Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
řízky !co postrádaj? - Klikni zde pro originální téma
ahoj udělal jsme si pár řízečků s Bubble Gum a tak 3 dny na to se začali kroutit a usichat (spíše uhnívat) vrchní lístečičky! říkal jsem si že to nebude tak hrozné řízky jsem měl pod kytkama tak jsem nad ně hodil jesště igelit jestli 250W i tak není moc ! jenže dnes už je to pomalu týden a zlepšení nepozoruju tak jestli někdo ví co by pomohlo byl bych rád ! igelit jsem už dal do hajzlu a z 14 řeziv se k světu maj tak 3 (nevím na jak dlouho)pokud chcete vidět jak hodně je to schované pod kytkama tak je to v tématu 250W-round-1 ! diky za všeci rady!
při přesazování jsem použil STIMULÁT R AS-1 a substrát je normální co mi zbyl pro kaktusky a sukulenty!
ganjaboss
vypadáto dost přelitý na řízky musíš nejdřív málo !! A zvyš vlhkost !!
vlček
250w urcite neni moc oswetleni je asi jedina vec se kerou se to neda prehnat teda pokud neni moc blyzko a to neni tvuj pripad
hlina neni ideal na rizkovani aspon nez dokazes odhadnout co je nawic a muze i ublizit pro pozdejsi presazeni do hliny doporucuju zakorenovani w perlitu normalne rizkum nevadi ani voda bez vzduchowani ale f hline je to o hubu ten igelit tam vrat a esi to este nema koreny tak to wytwhni a dej bud do rw nebo perlitu, da se to dat i do pisku a zalij wodou
taky existuje moznost ze je tam melo swetla mas to pomerne schowany za qetnikama
rady: dat rizky na urowen wrsku kytek nebo tesne pod ne, wratit igelit, gdyz nemaji este korinky tak presadit
mear vlček
jj jenže já žádnou hnojku nepoužil! ale přečetl jsem tu někde že je dobre co nejvíc vlhko tak jsem furt zalejval zalejval vlhčil vlhčil a asi jsme to pěkně posr... tak jsme taky začal zalejvat jen jednou deně a vypadaj lépe! některé to už teda nerozdejchaj ale na udržení do jara to stačit bude ! dostal jsem radu že právě ten jedne lístek velkej tam je dobré nechávat že právě ten dodává řízku nejvíce světla ! (víš jak to myslím)
Hyena
Řízek ufiknu, strčim do stimulaxu a pak do rockwoolu... dolejvám vodu jednou za 2 až 3 dny (jak se mi zrovna chce...).
S tou vlhkostí asi mysleli vlhkost vzduchu... 100%. Zkus je dát třeba do nějaký krabice s průhlednym víkem... a do stropu udělej nějaký díry, aby se neudusily a hotovo. Lístky nechávám do 3-5cm jinak fik a je pryč :) zatim si žádnej z nich nestěžoval :)
Sinuhet
Ostrihat listky. Cim vetsi plocha listu tim vetsi odpar vody, kterou si rizek bez korinku neumi poradne obstarat. Kolik nechat poznas casem ze zkusenosti. Po zasazeni listky nejdrive na den-dva zvadnou a pak se proberou. Kdyz jim necham moc listu nestihaji vodni rezim a jsou zvadle dele. K tomu slouzi i ta vlhkost. Cim vetsi vlhkost, tim mensi odpar vody z listu. Me staci ostrihat listky, nicim dalsim uz nemusim priklapet ani neresim vlhkost. Zalevat jen tesne pred vyschnutim. Nizsi vlhkost substratu asi 'motivuje' rostlinu k vytvareni korenu aby sehnala vodu. Docela se mi osvedcily raselinove 'tablety' z baumaxu. Namoci se do vody, nabobtnaji. Uprostred se udela dira pro stonek, stimlator a pichnu do tablety. Az vylezou korinky ven z tablety, da se to cele zasadit do hliny, nebo by asi slo i tabletu rozdrobit a rostlinku presadit do hydra.
Mr. Figaro
To Sinuhet > Tak nějak brouzdám po groweru a vidim že pěstění rozumíš.
Včera sem ofikal vržky z kytek a koupil stimulant, ježe je tam tak debilně napsanej návod, že tomu vůbec nerozumim.Prosim tě co stim mám udělat aby to začlo růst.
pildo
citace:
Původní příspěvek od vlček
...esi to este nema koreny tak to wytwhni a dej bud do rw nebo perlitu, da se to dat i do pisku a zalij wodou...


no ja som raz omylom po 4 dnoch vytiahol klonik zo zeminy, potom som ho este namocil radsej do stimulaxu3 a dal som ho spet a za par dni skapal
langos
jardaXXL kde si koupil ten stimulát R AS-1
czechglock
Každej má svůj systém a i proto si dovolím nesouhlasit i s takovým pěstitelem,jako je Sinuhet. Větší listy by sice odpařovaly více vlhkosti, ale když máš v pařníčku 100% vlhkost, tak snad nemaj kam odpařovat, ne? Já sám experimentuji s řízkováním a vím, že řízky s většími listy zakořeňují lépe. Listy proto stříhám opravdu jen ty moc velké a to jen proto, aby se mi jich vešlo do pařníku více. Řízky dávám také do téměř suchých kostek a nikdy je nenamáčím, nebo nepodlévám.
indicky-konopi
hochu krasnej rizecek, co to u tebe znamena temer sucha kostka? jaxi ji predtim navlhcil? Ted si mi pomotal hlavu, protoze to slysim poprvy:)
czechglock
Kostku namočím na den do destilky a pak ji nechám téměř vyschnout, až je na omak suchá, ale drží ještě trochu vody( poznám tak, že je těžší).
zaya.cz
cesto osvin ja dnes doma našel ten stimulát r as-1 mno nevim esli je dobrej si s ním spokojený??


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma