Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Tolerance. - Klikni zde pro originální téma
Creed
Jo je to tak ,všude se uvádí že čím víc hulíš tím ti stačí menší davka na pořádnej high.................ovšem podle mejch zkušeností je to fakt trotlovina
CypressPce
To Creed: To je pravda pisou to vsude .. ale kdyz si da clovek delsi pauzicku tak to pak stoji za to ...stalo se mi to uz mockrat :)
Aryan
Creed: mam pocit ze pisou cim dyl ne cim castej ... podle vlastni zkusenosti bych rek ze i jo :)
Creed
Aryan: nepsal sem:cim častěji

psal sem: čim víc................... v tom máš zakompovaný
čim dyl i čim časteji
virgill
jojo clovek si zvyka chce to stridat modely nehulit porad obacs si dat pauzu a hlavne to moc neprehanet a je to ok
Accipiter
No na me to funguje takhle jenom kdyz davam fakt serku-treba ze dva mesice hulim kazdej den nekolikrat, tak pak uz si zahulim a je to jen takovy-nerekl bych ze to nefacha-citim, ze jsem zhulenej, ale pritom jsem zase moc normalni-takovej divnej stav, ale ne neprijemnej. Ale kdyz dlouho nehulim-treba 3mesice a pak si dam jako normalne, tak jsem zase totalne v pici a malem bych vylit z kuze. Ale u me zalezi spis, nez na tom jak dlouho hulim v kuse, na tom, jak kterej den mi to sedne. Nekdy muzu shulit cokoli a jsem uplne v klidku a jindy si dam dva prdy nejakyho odvaru a jsem v kelu.
KROTWA
občas se mě stane že jedu prac. cca na tejden někdy na 2 pryč.Hulo si neberu prože mý spolupracovníci jsou tak trochu šašci a nedál bYch to snima zhulej(znášto blbý fórky, vytáčky a tak)Takže když se vrátím a jdu mezi lidi stačí mě úpný minimum než si zas tělo zvykne
lordWilliam
Já mám teda zkušenosti zcela opačný, čím víc hulím tím míň mě stačí abych byl dost zkouřenej. Možná že když na delší dobu přestanu a pak si zahulím že jsem takovej živější.
Wladimir518
já mám zkušenost, že čim dýl, tim míň je toho třeba, ale nehulim pořád jeden model (hulim tak 2X max 3X do tejne a modely poctivě střídám, mám dva tak jednou dám ten, podruhý jinej, anebo to namixuju do bongu)

jenže stejně když už nabyju, tak to stejně stáhnu všechno a čim dýl časteji to dělám, tim víc si připadám zhulenej:bravo:
Spsemi
noooooo

Taq ja som asi pred dvoma rokmi pravidelne kazdodenne asi taq 2 mesiaciky sa skuroval s kamoshom = ked sme potom dva dni nic nespjekali taq sme boli cely nazhaveny na ten krasny stav = stav nebol krasny = dal somsi standardneho shpeqa a 40 min som bol divne cudne zaspaty, nieco ako by som totalne poznal stav a taq nejaq = dalsi kamoshi si dali z toho isteho matra asi 5-6 praskov a nevedili si to vy nachvalit = po tyzdnovej pauze som si to nevedel vynachvalit=netreba hulit furt a to iste a je to v poho:)

cafko growers&smokers
Na ten subjektivní dojem ze zhulenosti má asi vliv
ta momentální změna thc v těle. Když se hulí furt, tak v organizmu je stále spousta thc a každé další zahulení už nepřináší nějakou větší změnu obsahu thc v těle, ale když zahulíš po měsíci, kdy ten organizmus je vícěméně vyčistěn, tak ta momentální změna obsahu thc v organizmu je veliká. Má zkušenost je taková, že když hulím víc než bych měl, tak ta stálá přítomnost thc v těle na mě má spíš sedativní účinky, to už je fuj. Nic se nechce, lenost, jen zahulit a vykysnout u nějaký pasivní zábavy....bleé...
Hanyz
souhlasim s pavlikem, kdyz clovek huli furt tak je to takove : Potesi ale nenadchne. A plati to dvojnasob, kdyz huli porad ten stejny model. Nejlepsi je, jak uz tady bylo nekolikrat psano, stridat modely, obcas par dni vynechat a hlavne po zahulu jen nekoprit ale vymyslet ruzne cinnosti, klidne treba sportovat. Takova stremhlava jizda na snowboardu po 4 coudech skera je dost silny zazitek, jenom ti ostatni lidi na sjezdovce nechapou, proc tak rvete a smejete se :)
virgill
Hanyz asi jeste nevideli adrenalin (: jinak souhlas MTB + THC = GR8
Accipiter
No jen tak mimochodem ja si du s kamosem vycazenej na sracky vetsinou zahrat pinec-no fakt nezvladacka-honime tam micek jak zbesili.
Moje zkušenost je taková-když jsme před rokem vzpomínali, kolik sme drolili v začátcích a kolik pak, tak to byl velkej nepoměr, dřív stačilo podstatně míň pro víc lidí. Přes půl roku sem těď nehulila vůbec a začínám v podstatě znova(jen bez toho, že by mi to poprvý nic nedělalo, bez toho, že bych měla vejtlemy, bez všeho, o čem sem si myslela, že to bylo nezkušeností). když mi tam moje drahá polovička nasypala to co sobě, tak mě to odrovnalo. Jestli někdo tvrdí, že čim dýl a víc, tim míň je potřeba, tak ho snad pozvu k nám domů


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma