Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
G13 krizenha s ???? - Klikni zde pro originální téma
nickus
Asi bych byl pro: G13 Jacks Cleaner X Grapefruit X G13
mufin
me je to jedno hlavne kdyz se neco XXxG13 koupi a da se mi to nastarost .... ;) ja uz to pak tak vyselektuju to se nebojte ..... jinak za me dava lowe huby .... takze nejsem dalsi do skladani
hary
je dobře že se tady podnikají takovéto akce alespon bude na groweru dobré genetiky a jedinec nemusí za dobrou genetiku utrácet obrovské sumy tak at vám to víde já už jsem v té jiné partě:-)))))
armaggedon
doporucujem MK-Ultra od THSeeds. je to krizenec G13 a L.A.s finest.
v 2003 vyhral canna cup, v kategorii indica. stoji 80euro.
Hellboy
MK-ultra je cool...nebo black dominu, prej by mela snad mit taky g13kovej zaklad, je fuck, ze se mnou celkem mava :)
hary
black dominu neberte tu když tak mám
UdL
JJ - když už se skládáte, tak vyberte něco exkluziv, ne to, co se dá bez větších problémů sehnat tady v Čechách... ;)
Dudušek
Taky souhlasím s G13 Haze x Budhasister, líbí se mi tento modýlek. to bude mňamka. Lets go.
hary
tak si dovolím trochu nesouhlasit z kolekou Maharasim HOG je opravdu silnej a dobrej model měl jsem ho možnost kouřit v holandsku ale také jsem tam kouřil SAGE a ten byl ještě silnější a podle toho jsem zakoupil i řízky takže bych šel do nějaké té G13
armaggedon
nejako sa to tu rozbehlo s tou G13-kou,mozme zalozit G13 club.......
hary
jo Maharasi máš pravdu byla to blbost to takhle srovnávat
Dudušek
V pondělí to posílám, tak to tak ve středu očekávej.
Dudušek
Ahoj, tak jak to jde, uz se neco deje, femily, hazej sem nejake infa, zda jsi uz objednal a zda vsichni zaplatily atd.
Dudušek
Kurna lidi, to nechcete mit doma dobrou genetiku za relativne malo penez. To by me zajimalo, co teda chcete.
hary
jo město bohů ale nechtěl bych tam žít ale jejich množství travy mít to jo:-))))
Dudušek
Go go go!!! Tak at to uz bezi.
Dudušek
Něco nového? Už jste poslali objednavku, nebo se jeste na něco čeká?
Dudušek
Konečně pozitivní zpráva, tak to nešiď femyli a hned pak objednávej.
Dudušek
Konečně nějaká pozitivní zpráva:-) tak až to dojde, tak to sem zase hodte at víme, co a jak.
hary
nevím kdo z vás to bude rozjíždět ale není to prdel mi jsme dopadli jak sedláci u chlumce z 10 semen jen dvě se chytli tak by to chtělo nějakou dokonalou přípravu ale jináč vám přeji více štěstí než jsme měli my jo a co bonus byl tam nějakej
hary
tak jsem se pokoušel zjisti co nejvíce info o rozjetí kytek ze semínek aby to bylo co nejvíce bez potíží tak po dlouhém hledání jsem došel k závěru že klasická a nejednoduší metoda má nejmáně kriterijí ze všech metod co nabízejí seeds banky z celého světa tak bych nehledal nějaké extra metody a držel se téhle--- HLÍNA PERLIT SEMÍNKO ASI 3AŽ5mm HLUBOKO TO VŠE DÁT DO PAŘNÍČKU SVÍTIT ZÁŘIVKAMA A CO JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ TEPLOTA MEZI 21A23 STUPNI A DOBRÁ VLHKOST A HLÍNA NESMÍ BÝT ANI SUCHÁ ANI BAHNIVÁ TOD VŠE jednoduché že:-))) tak hodně zdaru
Hellboy
ty woe 1.8 per watt na takovej masomodel mi pride fukt dost, jen jestli to je ovsem realne :)
sorethroat
2 Dududšek: YoYoYo DuDušáku :wink: správná volba :D
Buddha's Sister je velice vigorózní genetika :p: vřele doporučuji :satan:

Dudušek
:-) taky si myslím
Dudušek
Takže jako první matkář podávám zprávy: V pondělí večer dáno 5semínek na vatu se zálivkou 3% a do dneška pukli zatím 2semínka, ale mají jen 1mm malý klíček (dá se to pochopit,pukli přes noc, tak uvidíme, jak to poroste) a ty klíčky jsou krásně zelené(to nechápu, u ostatních kytiček jsem měl bíle), tak držte palce!!

P.S. Kdo má těch zbylých 5semínek? Kdo dělá ty další matky? Doufám, že to u nás nedopadne jako u UdL a spol u té jejich G13.
Dudušek
Tak mám pro Vás zase nové informace: takže klíčivost zatím 4 z 5, to je vcelku v poho, z těch 4 má jeden už pěkný klíček tak 0,5cm zbytek(3semínka) mají klíček jen tak 2mm. Tak držte palce, :-)
Dudušek
Takže klíčivost pořád jen 4z5. Dnes jsem dal 2semínka do hlíny(klíček měli už cca 0,5-1cm. Ale ty zbylé dva jsou ještě malé, tak cca 0,3cm, takže je nechám do zítřa a zítra zasadím.
Chcete to takhle podrobně, nebo Vám to mám sem házet třeba jednou za týden, čtrnáct dnů? Připadá mi to takhle rozumnější, protože mně pak píšete PM a mně se nechce pak všem odpovídat. To jen proto, aby mě pak někdo neobvyňoval, že honím příspěvky:-)
Dudušek
Takže vyklíčilo 4z5, ty 4jsou v půdě a už začaly rašit, jsou tak 5-7cm velké. Aspoň tak, to jedno semínko je pořád ještě na klíčení, ale fakt to nevypadá, že by se něco mělo stát:-( No, ještě uvídíme, pořád ještě nehážu flintu do sena. A co nickus, dostal už ty semínka??
hary
hoši hoši tak vám nevím ale jestli dobře počítám tak je to cca3měsíce co máte semena doma a žádné zprávy jak se daří tady nevidím po osobních kontaktech s Duduškem a Nikusem vím že si oba stěžovali na to že G13 je líná a nějak se jí nechce ale to už věčina znás ví UDL nám tu mrchu popsal dokonale tak si myslím že častější a podrobnější reprty by nebyly na škodu tak se polepšetě:):):):)
Dudušek
Sorry, takže mám jen jednu maminku, počítám, že tak za těch 14dní-3týdny, bych mohl šmiknout tak ty 4-5větviček. Jak jsem měl problémy s tou skříní a kamarádem, tak mi zbyly dvě rostlinky a z jedné se ukázalo, že je to samec a ta druhá je samice. Samce jsem zničil a teď tam mám samičku, jestli se podaří, tak do týdne sem hodim fotku.
hary
jo to tedy je sakra musím napsat nikusovi at tak nečiní
hary
TY vole to už je snad sen to si děláte prdel NIKUSI a DUDUŠKU lidi co se sváma na tu g13 skládali píšou mě že vás znám a chtějí své větve jenže ani ty ani nikus se nějak k tomu nemáte běžte oba do prdele jestli se chystáte ty lidi vobložit takovích jako vi už tady bylo a už se ani nedivím že se lidi nechtějí na jine semena skládat tak bych byl rád kdyby jste sem napsali vysvětlení:grrr: :mad:
Dudušek
Sorry, dnes nafotím maminku a zítra nebo pozítří sem hned hodím fotečku. Nevím, proč píšete harymu??? To nemůžete napsat mně?? Co je s Nickusem, to teda nevím:-( Já mam teda 1maminku, bohužel není vyselektovaná, protože mi zbyla hold jen jedna holka. Dále udělám výběrové řízení na člověka, kdo by chtěl se o maminku dále postarat - samozřejmě z našeho týmu, protože já jsem osobně s touto genetikou velmi nespokojen a ani se ji nechystám pěstovat:-( pro mě to byly zbytečně vyhozené peníze, ale snad se Vám ostatním bude líbit. Jestli se maminky nikdo neujme, tak jsem nucený nedávat řízky, ale větve(mám totiž problémy se skříněma a z osobních důvodů nemůžu mít doma pařníček a svítit na to). Momentální stav, když se teda nikdo neujme na tu maminku do konce dalšího týdne, tak si první dva zájemci můžou přijed pro první 2-3větve na osobu. Jsem nucen dávat zatím mín větvý, než jsme se domluvili z důvodů, že je jen jedna maminka a jsem na to asi sám. Pište prosím do PM!! Pořadí na větve nebo komu budu předávat maminku jsem pochopitelně napíši. Ještě jednou opakuji, ať neotravujete haryho, když s tím nemá nic společného. Ještě jestli jste teď někdo na groweru a chcete fotku hned, tak ji můžu udělat na mobil a poslat mmskou a jestli ji sem někdo pak hodíte.
Dudušek
Tak tady jsou slíbené fotky maminky G13:
Dudušek
Tak já teda nevím, všeci jste prej brečeli a křičeli, ale zatím jsem dostal odpověď od jediného člena, to nikdo nechcete řízky???:-( Co je s váma? To jste se všeci smazali??


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma