Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Tak a je konec - Klikni zde pro originální téma
T.H.C.
Tak to je fakt v prdeli (ne li v píči).Dneska si kráčím na pole šťastnej jal melej kluk že zase uvídím mé královny obsipané palkama (spíš zatím paličkama, ikdyž největčí měly asi tak 10cm) a jak přicházím na pole tak si akorát říkám "zase ten zasranej vítr skolil holanda (tak sme říkaly s kamošem kytce která vzrostla ze semen co dostal od kamaša kterej říkal že to je nějaký origo semena z holandska, byla fakt obrovská asi 2.5m a to se jí ještě nedělaly paldy, zatím měla jen pár bylích vlaásků-pestíku),kterýho vidím ještě než příjdu na pole.Příjdu blíž a najednou mě přejede mráz po zádech-kytka tam neníííí!!! Jenom díra po ní zůstala.Vystrašenej jal střelenej zajíc běžím na další pole, který je propojeno s tím jak tam byl ten holand-asi 20m od sebe, a dofám že na tom druhým pole neco zústalo,bylo tam asi 14 samic tak 2m vysoký kompletně obalený paličkama, a ten okamžik se mi vyplnilaorší noční můra na kterou sem myslel od té doby co jsem zasadil moje první semínko do půdy.Stala se. Místo pole porostlého překrásnými kytičkamy sem uviděl pouze pustinu s díramy v zemi.V tu chvíly se mi naokamžik zastavilo srdce ä očí mě bolely při tom pohledu na tu pustinu. Uvědomil sem si (asi až zítra sitopořádně uvědomím,protože teď sem trochu v prdeli)že celá skoro půlroční práce a námaha je v piči.Ten kokot co to udělal vytrhal všechny kyti a naházel je do řeky z které sem moje miláčky zalíval. Naštestí se alespoň trochu podařilo zachránit protože pár kytek se zachytilko za strom.Ale stejnak musel sem jim otrhat paličky-u toho sem strávil asi 2,5 hodiny.Teď budu asi jenom hulit ty mladý paličky protože zatím nic jinýho nemám,jenom jednu kytku ve skříni kterou budu sklízet tak za 1.5 měsíce.Dneska je můj asi nejsmutnější den prázdnim né-li za celý rok.Ten zmrd zničil úplně všechno:pařeniště úplně rozkopal strašáka vyrval a zahodil,a to nejhorší,vytrhal mé kyti.
Píšu to zde jednak proto že se chci podělit s pohodovýma lidma jaký sou zde na groweru o tom jací sou lidi kurvy a vůbec nevijou co to dá práce a jaky citový vztah si ke kytkám člověk za ten půlrok vyvine, a jednak proto že se chci zeptat jestli by se dali zachránit kytky (mám 3 které nejsou až tak moc rozlámané) které byli max jeden den hozené ve vodě. Nedali by se třeba zachránit namočením do vody a následném přesezení???
Poraďte prosím

Předem děkuji všem kteří si dali tu práci s přečtením tohoto poněkud delšího příspěvku. :(
viridis
Tezko k tomu co codat, nekteri lidi jsou fakt hovada Nevim, nevim - velkou kytku - pises 2[m] - s orvanym korenovym systemem, nechci byt pesimista...
...ale zkusil bych alespon ze zbytku nadelat klony, at neprijdes o genetiku: pises, ze mas skrin !
Co na to ostatni ?
P.S. sere me to i za Tebe,

[Edited by Moderator on 11-09-2001 at 01:49 PM]
miki
je to hnus, vim o cem mluvis, pac cca pred mesicem nam nekdo vyrval 30 samic a to jeste nemeli ani naznak palic,
uprimnou soustrast

--
MIKI
Hlava
Přeji upřímnou soustrast , mě se tohle stalo 4roky za sebou :( opravdu bych v tu chvíli někoho sejmul . Tohle byl jeden z důvodů proč jsem zasadil IN . Přesadit to zkus , tím už nic neztratíš .

breeder
- jo jeto strašný, když nám někdo plundruje naše milovaná políčka,
já už dva roky sklízím taky jen zbytky, a proto - skříň

- ty vytrhaný kytky bych trochu ostříhal a zkusil znovu zasadit,
za zkoušku nic nedáš a alespoň zjistíš jestli to jde nebo se na to můžeš příště vys...

- přeji ti ať ti to dobře dopadne a kytky se ještě chytí
(je to přeci plevel, skoro)
Jarinov
Co na to rict. Lidi jsou svini, ale to uz je stary.

Vim jaky to je. Letos mi uz ukradli 8 kytek.

Uz se tesim na ten cas, kdy budeme moc pestovat za plotem na zahradce, v klidu.

-doufam, ze se ti neco chytne
Plany_jablicko
Nechápu jak si vůbec někdo může dát práci s tím,
že vyrve kytky a pak je hazí do řeky....
To není ani zloděj, ale fakt pěknej hajzl....(zloděj je ještě vetší hajzl)
Já letos přišel o 8 kytiček a vím jaká je to škoda....
Držím za tebe-s tebou smutek...
Držím palce ať se ti podaří ty zbylý 3 oživit ku tvé spokojenosti..
iJoJo
Bohuzial, THC, mne s kamosom sa cosi podobne stalo asi pred mesiacom. Hned ako sme prisli z Pohody (najvacsi festak na slovensku), tak reku ideme kuknut rastlinky. A bolo to v pici. Nic, len diery, neviem, ktory kokot to vytrhal, lebo tam zostal 1 (slovom jeden) samec, vsetky samice vytrhal. A to este neboli ani v kvete.
Tak nic, idem na Indoor. Outdoor uz asi nikdy viac. Ludia su hajzli.
Lutujem tu tvoju urodu, obzvlast, ked to bol Holland.
Riesenie - postavit k muru a strielat.
Lackyfree
K tomu se nedá nic dodat, o tom jaký lidi jsou nemá smysl mluvit.
Měl jsem stejný problém- měl sjem kytí na tom nejlepším místě jeké si lze představit. Tím myslím teplotní a světelné podmínky a navíc kavlitní půda. Byla to naše zahrádka na svahu, který je položen tak že na něj celý den pálí slunce (na svahu je zahrádkářská kolonie). Tak jak rostlo kytí tam to jsem nikdy neviděl. Fakt fantazie. Jak kretén jsem tam obden jezdil na kole a drápal se do fakt nechutnýho kopce. Asi v půli červnce mi ty překrásné kytí někdo štíp. Nevim proč, estli je někdo někam přesadil, nebo se to pokoušel hulit(magor). A to jsem to kytí pěkně poschovával. Přežila jen jedna. Tak jsem ji vzal domů a dal do okna. Jenže to byl samec.....
Asoň vidíš že v tom nejsi sám, u nás kradou předevši mladí fakani (14let a výše), co o nic neznaj a jsou schopný oškubat i nezralou kytku. Mno je to fakt hustý, jak se u nás krade. Osobně bych na kytí nikdy nesách(leda že bych si vzal nějaký ten klon), ale zklízet někomu úrodu - o tom to hulení neni.
Hele chlape, přeju ti ať se ti podaří ještě něco zachránit......
fucktheskin
cítím s tebou sou to fak kurvy před rokem to byli 4 chandele letos 6 a příští rok už venku nic mít nebudu jenom inDOOR..
sou horší než šváby
Hive
Já zas mám letos jiný problém. Sadil jsem u jedné známé na chalupě v horách (samota, obrovský pozemek kolem je její) nikdo tam nechodí, slunce celý den- no prostě ráj každého pěstitele. Na svahu pod tou chalupou jsem mě nasazených tak třicet kytek co měly už přez dva metry. A ona mi to asi před týdnem všechno vysekala, protože tam měla přijejet nějaká její rodinka... :/ Takže veškerá síla kytek jenž měla teprve dostat je v prdeli, palice jsou řídké... slabší.... smůla.
Je třeba najet na indoor (jenže to stojí peněz) :(
wwidow
Já sem nikdy venku nepěstoval,až letos sem dal nějaký kytí do hlíny,a takovou nádheru sem fakt nečekal.A každej večer se klepu,jestli to tam ráno najdu.Mám kliku,že to mam kousek vod baráku,a myslim si,že vo tom nikdo moc neví,ale vo víkendech hlídám.Fakt,chodim spát ve dvě,každou hodinu jdu na procházku,prostě magořím.. Zatím tam jsou.......
oton
prostě některý lidi jsou SVINĚ a nic s tim neuděláme, venku už nesázim, nemá to cenu!
Bidlo
to THC: Jdi do té přesadby, za to nic nedáš. Minulý rok jsem taky přesazoval 2metrové kytky a fpohodě. Přežili i náročný převoz. Záleží, jak moc jsou poškozený kořeny...
Lidi co tímto stylem ničí úrodu, nebo čorujou jsou omezení kreteni, kteří o hulení a kultuře okolo něj vědí jen málo. Asi nikdy nesadili a nedokážou si ve svých omezených mozcích představit, jakou zkurvenou věc vlastně dělají. Ztratit kytky kterým jste půl roku dávali první a poslední, to nasere. V tu chvíli, kdybych tam ty svině přistihl, asi bych je v návalu vzteku zmlátil do bezvědomí. Ale život jde dál... Hulení není všecko...
P.S.: Napiš, jestli rostou, nebo jak.
T.H.C.
Tak sem je zkoušel přesadit a nechytlo se to.Jako debil sem riskoval převoz tří dvoumetrových kytek přes celou vesnici asi v 5 hodin odpoledne a bál se jak malej abych náhodou nepotkal muže v černém.Ještě sem převážel asi 50 kg půdy z toho pole aby kytky neměli takový šok protože na tu půdu sou zvyklí + nějaký to náředí co zbylo rýč atd.(zbytek ten zmrd ukradl jako třeba kolečka sekeru motyky atd). Takže to je v prdeli.Tak sem se těšil na úrodu že už nebudu muset kupovat a hovno.
Sice teď suším nějaký ty zbylí mladý palice ale ty vydrží tak max na 2 měsíce.(ještě ta chuť nicmoc a mylý paldy-hold je to moc mladý ale zkořit se z toho naštěstí dá).
Budu muset asi pořádně rozjed indoor (zatím mám ve skříni jenom jednu kytky kterou sklidím tak za měsíc a něco, měl by to být nějakej jahodovej skunk) jinak to nevidím a venku už na to seru. Fakt to nemá cenu a pak je člověk zbytečně tak nasranej že by nejradši někomu ukopl hlavu.

:bandit:Huličům zdar a těm zkurveným zmrdům fuck:flick:
Shaq
Vim presne o cem vsichni pisete, me sklidili 3 roky po sobe, a letos sem jiz tez prisel o 9 kytek. Kazdy jaro rikam, ze na to seru, ze me to nestoji za tu namahu, kdyz to nakej floutek skasne. Ale mam tu praci rad a tak 1. kvetna, jako kazdy rok vyrazim do prirody. Drzim Vam vsem palce, at kyticky rostou a hlavne bez uhon dorostou!
safa
Uznavam, ze jsem asi naivka, ale potreti za sebou jsem prisel o sve outdoor-balkon-kybl kytky. Predloni to bylo 32 kytek, loni 9 kytek a letos 12 kytek (samic). Ty ku*vy to vorvaly(i) jeste tak mesic pred sklizni. Pomalu premejslim, ze to napresrok nastrikam nejakym sajrajtem, aby se to nedalo hulit. At se z toho prinejmensim po*erou, kurvy zlodejsky. Nicmene, docela me prekvapilo, kdyz mi tchyne nabidla jestli bych to nechtel pestovat u nich na chalupe (outdoor). Mel jsem z toho takovou radost, ze jsem si hned obednal u Bushdoctora Stoney High ( http://www.bushdoctor.at/seed/inhal...kel=2887&pr=195 ) .
oton
to ti jako někdo leze na balkon??????????????
safa
ma mpred balkonem plechovou strechu zastresenyho vnitrobloku, takze to neni zase az takovej velkej problem ... ;-(
THeCed
Úpřimnou soustrast T.H.C.
Někdy je těžké pochopit lidské činy. Jsou to prostě ku**y, srá*i a zmr*i.
Ještě nikdy nerozjel velkej outdoor, dycky (no dycky - 2 roky) jenom takový malometrážní. Loni sem to sklízel já. Letos, kromě pár mini-balkonovek mi rostl jedinej oudoor mezi polama u potůčku, ještě k tomu hermafrodit, tak metr výška jenom takový 3 větve každá tak 60-70 cm, ale hezký.
No přijdu po týdnu a - zůstala tam jenom jedna! (bohudík že aspoň něco) Taxem to hned sklidil, palice nádherný, ale mohlo to ještě do konce září kvést. Doufám že se z toho ten parchant po*ere.
Už sem to aj nafotil, pár makro fotek palic, tak snad to vyjde a časem to šupnu do galerie.

Huličům zdar a zlodějům ZMAR a usvědčení a trest.
pan dan
Jo, uprimnou soustrast vsem tem, kterym byly ocorovany nebo zniceny kyticky. Ja jsem taky jeden z vas, z mych 20 kytek na 5 polickach zbyla JEDNA JEDINA takova mala mrska (nastesti kamos mel zasazino i na zahrade, takze :)) ). Ale cet jsem tu neco o pestovani na stromech... Takze jestli jste nezanevreli na outdoor pestovani, doporucuju toto....
Zippi
Upřímnou soustrast T.H.C.
Vím jak se asi cejtíš. Dneska jsem se šel podívat na svejch 12 kytek o který jsem se staral už vod dubna a za 2 dny jsem je chtěl sklidit, ale už to udělal někdo za mě.
Pořád jsem si myslel, že se mě to netýká. Až dneska jsem zjistil, že ani to nejvychytanější místo na mí zahrádce není bezpečný před těma kurvama.
Je mě z toho na nic.
T.H.C.
Přesně tak sou to kurvy,zmrdi,buzeranti.............
Kdybych tak zjistil kdo to udělal mě to bych mu dal pořádně zavyučenou.Jo já si myslel to samý že se mě to netýká, že je to vychytaný pole(bylo vychytaný:měl sem to kousek od byráku,bylo to vedle řeky,svítilo tam pěkně sluníčko.Všechno v pohodě až na to že to našel nějakej zmrd) Hold příští rok si dvakrát promyslím jestli budu pěstovat venku.Nejlepší je stejnak indoor.Na to teď přecházím a radil bych ti to taky.Je to prostě jistota a sklízíš 4krát do roka:))
Ale taky ti přeju upřímnou soustrast a přeji ti ať toho zmrda najdeš!!!

:smoker:měj se pokud možno vysmátě:sun:
Zippi
Re:T.H.C.
Máš pravdu s kytičkama venku už je konec.
Teď už to bude jenom balkon a indoor. S indoorem bych
to chtěl zkusit ještě tenhle rok doufám, že mi to vyjde.

Zdarec T.H.C. a díky.
weedpolis
Upřímnou soustrat 2 T.H.C. :´(
spaceman_86
me taky minulej rok sklidili 200 kytek ve stadiu (40cm)
to nasere hooodně..
ale taky se ani nemusim zas tak divit kdyz sem to vysadil
mezi kopřivama na dvorku náprstkova muzea..
Kosa
Sou to srašný kurvy,nerozumim jim.Voni pak machrujou jaký hulení nevypěstovaly a přítom to někomu UKRADLI.
Myslim si žejeto vduchu mrzí jaký sou chdáci mně bz to mrzelo taky.Kdybych někomu našel pole s dospělíma samicema vzal bych si jednu paličku a nechal bychmu
děkovnej lísteček kde by stálo "Dík ale příšťe si udelej pole jinde.Kámo vzel sem si jednu paliču ber to jako bys mi dal zahulit,moc dík".Jeslisi myslíte že sem hajzl tak se podívejte ne jiný kteří vykradou celý pole a nenechaj tam ani samce.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma