Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Oznámení

 
Hlasování o Foto Týdne jede! - Klikni zde pro originální téma
carlos
Volební systém pro foto týdne byl po zkušebním provozu revidován a nyní jede na ostro! Je koncipován jako užitečná náhrada týpkům, co mají potřebu do galerie psát neustále přispěvky typu K+.

Soutěž o foto týdne je vyhodnocována vždy v neděli o půlnoci. Cenu obdrží jak autor vítězné fotografie, tak také jeden ze členů, kteří pro ni volili v nominacích (šťastná trefa :)).

Na domovskou stránku jsem přidal další dvě rubriky, a to s žebříčky aktuálních TOP3 z hlasování a nominací. Ty ukazují aktuální stav hlasování, po rozkliknutí detailu fotografie se dozvíte přesná čísla, kolik členů hlasovalo a nominovalo. Kliknutím na žebříček se přesunete přímo do prohlížeče galerií.

Více o volebním systému foto týdne naleznete v FAQ.
carlos
Možnost nominovat (do dalšího kola - opravdového hlasování o foto týdne) je vždy u fotografií od pondělní půlnoci. Vždy v noci z neděle na pondělí dojde k vyhodnocení fotky týdne a přesunutí nové várky 12-ti fotek z nominací do hlasování a nominace začínají nanovo... V případě, že se jedná o jednoznačnou chybu, pošli mi do PM podrobnosti.

Chtěl bych na všechny členy apelovat, aby nehlasovali / nenominovali blbiny, ale opradu kvalitní snímky subjektů, kterých se grower týká (tedy především květy a rostliny). Hlasujte jen pro kvalitu!
carlos
Gratuluji xmalcolmovi k získání ceny za Fotografii 47. týdne. Získává triko z limitované série "Crusher Squad" (tento design je k dostání pouze na mikinách). Opravdu pěkná fotografie!

Vítězná fotografie

Kuřácké potřeby získává náhodně vylosovaný člen Moniy, který nominoval tuto fotografii a jeho tip se vyplatil ;).
carlos
Přímo z detailu fotografie týdne můžete nyní odeslat vítěznou fotografii e-mailem svému kamarádovi jako elektronickou pohlednici.
(Funkce je dostupná pouze zalogovanému členovi, proto se nejdříve přihlašte skrze fórum...).

Užijte si to :)
Valda
Mužu nominovat svoje fotky nevim jak to mám udělat nemůžu to najít.dík čus
metalsodik
Myslím že fotografie by mněly být jen autorské a ne vyhledáváné na netu atd , to přece můžeme skončit u porna a ne trávy, na to jsou lepší časopisy. myslím že se to ubírá špatným směrem, každý má reprezentovat sebe a né hledat někde na internetu , máte přece ukázat své rostlinky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rastafan
Zajímalo by mě kde jsou hranice ohledně zveřejňování fotek typu oběšenec atd...Nechci prudit,ale myslim že tady to je trošku o jinym žánru!Nechápu souvislosti těchto příspěvků s konopím.Nazdar...
kde bych si mohl prohlednout vitezna fota z ostatnich tydnu?
v galerce jsem nejak neuspel

rastafan:je to tady od 18ti a dospely clovek by mohl zvladnout i obesence na fotce:-)
rastafan
xerthon:nejde vo to jestli je to od 18ti nebo ne,prostě nechápu tu souvislost :-/
seba
Zrušeno - vymazat.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma