Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
V uterý jdu na přestupkovou komisi PČR-poraďte mi prosím - Klikni zde pro originální téma
chsd
Zdárec Maséři!!
Stal jse mi takovej průser,před 3 měsícema mě a kámoše chytli s trávou v autě.Vezli jsme 4 kytky.Po usušení toho bylo asi 600 gramů.A teď mi přišlo obvinění z přestupku z držení malého množství konopí setého pro vlastní potřebu.V úterý 14.12. mám jít na Policii ČR k ústnímu projednání přestupku.Můžete mi poradit co jim mám říc,jak vypovídat?Jakej trest mi asi hrozí?Má někdo podobné zkušenosti?

Tomas
Sinuhet
Nasli jste to. Zajimalo vas to. Nikdy predtim nic.
V přestupkovym řízení ti můžou dát max. pokutu 15 000 Kč.
Peace
lordWilliam
JO přestupkový řízení, z vlastní zkušenosti vím že nejlepší postup je opatrně přiznat vše co vědí a zbytek ZATLOUKAT, ZATLOUKAT a ZATLOUKAT.
Hodně štěstí ;-°)
el magico
jj presne co rika lord jednou jsem tam taky byl reknes ze jste to objevli a chteli zkusit...nebo neco takoveho hlavne se nepriznavat ze jste to sadili atd..
nepřiznej zasazení - normálně ste jeli na vejlet, našli to a odvezli. NESMÍŠ jim přiznat, žes to zasadil, jinak máš průser
gr@wer
jediny dobry co pro sebe muzes udelat je, ze si sebou vezmes pravnika .. na rady typu: "zatloukej, zatloukej a zatloukej" ihned zapomen .. policie nejsou zadni hlupaci

good luck
Mr.Proper
Zkus tady:
http://www.specnaz.cz/index.php?id_...d=3ef4b57a145a6
a nedej se zmast zamerenim serveru
Hodne stesti!
snark
woogi - hehe neexistuje??? jak tě to napadlo????
Mr.Proper
Wooogi, popisujes trochu (bohuzel) zastaralou situaci. Tresne je i pestovani konopi. Arogance ochrancu naseho zdravi a stesti se projevuje timto zvracenym zpusobem. Trestanim, ze pestuju rostlinu.
Obecneji receno, zakazujou kytkam rust...
LuB
Ty vole! Za 600g vraj "obvinění z přestupku z držení malého množství konopí setého pro vlastní potřebu"!!!
Teda, vy sa máte, rozmýšľam, že sa presťahujem... u nás by ťa za toto zavreli do basy na 8 rokov!
Teda... ale aj tak prajem veľa šťastia....
oskar18
Tak ty máš pěkne štestí normální smrtelník by za takove množství dostal tak 8let ,ale máš to v pohode jestli tam jdeš jenom kvůli přestupku tak to bys teoreticky měl dostat jenom pokutu kdyby tě zvaly k soudu tak to by bylo neco jineho,takze jestli tě z tama ješte pustí tak napiš jak to dopadlo jinak HODNE STESTI A HLAVNE NEDOSTATEK DUKAZU
oskar18: jakej nedostatek důkazů? Dyť to u něj našli. U nás je trestný i držení takovýho množství
cityman
Ja myslim a doufam, ze ze 4 kytek, ktere rostli venku nebude zas tak horko. Pokud to bylo nejake slechtene konopi, o to vice bude otazek. Kazdopadne rady jsi dostal tak jak to dopadlo? Jestli te pozvali na prestupkovou komisi, muzes si oddechnout, je to jak bylo receno, max 15tis pokuta. ALe pokud sakra neco najdu v prirode, setnu a odvezu, tak jak mam tusit, jak je to kvalitni ci halucinogenni? :)
cannabio
No taky by mě zajímalo jax dopad.
Tonnys
ted jsem uvazoval, co takhle na par mesicu opustit republiku? oni by to mozna nejak odlozili nebo by na to zapomneli :)
drinker hulič
jo, musel by ji opustit na rok. kazdopadne me to prijde divny - ze jdes ke komisi, aniz bys jeste dostal pokutu...
i kdyz to ze 600g se povazuje za male mnozstvi, to me tesi. nejenom na slovensku by za to byl kriminal. to je stesti v nestesti.
cityman
Ono se to da samozrejme rozebrat i z horsi stranky. Kdyz na nej vyrukuji s prodejni cenou, jak se deje dnes a denne v televizi, tak je v prdeli. 600 gramu za 250Kc za gramik dava solidnich 150tis korun. Zase na druhou stranu to neni castka pro velke obohaceni a kalkuluje to s tim, ze by to ten clovek musel prodat sam - takze byt silenec. Ja myslim, ze to dobre dopadne. Maximalne zaplati pokutu (pokuta se plati samozrejme az po projednani prestupkovou komisi, predem bych jim nic nedal).

Jinak tady se ukazuje, ze nase zeme (stat) je vcelku liberalni. I sam nejvyssi z nejvyssich Komorous prohlasil, ze je malopestitele nezajimaji, coz je ok. Maji chytat lumpy, co jedou pesteni na kseft ci jedou v jinych drogovych levarnach.
Hermit: Komorous prohlásil, že vydal metodickej pokyn, a v tom pokynu říká, že se policie nemá zabejvat malopěstitelama a z vlastní iniciativy je nevyhledávat. Samozřejmě pokud přijde udání, tak musí jednat.
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Hermit
to cityman:
Kde to prosímtě Komorous prohlásil ? Zajímalo by mně zda-li se k tomuto "prohlášení" dá nějakým zpusobem propracovat a ověřit...
(Prohlášení: že je malopěstitelé nezajímají)


Myslim si, ze to rekl v debate s JXD na vystave k vyroci reflexu. mp3 te debaty se daji stahnout nekde na www.reflex.cz
cityman
Komorous to prohlasil presne v te debate, co je ke staceni v reflexu. Rikal tam i jine veci. Ze je vlastne zajimaji jen tunove zalezitosti a ze po malopestitelich jde policie na zaklade udani. Takove udani policie resit proste musi. A Komorous veli narodni protidrogove, ktera policii nekoordinuje, jsou specialni jednotka.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma