Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
CANNABIS=Lepší svět - Klikni zde pro originální téma
TeRRy
Chtel bych se vas zeptat kdo si mysli ze jedine s hulenim je svet krasnej??? Od ty doby co hulim zastavam ten nazor ze kdyz jsem zhulenej tak ten svet je presne podle mych predstav ze na takovym svete bych chtel zit na dosmrti....... Takze bych chtel vedet jak ste na tom vy a jakej vam pripada svet kdyz jste zhuleny!!!
abcd...
Na tom svete stejne budes zit az do smrti :D No, ja nevim... Svet asi je hezci, protoze si ho vytvoris tak, jak chces, ale nesmis tomu zacit verit :) A nejlepsi je nad tim asi nepremejslet, protoze kdyz se proberes, tak je to stejne pri starym...
TeRRy
2 abcd... ja vimze je to pak pri sarym ale stejne aspon ten pocit v jakym nadhernym svete jsi byl..... ten pocit ti proste nikdo neveme!!! A o to tady de!!!!
lulugang
Svet je skvely jedine kvuli tomu ze je tu ganja:)
Sinuhet
Terry: Tak si zahul a bez na exkurzi na jatka.
loeX
Terry to je starý prase..znám ho:-)
Hugowentyl
vostrý je když jdu ze školy a dám si špíčka pekne na lavičce v přírodě. a potom jdu do města kde je vše uplně jiný a uspechaný a hlavně ty lidi jsou fakt hustý.
loeX
jj to dělám taky, ale pak radši du domů páč s těch lidí mám psycha:-)
Paran
me by se docela libylo kdyby to u nas bylo jako v Holandsku kdo chce at huli ale nikomu to nenutim
:jumper:
iboy
Souhlasim se smokem. Dřív když sem nehulil mi svět přece taky připadal nádhernej. S hulenim je to lepší jak kdy. Někdy se prostě jenom procházim po místech kde sme si jako děti hráli a tam mě ani nenapadne si špeka dát. Ty místa jsou pro mě takovej symbol nevinosti. Ale sednout si na kopec s výhledem na moje městečko, smotnout si něco, kochat se, popřemejšlet... co může být krásnějšího?
iboy: no třeba sednout si na kopec a popřemýšlet i bez toho špeka, dokázat si tu chvílu vychutnat i bez DROG! :)
futeW: ale s "drogama" je to lepší
nebo ne?
TeRRy
Jde o to ze kdyz mas depku a zahulis an to tak je to faakt na pytel npr. kdyz te necha hoka ci te srazi auto nebo proste neco z ceho nejses zrovna stastnej ale jinak zahulit si na pohodu a prermejslet o svete je fakt BOMBA ale nesmys myslet na hnusny veci.....
TeRRy
loeXi a ty mi netvrd ze taky nejses prase hodne stebou hulim a uz ledascos sem stebou zazil takze vim o cem mluvim.... CooL Ganja Cool
exclone
heheh vsetko s mierou tj kludne sa njededy sfajcim ale menej nez kedysi ..a s tou chemiou ..je to tazke vsetko ma svoje caro..llen namotat sa na to je strasne
De la Vastierre
Trošku reality do toho snova!
iboy
to futeW:

Tam de hlavně vo to že si to svoje město představuju tak jak bych si ho bez tý ganji nepředstavil, přemejšlym tak jak bych jinak nepřemejšlel a o věcech o kterejch bych jindy nepřemejšlel a o kterých by mě mě ani nenapadlo že se o nich přemejšlet dá.
Ramon_Dexter: spíš jiný. lepší, nebo horší, težko říct. jak kdy :)
iboy: já to chápu. ten můj předchozí příspěvek jsem napsal jen tak, protože mě to napadlo a zdálo se mně to docela zajímavý, to napsat :) ale vlastně je to pravda, pokud by si tu situaci člověk dokázal náležitě vychutnat i bez "drog" :), tak by vlastně neměl žádnou touhu je brat. ale, kašli na to... je zbytečný to řešit. mějte se.
Landrover
Urcite je svet krajsi ale ide o to ze to je len tvoja predstava krasneho svetu...Ale pre mna je najkrajsi ked mam vela a viem ze ked budem zase back to reality tak nie nadlho:p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma