Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Neuvěřitelně skutečné haluze - Klikni zde pro originální téma
Creed
Včera sem se vracel zhulenej domů a v parku jsem spatřil nakupní košík.Stál prostě jen tak na trávníku vedle chodníku.Prvně sem si řikal-ty vole to není možný.Ale jak sem přistupoval blíž,zjistil sem,že je to fakt realita.O chvíli později sem zas viděl bílou zeď plnou červů říkal sem si opět=ty vole je to jen haluz.Haluz to ošem znovu nebyla.Ta zeď byla celá posypaná stonožkama



Stává se vám někdy něco podobnýho
wolverin
no stava ale, ked sa na tie haluze pozrem poriadne tak zmiznu. ty ich vidis furt , tak to je HC :flamer: asi mas MOC dobru ganju :)
gona
ja vsade potom vidim moju matku a psa proste taka dilema kamosi si uz davno zvykli a vzdycky ma presvedcia ze to su tie moje.......
Dan.Bass
Už jsem to tu možná někde psal, ale stalo se mi toto : jednou jsme šli s kámoškou večer řádně vyhulení skrz vesnici, kde bydlí, a najednou na křižovatce v kaluži labutě ! Co dodat?... Prostě tam byly (asi protože jim vypustili rybník). Byla to krásná nehaluz.
Dephp
jsem byl na jedný hiphop akci a tak si sedím .. a cumím do zdi a najednou se otocim a vidim nasi ucitelku z CJ! Si rikam to neni mozny ale jdu bliz a porad ji vidim , tak jsem zatahl pryc aby me nevidela a jak jsem se vratil uz tam nebyla , treba to nebyla haluze treba ucitelka posloucha P13, tak nevím :)
My s mojí holkou zahulili a pak se šli krásně v zimě projít. Nádhera co vám budu vyprávět a najednou Děda Mráz, prošel kolem nás a my jën čuměli, to se opakovalo 3 za sebou za 3 dny. Prostě Brutus. Pak sme toho radši nechali.

A taky můj kámoš se v noci probudil a kolem něj v posteli proletěl Boeing a byl to i prej ohlušující rachot. Taky mazárna.

Pecae
lordWilliam
Já jsem jednou viděl vyjít z vody obrovskýho ježka (měl alespoň 1,2m) šel kolem mě směrem k mostu, ale když jsem se zvednul že půjdu za ním tak se změnil v auto :-°)))
Creed
Ještě jednu................
Šli sme si z kamošem zahulit do našeho oblíbenýho lesíku.
Na tom by nebylo nic zvláštního ovšem když jsme tam přišli byl plnej velbloudů a koní ,kteří to tam pěkně vožíraly.Pak jsme to vykládali známýmu a von nám nechtěl věřit, tak jsme ho tam zavedli, ty vožraný stromy ho zcela přesvěčili
Creed
Chyba v předchozím textu je způsobena intoxikací THC
dave-o-
Já sem si jednou sedl vyhulený v parku, na lavičku. Zasněný pozoruju okolí a pak se otočím abych se podíval co je za mnou. V tu ránu se můj pohled zastaví na bílém pavoukovy, který se prochází po lavečce. Na tom by samozřejmě nebylo nic zvláštního, kdybych ale nehulil Bílou Vdovu.
Wladimir518
hm zajímavý, mně se stala včera haluz jak sviň, byli sme se koupat v plaveckym bashenu a tak nemohlo chybět ani dobrý hulo, no když sme se převlíkli, tak nás chodba přivadla do sprch (komfortně oddělený plastovejma přepážkama) a bylo tam napsáno před vstupem do bazénu osprchovat a umýt mýdlem, (do teď všechno normální) jenže kámoš vodšrouboval takovej ten eozprašovač na konci sprchy a začal mě kropit, já sem udělal to samý, celou hodinu sme tam po sobě cákali vodu ze sprchy a já si připadal jak voják ve Vitnamu, měl sem plamenomet a strašně pršelo........... :mad:
Kirrow
Jednou sem šel docela zhulenej a ožralej domů.Dole byly otevřené dveře ,tak sem se nemusel srát s klíčema.Vlezu do baráku a vlevo po schodech se jde nahoru a v pravo po schodech se jde dolů do sklepa.Tak jsem jaksi v tom svojem blaženém stavu zahučel do sklepa .... když sem se vzpamatoval ,tak jsem se dohrabal do druhýho patra a začal se dobývat do bytu .... furt sem se nemohl trefit do zámku až sem to vzdal a vylezl jsem ven že si dám cígo a najednou sem si všiml že to není můj barák a dokonce ani moje ulice
To kámoš jednou šel domů, nažranej, a když vlez dovnitř, tak se začalo chtít blejt. V celým bytě zhasnuto, ticho, von naběh záchodu, vypínač, otevřel dveře, vyhodil to, zavřel, vypínač a šel spát. Ráno přišel do obýváku a tam jeho otec: Ty vole, v noci seru na záchodě, někdo zhasnul, poblil mě a zase rozsvítil.

Jinak parádní haluz-nehaluz byla, když jsme šli s bejvalkou kolem řeky a uprostřed ní se pohybovalo cosi co vypadalo jako velkem komín od nějakýho stroje a taky žejo byl to komín od říčního bagru, dlouho sme hloubali, kde je tam schovanej řidič, paxem si všimnul, že na břehu sedí týpek s dálkovým ovládáním.
Kirrow
Tak to je hustý stím fotrem :oD.

A abych něco taky přidal .. takže :

Když je zima ,tak ostatní kámoši chodí ke mě do baráku ,do mýho pokoje hulit ,protože ta zima skutečně člověka ochuzuje o požitek z hulení.No má to pár výhod .. např .. hulení zadara ,není nuda a trošku poprudím matku ,což mě vždycky potěší :)) ,no ale na druhou stranu to má pár nevýhod .... např to že děláme pak strašněj bordel a pitomosti....
No a jednou nás napadlo ,že jeden znás vezme bezdrátovej mikrofon a zavře se sním do skříně a bude na nás mluvit přes repráky ... takhle sme se prostřídali skoro všichni a když pak šel poslední kámoš ,tak sme počkaly až se zavře do skříně a potichu vypadli z pokoje ..... no a když sme přišli za dvě hodiny zpátky ,tak on pořád seděl v tý skříny a vyprávěl nějakou historku. Vůbec nám pak nechtěl věřit ,že tam byl dvě hodiny .

Tahle historka sice není žádnej masakr ,ale k pousmání stačí.

děkuji za přečtení :D
Mazz
Lidi vy snad nekourite ganju ale lysohlavky... reknu vam lepsi je je snist ;)
Kirrow
Lisoně sou taky psycho .... si vzpomínám ,že jak sem je bral poprvý ,tak sem si vzal takových 15-20 a čekal .... půl hoďka pryč a nic .... hoďka pryč a nic .... tak sem se na sebe nasral ,že sem si nazbíral nějaký shity a sežral sem všechno co sem měl (cca 60hub).No a co se nestalo .... sotva sem dojedl těch 60 hub tak mi najelo těch prvních dvacet .... kámoš co si dal 20 hub byl už taky pěkně nahoubovanej ,tak sme šli farat ven .... našli sme větrák kterej foukal ze země do vzduchu a tam sme pouštěli sáček z odpadkovýho koše a snažili sme se ho vyfouknout co nejvýš ... takhle sme se bavili asi hodinu ... pak šel kámoš domů a já sem zůstal venku sám a zrovna mi najíždělo těch 60 hub ...... lidi , já byl tak v prdeli jako nikdy předtím .... mám tam nějaký okna a nesrozumitelný vzpomínky ,ale pamatuji si že sem přišel domů a v pokoji na zemi ležel takovej divnej xicht a pořád po mě chtěl ať ho uklidím .... asi po půl hodinový debatě sem na něj hodil polštář a šel sem spát do obývaku (musel sem spát na zemi ,protože když sem si lehl na pohovku ,tak mě ta pohovka seřvala že není pohovka pro feťáky a že mám jít spát na zem).....

no a jenom tak pro zvědavost .... ráno pod tím polštářem byla jenom ponožka .
Zewl
ty woe ty mas zasrane nespokojenej nabytek :D
jennet
2 Kirrow
BRUUUTUS!!! :):):)

"...nejsem žadná pohovka pro fetny, běž na zem!!!" :):):)
Kirrow
No jo no já sem byl docela v hajzlu a nechtělo se mi stou blbou pohovkou se hádat.
PiosOne
ta ponožka mě vážně dostala :D, fakt dobrá haluz
chachar
>Kirrow to jsem se zasmál, já při 30ti viděl spadnou měsíc za obzor, trvalo to asi 5minut, prostě padal níž a níž až zmizel, byla by to pohoda kdyby na to nečuměl i kámoš, doteď to nechápu, ta ponožka tě aspoň uklidní... :))
Kucma
Jedinkrat v zivote sem mel takovou haluz,bylo to tak zhruba mi druhy koureni taky asi nejlepsi co sem kdy mel.Sedeli sme s dvema kamosema venku kdyz jeden vyndal dva maly jointy, ze prej to je kalasnikov, nejak spesl upravenej.Zrovna sem sedel na nejakym sutru ,kdyz sem po druhym strafkovi posilal brcko kamosovi a v tu chvili se to stalo rek sem si ze zavru na chvili oci.Kdyz sem je zas otevrel na obloze byl mesic A bylo tak o 3 hodky pozdeji.
No o gamplich by toho slo rict hafo,ale to az jindy uz se mi nechce psat.
Tonal
No haluzí sem měl mraky,ale jednou sem udělal docela blbost jakože odvar ze 3květů durmanu na 2 osoby.Sem od přírody klidnější člověk takže sem asi nevyváděl takový pí..viny jako kámoš.Jeho bratr ho hlídal celou noc.S tim že měl naprostou ztátu kontaktu s realitou snažil vyhcat na topení protože si myslel že to je záchod,nebo usnout v předsíni před botníkem a přikrejval se rohožkou....
:baby:
Mě nikdo nehlídal a nakonec sem skončil dom sám a pamatuju si že to celou dobu vypadalo jako děsná kalba.
V jednu chvíli ,když sem se pozvracel tak přišly rodiče a v klidu mi zdělily :Tak to ukliď a běž spát.
No prostě plazící se troska co si povídá s věcma,pije neexistující čaj,kouří neexistující cíga.Pak mi furt kámoši zdrhali a chtěli vyhulit špeka beze mě...
Co dodat?Je to nepezpečný z hlediska možnejch úrazů.Vo 100% víc než houby.A taky to odsírá srdíčko.
Takže to neberte a kdyby náhodou tak mezní dávka tak půl květu nebo 40 semínek.
Hyena
Jednoho jarního večera sme se s kamarádem rozhodli pytlačit na chovnym rybníku. Věděli sme, že chodí krmit ráno, takxme se neměli čeho obávat.
U něj doma sme se pěkně nakouřili, pak sme se znova nakouřili...
Po cestě mezi polema k rybníčku je les od cesty asi 300-500m daleko. Jak sem šel, zdálo se mi, že kolem toho lesa běží velkej stříbrnej hořící kůň. Celkem sem se lek a udělal sem 2 kroky k lesu. Když sem udělal třetí, tak sem si všim, že ten kůň byl nějakej suchej plevel :D A běžel, protože jak sem dělal ty kroky, hejbal se proti lesu na pozadí :D Tep mi stoupnul tak na 120...
daktari
haluz je ked sa vyhulite u kamosa a medzycasom vam vykradnu auto ale takym sposobom ze zoberu iba autoradio a na sedadle nechaju mobil a penazenku s peniazmi a dokladmi takze vykrepceni som prisiel do auta a bolo cudne ze je ticho a setki ostatne veci mam
bol to proste kultivovany zlodej
daktari
este som zabudol
velka ale velka haluz je prist zhuleny do sudnej siene na pojednavanie ohladom makaku

odporucam:)
DnF
Hej ja snad pujdu zahulit jak to ctu!
No, s tou zimou, me naopak prestane uplne vadit ze je zima/fouka/prsi/cokoliv, a mam chut nekam jit ... teda po jednom z nasich vypecenych vzorku - pracovni nazev bezec :)
Kdyz se fakticky bytelne zhulim, tak slysim hlasy ... ne moc srozumitelny, asi jako kdyz jdes lesem a nekde na sebe volaj deti... akorat je treba jedna v noci. Vetsinou slysim zvuky ktery jsou normalni pro dany misto, ale rozhodne tam nemuze bejt nikdo kdo by je produkoval :)
A pak taky uplne absurdni haluze ... treba kristalovej klokan u pesinky na skale, ruzny stvoreni v lese (ano, casto hulim v lese) a tak ...
Dan.Bass
Jak vy to děláte, lidi ?
Dela_Negro
ty vole ja sem jednou sel asi ve dve rano domu z mesta.drobet napitej ale hlavne hrozne zkourenej.a najednou tak zapejkam a probehne kolem nidža nekecam normalne celej v cernym mec a tak.zastavil jsem a cumel jako debil....bohuzel vickrat jsem ho u toho babince nevidel....:)ale byl tam hajzl.
Kirrow-ses s ni neměl hádat, co ti má nějakej otoman co kecat do života :D
Easton48
To ja sem takhle jednou s kamosem chtel zahulit nekde jinde nez obvikle. Hledali jsme nejake misto nekde vysoko. Nakonec sme vYlezli na strechu jedny skolky a kdyz sme tam tak vylezli dalmi sme dost monsztroznuiho jonta a tak aby se nereklo sme sebou meli jeste nejakou wisku. Kdyz sme si kazdej dali tak 1dl usliseli jsme jak nekdo hulaka na celi sidliste a najednou vidi jak ten chlapek chce skocit z vokna tak volame policajtum ze strechy ty skolky rikame jim adresu kde to je a co se deje on na me jaky mam cislo na opetovny zavolani. Tak sem zacal dyktovat jyny cislo a on at si z nej nedelam prdel tak mi doslo ze to cislo vidi tak sem mu ho rek a zavesili sme. Najednou sme si uvedomili co sme udelali stojime na strese skolky zhuleny jak motokary asi ve 3 hodiny rano a najednou nevime kdy mame slezt dolu rikame si dyt zrovna muzou prijet kdyz polezeme dolu tak tady pockame az prijedou a pak odjedou. Asi po pul hodine sme uz byli vyklepany jak zlodeji na uteku. Oby dva sme si mysleli ze je to zimou jenze to prislo vzdy kdyz sme zacali uvazovat na tema: Co vsechno se muze stat? Dospaeli sme k zaveru ze to neni zima ale totalni najezd adrenalinu. A pokud ste nekdo zazil totalni pohlceni strachem pri zhuleni tak musim rict ze to je ten nejlepsi stav. Jeste ten vecer se nam to stalo asi trikrat. Stav se da pospat jenom totalni zimou i v lete. Zacalů sem klepat zubama jak v mrazu a odehralo se to nekdy o prazdninach. Salam al-lejkum
teke
Nejlepsi haluz byla,kdyz jsem ve meste potkala fialovou zombie s upadavajici rukou:)Hafo haluz:)
flaky
Jo taky jedna historka: Jeli jsme s kámošem v létě z chaty autem (zcela střízliví) , zrovna jsme projížděli lesem a najednou za zatáčkou urpostřed silnice srnka. Na tom sice není nic divného, ale ona se na tom asfaltu prostě pásla! Tak nic, řekli jsme si, že počkáme až odkráčí, jenže ona se pásla už deset minut a nic se nedělo! Tak jsme jí chtěli popohnat, kámoš zablikal světlama. A to neměl dělat! To bestiální zvíře k nám doběhlo rozkoplo přední světlomet a zmizelo v lese! (asi někde zkousla nějakou kytku srnka jedna nasraná) Na autě škoda za 2 litry. Docela dobrá haluz, takže lidi, bacha na srnky co se pasou na asfaltu (od té doby jim říkám ropaně) podle ropáků z TV :-)
molik
Nazdar! Zrovna vcera si takhle jdu s kamosem po jedny silnici mezi dvema vesnicema, samozrejme, jak jinak, nez zhuleny. Potkali jsme v protismeru jinou zhulenou dvojici kamosu, kteri rikali, ze v tamhletom lese (kde byval kdysi sibenicni vrch) se obcas sviti. Uz jsem to jednou slysel a zacal nad tim dost premejslet. Tak jsem mel docela schyzy, a kdyz sme se vraceli tou samou cestou, najednou vidim, jak po jedny louce bezi co mu nohy staci nejakej chlap. Normalne to byla tak silna haluz, ze jsem par minut neveril, ze to nebyla realita. Nic mene kamos ho nevidel, takze jsem byl za kratko uklidnen. FUJ!
fonee
asi svuj nejvetsi haluz co jsem byl skourenej jsem zazil v sobotu...
proste s kamosem se vracime z jedny akce, konalo se to uprostred lesa a domu jsme to meli asi jeste 4 km... za celou dobu neprojelo zadny auto a najednou nam zastavuje nejakej drdaz a z auta mu rve regecko... no proste haluz
HERBSMAN
citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
To kámoš jednou šel domů, nažranej, a když vlez dovnitř, tak se začalo chtít blejt. V celým bytě zhasnuto, ticho, von naběh záchodu, vypínač, otevřel dveře, vyhodil to, zavřel, vypínač a šel spát. Ráno přišel do obýváku a tam jeho otec: Ty vole, v noci seru na záchodě, někdo zhasnul, poblil mě a zase rozsvítil.

Kamošovi se stalo úplně to samý!
herbsman: přesunuto do trýdu urban legends a klasifikováno jako urban lgegenda

No já taky zažil jednu drsnější haluz. Stalo se to asi před čtyřma rokama. byl jsem v nedalekým městě na koncíku, bylo září a venku ještě teplo, takže openair. Končilo to asi ve tři no a vlak domů mi jel až v pět. Tak jsem se šel na nádraží prospat. Vlak přijel, pohodička, nastoupil jsem a téměř rovnou usnul. Probral jsem se o dvě zastávky dál a tak nějak mě napadlo, že tam odtud budu doma rychlejš pěšky. To jakou jsem udělal blbost jsem si uvědomil až když jsem koukal ne dvě červený světýlka na zadku vlaku. No nic, tak jsem se vydal pěšky. Po shlédnutí značek (10km) mě úsměv přešel. Cesta domů vedla přes pole a lesy. Já se celou cestu bál, aby na mě z lesa nevyběhli nějaký divočáci nebo nějaká zvěř, a půl cesty šel potmě. Za vesnicí, která byla v půli cesty, jsem zaslech v obilí dupání a funění, což mě dost vyděsilo. Naštěstí se potom začalo rozednívat a to už celkem šlo. Domů jsem dorazil asi v sedum a šel jsem rovnou spát. Fuj. Takovou kravinu už dělat nebudu.
indian0
ja mam pekne hnusnej zazitek zhulenej jsem prichazel domu a pred barakem smrad jako svina tak chodim a tapu. A v tom vydim ze u okapu jak je dira do odpadu je megamoc hnusny stado bilech cervu az mi s toho sel po zadech mraz uplne obsypanej 20cm v prumeru hrdlo posety 2cm vrstvou hnusnejch cervu. srazilo nam auto kocku a ona tam zalezla a chcipla. chudak ale totalni hnus a jeste do toho ten hustej smrad a zhulenej jako prase brrr fuj
okulele
no muj snad nejhorší zážitek co sem zažil, me tak dostal,že sem myslel že už špeka do huby jaktěživo nedám.
Takže:přikráčel sem si jednou zvesela domu,asi kolem pul 2 ráno. strašně sme se zbouchali a udělalo se mi nejak nevolno (což se nestává,ale ted se to bohužel stalo:)) no tak sem si lehnul,ale zjistil sem že bych musel stejně do 10 minut běžet,páč to na sobě poznám:) tak šup na wecko,šavle a všechno ok. jenže:kouknu do hajzlu,ani nevim proč a zaujalo mě tam takový světlemodrý cosi. koukám na to a říkám si že je to chirurgická gumová rukavice. no každopádně sem byl tak vyplesklej z toho,že pro ověření sem musel strčit bohužel ruku do hajzlu a k mojemu udivu to opravdu bylo tak jak sem si myslel. asi si řeknete že sem pašík,ale já z toho byl doslova tak v prdeli,že sem tam šáhnout musel a ověřit. no do rána už sem neusnul,furt sem přemejšlel co se kde stalo špatně. regulerní chirurgická rukavice. tak tejden sem si nedal štuka,protože sem z toho byl opravdu dost špatnej. už sem si říkal že sem asi v matrixu,protože tohle fakt byl zážitek na kterej asi v životě nezapomenu a nikomu z vás ani nepřeju.
Soul Rebel
okulele> tys ji jako vyblil? nen treba mozny, ze ji tam nekdo hodil a ty sis ji vsim az pak?
citace:
Původní příspěvek od okulele
no muj snad nejhorší zážitek co sem zažil, me tak dostal,že sem myslel že už špeka do huby jaktěživo nedám.
Takže:přikráčel sem si jednou zvesela domu,asi kolem pul 2 ráno. strašně sme se zbouchali a udělalo se mi nejak nevolno (což se nestává,ale ted se to bohužel stalo:)) no tak sem si lehnul,ale zjistil sem že bych musel stejně do 10 minut běžet,páč to na sobě poznám:) tak šup na wecko,šavle a všechno ok. jenže:kouknu do hajzlu,ani nevim proč a zaujalo mě tam takový světlemodrý cosi. koukám na to a říkám si že je to chirurgická gumová rukavice. no každopádně sem byl tak vyplesklej z toho,že pro ověření sem musel strčit bohužel ruku do hajzlu a k mojemu udivu to opravdu bylo tak jak sem si myslel. asi si řeknete že sem pašík,ale já z toho byl doslova tak v prdeli,že sem tam šáhnout musel a ověřit. no do rána už sem neusnul,furt sem přemejšlel co se kde stalo špatně. regulerní chirurgická rukavice. tak tejden sem si nedal štuka,protože sem z toho byl opravdu dost špatnej. už sem si říkal že sem asi v matrixu,protože tohle fakt byl zážitek na kterej asi v životě nezapomenu a nikomu z vás ani nepřeju.


woe, málecm jsem se zalknul smíchy...

Já jsem jednou kouřili s kámošem v lese a najednou kolem nás jedou koně....a my jsme se o koních asi 10 minut zpátky bavili, tak jsme si říkali, že je to fajn haluz...a oni to měšťáci na koních....a ještě jsme je pozdravili :-)
LordFitgerald
Doufám, že to není off topic ale u nás ve městěje dost podivínů a tak... no prostě takoví ti blázni jko z americkýho filmu... jeden je třeba furt ověšenej nějakejma cetkama a přívěškama a křičí nějaký hesla a odkazy na verše v bibli atd... dovedou člověka fakt pobavit, ale taky (a spíš) vyděsit... jeden takovej, týpek jako hora, má obličej pořád celej rudej, nevim proč... nastoupí do trolejbusu ve kterým jedu s nej kámošem, oba samozřejmě uplně high n away jo a sedíme mezi posledníma a předposledníma dveřma trolejbusu :)... a on je v klidu, nastoupí dveřma před náma, postaví se na schody tváří k dveřím.. opře se částečně o to sklo dlaněma a jedeme... říkám kámošovi: "hej tenhle typa vždycky někde něco rozjede, doufám, že má dobrou náladu..." ani jsem to vlastně nedořek a ten haluzák začal mlátit pěstí do toho skla a něco začal bručet... pak se uklidnil a asi deset sekund na to začal řvát: "Já bych jim tam nasral a všechno to všude rozmazal!!!! " a přitom naznačoval rukou na těch dveřích, jak by to rozmazával :) Radši jsme s kámou vystoupili na další zastávce, protože jsme byli docela rozsekaný a nemohli jsme se před ním strachy smát :)

No jednou zas jel v buse úplně vepředu za řidičem jinej chlápek, na klíně košík hub a z nohavic mu všude tekly hovna... zajímavej zážitek v mhd :D

a je to 100% pravda lidičky, vidíte kam ten svět spěje :)
hej-rup
Nějvětší haluz která semi v životě stala bylo psycho z bílejch dodávek. Seděli jsme s kámošem na takovým betonovým plácku před jedním obchodem, bylo to někdy v červnu, krásná teplá noc a ten vyhřátej beton, prostě pohoda. Byli jsme oba trošku skoulovaní a měli jsme hafec ganji a furt jsme hulili a kecali. Pak najendou přišla řeč na to že jednoho kámoše právě zavřeli a že ho sledovali benga z bílí dodávky. A v tom najednou přijela před nás bílá dodávka, a zustala stát. Tak 30 m od nás na parkovišti a nic se nedelo. Oba jsme dostali mega psycho a "nenápadně" jsme se zvedli a šli takovou cestou za obchodem mezi barákama. Na konci té cesty rozdvojak do dalších dvou ulic. V té pravé další dodívka, jdem doleva. Neujdem ani 100m a před barákem stojí další uplně stejná bílá dodávka. Začnem zdrhat a zahnem do další ulice a v tom se na nás vyřítila už čtvrtá bílá dodávka. Největší hakluz v životě, tak stáhlí půlky jsem snad ještě nikdy neměl.
hej-rup: hehe mě se stalo něco podobnýho... někdy v srpnu nebo září... po malé kalbičce sem šel s kámoškou zahulit do parku, mohla bejt tak jedna nebo dve hodiny rano...proste v parku ani noha...tak sednem na travu blizko lampy abych na to videl...vytahuju z baglu drticku, papirky, filtry...drtim a najednou po chodniku jedou cajti...tak rychle vsechno schoovat do baglu a dělat jakoo že nic...projeli kolem nás- pohoda....tak to zas vytahuju....sroluju si filtr... vysypu zakazany téhácéčko do gitky a najednou zase světla....zase cajti jedou po chodníku....tak zase všechno schovat a dělat jako by nic...už sem dostával trochu psycho co se to děje....zase přejeli- pohoda....rozmýšlíme se jestli tam zůstat ale tak nakonec že jo....tak to zase všechno vytáhnu z báglu ale zase světla! zase cajti! to už bylo na nás moc tak sme regulerně strachem zdrhli :D
Selfik
Je to těžké vám to posat ale skusím to. Jdu se dvěma holkama a najednou se zastavím před schodama který vedou ven z podchodu a říkám jim "tak tudy ja nejdu, mějte se holky" a voni na mě " co to meleš pojď tudy, je to kratší" a najednou blik a byl jsem zpět "na zemi" .
No prostě se mi místo tamtěch schodů ukázali před očima schody který vedly uplně někam jinam. A vážně to bylo uplně úžasný, a hlavně přesvědčivý. :D
Wokap
Kalíme s bandou - nějakej koncík a pak, že se jde ke kámíkovi ještě na chvíli posedět, pokecat... Paříme u něho, nějaký brka, znáte to a mě došli cíga. Tak že si zajdu někam koupit. Vyrazil sem, našel bar, dám si pífko, koupim cíga, pokuřuju, koukám na týfku a najednou rána - kde sou kluci?!? Oni odešli beze mě? Hledal sem je jak idiot po celym baru, pak jim píšu textovky : "kde jste hovada?" Naštěstí jsou kamarádi duchapřítomní a odpověď " u Bárta vole" mě vrátila zase do reality, ale povim vám, hustejch 10 minut, byla to haluz... :D
hej-rup
heh jednou se mi povedlo strčit si rozžhavenou skleněnku do pusy naopak. Taky sranda, vypálený kolečko uprostřed rtů, půlka na horním rtu a půlka na dolním. Chodil jsem tak ještě týden, jak debil s kulatým oparem na hubě :D :injured:
Zlosin*
nepatri to zrovna do haluzi, ale nevedel jsem kam to jinam zaradit :D

du tak do trafiky, a rikam prodavaci: "Jeden zapalovac a papirky" a ten chobot mi dal misto cigaretovejch papirku papirovy kapesniky :D tak sem mu rekl, ze toto sem zrovna nemyslel :D
Hagrid000
ja mnel OBRhaluz po ráně z killer bongu!byl sem s pár kámošema na kačerově a dávali sme jacka herrera to sem mnel bonga poprve.kámoš mi držel turbo,já sem tahal jak kompresor,a když sem to nejmíň čekal tak my to turbo pustil . . . tak 3sekundy sem nic nevyďel a když sem se probral tak sem se opíral o sloupek a kašlal sem jak tuberák řek sem jim "čau" a jel sem domu metrem a pak mne to trefilo zavřeli se mi oči a lítal sem na takovim kostičkovanym drakovy z těch větnamskejch vydeoher . . .ani nevim jak sem dojel domů :)))))))
Chachec
To Já měl haluz s barákem, pěkně Vám to popíšu:

Takže standard vyhul u mě v bytě s kámošem :-p. Děláme blbosti a kamoš už chce jet dom, takže sjedem vejtahem do podzemních garáží a kamoš odjede. Já se mezitím přemístím zpatky k výtahu a vyjedu k sobě a zkoušim odemykat. Jenže ejhle nějak to nejde a sere se to, v tu ránu mě otevře ňákej chlap s fousama a huláká na mě co se mu dobejvám do bytu, pak si tak něják uvědomím, že ta chodoba vypadá něják divně a Já asi v garážích vlezl do jinyho baráku jak to mame propojený ty garáže :-D, takže vytlem a šel sem dom. Druhej den je zase nějáká akce u mě a končí opět v garážích, takže vyjedu výtahem k sobě a jak se tak dívám, tak mě příjde ta chodba nějáká divná. Nasleduju instinkt a sjíždím zpatky dolů a přelejzam do druhýho. V duchu si říkám jak jsem to vychytal a včas poznal, že jsem ve špatným baráku. Nic méně se u "svejch" dveří zase potkávám s fousáčem, kterýho sem zase nasral :-D. Teď už si dávám extra majzla a soused asi taky :P
acheron
dohulyli sme pri vode a zrazu pozerame a tam ten biely pes taky hunaty a mi ze ci nieje besny alebo ci nehryzie tak sme sa radsej nehybali a on tiez nie tak mi ze ho skusime trochu "vyprovokovat" aby spravil aspon nieco...tak nanho stekame hodnu chvilu az potom sme zistili ze je to len trs travy xD....asi by sme vyzeralo dost dementne kebyze nas niekto vidi ako tam 2 tipci stekame do prazdna xD

EDIT: pred tyzdnom mi spoluziacka vravela ze raz bola pekne ozrana a (o tom jej len povedali to si nepametala) dala si potom zopar slokov z fajky a odrazu sa od nich rozbehla niekam prec....co mi hovorila ona tak si pameta ze videla nejakeho tipka ktory utekal pred nou a citila uplnu doveru k nemu ze ju ochrani a zdravu zavedie domov tak zanim utekala az do nejakych krikov kde sa rozplynul xD
Čus tak chachec mě teď opravdu rozesmál a tak vám přidám i svoji příhodu. Tento rok sem si udělal ze spodních paliček přes plyn hašiš a tak sem si řek že než ho vykouřím tak si k tomu koupim nákej doutníček jakože na doražení.Tak když už sem měl všechno připravený vydal jsem se k našemu lesu kde sem hašiš krásně vykouřil a když už sem byl v pořádným opojení zapálil jsem doutník.Jenomže sem ani doutník nedokouřil a okolo mě se šla k lesu podívat nějaká žena řikám si ta se de podívat na muflony ale to vzápětí slyšim naštvanym hlasem Jakube Jakube a byl to nějaký muž a rozeběhl se směrem ke mně tak já instinktivně vyběhl a běžel jsem kolem plotu lesa a pořád sem za sebou slyšel šustění listí jako by pořád běžel za mnou tak jsem teda ještě přidal a doběhl jsem na nedaleký kopec otočim se rozhlídnu a nikdo nikde opravdu nikdo nikde nebyl a to z toho kopečku je dost dobrý výhled nevím jestli je to nějak vtipný ale mě v tu dobu do smíchu moc nebylo a od tý doby kouřim hašiš v dost malých dávkách tak se zatim mějte ať se vám tohle nikdy nestane zatim ING.

PS: jinak se ale Jakub vůbec nejmenuju jenom abych upozornil :winner:
Pa3xko
toto je kamosov pribeh..boli sme traja u mna a kalili sme...jedneho kamosa som isel vprevadit von z domu..pridem do bytu,a zrazui vidim naky tien na chodbe pri kuchyni a neviem preco ale myslel som si ze kamos utiera vareskyxD tak stojim smejem sa a zrazu pride za mnou kamos a ruky mal hore a myslel si ze lieta :D toto som este nevidel:D on si myslel ze preskocil celu moju obyvacku a ze lieta :D:D:D:D
BoBoR
ja som si myslel ze sa viem teleportovat :D ...proste idem domou zhuleny a stretnem kamosa...ideme pomalim krokom a odrazu som o 10metrou dopredu...obsolutne som nechapal...ideme dalej a zase...a takto som sa vkuse teleportoval o par metrou dopredu a kamarat sa ma vkuse pital ze co som si dal xD
My.Lolita
Kámoš se jednou zhulil a pak mu zavolali, že vyhrál plazmovou televizi v nějaké soutěži :D:D A prej to byla pravda :D
matata
sobotni vecer,vodnice a pár smotků ze sklizně...Dokouřili sme a přes půl hoďky sme se zasekli na ňáký myšlence...Potom sme šli k počítači a pustili muziku a v media playeru vizualizace přes celou obrazovku...normálně vidim jen čtverec monitoru,na něm barvy a kolem tmu...ale teď ty barvy byly uplne všude kam sem viděl...vstanu ,du pro pití a ty barvy sem viděl ve stejný intenzitě uplně všude, jako kdybych se díval na ten monitor i když už sem byl v kuchyni...vrátil sem se a měl sem strašnou radost,,,potíž byla v tom že sem brečel..nebylo mi smutno,normální high ale místo smíchu sem brečel,řek sem to kámošovi a ten že mě rozesměje,řek mi vtip co mě fakt rozkopal,ale zase sem brečel,prostě se mi vyměnili emoce...nepochopil sem to--
________________________________________________________
Prosim vas omluvte pravopis,ne ze bych ho neumel ale naucil sem se psat bez carek a hacku a ted se to nemuzu odnaucit ikdyz pokroky uz malinko pocituju...
ribo
no tak dost haluz bola ked kamarat vytiahol nozik, cepel velka asi 3cm a taka tupa, ze by neprerezala ani maslo :D, ale mna zrazu chytila paranoja ako s nim zacal sibrinkovat a tak mu vravim nech ho odlozi :D, on zo srandy zacal mavat s tym nozom popred mna a tak pomaly sa ku mne blizit :D a v tu ranu taka schyza :D som mu vravel veci typu: ,,Odloz to! Ved to je zbran!,, ,,Na velkosti nezalezi, ublizit mozes aj tymto!,, ,,Daj to prec! Ja sa ta fakt bojim, take veci zabijaju!,, :D. Potom uz kamarat nevladal od smiechu pokracovat a ja som si uvedomil co sa dialo, taktiez strasny rehot :D...ale ten pocit, ze na mna utoci neprajem nikomu zazit :)
Hašulda
No ted sem si to precetl cely a jako vzivote sem se vic nezasmal mrda historky :D jednoho dne sem si sel s pritelkyni zahulit pred panelak na lavecku no sme si zaprdely a jak byla pritelkyne zpukana tak videla misto znacky ukrizovanyho Jezise a ubec s toho nebrala mno pekna haluzka tech haluzi je spoustu jen jsem nastvanej ze hulenim se vytraci ma pamet tudiz i mrdastycky zazitky ze zhulenych noci zpominam si treba jak sme se z kamosem zhulili a pozde v noci uz po 12 sme udelaly na zahrade mega fatru sme nahazely asi pulku dreva co mel na ohniste a zapalily sme to ted jak bylo v noci ticho tak to drevo zacalo mocne praskat no rachot jako prase, probralo to souseda kterej je vetsinou nalitej tak na nas vyletel ale nastesti sme stihly zamcit branku driv nez nam vbehl do zahrady. By nas rozsekal no tak se vyzuril za dverma a sel chrapat a druhej den jenom stojim pred dverma u kamose a jak vylezl tak sme potkali toho souseda a on ho jen chytl a rikal mu jeste jednou tohle udelas tak s tebou vytru podlahu zkurve a takovy mrdy no malo sem chcal smichy.
Nebo jeden zazitek ze svetilkama s kterym je spojena jedna holka co zazila dobrej sek kterej sem celej pozoroval no bylo to takhle. Sli sme s kamosem a kamoskou zahulit k nedalekymu rybniku tak sme dali par skel kamoska uz zhulena tak sem se tak bavil z kamsem a najednou kamoska vstala a sla klesu a rikala svetilko, svetilko, svetilko no jako ja sem z ni mel chlamky tak sem ji drzel aby nesla dal a ona furt tlacila k tomu lesu a furt rikala svetilko no stejne tam jako zadny nebylo :D ale to ona nevedela asi :D no sam sem ji nemohl odtahnout z5 tak sem rekl kamosovi ad mi pomuze sme ji dotahli zpatky a si sedla a sekla se na hlavni silnici na kopci kde jezdili auta byl vecer tak ty sverla zarily tak na tom byla zasekla tak pres hodinu celou tu hodinu sem se ji cxhlamal do xichtu a otravoval ji ruzne ji rejpal a tak pak sem ji vytahl krabu a dal sem zepar cigar kamosovy a ji to ubec nevadilo furt se divala na ty auta a ja se furt chlamal myslel sem si ze si ze me dela jen svandu ale nedelala byla v komatu :D no jako ale mega moc chlama po te hodine co tam tak sedela sem vzal petardu a hodil sem ji do vody a jak vybouchla tak kamoska sebou cukla a jakoby se probrala z mega stavu :D peknej sek a dobra haluz :D vsechno sem ji rekl a ona ubec nevedela ze nekam sla a ani ze sedela tak dlouho a cumela na auta no proste SVETYLKA :D
Spejsek
Jako jednou sem seděl po třech bongách v hospodě a jediný co si pamatuju z dvou hodin je stanice metra s upadlým motorem od letadla ... a hořel :D:D
BoBoR
vcera mal kamarat siroky usmev na perach a iskricky v ociach...vyzeral akoby si dal Ecko...vkuse behal okolo stromu a vravel ze je strom
hej-rup
Ve dvě ráno jsem potkal bílou myš na chodníku a ve čtyři zakrslího králíka v parku. A nikdo mi nevymluví že tam nebyli!!!
Pflusik
mě se stala teďka den po silvestru docela haluz byli sme u kamoše a už sme jen tak pohulovali a že se prej podíváme na nějakej film tak sme vytáhli divko dali ho do mechaniky a pustili to . .. hnedka se to seklo, nešlo to přehrát nic zkoušeli sme to asi pul hodiny a nic a na závěr mě nejvíc rozsekalo když si k tomu sedl jeden typek že prej sme kokoti a nedáváme to jenom mačkl tlačítko a na obrazovce vyskočilo asi 20x error :D a předtim když sme nebyli na mrdky o šlo normálně :D
Kámoš šel jednou pěkně sfoukanej domu a před panelákem potkal kočku a ta mu údajně řekla: "Čau", tak kámoš chytil schízu a utíkal domu. Asi měsíc kvůli tomu vůbec nehulil, než konečně pochopil, že kočka jen mňoukala....
derhlupak
vyborne zazitky pridam aj ja jeden aktualny...
na stedry den sme sa s kamosom dohodli ze pojdeme na kasu... este pred tym ako sme isli vom som si dal 3 vodne a isiel som za nim... ako sme tak isli za dedinu nalepil sa na nas pes najprv sme si ho nevsimali ale ked sme zacali hulit stale bol s nami a to sme hulili pekne dlho... jak sme dohulili sme si povedali ze pojdeme do hospody na jedno pivecko... pes stale s nami... aj sme ho odhanali ale nic nepomahalo... tak sme isli do tej hospody riadne otraseny z toho psa mysliac si ze ked vydemem odtial von tak pes tam uz nebude... omyl ten pes nas cakal vonku a isiel s nami az domov.... odvtedy som ho nevidel...ani kamarat... asi ten chudak nemal s kym travit vianoce.....
kazdopadne to bol mili zazitok:D
BoBoR
taky strih som dnes dostal...odrazu sek a uz iba v mysli rozmyslam ze KDE SOM , KTO SOM , CO TU ROBIM , AKO SOM SA SEM DOSTAL :D ...
pliesok
Tak ahojte. Neviem ci to sem patri snad asi ano ...
Siel som sa osprchovat ale netiekla tepla voda teda tiekla ale bola to skorej vlazna az studensia voda jak tepla a u nas sa to zvykne stavat v nocnych hodinach ale teraz je sidce sobota ale bolo len pol 8 vecer ked somsiel do sprchy. No a jak som tak sedel vo vani a vduchu picoval ze preco netecie tepla voda tak este dost spuseny som zacal mysliet na teplu vodu ako by som ju privolaval lenze voda bola cim dalej studensia a studensia a zrazu sa mi zazdalo ze je teplejsia ale uvedomil som si v akom som stave vravel som si ze je to len dajaka haluz a tak som tam sedel salej zamysleny a zrazu zasa teplejsia a teplejsia voda az som sa musel prebrat a pustit trocha studenej vody aby ma tak nepalila tak teraz neviem ze ci som tu vodu dajako privolal naozaj alebo to bola iba zhoda okolnosti...
traffika
To ja s kamosema si tak sedim v takovy chatce, uz poradne upraveny a ja koukam do ty tmy pred sebe a tam plave velryba,tak se na ni tak koukam a z velryby byla ponorka a z toho malyho kulatyho okynka tam na me mava nekdo v namornicky cepici.A ja jenom rikam kapitan Nemo :D , no a nikomu sem to nemoh vysvetlit:D
roboot
jednou si jedu vlakem z práce z absolutně čistou hlavou a na proti ob jednu řadu dál přes uličku sedí típek pořád si hraje z mincema(proto jsem si ho zapamatoval) no a tenhle típek se najednou zvedne a jde na záchod kterej je ve směru kterým sedím tak že jsem ho celou dobu než zašel na záchod viděl.no a pak to přišlo típek se vesele vrátil zpátky ale z druhýho konce vágonu.na kterým neni ani záchod tak proč by tam chodil,posadil se podival se a zasmál se.tak vúbec nevím co si o tom mám myslet,že by nějakej iluzionista nebo haluz jak prase
Takhle si u kámoše vyhulujem zobáky a najednou se kouká na okno a říká,ty vole já sem ted vyděl normálně padat z nebe krávu.Je to vůbec možný?Taky bych chtěl jednou takovou haluz zažít.
BAMr.
jeeeje to ja haluzí ale sam to moc dobře znám xD

a co že se to stalo nam? Byl listopad takže už celkem brzo tma..
ještě za světla sme dolezli na jeden posed v okolí (je to spíš taková budka ale svému účelu slouží) Dali sme si jointíka a klasika výhul a pak že pudem domu..už bylo regulerní šero až tma šli sme stejnou cestou jak minule a najednou haluz...prej co to je to před náma...kraáva ale ne jedna ale rovnou celý stzádo na nás vejralo...tak jakože ho obejdem...ale ty krávy nas regulerne začaly obkličovat a i když sme utíkali a měnili směr tak nás pořád pronásledovali...po chvíli sme jim zdrhli ale takovej adrenalinek na konec sme fakt nečekali...

btw: pozor na krávy sou to svině hlavně ty fialový
demolisnman
Heh lidi :D to co tady popisujete to snad ani není možný :D mě se akorát stalo že se mi smála popelnice a podobné takove drobnosi :D ale tohle je fakt moc ... :D
CzechMan
Ja prave taky nic moc, jenom jednou, kdyz sem hulil na svojem oblibenem mistecku, tak se tam zjevil odpadkovy kos, ktery tam urcite nikdy nebyl :frog: a byl tak drzy, ze ani nebyl novy ale ovnou uz spinavy a potagovany :frog: a od te doby tam furt je, muj vyhuleny stav ho proste stvoril :frog:

jinak nejcerstvejsi : dojdu do skoly, sednu si do prazdne tridy kde mame byt, nikde nikdo, zvoni na hodinu, tak se du podivat na rozvrh, jestli tam fakt mame byt. Na rozvrhu samozrejme nic, zadne zmeny, tak du zpatky, obvolavam vsecky mozne lidi ze tridy, jestli uz sou ve skole a v jake sou tride, nikdo samozrejme o nulte hodine nevi, a z posledni clovek me rekne : "no, to byla chyba na rozvrhu, zadnou nultou hodinu nemame" :frog:
BoBoR
s kamosmi sme sa zhulili a sli do takeho altanku...taky celkom velky a vysoky a uprostred su 2 drevene stlpy ktore ho drzia...a pozeram na tie stlpy a odrazu to boli obrovske doneba siahajuce indianske totemy :D ...a ten altanok bolo indianske típí...a sa mi tam strasne pacilo :) ...a na chvilocku som vedla toho altanku /típí :D / videl tancovat indiana...velmi pekny zazitok kedze mam rad indiansku kulturu... a potom neskor sa na tych "totemoch"zacali ukazovat akoby nakreslene ludske usta...a sa mi smialy xD
pliesok
Hehe no pred chvilkou sa mi stala dalsia celkom pekna haluz :)... nazvyme to rebelsky winamp :D

Talze dosiel som domov popraci a dal som si po veceri dlho ocakavanu sklenenku (fakt som sa tesil :) Zapol som komp a ze si pustim nejaku tu hudbu tak som klikol na winamp dost dlho sa otvaral a bolo mi to divne vtom sa zacal otarat ale bol hrozne rozhadzany a cely dajaky cudny a v tom kuknem a winamp uplne vporiadku ako vzdy nechapal som z toho ale ked som si zapol prehliadac a jazdil po nete tak som si chcel vybrat inu pesnicku a klikol som v liste na winamp a on sa otvoril normalne neporuseny az na to ze niegde na ploche sa zjavilo okno s ekvalizerom a este v starsom skine tak tomu som vobec nerozumel. Potom som ho vypol a zapol a funguje zatial ...a teraz si spominam ze som chcel napisat kamoske :D
kanjack
Mal by som otázku, už niekoľko krát som v našom meste v noci videl nejaké objekty o ktorých som si najprv myslel že sú to hviezdy, ale potom som zistil že blikajú rôznymi farbami, a nepohli sa z miesta celú noc. Raz cez deň som videl na oblohe čiernu bodku ktorú som sledoval asi 10 minút a za tú dobu sa vôbec nepohla.
Neviete niekto vysvetliť čo to je? Alebo to bolo UFO? :D
CzechMan
kanjack: a nemas jenom flek na brylich? :D
Pflusik
Jo kdysi dávno se mi stalo husý psycho... bydlim v takovym menším městě a znám to tady prakticky nazpaměť (alespoň sem si to myslel než se mi stala tahle haluz) vyhulili sme s kmošema ve 3 tři masivní špeky, což za časů kdy jsem do hulení zas tak moc nefušoval znamenalo totální provar, a že pudem někam pařit. No abych řek pravdu tak sem byl tak vprdeli že sem nebyl ani schopnej jim vysvětlit že to se mnou asi nebude uplně oukej, tak sem prostě utek když se nedívali a upaloval sem ke kámošovi co bydlí poblíž. Abych to nemusel složitě obcházet , vzal jsem to přes jednu čtvrť, kterou sice nemám až tak v malíku ale nikdy by mě nenapadlo že je možný to co se stalo. Já sem se tam uplně bez prdele ztratil... najednou sem neměl tucha jak se ocaď dostanu vubec směr nic mě nenapadalo, chytl sem s toho dost solidní schýzu to vám teda řeknu, prošel sem kolem hospody a řikám si že když pudu pořád jednim směrem tak to pude a musim někam dojít, někam kde to "znám" :D jo ale po 2 hodinách zmatenýho pobíhání jsem doběhl k tý samý hospodě , asi si dokážete představit jak moc mě tohle rozsekalo. Nakonec sem se ocuď asi po další hodině dostal. Jen tak pro orientaci normálně bych to prošel asi za 10 minut, nejspíš už nikdy nepochopim jak je to možný :D
BoBoR
ja teraz zazivam riadne veci...proste ze mam otazku:niekolko dni sme s kamosmi varili niekolko krat denne...a odvtedy nic...a teraz sa mi zda byt realita uplne divna...nvm ci som si zvykol na svet pod nadvladou mocneho krala THC alebo co...je to normalne?

to je asi naj.haluz aku vdaka trave prezivam xD
Crasty
To mě se dřív stávalo že když sem přišeldomu zkouřenej tak sem viděl malí trpaslíky a oni mi okusovali postel a nenechali se odehnat ale jinak byli docela přítulný docela dobře se snima dalo i kecat
tvrdosovce
Bolo tu spominane,ze sa vliezlo do cudzieho domu.Stalo sa to aj mne raz,z kamosom mohlo byt dve hodiny rano,nemal som nikoho doma,mali sme hubicky a nejake dobre hulenie tak sme jedli a sli,zacali stavy tak sme sli este na hodinku dve do dediny a ako sme sa vracali kumne ze umna prespi,som klasicky otvoril branu(branu nezamkinam) vosiel som aj do domu,uz tedy mi bolo cudne ze ine dvere su,ale tak hubicky robili svoje,prisli sme na chodbu nic nezvycajne,sli sme do KUCHYNE,otvorili chladnicku sadli za stol,jedli sme,sli sme do obyvacky zapli sme si televizor podotykam bolo pritmie nejaka mala lampa aj bolo jasno takze mesiac svietil,ako sme si zapli televizor a jedli sme pri tom som sa zrazu pozrel do prava kde boli dvere a vtom verte ci nie cela rodinka pokope:Dsa pozerali na nas a nechapali oni ani mi,tak sme ze hops:Dze prepacte a take.Zniesol by som aj bitku,alebo ktovie co len oni rovno zavolali policajtom zelenych.Sme sa rychle zobrali,lebo sme vedeli ze telefonuju nejake pitie a jedlo na cestu!co sme mali v ruke.Tak sme sa nejak z orientovali a boli sme asi desat min cesti od nas,sme zacali utekat,nech nedojdu policajti a kto inych sme nestretli policajtov,sme absolutne nechapali pripadalo nam to ako vecnost vsetko ako keby sme ani neboli v realite.a pritom preslo len par minut.policajti boli od nas asi tristo metrov(dlha ulica,moj odhad berte z nadhladom) a boli sme uz pri dome,len kamos z panikaril.a siel do inej ulicky,a ja automaticky za nim sme preskocili plot a policajti nas stratili,ale to co sme zistili po dvoch minutach cca nas velmi zarazilo zistil som ze som doma:Dwaaw.to je cele.
kuklik18
no ja po 2 deklech maroko hasi nejaky dalsi huleni pres bong a houby sem nevedel ktera bije treba koukam na zed a ted vsude na zdich ruzny obrazce nebo na zemi z tech obrazcu pak se slily do jednoho koberce a jelikoz byla zima a to po cem sem sel byl snih a nee koberec tak kazdim krokem mi pripadalo jako bych se do toho koberce pak asi ve 2 v rano sme vysli ven a stali u nejaky lampy a ja bych skoro moh prisahat ze vidim oblohu krasne modrou a vsechno jako za dne
Nystagmus
Ako je mi zvykom jedného piatkového večera sme sa išli ako zvyčajne dať pár praskov cez kačicu. Nečakal som od toho niečo strašné lebo môj priateľ zohnal makak iba za pár drobných a nebolo toho moc a jeho vybavovacie schopnosti nié sú na vysokej úrovni. Po prvom prásku nič strašné ale po treťom som ho začal chváliť že je šikulka. Začala sa vyfajčenecká debata .Po 2 minútach rozhovoru som sa neuveritelne namotal na jeho hlas a začali sa haluze. Chlapík ktorý na mňa hovril s predu, počul som ho zo zadu asi po 20 sekundovom zážitku som sa prebudil začínal som vnímať okolie a zrazu sa začali diať haluze dalej. Daľší chlapík zase pri mne hovoril o hudobnej a začal hrať na trúbku korá sa mu zjavila rovno v rukách. Krásna zlatá trúbka z ktorej vychádzal nádherny zvuk. Po dohraní sóla som sa znovu zobudil a večer sa pre mňa skončil zo strachu pred týmito halucináciami. Inak keď na to spomínam s odstupom času je to celkom vtipné a rád na to spomínam.
jednou sem si dal o velke takove mensi brcko ae to co bylo vnem to byla tdy siiiiiiiiila........sel sem do skoly pac zatvonilo...jak tak jdu tak se me nezdaj pohledy lidi a porad se divim co tak blbe cumej sak nejsem vbc nejak moc zhulenej...jdu dal a dal a nakonec riditelka jde naproti a vtom pribehne kamos a okamzite me vytrhne z ruky papirky a schova to....ja sem vbc nechapal o co tu jde a pochopil sem to az na konci vyucovani...do te doby sem byl slusne mimo a vbc sem nechapal proc je ve skole tolik lidi a co zu vbc chcou ....ani sem nevedel poradne co tam delam ja....
nero
HAhahaha já docela často nechápu co vtý škole dělám :D:D:
slanina
Ja sem si taky nedavno dal do palice s kamosem a bydlime na vesnici tak sme se vydali po takove polni ceste za mym bratrancem. Tak si pekne vykracujeme a ja uz sem nemohl tak sem si dřepnul a kamos dostal zachvat smichu jako svine a jen tak tak ze sebe vytlacil at se podivam pod sebe. Tak se otocim a primo pod prdeli 3 hovna asi od psa. Tak sem dostal taky zachvat. A asi 5 minut sme tam jen tak stali a svijeli sme jako prasata. :)
kuklik18
hej vsichni czuuus sem naprostej debil v patek sem sezral kolem 200 hub normal ceskech a nevm no nechci houby ani videt sem myslel ze nepreziju
BASSINFECTION
Kalime u kamose doma a dalsi kamos co uz mnel dost sel spát. My sme jeli dal a vodpalujem brcko. V tom nekoho napadlo dat shota tomu kamosovi co spi. TaK sme mu jednoho poslali kdyz spal a co se delo potom bylo nepochopitelne. Kámos okamzite vstal v ocich jako by nas chtel vsechny zabit ale ten pohled ukazoval to ze neni uplne pri smyslech.V tom se zved a odsel pric. Tak sme se zasmali a rikame si ale kam sel tak mu volame a von ze nevi kd je co tam dela a proste nic akorat rek ze je v lese. sme se vydaLI kolem lesa a vidime ho tak sme ho vzali a deme spatky na byt. Stojime ve vytahu a on "Já byl v lese a kopal sem tam trojty kickflipy" My mrtví a on porat v tranzu pak usnul a vubec nevi ze se neco takoviho delo proste haluz.


A mne se stalo to ze sem sel po chodniku solidne vyfoukanej a proti mne sli dva lidi. V jednom okamziku co sem mrknul sli ty dva lidi uplne na druhou stranu smerem odemne.Taki nepochopitelny.


A jeste takhle jednou sedim z kamosema a davame smraha a v tom mne napadlo KDE TO SEM ? rikam sedim tu uz dve hodiny a ja si nemuzu vspomenout kde to vlastne sem a po 2-3 minutach sem si to uvedomil. Taki haluz.
flySter
BASSINFECTION - ta posledna priloha je znama aj pre mna.

nedavno sa mo dostal do ruk kvalitny hash...stocil som si 2 vodare...neskor jeden prepal a komoval som 2 hodiny na kybli :D nevedel som kde som...bolo to vnutri chaty a nedokazal som pochopit ze som v lavom rohu a lezal som...na cloveka som sa musel pozerat asi 10 sekund aby som si bol isty ze to je clovek a mozes sa s nim rozpravat :D celkom neprijemne
piis
ivory
minule sme sa vracali zo Slavina (blavaci poznaju ;)) a kamos si zobral do hlavy ze este ide na hrad. Tak si povedal ze ulicky okolo slavina neovlada, tak pojde podla vizualneho kontaktu s hradom. nejak sme sa dostali asi 5 ulic, to sme ale este mali vizualny kontakt s hradom, no zasli sme za roh a fyzicky sme hrad nevideli ale v mysli sme ho videli OBAJA uplne zretelne. Nejak ma napadlo ze aha, to je asi haluz, zaostril som zrak a ze kurva ja cumim do steny rodinneho domu! pozn.: ak-47 :D
papaOUT
samé super príspevky:D:D:D.........tak ja mam jeden zážitok na ktorí nikdy nezabudnem......boli sme u kámoša a mali sme perdo trávy pri sebe(afgan).....balil už tretieho jointa a vtom vošla dnu jeho mama ktora sa vracala s práce, a medzi tím sa stavila pri nejakej kamoške na pohárik... kamoš mi hovorí nechaj tak motáme dalej....o par sekund vošla do kuchyne a vyvalila na nás oči, a v tom zadelila "--zaš kuriš totu marišku?"-- a my v tom výbuch smiechu:D....potom si sadla k nám mierne pripitá a pozerala..., dobalili sme špeka a odpálili sme ho, kamoš mi ho podal dal som si práska a ja som ho podal automaticky ďalej,--jeho mame-- ona ho veselo zobrala a dala si take prásky že som nechápal....otočili sme dalšie kolo a dalšie.....dopalili sme jointa, zmotali ešte jedného a toho sfajčila sama,asi po piatich minutach ticha začala "to čo ma byť?! to na toto dávaš peniaze?!,ved mi s toho nič nieje!"...,úplne na nas vrieskala a pritom si neuvedomovala že je totálne na sračky:D...........ešte sme zapálili cigu a medzi tím ona šla do obývačky a pustila na plno hudbu na domácom kine...otvorili sme dvere a ona tam vysmiata veselo tancovala....a my vysmiaty sme nemohli vydržať doma tak sme šli von.....večer sme šli domow.....na druhý den mi powedal kamarát že večer ked prišiel domow u neho bolo asi 20ludí a všetci sa veselo bavili.....len jeho mama spala v spálni:D:D:D.......za tlačové chyby neručím:)......peace
Jack_Herer
Tak já připojím něco z opačné stránky, abyste věděli, že exustijí i skutečné anti-haluze. :D
Jsem tak včera večer šel zkouřenej po ulici a tak si zapaluju poslední cígo, co bylo ve starý krabce s cígy. Tak si říkám, že bych mohl tu krabku vyhodit až uvidím někde nějaký koš či popelnici. Ještě si tu prázdnou krabku přendám do kapsy, kde bude lépe dostupná, aby stačilo udělat jen velice lehký a ladný pohyb, kterým bych onu krabku umístil přímo do koše či popelnice. A taky abych si ji náhodou nespletl s tou plnou krabkou.
Tak jdu a po pár desítkách metrů uvidím kontajnery na tříděný odpad. Si říkám super, to hodím do kontajneru na papír, to bude v klidu. Tak přijdu k tomu kontajneru, šáhnu do tý kapsy a velice ladným pohybem vhodím krabku bezpečně a hluboko do kontajneru. Udělám krok a první co mi dojde je, že to nebyl kontajner na papír, ale byl na plasty. No a hned potom mi došlo, že jsem debil vyjebaný, páč jsem do toho kontajneru vhodil tu úplně novou, ještě ani neotevřenou, krabičku Startek :hanged: Tak se otočím k tomu kontajneru, abych si tu krabku vytáhl. Ale pojeb! Byl to takový ten kontajner, který se nedá nijak otevřít, aby v něm náhodou nechrápali bezdomovci :D a jsou v něm jen 2 malé kruhové otvory pro vhazování bordelu. :rip:
Tak si zkouším svítiti mobilem a rukou prošmátrávám kontajner, jestli náhodou tu krabku nevytáhnu. Ale asi jsem ji hodil moc daleko, takže ani po 3. pokusu o nalezení krabky v kontajneru, jsem jí nenašel :D Neměl jsem u sebe zrovna žádný peníze, takže jsem byl úplně v prdeli. :(
Nic, přijdu domů, vemu nějaký prachy a jdu do supermarketu, co ho máme u baráku, koupit cíga a nějaký piva, abych zapil tu stracenou krabičku. :angel:
V klídku jsem si koupil nový Startky a 3 piva. Přijdu s tím domů, vyndám piva z tašky, abych je dal vychladit do ledničky. A v tu chvíli zjistí, že jak jsem byl zhulenej, tak jsem si koupil 3 nealkoholický piva :D
palma
Myslel sem si ze su tak moc zhulenej ae asi po 15 min sem se zvedl a sel se podivat ven...ano opravdu mi chyběla bota...vbc sem nevedel kde muze byt..vse sem rekl kámosce:D a ta se smíchem nevěřila ae pak vyletěla ven nb co a botu mi donesla..prej sem si ji tam nechal..nic sem nechápal..na druhý den mi vse cvaklo..ehm nejak se mi vyzula kdyz sem delal neco s mou novou kamoskou ae nechapu proc sem si vyzouval boty jezisi............byl sem vic zhulenej nez sem si v tu dobu myslel GANJA JEDNA HNUSNA :D .....
Gr@njero
Jednou si to šinu Jablunkovem-Návsím a vidím mrtvou slepici pověšenou za nohy na jedné ceduli...Asi se nějací týpci nudili...Nutno dodat, že sem byl ve střízlivém stavu:D:D
ivory
no jak tak teraz sedim v izbe pri notebooku, vidim prebehnut po stene cierneho pavuka.. otocim sa a nic. a to som triezvy ako rybicka.. wtf?
band
nedavno mi kamos rika ze byly na hradisti ve znojme je tam peknej vyhlet tak se tak spalili a sedeli a najednou prej zacali pozorovat nejaky svetylko na obloze co popojizdelo sem tam sem tam zhaslo sem tam zarilo jak svina proste si mysleli haluz no a dneska ctu tohle

http://www.novinky.cz/koktejl/16987...ve-objekty.html

ted mi to nekdo rozmluvte čas i den se shoduji s jejich vidinama docela drsne
Nemuzu sem nedat moje dnesni nechapani takove haluze sem mel jen parkrat a rozhodne to nebylo po power plantu ae to belladonne,JH a nvm co este ... Tkze dnes rano sem mel volno tak sem se rozhodl jit jkze na ryby k jednomu rybniku uprostred lesa.... vyjizdim docela brzo rano a uz v 8h usedam na brehu jednoho krasneho slepeho ramena reky moravy v naprostem pohlceni zdejsiho lesa. ani si nevytahuju cajk a balim speka (aby to rybareni bylo zabavnejsi ze :teef: ) ... sedam na batoh vsude rosa docela zima ae me to nevadi a palim cerstvje ubalene brcko power planta (energetickeho huleni :teef: !!! ) asi po 5min este nedopalene brcko zacinam citit ten opojny stav fyzicky je to jko vzdy brneni po celem tele a tentokrat se to vymkne kontrole po psychycke strance a zacnou takove haluze ze bych to cekal od jineho modelu a ne od PP .... diva mse do mraku a najednou upren na jeden pohled omracen silou skunku se mi zacnou zjevovat naprosto ostre city obrazy zvirat vzdy jedno tak na 5s krasa...... KUN,ZRALOK,HROCH ...spousta spousta zvirat a tak moc realnejch pak to prechazi ve veci jko je litajici talir, horici letadlo, nejake nesmysly, stary pan s holi a se psem,.....no byl sem v uzasu omracen touto latkou se divam do lesa na jednom velikem strome v korunach stromu si stoji skritek docela maly skritek zlute kalhoty,zelene triko, cervena cepka, bile rukavice a opira se o kmen a diva se nekam na me.......nechapu a sleduju.....podivam se naproti na breh a tam vidim male divoke pruhovane prase s hlavou vlka jak na me uprene cumi a je paradne 3D krasne barvy site no proste skutecne ....vedle ma schodky do vody ze dreva udelane coz sem nechapal ae krasa :D:D:D .....sedim tam tak asi 1h 30min a haluze se stale deji na strome skritek porad civi, prase lezi na druhem brehu a kazdy pohled na oblohu prozradi nejaky krasny plne vybarveny obraz...... po uplynuti asi 2h se zvedam ze po tomto ani ryby chytat nebudu a jdu domu. .......... STALO SE TO ESTE NEKOMU ZE STE MELI TRIPOVEHO POWER PLANTA???? .... belladonna nb JH je bezpochyby pekny odpal a PP sem mel vzdy krasne fyzicke pocity a toto neni vbc energeticke spis akorat postupem casu malo spanek a hlavne tripovej ucinek fakt haluz co sem to vyplodil v me skrini :teef:
camisole
Zrovna před chvilkou sem zažil další schýzu díky včelstva xD, to sem si tak zašel na moje oblíbené místečko (zrovna před hoďkou) a sedl sem si, pálil a najednou mi přisedne na rameno vosa, tak si myslím, že to je komár a odpinknu ji, jenže to sem asi neměl dělat, no jenže říkám si dobře jedna vosa mi nic neudělá, tak si pokuřuju dál a najednou další včela předemnou, tak sem si chtěl akorát dokouřit cikárko a najednou slyším ten zvuk včel, podívál sem se nademnou kde jich bylo asi milion, (nechápu co tam dělali na podzim, a už vůbec ne to, jak to, že sem je neslyšel celou dobu předtím), tak sem nasedl na kolo a jel co to dalo, jenže se podívám za sebe a jedna vosa mě pronásledovala, a to asi 100 m, konečně jsem ji setřásl, řekl jsem když v tom, další a další a další.... prostě všude kde jsem jel někde prolétla vosa, nevím čím to ale asi dneska cítí nějaký posledni hezky den, nebo něco takového, a nebo jsem měl takovou ,,haldu" xD xD xD ... každopádně jsem se zastavil udýchaný až u mně doma :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma