Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Konec příspěvků typu "K+" - Klikni zde pro originální téma
carlos
Napadlo mne částečné řešení "problému" nadbytečných příspěvků typu Karma plus, atd. Jde o to, že bychom k úkonu nominování (a případně i hlasování) na foto týdne přidali možnost krátkého komentáře. Každý týden by pak automaticky vzniklo téma s posloupností jednotlivých volených fotografií včetně komentářů ve formě příspěvků a to naprosto separátně od původního threadu. Jde o to, zda by se členové naučili používat spíše hlasování o foto týdne než odpovědět nesmyslným K+.

Co říkáte?
K+ tobě za ten nápad (pro nechépavé to je jenom ironie :smoker: )

Taky mě naštvou příspěvky: hmm dobrý, K+ pro tebe
Peace
Krychle
Jojo...dobry napad...jde ale taky o to, aby to nebylo nejaky slozity...aby nebylo jednodussi napsat "prispevek typu K+"..stejne si myslim, ze je to boj s vetrnymi mlyny...:rolleyes:
carlos
citace:
Původní příspěvek od Krychle
Jojo...dobry napad...jde ale taky o to, aby to nebylo nejaky slozity...aby nebylo jednodussi napsat "prispevek typu K+"..stejne si myslim, ze je to boj s vetrnymi mlyny...:rolleyes:


Ve chvíli kdy je člověk zalogován, by stačilo kliknout na náhled fotky pro její detail a vpravo dole normálně kliknout nominovat. V tu chvíli by se objevil dialog pro zadání komentáře, který by samozřejmě šlo nechat prázdný.
Jde samozřejmě o to, že komentované hlasování by nebylo anonymní (podobně jako s karmou)...
Hyena
To byste byli moc hodny...
Co treba mazani vsech offtopic? Mozna jich neni tolik, ale sou podstatne delsi... navic, kdyz potom neco hledam, pekne me ser*, kdyz musim prohlizet i strankove pasaze, kde si neznami lide cosi domlouvaji, ikdyz je tu chat :rolleyes:.
Krychle
2 carlos
Ok..to zni dobre..:D..za zkousku preci nic nedas, ne??:)
2 huby
Nechteny prispevky si ve svym threadu muzes mazat sam.. na vse ostatni tu jsou modi...:)
2 Hyena
Jak poznas, co je offtopic a co ne, dokud neprolezes vsechny prispevky podrobne?? Ono to mazani je takova dost nevdecna prace..:(
Dude
hyena - mno, vobčas je to pruda - dobrýje alespoň přibližně vědět, kde hledat a specifikovat vyhledávání třeba jenom v pěstitelskejch forech + si nechávat vyjet výsledky hledání jako příspěfky a ne jako celý trýdy - spíš najdeš konkrétní informaci...
Hyena
Dude a Krychle: Jojo, je mi to jasný, ale stejně mě to bude srát... :(
Jinak dík za reakci (třeba se to všechno jednou změní :D)
Krychle
hmm..ja myslel, ze to jde...kazdopadne to ted nemuzu vyzkouset..:)..ale stejne mam dojem, ze jsem nekdy mazal ve svym threadu cizi prispevky..to je jedno...sorry, ze vas takhle pletu..;)
PsYcHo84
K tomu K+ nebo K-

Ja myslim, ze neni treba delat nake novoty, proste kdo chce poslat karmu, plus nejake podekovani/blahoprani, muze to pripsat do toho okynka ke karme. Splni to svuj ucel, uzivatel si to precte a v threadu se to vubec neobjevi.
Killer55555
to PsYcHo84:tak by to melo spravne fungovat(aspon si to myslim), jenze stejne vsichny chcou upozornit na to ze ta karma byla od NICH, abys to nahodou ve vypysech neprehlid, nejlepsi by bylo kdyby se urcil nekdo kdo by to po neake dobe promazaval, tim nemyslim adminy, ale neakou novou slozku groweru ktera by se starala jen o toto....
Ale je to jen a jen muj pohled na vec a nevim jak by bylo tezky to realizovat nebo jestli sou i lepsi reseni viz. prispevek 1.........
Krychle
Killer5x5: To co rikas je nesmysl...nova slozka Groweru??..fakt netusim, kdo by to delal...a hlavne je podle meho proste nemozny obsahnout cely Grower a mazat vsechny tyto prispevky...dulezita je prevence si myslim..:rolleyes:
P.S.: Zkus si prohlednou svuj prispevek a podpis z hlediska pravopisu...to je za trest na neco takoveho koukat..:(...vypysech, nebudte na me zly...toto je napriklad dalsi z neduhu Groweru..pisou sem lidi, tim nemyslim zrovna tebe, kteri budto jeste nevychodili zakladku nebo... nebo nevim..sam bych se stydel...:rolleyes:
Killer55555
to Kri(:D)chle: okej okej, prevence je asi lepsi, tak jo....
PS:Hele, tohle mi rika matka, ucitelka, vsichni kterym pisu SMS...nevim cim to je, ale asi si zajdu na vysetreni, kdys uz to vadi aji na groweru...
Krychle
Killer5x5: Koukam, ze bych timhle stylem mohl rejpat zase...:p:..hodne stesti..:D
Omlouvam se za offtopic..:)
prasoslon
No krychláku, komunikacve není zase tolik o pravopisu...ale chápu, jako strážce čistoty tady musíš všechno posoudit, upozornit, smazat a potrestat :) Ano to je výbroný nápad, všem K+ !!!
:D
Nemilosrdně mě smažte !!!
Krychle
puvodni prispevek od prasopsa:
citace:
No krychláku, komunikacve není zase tolik o pravopisu...ale chápu, jako strážce čistoty tady musíš všechno posoudit, upozornit, smazat a potrestat :) Ano to je výbroný nápad, všem K+ !!!
:D
Nemilosrdně mě smažte !!!


O tom komunikace neni, mas pravdu..jen by ta komunice mohla byt alespon na nejake urovni, kdyz uz stoji za prd..
Killer55555
toprasoslon:No problem, kri:Dchle to rek slusne a pak uz do me dal nerejpal, jen tak dal, a mozna to naucis aji mne:D

PS:tento prispevek sem pisi, kdyby se objevil prasoslon\pes\hovado2,3,4.......
Yarreck
Taky me stvou zbytecne kecy o karmach,ale mel bych pripominku:
1.Proc je moznost udelit karmu pouze v nekterych sekcich? Karmou ocenujeme kvalitni a prinosny prispevek,a ty jsou rekl bych mozna i casteji jinde nez jen v galerii apod.Stejne mu tu karmu dam,ale mam zbytecnou praci najit clena v jinem threadu..! Takze sem pro moznost udeleni karmy vsude,predevsim v kurarne,ale i v kanale. A to mi pripomina namet c.2: proc je moznost udelit denne "pouze" 10xkarmu? Pokud vubec limit,tak 25.

A namet c.3 je v tomhle threadu zaroven OT :) myslim ze by FAQ mel byt soucasti registrace,tim se zbavime aspon poloviny unavnych zacatecnickych prispevku.. mejte se
Dude
yara - no za 1. uz tu bylo nekolik boju, nikdy se ale neprosadilo - driv to tak bejvavalo - karma vsude....
namet c.3 plne podporuji:)
Lemarc
Mám návrh ...
Nechť každý začne sám u sebe

Admin zařídí, aby každému po nalogování na Grower vyskočilo wokno se zvořilou žádostí ve smyslu:
zobraz si všechny své vlastní příspěvky...vlastnoručně promaž TY příspěwky, které nejsou přínosem ...
btw, kdysi sem tu někde čet že uroweň příspěvků může něco vypowiidat o urovni :) člena ... možná jsou to ale jen žwásty

určitě by to s tím woknem a upozorněním šlo nějak zařídit a podmínit třeba možností omezeného nalogování nebo přispívání ... tuto akci by bylo dobré omezit jen na určitou dobu ...pak vyhodnotit, zda šli Groweři do sebe a snažili se odmáznout balast.. :bounce:

btw, já jsem pár svých zbytečných keců už smazal ... ... a tenhle půjde za chwilku taky :D
hodně trpělivosti přeje Lem:)

Nechť každý začne sám u sebe
PsYcHo84
zakomplexovaní arogantní egoisté možná nic nesmažou, ale ostatních 90% growerů se snad zamyslí a půjdou do sebe. Je třeba přenést odpovědnost za své příspěvky na konkrétního člena, aby modi neměli tolik práce. Musí se to pořádně promyslet, ale myslím, že by to šlo.
Lemarc
Jardo - přidej se taky, určitě máš spoustu zbytečných příspěvků, které jak jistě sám uznáš ... nic nepřináší ... a spíše některým členům vadí
konfrontační úroveň diskuse je dobrá pro pěstitelské foora ...
tvým komentováním o naivitě vyvoláš jedině reakce takového typu jako napsal psycho

psycho - přidej se taky ...

jinak dík .. a myslím že to fakt není tak špatnej naapad :)
viz muj předchozí příspěwek
:smoker:
koles
-> Lemarc: dobrej nápad. jenom se bojim, že se najde jenom málo těch, co to půjdou opravdu udělat. mozná by se měl zavést třeba jednou za tři měsíce týden úklidu, kdy by se nemohlo přispívat (řešeno systémem, ne zákazem), takže by na to byl čas - uživatel by nemohl přispívat - takže by jenom četl a popřípadě mazal. lidi jsou všeobecně dost líný, a tak je třeba je nějak motivovat (donutit :) )
Hyena
Promazat OT -> smazat grower.cz ;)
Dude
flame jardaxxlxhlava - presunut - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=15024
Papaíto
To Carlos: Nechtěl sem se zapojovat,ale koukněte sami!!!!!!!!!
http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=14958

Plně souhlasím s omezením Karem nebo jejich típnutím i když fotka je opravdu geniální!!:)
PsYcHo84
Papaíto: He tak to je husty "az mi date karmu, taxe vam tady rozepisu." Dr. Timothy je asi peknej sulin. O karme to tady prece vubec neni... Boze boze, za cim se to vsichni zenou? Prachy, moc, ... karma...
chell
jo ja uz to videla a taky sem mu za to jak byl drzej dfala k- :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma