Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
sedyzakal - Klikni zde pro originální téma
shortis
caute groweri a growerky:) po prvy krat som doma zasadil svoje zelene zlaticka.. chcem pre ne len to najlepsie....faq poznam cely naspat z predu aj zo zadu ale niektore veci tam proste neboli a pristup na net nemam jedine ces net-cafe...
o co mi ide?chcem z nich narobit klony pretoze presadit ich uz nemozem lebo v jednom kvetinaci ich mam pat raslin:)(pekny grupak,sory za moje pozn.). ale este pred tym musim zistit ich sex,prepnem na12/12.mozno je to este skoro lebo maju len 5-6tyzdnoua su 14cm vysoke...takze asi bude treba pockat:( rastlinky su velmi pekne rozvetvene zastrihaval som ich uz na 2x(prvy raz len jednu stonku, potom obe lebo boli uz dve),neviem ake velke maju byt tie klony,mozem zaseknut uz pod prvimi konarikmi? vlasne z jednej rast.-jeden klon(tymto ziskam asi jedine to ze bude o zbitosnych 8cm mensia teda o stonku ale hlavne ich dostanem prec zo stareho kvetinaca). este raz sa ospravedlnujem, ze davam mozno dost trapne otazky pre vas ale ja s tym mam nulove skusenosti....za pochopenie dik
klony chcem dat do bublaciku(klony teoretcky spravit viem). ale to co je ten bublak, tak to niesom si isty ze ci som spravne pochopil- je to klon v keramzite ktory je v kvetinaci(musi mat velavelavela dierok pre korene),kvetinac v diere vo vrchnaku od vedra. vo vedre roztok(h2o + hnojivo), a este KAMIENOK pre rybycky pre obohatenie roztoku kyslikom?????NIC VIAC??? ziadne cerpadielka ani ine zlozite mech.??

tak to je vsetko, ak mi niekto na toto odpovie bude moc rad.
dovypestovania chlopi:)
shortis:punk:
Benetnash
zdárek,
jestliže je kytka už dvakrát zastřižená, tak bys tam snad našel nějakou větvičku, ze který bys udělal řízek na vyzkoušení pohlaví. předpokládám, že chceš nějakou z kytek nechat jako matku.potom neni dobrý to přepínat na 12/12 a pak zase zpátky 18/6.
bublák jsi pochopil správně. je to prostě nádoba s živnym roztokem, do toho láduješ vzduchovacím motorkem bubliny na okysličení roztoku(přes vzduch kamínek) a kytky jsou v děrovaných květnících s keramzitem ve víku nádoby.
lepší by bylo pro příště nedávat 5 kytek do jednoho květináče. pak si navzájem překážej. jo a kdybys přiložil foto, tak by tak y bylo jednodušší poradit jestli řízky už šmikat nebo ne.
tak hurá do toho :bravo:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma