Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Please Help Bo Mi To ChcÍpne!!!! - Klikni zde pro originální téma
loeX
hledal sem dlouze ale nenašel sem nic takže by to nemělo bejt dupicitní...problém je v tom že na moje miláčky leze nějaká svině...de to od počátku stonku a žere to lístky...na lístku se objeví taková šedá malinká skvrna poté se začnou objevovat další až list celej takhle zhnije no a ta mrcha si pak leze vesele dál na další lístí...fotky dodám co nejdřív...pokud by někoho napadlo už ted co to může bejt pls pište...THX
hulani
Asi to bude plíseň,ale pořádně se na ty listy podívej jestli tam nejsou svilušky.
loeX
já si to myslím taky no...jak vypadaj ty svilušky??mám to hodit pod mikroskop? co na plíseň koupit?
sviluška je takovej malej brouček ze spodu listku ale na pohled to vypada jako takove jemne pavučinky a jestli tohle ti pomůže a potvrdí tak přeju ůspěšnou war! (ale nestracej nadeji jsou ruzne postriky ktere možná pozastavi růst ale kyti jinak neuškodí!
loeX
díky lidi du to pořádně omrknout a ještě napíšu
loeX
no tak spodek listu je naprosto čistej takže svilušky bych vyloučil...to bude nějaká plíseň je na to tak nějakej postřik??? jak se sem dávaj fota abyste na to mohli mrknout???
loeX
THX bambulio zespod sou jakoby skrvny ale je to spíš něco jako když si ta plíseň prohnije dospod
loeX
ted sem si dal jeden list naproti 70w sodík a je to jakoby průsvitný
loeX
není tady někde vyfocená sviluška??? abych to porovnal??hmm počkat myslím že tam nějaká bíla mrcha je...musí bejt na tom sežraným místě nebo se po listu pohybuje...ted tam na nějakou mini mrchu koukám
loeX
sry ale kde je minichat???zas tak to tu neznám..sem rád že sem si dneska dal avatar:-)
loeX
no vidím tady jen takovej hodně malinkej bílej bobek...vlastně dva bobky a pak je tady ještě něco menšího fialovýho...
loeX
eště ten stonek co vede od hlavního stonku k listu na něm sou nějaký fialový tečky ale to je jen na jedný kytce jinak ten list od špičky jakoby usychá...
loeX
oki zkusím to dík
loeX
eště něco...ty fialový tečičky sou na stonku tý kytky je asi 6cm vysoká a je jich tam fakt mrtě...furt to ukazuje na svilušky?
hulani
Upřímnou soustrast ze sviluškama jsou to pěkný kurvy.A hlavně to nepřežeň s postřikem nebo dáš kytím dost zahul a nemusely by to rozdejchat.
hulani
A jsou ty efekty hodně vidět? jestli jo tak kdo prodá svilušky Koupím jaké koliv množství.
Within
Jóóóóó svilušky jsou svině!:vampire:
loeX
hh..oki ještě sem vám předhodím pár fotek a to bude snad už dneska večer abych měl 100% jistotu...a pokud ty postřiky pomůžou máš u mě kladnou karmu bambulio:-)
loeX
tak sem to včera bleskl a tak vám se hodím pár fotek
loeX
fotil sem to venku protože na sodíku bylo howno vidět...ta kytka je nějakej outdoor byli to moje první semínka tak sem je zasadil jen tak pro prdel a nakonec mě to chytlo tak že sem si udělal skříň..ted sem jí zastřih fim metodou takže má jen pár listů ale už mi roste celkem 8 hlavních stonku takže už se těším až z toho bude nějaký hulčo:-)
loeX
no tak to ted vypadá asi taklhe
luckyBOB
slysel jsem ze na ne pomaha kdyz tu kytku postavis nekam kde je strasnej hluk.ale moc tomu neverim..:)
loeX
hh tak já ji pustím nějaký systemy:-) třeba se jí to bude libít..nebo myslíte že bych tam měl Djnout nějaký disco???jednou sem měl zkouřenej haluz že kytky tancujou...třeba se ta moje taky naučí:-) nebo bude se mnou chodit do tanečních...ted vážně..myslím že tomu pomáhá když dodávám Co2 reakcí HCl a CaCO3 ten chlór co se uvolní do skříně protože chlor je dezinfekce...
luckyBOB
Talstar mohu rici ze jako z mala funguval..
loeX
no ted sem na to dal omnite a trošku mi to poničilo listy ale ty fleky už se nerozšiřujou...ty listy se začli ohýbat nahoru...
loeX
no takže sem musel ostříhat pár listů a noví listy maj čený konečky...tak nevím do jaké míry mi to pomohlo:-/
loeX
jj ti sem ještě ted dám foto vypadá to fakt hezky a navíc to i celkem slušně roste...já sem prostě začínající lama a z komára dělám velblouda:-) to foto tak za 15 minut tady bude:-)
Killdarian
Já myslím že to svlušky nejsou. To na te fotce je na svilusi moc velke a o tom vajicku bych si taky troufl pochybovat. Spis to bude nejaka skareda plisen.
Hodne stesti s lecenim.Ale kdyz je kytka jeste takova mala tak bych radsi nasadil dalsi a na tuhle se vykaslal. A asi nejak vydezinfikoval skrin.Taky to muze byt v pude.Tak pozor!!
Lucia
Svilusky to vypada takto
loeX
No tak ted má moje kytka v zásadě tři problémy...viz foto..budu vděčnej za jakoukoliv radu...tak se ukažte jaký ste growři:-) páč já sem grower lam:-) na prvním foru sou nějaký divný tečky druhý je jak se mi tam tvoří nějaká černota bo co a třetí je jak se mi ohejbaj listy dolu...ta kytka je mrzák...
loeX
takže furt svilušky?
TeRRy
doufam ze ti to nechcipne!!!!! Co by sme potom hulily?????
loeX
ty nickus fakt dík ten odkaz cos mi poslal na 100%sedí...dám na ně ten vývar z tabáku..jinak ti posílám karmu tohle mi hodně pomohlo..
TeRRy
Doufam ze to bude mit aspon 3 metry :-D
loeX
pavučinky sem tam nenašel...ale je to naprosto to samí jak je ten odkaz...mu musím napsat co mu pomohlo...čím si to řešil ty? já tam dával ten omnite ale ty kytičky to moc dobře nesnášely sou malýá a dvakrát zastřihlý fim metodou...
loeX
no já na to ted hodím vývar z tabáku páč ten omnite je na můj vkus dost toxickej a nechci hulit sračky:-)
loeX
no hele asi sem vyřešil to proč sem měl malý tečky na lsitech-já na kytky stříkal rozprašovačem a ono to fungvalo jako lupa a vypalovalo to tečky do listů...tak jestli si tohle někdo bude číst snad mu to pomůže..jinak u california skunku mi roste 6 patro a takový ty paličky před květem:-)
Alennka
Rozprašovač asi ne e. To by potom měl ten problém skoro každej . Neboj se toho Talstaru, už ti to tady někdo psal a bát se nemusíš. Než tu kytku budeš "používat", bude te tam.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma