Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak dlouho po hulení "vystřízlivíte" ? - Klikni zde pro originální téma
jauwajs
v neděli jsem si dal s kámošema (nevim co to bylo) , moc nehulim (jenom příležitostně) a jsem po nemoci, ale co je na tom divný ... pocity dezorientace času mam ještě teď ... je to normální ? jak dlouho to trvá vám ? a jakej byl váš extrém ?
Ahoy
Možná je to takzvanej flash-back tj. že se ti pocit zhulení vrátí po nějakým čase cos zahulil.Ale spíš bych řekl, že sis dal nějakej skunk, kterej tě odstřelil na měsíc a ještě ses nevrátil :wink: ;)
Neboli: tak moc byls v prdeli, že seš teď ještě otupenej a tvůj organismus se potřebuje zregenerovat...
Mně pocit zhulenosti trval nejvíc tak tři a půl hoďky, ale záleží to spíš na tom, jak často a dlouho už hulič hulí..-
Sinuhet
Bezne tak par hodin, ale kdyz se zadari daji se citit naznaky i druhy den rano.
De la Vastierre
Pokud člověk neinhaloval třeba půl roku, tak můžeš pociťovat nějakési cosi klidně týden v kuse.
Tonnys
A co takhle mlikovani?:) to by to aj ta 6tihodinovka mohla byt ne? :)
cerwiq
jj tj, nejhorsi je stav kdyz se nejvic zkourite pred spanim. Rano se probouzite a nic nechapete nestihate a jenom si rikate :D to je husty takovej zvlastni pocit.:D

:)
lordWilliam
Když se to povede tak klidně i 70hodin v kuse zkouřenej, stačí furt ten stav obnovovat :-°) To ale potom i několik dalších dnů si člověk připadá takovej jakoby "vypatlanější" :-°)
Ale normálně to je tak 3-5 hodin.
cerwiq
jj lorde mas pravdu:wink:
mel sem uz par takovich pocitu, sotva se proberes ze zkoureni a palis dalsi, mno je to husty, pak dlouho nevis jak a co se vlastne deje:crazy: mno pak si nedas a najednou co nevidis, no vidis zase normalne a chapes:smoker: :rejp: :popcorn:
De la Vastierre
No po mléčku o sobě klidně nemusíš pár dní vědět.. Ale myslím, že o potravinové formě intoxikátu nemá smysl nějak zeširoka hovořit, protože to je velice pestrý pojem. Když se to přesere, tož to pak vitaj ve vinohradě....
Co se kuřiva týče, tak myslím, že čím dýl se nečadí, tím dýl to pak na sobě dotyčný pozná. Ti, kteří inhalují denodenně, tak ti po pár hodinách o nějakých jiných stavech ani neví..
lulugang
Jelikoz jsem skoro kazdy den vypaleny tak mivam stavy maximalne 2-3 hodky a to jsem jeste rad..kdysi to byvali trba brutalni 5 a nekdy dokonce 8 hodinove stavy
cerwiq
nesmi se to zas tak prehanet...:D
lulugang
Jo no ale na te psychicke zavislosti asi fakt neco bude:)..ale nastesti jsem to diky svoji milovane omezil
cerwiq
:) je to nejvic v pohode, proste zadna zavislost, skoro zadna... sice kdyz si reknu, sem smutnej mam problem, tak enchci zit v ty realite a ratsi si dam speky abych byl mimo :D mno tady sem jednou prestal (omezil) kuli milovane a neproslo mi to :()...na nic :D
el magico
podle me to byva nejvetsi mazec po mleku to jsou pak puldenni mrakoty ale tak 2-3hod max byva u me z normalniho venku jo a to obnovovani zhulenosti byva dobry ojeb vydrzel jsem to 4 dny a paty jsem cely prospal
Kirrow
Podle toho co člověk hulí ..... ale normálně tak 2-3 hoďky a sem zase zralej na brko
jelikož jsme dneska měli promítání videa z maturáku, taxem docela dobrej - ráno to asi budu cejtit
GODOT
mozno to vyznie divne ale vzladom na to ze som nefajciar cigariet tak hulim vyhradne cez fajocku (speka som este neinhaloval). Cez fajocku to su zvycajne 2 hodky ak sa podari tak aj tri. A co sa tyka extremu tak to bol asi 4 hodinovy zasek po 2 vytahovackach (kybl) skunku.
ahoy: flash-back som mal iba raz. Minuly tyzden. Dost zaujimave. Pripadal som si cisty ale pritom vyhueny. Neviem to inac vysvetlit
mintor
Ja jsem mel flashback jednou kdyz sem sel s matkou nakupovat.Vubec jsem nevnimal co mele a faral jsem na jogurtech....
cerwiq
:mutant: tak dneska sem moc a zejtra budu vic:bong: :mutant: :flick: :vampire: :slizoun:
Dela_Negro
to je ruzny tak 3 hodky promer......myslim.vyzkousim na stopkach :)
Hanyz
stav sam o sobe u me trva v prumeru 2 hodky pokud uz pak nehulim, ale jeste dalsich par hodin to na sobe poznam, sem pak vetsinou unaveny, pomaly a liny
Paran
no když to jsou normalní outdory noname tak 20-30 min pak mam zas chuť ale když to je nejaká pěkná podlampovka treba orange bud tak jsem tak 4 hoďky ale nekdy míň někdy víc záleží kdo pěsti.
Všimly jste si někdy že když zahulíte nejakej dobrej model ráno tak se z toho vlastně celej den nedostanete. Nejste sice uplně, ale ste takový otupělí pomalí :punk: to mam rád:bounce:
Ahoy
PARAN
Tobě se líbí, když si zahulíš ráno a pak seš celej den ve výbředu?Já když hulím ráno, tak jen třeba dva prdíky na probuzení, abych pak nevybředl a nebyl v takovým stavu jak popisuješ že se ti líbí.Ale každej podle gusta...:mutant:
Paran
to Ahoy:
:mutant: když nejsem v tomhle stavu tak je to v nemocnici nevidržitelny.
(dělám tam civilku) Přiblble se usmívat na pacienty a lhat jim do očí.
Příklad: přivezou kluka z hor má nohu s prkna nebo liží na sračky, vezeš ho na sál nebo rentgen.
Ty víš že když bude hodně snaživej tak to rozrehabilituje do tří let a stejně se mu to nezahojí do smrti (občas ho to bude bolet), no a ty se na něj šklebíš a říkaš mu ''jo kámo to je v poho tenhle rok si nezajezdíš, ale příští sezonu si to vynahradíš "
Ještě že uš končim.
:bong:
Accipiter
Tyjo jsem asi nekde jinde, ale muj stav trva taky tak 3 hodky, ale pak jsem jeste jeden den potom co zahulim celej den zmatlanej-cejtim, ze mi to nepali a jsem permanetne nasranej, temer po kazdym huleni. Jsou i vyjimky, ale tohle je vetsinou.
Dudušek
ja jak kdy, někdy za hoďku, někdy až na druhý den k večeru, záleží, co máš za matroš, letos jsem si vypěstil WW a je úplně pohodová, po té jsem OK za 1,5hodiny, ale po Afghanu, tak to jsem mrtvý 3,5hod, také záleží, kolik si dám prdů, jestli jen tak na chuť nebo mám chuť se pořádně dodělat. Letos mám ještě Big Bada a ten je super, taky stačí 2 prdy a jsem tak na 2 hodinky poklizenej a vo tom to je.
Wladimir518
No tak abych se přiznal, tak to na hodinkách nestopuju, ale v partičce několika lidí si většinou dám míň a pak sem tak od 1 do max 3 hodek (hodně záleží na modelu), ale když dám sám olafa jak prase (většinou večer na dobrou noc) , to se potom ráno proberu a nevim, no ale potom veškole zas klídek, sic mi to pomaleji pálí, čumim do blba, ale známky v klídku
SaTTaN
hulit som este len zacal takze moje stavy su asi tak 4 hod
minule som si na chate dal 3 puky (to bolo asi tak 19:00), potom som este chlastal a "blazeny stav" :D koncil niekedy okolo 6:00
ReNtGen
Je to otom jak clovek huli dlouho ale kdys huli dene tak uz to neni ote pohode a smichu....ale uplne o necem jinem.....!
Lahvan_FlaskiCZ
proč bych měl jako "střízlivět"?
i když jsem zhulenej jako cyp tak nic není problém.......
ovšem kromě řízení. když jsem fakt moooooc tak si to nelajznu. :sun:
PalYno
no ked hulim uz denne tak to nejak ani nepocitujem ze by som triezvel ja a ganja=symbioza,,,celkom mi to vyhovuje
Lux
ja vystřízlivym uplně až co se vyspim ale abych se dostal do funkční podoby tak mi to trvá tak 4 hodiny
Někdy i celej den, pracovní název "osmihodinovka" :) Tyhle modely fakt nepotřebuju.

Mně vyhovuje žralok, poklidnej :frog: a krásně za hoďku odpluje :flouuuu:
pratice
Je to jasny...hulim dene...myslim ze docela dost a stav mi vydrzi taky max 2hodky
Beer-Drinker
tak ja nevim, je jasne,ze na kazdyho to bude posobit jinak...je rozdil,kdyz hulim skunk nebo model..me treba ten model zhuli na chvilku(hodka mozna hodka a pul) a pak mam chut si balit dalsiho speka..skunk ten na ty 2-3hodky, podle toho kolik toho zhulim a tak..
je rozdil kdyz si dam 3prdy nebo kdyz si dam 8...
mejte se...
HA-de-SH
... stavy trvají různě, hlavně se ráno neprobudit do reality :D :D ;)
C00l_D@e
...ja vetsinou behem dne nemam na huleni cas, takze si dam vzdycky brcko az vecer (vetsinou tak kolem 21:00 a dyl...) a ve vetsine pripadu mi to vydrzi az do doby nez jdu spat (tak do ty pulnoci) takze tak 3 hodky a rano jsem OK, ale preci jen kdyz vecer nezahulim, tak jsem druhej den cilejsi, vic mi to pali....na druhou stranu, kdyz nehulim uz tak tejden, tak se v noci probouzim a vyspim se hur, nez kdyz si toho speqa dam (to se pak hezky spinka :) )
dokktor
tak 8-10 hodin, po tech deseti su věčinou už vklidu
TeCZko
po mliku celej druhej den :D... a po huleni jak kdy a jak po cem... nekdy hodku, nekdy jsem jeste druhej den rano :D
Risan
to je divne jak jsem rast hulil celkem fest (tak pred necelym rokem) tak sem mel druhy den odpoledne jizdy v autě a připadalo mi že jeszdím uplně super ale furt po mě řval instruktor že jsem blázen že jsem tak špatně ještě neřídil a furt něco ale mi ta jizda připadala fakt dobrá a dotedka nevim co se mu na tom nezdálo ale podle mě než vystrizlivim trvá aspon 2 dny ale druhy den to nezaregistruju ale ostatni jo hlavne v reflexech pry.
Ježíš
zalezi na modelu a jak casto clovek huli jednu kytku, ucinky pak klesaji. bezne tak tri hodiny ale nekdy si pripadam zhulenej jeste druhej den po vecirku. kamose minuly tyden moje hh tak rozstrelila ze na tom hucel asi 6 hodin, ale dali jsme na druhou stranu ve dvou gram ;)
MadEGGA:()
mno kdyz sem poprvi pukal, tak sem neco citil jeste 2 dny potom :P to bylo mocny. sem se trebas z niceho nic zacal rezat a tak :)) mazce :P
fonee
no jsem delal s kamosem kolacky, a trochu jsme se jich prejedli az jsem mel halucinace. No a rano asi v 7 se probudim a rikam si "ty vole vzdyt jsem jeste na mrtky, takhle me matka nemuze videt" a spal jsem dal asi do 11 a jeste celej den jsem nebyl shopnej nic delat. No a kamos co mel se mnou ty kolacky tak ho matka rano vyjebala za to jak vypada. Se ho ptala co vsechno vychlastal. Ulettt
Shandy
Mno u mě záleží jak často du danou dobu hulím.Pokud hodně často tak 2 hodiny a šluz..střízlivej..jinak tak 5-6 hodin
DeathCell
já obvykle nikdy nepřemýšlím,jestli sem ještě zhulená nebo ne...ale řekla bych tak čtyři hoďky...:jumper:
smoke4ever
za strizliveho se radsi povazuju az rano :o)
Moje
tak zalezi na modelu ale posledni dobou na sobe pozoruju ze me to trva cim dal tim dyl:confused:
Shandy
citace:
Původní příspěvek od Moje
tak zalezi na modelu ale posledni dobou na sobe pozoruju ze me to trva cim dal tim dyl:confused:


To bych si z tebou vymněnil..Už někdy pozoruju že to není tak ono jak to dřív bývalo když jsem si zahulil..Akorá včera jsem se krásně odrovnal z Nebuly :-D
PNK
no 4 hodky u standartniho zkoureni... ale zase jsou brka po kterejch nevim treba do vecera :D
Oralius
no to teraz je urcite kratsi stav ako na zaciatku..dneska to uz trva po zahuleni par hodin asi tak 2 ale na zaciatku som si fical aj celucicky den:(
GreenMafia
když sedim u kompu,je to otázka 1-2 hodiny.Když si dám brko v autě,připadá mi to nekonečný,sem schopnej ujet X kilometrů jen tak a vdycky když už mě to nebaví tak stejnak ještě "nemůžu" jet domu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma