Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Coco rohože ? - Klikni zde pro originální téma
hulani
Zdravím všechny growery a growerky.Mám takovej dotaz .Někde jsem tady četl že se dá coco substrát opakovaně používat tak jsem se chtěl zeptat jestli to platí i o coco rohožích a jestli se daj opakovaně použít tak jestli se nemusí nějak upravovat nebo něco jiného s nima dělat.Předem všem děkuju za rady .Grower zdar.:jumper: :bong:
hulani
Takže coco rohože jsem koupil za 110Kč/kus a byli suchý ale po namočení nabobtnali jak blázen,takže to zkusím jak radí snark a to z 5 rohožema a uvidíme jaký budou náklady a pak se uvidí jo a snark velký K + .
hulani
Tak co si myslíš že je lepší kokosový rohože nebo rockwolu? Teď až sklidím tak zkusím polovinu v kokosu a polovinu v rockwolu a uvidíme.Zatím dík za radu.Jo a ještě bych zapoměl já blbec jsem ty rohože dal do truhlíku a zalil vodou a hned jsem zasadil kytky a udělal jsem velkou blbost že jsem nepočkal až dostatečně nabobtnaj a pak už jsem jenom koukal jak se kytišky nakláněj sem a tam a občas nějaká kytiška upadla.Továm byla pánové prča koukat jak se kytišky vlní ,ale nakonec se to ustálilo a když jedna zůstala nakloněná tak jsem jí tak nechal a pozoroval jak bude růst a bylo to moc zajímavý než se sama nakonec vyrovnala.A to péháčko jsem upravil jenom v zálivce a ten kokos sy ho potom už držel sám a né jako rockwol,kterej ho neustále zvišuje.A nakonec ještě jak hnojím v kokosovejch rohoží :
Komplet od AH,kořenovej stimulátor od bcuzz,peroxid vodíku 30%,květovej stymulátor od bcuzz,pk 13-14,phytamin a ripen.
hulani
Tak kyti byli ve velkejch kostkách .jo a ještě jsem zapoměl napsat že na snižování ph používám kyselinu fosforečnou a udržuju na 5,8až 6,5.Tak teda si myslíš že rockwol je lepší?No první sklizeň jsem jel v rockwolu a bylo to taky v pohodě.Tak teď nevím,ale asi to vyhraje Rockwol protože mam možnost sehnat 80Kč/kus.Co myslíte je to dobrá cena nebo se dá sehnat levnějš a kde?
hulani
A kde se dá koupit ta Česká za těch 30 kaček.koupit.
hulani
Ještě takovej dotaz .
Proto si musíš dojet sám nebo to pošlou poštou a jak jsem koukal tak po kamionu se mi to brát fakt nechce tak jestli to prodávaj i po kusech?
hulani
Já sice ec nemám,ale do budoucna uvažuju tak co bys snark doporučil,protože chci pro kyti to nejlepčí a kde ty rohože kupuješ a za kolik a jaký hnojky používáš ty?
hulani
Ventylátor mám dobrej, ale zvlhčovačku nemám. Porad kde a za kolik se dá koupit a jaká je nejlepší. Dík za radu.
hulani
Takže jedu v místnosti 3x5m ,ventylátor 230v/50hz 77W.Jedu pod 2x400W.vlhkost nevím a ještě ventylátor je třístupňoví a já jedu na první stupeň,protože další dva jsou moc velký točky a ventyjátor má v průměru 40 cm.
hulani
Za 14 dnů sklízím tak ho koupím a ten ventylátor je cilkuračni v mýstnosti takže točí vzduch a mýstnost větrám tak 4x denně a poraď ještě z tou zvlhčovačkou kde se dá koupit a zakolik.
hulani
Právě že né jsou poměrně velký počkej změřímje .Tak ta moje nejmilejší má 28 cm a jinak maj v průměru 15cm a na oběm tak 5cm.A ty myslíš že moc větrám nebo málo.
hulani
Tak foukat by to šlo do komínu,ale jak zajistit přívod vzduchu?A nešlo by to že si bude nasávat vzduch podedveřma a z místnosti ho foukat do komínu?.
hulani
a ještě jeden dotaz jak poznám že už je čas sklidit nebi to ještě nechat růst?.
hulani
A nevíš kde sehnat nějakou dobrou lupu?
hulani
A nevíš o nějakým levnějším?Mohl by bejt i použitej.
hulani
a stačil by ten dětskej mykroskop? tuhle jsem koukal na upoutávku v televizi a jaké by měl mít min.zvětšení,abych si pak něco nekoupil a neměl jsem ho doma na okrasu.
hulani
OK díky moc snarku moc smi pomohl a kéž by tady na groweru bylo víc lidí jako jsi ty.Kéž bych ti jednou mohl tvojí pomoc oplatit.Grower zdar.Jo a pak se ozvu kolik toho bylo.3koda že ještě nemám foťák abych sem mohl hodit pár fotek.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma