Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Moje prvnotina - Klikni zde pro originální téma
charly
Mozna to bude trochu dlouhy, tak se nezlobte :)
Chtel jsem vypestovat neco svyho, tak jsem na popud svyho kamarada vyklidil spizku a obalil alobalem. Kdesi na inetu jsem nasel, ze pro zacatek staci i obycejna zarovka (wolframova). Tak jsem si sehnal neco neznackovyho, nejakej rizek a dal to do spizky. no zarovka to tahla silne nahoru, ze jsem nestacil oddelavat prepazky :) jenze pak se venku ochladilo a ve spizce zaclo byt trochu chladno, tak jsem si to soupnul do rohu pokoje, kde jsem to provizorne obalil alobalem. Ted ma asi metr na vysku a nasadila ke kvetu rekl bych). Porad se snazim poznat, co z toho bude, prilozim fotky. Pak jsem se docetl, ze zarovky nejsou nejlepsi, tak jsem koupil uspornou vybojku. Celej rust se najednou zastavil i kvety uz mam tak mesic stejny. Premyslim, jestli koupit neco jinyho, co nacpu do klasicke objimky na zarovku nebo se vratit k wolframu.

Jsem v tomhle fakt lama, tak to bude bida, ale rad bych z toho mel aspon neco (krome pocitu, ze mam doma vonavy kvitko :) )

Prosim o radu, jestli je to samec nebo samicka, jestli staci ta usporna zarivka s modro-zlutym svetlem a do tretice, jestli ty kanky na stoncich znaci neco zlyho. diky
De la Vastierre
Právě se ti tam chystají přezimovat škůdci, tak s tím něco udělej nebo o to příjdeš. Budou to nejspíš nějaké svilušky či co.
charly
aha, dik. z neceho takovyho sem mel strach.
no litaly mi kolem toho takovy ty vinny musky (maly, hnedy). Takze to mam vzit nejakym postrikem? Nejakej tip jakym? Nebo se zkusit zeptat v obchode? Jinak poznate nekdo, co to je za pohlavi podle te (ne moc dobre) posledni fotky?
De la Vastierre
Samica.
charly
super, aspon tak :) ted uz jen musim zjistit, jak sundam ty smejdy
dik za dobrou zpravu
loeX
je to samička jak svin:-) má pěkný blizny...Na svilušky si kum Omite stojí to tak 50kč a stříkat ale bacha at toho na kýtí nedáš moc...už mi to vymlátilo pár listů..
charly
:) zkusim to, jen fakt doufam, ze to jsou svilusky, aby mi nehebla :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma