Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
jamajka - Klikni zde pro originální téma
mintor
Ja bych si nikdy nic takoveho na sebe nevzal...
Co rikate na ty tricka jamajka....:baby: :D
Tonnys
to je jako zase asi ta nejaka moderni moda:) hehe, taky bych si to na sebe nevzal a [neresim to]/[nekomentuju to] abych predesel neprijemnostem ;)
Mazz
Kazdyho vec, ale ja bych to nenosil...
nosí je jenom diskonti - a navíc jsou tam ty barvy prohozený
Pyromen
Ake tricka? Ja nic nevidim:?:
pyromen: jsou to i mikiny - a nosí je dost lidí
lulugang
To je shit ja sem nejdriv videl typa v takovym triku a rikam si pekne triko,odkad ho asi ma..a za par tydnu uz bych to nikdy nerekl protoze se kolem me promenadovalo milion jamajkaru a brasilaru to bylo na zbliti:)
cannabio
Víte co mi neleze do palice?? Proč jako všichni tydle klucííí a holkýýý nosej hadry v barvách cizích zemí. Proč jako nejdou do vlastních našich českejch barev hovada?? Co je jako např. na Itálii nebo Francii tak božího?? Dyk frantíci maj dokonce i strejný národní barvy ne?? Hm nepanimáju!!
HeRB
aha us viem ake 3cka myslite..no ia osobne miluiem jamajku :) a mam doma jamajsku vlaiku.. a ties som mal v plane si take 3cko zohnat lebo ie to ai pekna vlaika.. ale teras sa stoho stal komercny biznis a teras nosi jamajsku vlaiku kazdy curak co ma serie :/
Pyromen
Ja sa obliekam fo farbach etiopie a neviem ci to je nejako rozsirene ale zatial som nevidel moc ludi sa obliekat ako ja, takze som stastny;)
Dufam ze to tak aj ostane.
Johnny Von Kris
neni to vo tom kdo co nosi...
sou lidi co se vysvihnou a sou lidi co chtej bejt nenapadny
ja vemu nasebe co mama dotahne a kdys to na sebe nevemu tak holt smula...
naky veci neni treba resit....
Pytel
Docela mě to štve... To sem si takhle šel po Praze a ve výloze koukám pěkný triko Jamaica... Tak sem si řek, v pohodě země, v pohodě lidi, super muzika tak proč si ho nekoupit... Nějakej čas sem ho nosil a přes léto se z toho stal módní hit a začal to nosit každej druhej slaďák a diskofil... Teď mi to příde už dost kýčovitý, takže se mi triko válí ve skříni a nosim ho akorát tak na doma...
Kristl
jag psal ramon: nosej to jen matláci
taky už setotu nekde řešilo...ty lidi pag pomalu ani nevi cotoje, hlavně že je to new collection od kenvela, apod. :D

:flick:
GODOT
Jeden cas som normalne pocital kolko ludi s trickami typu:brazil, italy, germany... stretnem po ceste do skoly. Vacsinou som sa dopracoval k cislu niekde medzi 10 a 15. (cesta do skoly mi trva cirka polhodinu).
cerwiq
nehapu jak nekdo muze nosit tricko mikinu,jinej odev s napisem nakyho statu, to je fakt moc hele, co se tyce jamajky tak me sere ze to slo jako do mody napsat si na sebe jamjca...fak lol...diskansti zasrany...
Jednou sem vydel rastu s napisem jamaika,ale mel to na rouchu a byl oblecenej jak rasta, mno asi vod tamtud byl, to se mi libilo :-)...ale jinak smelko...
luckymeg
Jako newim no... nenosila bych to protoze to nosi mrte lidi, ale kdyby to wshichni nemeli tak bych si to natahla... Jamajka dobra ne? :)
cannabio
To Woogi: Kámo si vyprošuju takovej tón. To tvoje vy jste, se chováte, soudíte, si myslíte, vytahujete. Někdo by s toho chápal, že jedině ty seš ten se správnym názorem chlape. Některejch lidí se to dotýká hele. Příště takovejhle příspěvek na konkrétní osobu jednotného čísla prosím. Ne všichni tady tu módu odsuzujou.
Pytel
Wooogi: já vůbec žádný diskofily neodsuzuju, koneckonců ať si každej poslouchá a woblíká co chce... jen sem psal svůj názor, že bych si to triko sám na sebe už asi nevzal...na tom snad nejni nic tak špatnýho?... ;)
wooogi: mluvíme jenom o komercializaci úplně všeho, co se těm obchodníkům dostane do spárů
cannabio
To Woogi
citace:
Původní příspěvek od cannabio
Víte co mi neleze do palice?? Proč jako všichni tydle klucííí a holkýýý nosej hadry v barvách cizích zemí. Proč jako nejdou do vlastních našich českejch barev hovada?? Co je jako např. na Itálii nebo Francii tak božího?? Dyk frantíci maj dokonce i strejný národní barvy ne?? Hm nepanimáju!!


Jo. Jenže tento můj příspěvek nikoho neodsuzuje ani nezařazuje do žádný skupiny disko, fasho a tak. Já jen vyjádřil svoje nepochopení. Taky sem možná ne dobře konstatoval, že bych radši potával na ulici roštěnky v tričkách a mikinách Czech republic a ne že bych je radši v hadrech nějaký zemně neviděl. Tudíš se nediv, že sem takhle vyjel. Tvoje věta "to waše diskouši bla bla bla.... zase vypovídá něco o tobě. Seš jako jedinej nejtolerantnější člověk na světe a všichni co píšou do tohodle fóra sou netolerantní hovada že jo. Jako fakt je asi lepší takovýhle příspěvky psát jmenovitě někomu. End
cerwiq
hele promin woogi, ale trosku nechapes co Ramon mysli... a ma pravdu :D
wooogi: tahle diskuse se vine úplně špatným směrem. Prostě sme to vzali za špatnej konec
wooogi: tohle jsou jenom změny názorů. Třeba já bych si nikdy takový tričko nekoupil (až moc připomíná fotbalový dresy, který nijak zvlášť nemiluju)
Dela_Negro
to all a hlaven wooogi: je to diskancky ja ty nagelovany buziky narvany v upnutej trickach Italy vidim docela casto no a pak kdyz stejnej typek ma i tricko jamajka zmlatil bych ho :) hehe.delam si prdel jen bych mu dal jednu :).ne vazne ma to kazdej priteplenej kokot kterej chodi na dyzu takze je to diskant a divnej typek.END.
Cajza
Hey you all, plne souhlasim s temi co si mysli, ze se z jamajske vlajky stal modni trend, taky jsem kdysi chtel mit tricko prave s jamajskou vlajkou, ale ted to uz nema smysl. Jinak by me zajimalo, zda nekdo nevite, kde se da sehnat primo jamajska vlajka??? Tricek a mikin a jinych veci je hafo, ale ty me nezajimaji. Ale poradnou vlajku je tezke sehnat poradi nekdo???? Diky.....
HeRB
to Cajza: ia som tiez xcel vlajku jamajky, a vyriesil som to tak ze si si iu usil :) normalne zoberies ciernu, zltu a zelenu latku, vystrihnes a zosies na stroji, ta moie ma teraz cca 60x100cm..
peace..
Masai_Mara
tak se mi zdá, že Woogi z vás všech pobral nejvíc rozumu:-( To chcete propagovat myšlenku 1love, a přitom nadávat na lidi s jiným názorem?! Jděte se zahrabat. A když vám vadí, že na ulici potkáváte typy s jamajkou na prsou, tak na tu ulici ani nelezte!!
BTW : pro pražáky, co shání vlajky Jamaiky, doporučuju obchod se státními symboly a vlajky na Újezdě - vyberete si tam vlajku z několika velikostí..
herb,mrs. herb
Já tyhle lidi taky moc nemusim, nevadí mi že choděj na disko, nebo nevadí no, já s tim nic nenadělam.....Ale když nosej tyhle trička, pak nás viděj v etiop.barvách, jak pálíme jointa, a začnou pyskovat že sme feťáci a smažky, tak to sorry, ale něco se jim říct (udělat) musí....Ale jinak každopádně one love,i mezi nima by se mohli najít dobrý lidi, ale já se o to moc nepokoušim....PEACE


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma