Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
B L E S K - Klikni zde pro originální téma
UdL
Zdar groweři.

Právě jsem našel v monitoringu na www.drogy-info.cz něco hodně hustýho!

To zas nažene vodu na mlejn různým Vackům, Komorousům atd...

Takže takhle to tam bylo:

Název: Zdrogovaný vrah si nic nepamatuje

Podtitulek: Podle obžaloby vlastního tátu ubodal 52 ranami nožem
Autor: Richard Beneš
Zdroj: Blesk
Datum vydání: 30.11.2004
Strana: 4


PLZEŇ - Pořádnou dávku marihuany a hašiše vykouřil 26. dubna Jan Lukas (26) z Plzně. Poté odjel za tátou, kterého ubodal 52 ranami nožem. Muž, včera plzeňským krajským soudem obžalovaný z vraždy, si na útok nepamatuje!
"Ten den jsem byl hodně pod vlivem konopí. Dal jsem si k tomu i hašiš. Marihuanu kouřím už od patnácti let, ale nejsem na ní závislý," tvrdil před soudem pomalou mluvou obžalovaný. Sám přiznal, že má potíže s pamětí, několikrát např. v tramvaji přejel " svoji " stanici. "Chtěl jsem si promluvit kvůli práci s tátovou manželkou. Seděli jsme v obýváku. Potom si pamatuji, že prudce vyskočil. Když jsem se probral, byl jsem v cele předběžného zadržení," vypověděl Lukas. Na konflikt a útok na otce si prý nevzpomněl. Je přesvědčen o tom, že se žádného násilí nedopustil. "Nevím, co bych k tomu řekl," dodal. Před soudem Lukas popisoval svoji náklonnost k omamným látkám. Vedle marihuany a hašiše experimentoval i s halucinogenními houbami. Jednou skončil v nemocnici po požití odvaru z durmanu. Svědci jej našli ve stavu, kdy skákal po hlavě ze schodů. Z vraždy usvědčila obžalovaného Lukase jeho nevlastní sestra, která viděla, jak bodá do zakrváceného těla. "S mámou a bráchou jsme utekli z bytu a zavolali policii. Jsem přesvědčena o tom, že nás chtěl zabít všechny," vypověděla svědkyně. Na žádost věznice zůstal Lukas po celou dobu jedná-ní s pouty na rukou. Před nedávnem totiž velmi razantně napadl dozorce a pokusil se o útěk. Při jednom transportu z věznice také zaútočil na eskortu.

Fotografie:
Jan Lukas údajně vraždil pod vlivem omamných látek

Blesk - autor
De la Vastierre
Tak to je mazec. Ty wolle, k tomu se nedá co dodat. Vůl zůstane volem, blesk bleskem.
VeselaKopriva
No, já se tomu celkem zasmál. Ale sranda to neni. Ono i pod vlivem THC může někomu rupnout v bedně pokud pro to má předpoklady. Jenže tento článek bude asi (... no, asi určitě) jen další z dlouhé řady lživých BLESKojidních článků.
UdL
Ještě taková poznámečka. Jen si vemte, kolik lidí tenhle plátek kupuje (nevím, jak na tom jsou teď, ale dřív údajně patřil Blesk k nejprodávanějším)! To není vůbec dobrý!!! :(
Taker
Aspoň že to má na co svést...
Tomu člověku asi nedochází že je vážně nemocnej a že se měl jít léčit už dávno. Když se do toho ještě nakouří MJ a hašišem, nemůže se divit že to s nim pak dělá takovýhle věci. O tom že tráva může odstartovat různý psychický problémy se přece ví. On je ale přikrmoval jedenáct let.:eek:

No jo a vyjádření Vackovců a Komorousovců na sebe asi nenechá dlouho čekat :(
No ale zase pokud to vyšlo jenom v Blesku tak bysme to měli brát s rezervou, aspoň prozatím..
Dude
ježkovo voči :eek::eek: - nevíte jestli se dá dělat monitoring i alkohol-related shit??? bych to shromažĎoval - co se stalo pod vlivem MJ a co pod vlivem alkoholu - co by asi vyšlo líp ze srovnání :p:
abcd...
Hmmm, pekna blbost podle me :) Pokud by prece mel bejt mimo, tak by si musel zahulit u nich, nebo uz jste se nekdy setkali s nekym, kdo by si dal jointa, nekam sel, a tam by se teprv "stal námesíčným"? Mozna, kdyby mu dali jeste nejakej chlast... Ale je to divny... Blesk blesk blesk... Fuj fuj fuj...
Aryan
no jako myslim ze se na tu travu snazi jen vymluvit ..... jako ze nebyl pricetnej takze snizeni trestu
loeX
tak at udělaj testy a je to...
lordWilliam
NO tak jestli tadyto někdo myslí vážně tak ....
Skoro to vypadá na nějakýho šílence co se z toho chce vykroutit a vymyslel si takhle trapnou výmluvu. Neznám nikoho kdo by zkouřenej jak paprika dokázal někoho nebo něco zabít.
Hyena
Ahoj Udlaku :)
Soudruh Benes by dostal K-, ale kam mu ho mam poslat??? Nebo poradnyho burta, at pozna, co to je...
Ikdyz je to treba hulic, jen ma neprijemnou praci a prudi ho sef... :D
Ale ten chudak vypada jako celkem psych. narusenej..., takze pod rouskou travy se Blesk asi lip prodava :( ostatne jako vetsina ostatnich novin.
delph
Dnes sem toto cetl v priloze zapadni cehy MF Dnes. Tam je ze za ten den vykouril nekolik marihuanovych cigaret a pak to samy co v tom blesku jako ze si nic nepamatuje atd.
problem no.1)keca chtel bych ho videt ja bych po vyhuleni nekolika cigaret marihuany byl rad ze ziju a jeste abych nekoho vrazdil:rolleyes:

problem no.2) priznal se ze zral houby a pri domovni prohlidce jich haffo nasli. Takze nejenom marihuna:rolleyes:

Podle me je to ucelova obhajoba pac tam jeho segra tvrdi ze vedela ze kouri marihuanu atd. Je jasny ze to musi uhrat na nepricetnost. Kdyby tam byl soudce co pali tak by ho vyFUCKoval a dal by mu 25. Takhle to uhraje do 12 maximalne spis ale min. Vsadte se.

52 ran nozem to je rychta. To nevypada ze by to mel v hlave vpoho. I ja mel chut nekoho zabit ale maximalne 5-10 ran to je jeste prijatelny(black joke ofcourse)
dokktor
ano, opravdu smekám svůj klobouk před uživatelem delph. jak si tak pročítám tuto diskuzi, tak si říkám: to je přece velká událost a stalo se teprve včera, tak sem si řekl, že to zkusím vyhledat v nějakých jiných novinách než v BLESKu a přečtu si, co je na tom pravda a informuju vás, kteří jste byly natolik shnilý, že jste si vystačili s kritikou naprosto nevěrohodného článku. - a HLE ... on mě někdo předběhl
mejsk
peknej zmrd to vam povim
VeselaKopriva
Víš, co je ale zajímavý... on BLESK nepíše samý kraviny, ale ví to opravdu většínou dřív, než jiný plátky. Ale jak poznáš, že to bude pravda.
VeselaKopriva
dokktor: BESK mívá (některý) svoje články založený na pravdě, ale tady je problém v tom, JAK tu pravdu podá. Takže kritika blesku neni až tak zcestná.
Nemám rád BLESK a už vůbec ne ty jejich články. Plně chápu, že to potřebujou prodat, ale jejich struktura "vrah zabil muže 52 ranami POD VLIVEM MARIHUANY" mě ale dost sere.
Atominator
Vražda! Šílenství! Smrt!

Však to Harry J. Anslinger říkal :-)
Zanahorias
Vrahy do kriminálu.
abcd...
Delph: No, ja bych to typnul tak do deseti + se samozrejme odvola... No, treba mu jeste zaplatej za to, jak byl chudacek na sracky, ze musel vrazdit... A nakonec z toho vymlati stejnej trest, jakej by nekdo dostal, kdyby mu na zahrade nasli kytku... Aspon moh bejt tak hodnej a okecat to na alkohol...

Ramon dexter: No jo, potrebujou prodat... Kdyz nekoho vidim, jak si to kupuje, tak se mu pod nos smeju... Ale kdyz jsem to nekde otevrel (zajimavy, kde sem k tomu prisel?), tak me u toho strasne braly nervy...
haggard
hm,nejenom blesk,ja tuhle zpravu nesqa videl aj v nakejch zpravach..myslim ze v celostatnich..:(
Nojo, týpek hraje na to, že jako byl pod vlivem "drogy" a nevěděl co dělá, aby mi snížili trest kdežto kdyby řek že byl nažranej tak by se na něj vysrali a dostal by to natvrdo
VeselaKopriva
Ale aspoň vidíme, že na trávu kdekdo plive, ale když je v průseru tak se mu hodí říct "byl sem zhulenej".
Sinuhet
Za trestne ciny pod vlivem, by mely byt dvojnasobne sazby.
Dude
hm newim - podle mě je celkem jedno jestli sem zhulenej, plnej vitamínů nebo mam v sobě dvě decky - kill ist kill...
delph
Tak typ nevysel dostal 14 ale na miste se odvolal. Dobytek. Ja bych ho poslal na 14 taky ale lamat kamen do dolu.
delph: tady jde o náš právní systém - v takovámhle případě bych mu ani nedal možnost se odvolat - udělal to, tak bych se s nim vůec nebavil - 20 let natrvdo vrčet do chládku
Pyromen
Nechapem jak nekdo skureny moze dakoho zabit. Naozaj nechapem, to su klamstva a mal dostat dozivotie blbec.
gona
to pyromen ja by som killoval ked som zhuleny vsetkych kokotov co sa nezdaju môjmu mozgu, ale s takymi zbranami ako su fukačka otravena pavučim jedom, lukom proste tichymi prirodnymi zbranami... ale to sú samozrejme len reči... no ale niekedy mam fakt taku chuť napr keď vidim na pohodovom mieste na hulenie ňakych zmrdov,pojebancov ktory čosi čuchaju zo sačkov... a potom sa dozviem že nemaju ešte ani 15:flamer: :( :rocket: kill kill kill kill kill kill:vampire:
Dexter
Existuje jisty typ cloveka, ktereho uspokokuje nasili. A pak je jisty typ cloveka, ktery je proste pica a dokaze nekoho zabit. A at me tady nikdo nerika ze uplne psychicky normalniho cloveka muze trava donutit udelat takovou picovinu, vsadim se ze ten "clovek" nebyl stihan poprve.
HALUZAK
To je podla mna blbosť.ganja nema s tym určite nič spoločné....
Reewer
Kdyby se vo MJ vědělo víc, tak by každej zazobanec věděl, že ten "gauner" říká pěkný nesmysly a ihned by mu tu "dvacítku" našili, ale protože je MJ podle establishmentu špatná, tak se o ní "dezinformuje" a dopadá to tak, že na to systém sám doplatí...

Btw- 52 ran nožem - ten týpek musel bejt fakt "lehce" psychošílenec s agresivně dementními pudy, či jak nazvat takového "člověka"....
Achhhh,co dodat.U nas je pravidlom ze aspon raz za 2 mesiace dojde k dakej vrazde a dotycny je pod vplivom alkoholu.Pekne to oznamia,ludia sa zhrozia a obden je vsetko OK.
Ale co toto?Je to jeden z mala pripadov(mozno 1)o ktorm viem,ale to vam poviem to bude zas reci(politici,rodicia,skola....)To budu zase basnit aka je trava"""zla""",budu sa snazit sprisnit sankcie a rodicou to uplne pripravi o informacie ze trava je v pohode,ktore som do nich hustil niekolko rokov.
Ach jaj:(
PS:toho hajzla by som zavrel na dozivotie...
Pepan
No to byl teda asi pěknej magor.. Podle mě nemá nervy v pořádku- a hodil to na trávu-lump.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma