka herera na outdoor? nejak sem to tu nenasel diky za odpovedi
Killer_Queen
Nema!Zbytecne vyhodis penize za seeds nebo rizky.Vzdyt ma strasne dlouhou dobu kveteni!
Mozna tak za 10let vlivem globalniho oteplovani to bude mozny :D
Ale je to samozrejme jen muj osobni nazor.
Mrkni sem: http://grower.cz/forum/showthre...16&pagenumber=1 sklizeno 77.den kvetu-to je fakt hodne :)
N3oM
hele a co myslis hodit to ven do velkyho kqetniku a nechat ho dozrat home? asi je to blbost co? :)
loweNature
vo skleniku by to šlo
N3oM
jo jeste jedna vec bych se chtel zeptat. Ja nemam s growingem moc zkusenosti a chtel bych si na jare objednat od Nirvany Holland Hope na outdoor. Myslite ze je to dobra volba? Vzhledem k tomu ze to bude prvni out? Chci se mu dost venovat a jelikoz bydlim vedle lesa tak by to nemel byt problem.
Frank Krank
Hollands hope je velmi dobra volba,
myslim ze po najblizsej urode budes spokojny :sun:

su aj dalsie outy od Nirvany co stoja za uvazenie : Durban Poison,Early Bud,ak by si mal este financie

Vela slnka a pohody pri growingu.
N3oM
tak jo a jeste jedna otazecka jak je to s vysazenim holland hope? kdy bych ho mel vysadit ven?
Dudušek
Hollands hope je dobra volba, letos jsem ho jel venku a super, neni na tom sice hafo huleni, ale vcelku dobra chut a neni narocny, takze idealni pro zacatecniky.
N3oM
v tom pripade uz mam jasno :) v dubnu si snad uz bude chrochtat v zemi :)
N3oM: No duben může být trochu brzo na to dát kytky ven, pokud ale myslels, že si budou chrochtat v zemi v květináčcích na předpěstování tak to jo. Já osobně kytky dávám v dubnu předpěstovat a kolem 10. května je dávám ven. Jen můj názor a moja zkušenost... (s jinou odrůdou)
N3oM
Aha aha ja myslel ze v dubnu uz ven. No ja asi radsi nebudu zkouset predpestovat a rovnou pujdou seminka do zeme. Jinak je dobre prestovat v qetinaci? V nejakem velkem. Diky za odpovedi
kamil
zdravim
ještě k tomu JH, dobrá je varianta Jock Horror od Nirvany. Květ má zhruba 60 dní, takže v úrodných zemědělských výrobních oblastech no problem, teda hodně záleží jakej je rok z důvodu nasazení květu, ale když se tomu pomůže phytaminem, jakt říkám no problem.
Jo v dubnu ti můžou kytky akorát zmrznout, nebo vykvést.
Semínka rovnou do země?, no zajímavá volba, když vezmeš v úvahu, že značková semínka mohou klíčit mnohem hůř, než noname.A navíc ty prachy, dávat do takovýho rizika? Nevim, když to dáš rovnou do země, třeba ti vyrostou tři hustý samice a budeš spokojenej. Ale jistota je si to předpěstit. Má to opravdu spoustu výhod, který tu nedbudu rozepisovat.
Pěstování v květináči, ale jo, akorát musíš bejt pořád u toho, defakto každej třetí den. Protože když vezmu v úvahu klasickou optimální velikost přes 10 l, tak to může dost silně vysichat. Navíc se zvětšuje možnost, že budou kytky odhaleny vnějším faktorem.
jinak si tady na groweru počti je tu úplně všechno
N3oM
No predpestovani se trosku bojim zvlaste pak presazovani proto bych je nejradsi dal rovnou do zeme ale uvidime no jeste mam 4 mesice cas :)
N3om: čeho se bojíš na předpěstování? Má to fakt spoustu výhod, nevýhoda může spočívat v tom, že nemusíš mít možnost kde to předpěstovat (rodiče atd..).
N3oM
dub: no asi to budu mit u baraku za pevnym plotem (neni tam videt) tak by snad nemel byt problem se zalivanim vecer
N3oM
futeW: no perdpestovani bych i moznost mel ale spis nevim cim to je ale dost se mi stava ze mi ani kytky nevylezou ze zeme nevim proc nechavam je vyklicit asi tak pul cm klicek. ale proset nevylezou
bubik
N3om: hele s tím předpěstováním - jak ti vyklíčí semínko tak ho dej do substrátu, který máš v sadbové kostičce (ta se prodává v OBI a těhle sračkách a je to taková ta lisovaná, jako by kartonová věc po asi 8 - 10ti kusech). tu kostičku se semínkem dej na nějakou misku, ve které bude stále voda. za chvíli ti budou kořínky prorůstat ven no a až bude čas, dáš kytku i s tou kostičkou do hlíny. toť fše
N3oM
bubik: no a co plisen? trochu se toho bojim pred tydne sem si dal pro zabavu vyklicit seminko jacka herera a plisen byla na svete :( nezacnou plesnivet korinky?
bubik
určitě ne - to nebudou žádný šlahouny jak v hydru...
N3oM
tak jo ja to zkusim ale mam fakt maly svetlo jen 20W usporka ale taky tu uz vyrostlo lidem pod usporkou (docela dost hreje na usporku) snad to dam
N3om: Hele predpestovani muzes provest klidne i za oknem, nemusis to hned hrotit a predpestovavat pod sporivkou. Kazdopadne minulej rok sem to taky tak delal, mel sem tusim taky nejakou 20W upornou zarivku. U kytek bylo ale podezrele veký procento samcu. Nemuzu ale potvrdit primou souvislost s predpestovanim pod sprivkou. Uz bych to ale nedelal.
N3oM
futeW: A slo to pod tim? netahly se kytky kuli svetlu? jinak s tim oknem slunce tam kvetnu lita nad barakem takze pulku dne by byly kytky sice na svetle ale ne primo na slunci vadi to?
To nevadi, sice by bylo lepsi, kdyby na ne svitilo,ale pokud bude svetlo dost intenzivni, tak by se ti tahnout nemely. Kdyby se ti nejak tahly, tak si muzes zridit nejakej provozorni foliacek a dat kytky v nem primo na svetlo (slunko), treba na zahradu, pokud by bylo v noci nejak zima, tak je eventuelne muzes presouvat dom. Podle me se toho pestovani zbytecne bojis, vono to neni zase tak tezky, urcite ti to nejak dopadne. Zasad si pro jistotu tech kytek vic.
Kua mel bych se jit ucit :(
N3oM
futeW: no tak snad to nejak pujde ted se chystam na novej box jen sehnat skrinku ale to ptri do indoru.. no jinak zkusim to jak si si rikal s foliackem je to dobrej napad diky
IgorGrinder
Killer_Queen
napisal v roku 2004 že možno za 10rokov... teraz je 2011 a ja to idem skúsiť žijem predsa v strede EU a v poslednej dobe napr teraz 23.3 je 15stupnov v lete to bude este vačis hard.... ja to proste skúsim ak by ste mali naky nápady/tipy pripomienyk napiste budem len rád moj druhý gorw snád to nezdupem.
Jack Herer a Early skunk :)
cheese


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma