Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Potreboval by som radu pre moju novu skrinu - Klikni zde pro originální téma
palique
Chcel by som radu od nejakeho skusenejsieho growera ako som ja...rozmery skrine su 65x40x29(v.*s.*h.) Postaci mi tam sodik 70W, alebo tam klido mozem dat aj 150W? Jak to bude potom s vetranim postacia mi tam "PC vetraky"?
ganjaboss
Chlape v tom budeš mít ty kytky max. 45 cm a eště vůbec ne do šířky a neni to na víc jak jednu kytku to je nahovno !! Udělej aspoň 100*50*50 a foukni tam 150 W !!
palique
no vies byvam na intraku a tu moc takych moznosti neni...rad by som sa preto vpratal do tej mensej co som hovoril
ganjaboss
a co aspoň 80*40*40 to by si tam taky nenarval ?? na 150 to neni protože by si to neuchladil ani náhodou ta 70w by byla akorát !!
palique
no este je tu jedna alternativa, asice 75*53*37(v s h), ale ta nema dno...je proste polozena na zemi cize na spodku neni drevo ale linoleum...
Sinuhet
Zkus to se 70W a PC vetraky. Vzdyt o nic nejde. Neco ti vyroste vzdycky.
Juga
Zkus tohle ,možná ti to pomůže.
Jinak hodně štěstí;)
ganjaboss
ta druhá alternativa je už lepší na 70 w good !! no tak nějakej dřevěnek dekl vždycky seženeš jako spodek !!
Šťovík
mam 100W a nepotrebuju vetrat kvuli teplu, naopak tam ted uvnitr zacina byt chladno, neni tam topeni, takze i tu 100W bys tam urcite v poho uchladil
hexamin
Bambulion no hej ale ked takych ludi chytia 100-200 tak sa zamyslia:)
kafevar
hexamin>
:rolleyes:
Hlavne aby se nezamysleli, ze to chce vetsi represi. :rejp:

palique>
pc vetracky mozna ano, ale urcite ne pc vetracek. Mam s takhle malyma prostorama spatny zkusenosti. Ver mi, ze dostat tam teplotu alespon na 32 C (i to je moc) je docela umeni. Teda pokud se chces dostat na uroven hluku, pri ktery se da jeste spat. Pokud tam narves Euro 3 a nejak inteligentne ho umistis, tak neni problem, ale s timhle vetrakem bych nechtel bydlet v jedny mistnosti. Urcite pouzij tu vetsi skrin, i za cenu, ze by sis tam mel to dno udelat sam. Pak taky pocitej s tim, ze budes potrebovat sklo pod vybojku, jinak ty kytky upeces zcela urcite. A urcite pestuj radsi indiky, sativy se ti tam nevejdou. (Pokud bys nedelal nejakej scrog nebo jiny muceni.)
Hlava
...se na toto téma a možná se ti to bude líbit a možná se to i vejde do tohoto prostoru :sun: ale věř mi že větrsráčky z PC to težko uvjetraj :smoker:


Měj se Hlava :sun: :o
palique
tak dik moc, ja si to este neham prejit hlavou a i tak musim este do viedne kupit zrna takze este to ma chvilinku cas
FuckAnn
Na internat bych dal tu 70ku:wink:
dab
... neviem, zalezi aku mas teplotu okolia... ak budes nasavat vzduch z teplotou 25 stupnov, tak to pri nizkom hluku neuchladis naopak nasavat 10 stupnovy vzduch... hmm to by si mohol uchladit , len pochybujem ze bude niekto byvat v miestnosti v ktorej je 10 st. :-D
Maestro
Jeden známej to řešil pomocí mrazáku, no bylo mi divný když sem u něj ve skříni viděl zmrzlou makrelu:-D co bylo zmrzlyho v mrazaku tak šup s tim do skříně:-Ds Má holt smysl pro humor:frog:
palique
a ozaj som sa est chcel opytat..jake zrnka doporucujete pre zaciatocnika ako som ja...
Sinuhet
Jakekoliv. Stejne si to jenom vyzkousis. Jestli cekas pri prvnim pokuse bohatou urodu, tak jsi naivni. Prvni sezona je proste jen takova zkusebni aby se to vyzkouselo co a jak. Klidne si zasej nejake noname. Kupovat nejake vyslechtenosti je podle me pro prvni sezonu plytvani penezi.
Ale pokud trvas na nejake odrude, tak treba Northern Lights #5
conspirator
Nexcem Ta odradzat, ale robit kompromisy znamena obetovat svoje najpozitivnejsie ocakavania a v ix priamom vztahu aj skutocne vysledky. Musim smutne skonstatovat, ze prave k tomu smerujes. Daj tam minimalne tu vacsiu skrinku. Je to ako s akvariom...cim ma mensi objem, tym tazsie je v nom mozne udrzat biologicku rovnovahu, v nasom pripade termostabilitu :rolleyes:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma