Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vyčazené předpovědi budoucnosti :-) - Klikni zde pro originální téma
De la Vastierre
Stalo se vám třeba někdy, že ste předpovídali nějakou budoucnost nebo měli vize budoucnosti? Mě se to občas stane po dobrém vzorku. Sem si to aj párkrát zapsal, fakt mazec někdy..Ale zajímalo by mě,jestli je to třeba pravda, respektive jestli to bude pravda nebo ne:D
Např. Že Arabský svět se spojí s teroristickými organizacemi proti Americe a jejím spojencům. Začnou postupně útoky, až vše přeroste v otevřený válečný konflikt dvou různorodých kultur. V Evropě se mezitím odehrály krvavé bitvy přívrženců silné německé pravicové strany, která vyhrála volby, dala nezaměstnaným dělníkům práci a v zemi bouří Německá krev, proti nespecifikovaným skupinám z rozhádané Evropy. V tyto okamžiky postupně propukají celoasijské boje mezi národy a státy. Pak odněkud přichází něco jako atom....Nějaký zvláštní atom...Americké laserey...Ruská síla se brání Čečensku a nejen jemu...Amerika je stále nepřítel.. Ti co přežívají v této atomové a vodíkové vřavě, ponořené do oparu biologických zbraní, žijí chudě a omezeně, přežívají pouze na živinových a vitaminových syntézách..
Před touto válkou je západní svět jedním Zábavním světem. Například u nás vznikne několik takových televizí jako je tvnova. Škodovka je přejmenována na Wolksvagen Deutchland, později vznikly spory o její prodej američanům..Některé země vystupují s paktu s američany..arabové jsou hbytí...:smoker:
Máte někdo taky něco takového?
DAWEX
jo jo moment už to na mě přichází .................... hmmmmmm budoucnost vidím jako na dlani - dám si prda!!! :-) ne ještě nikdy jsem neměl tak silný vize že by to ve mě vzbudilo pocit jaký popisuješ ty, znám jen klasický haluze a dejavů. ale rozhodně je to zajímavý
De la Vastierre
Tak sem to přímo nemyslel, nemyslel sem sny nebo halucinace. Myslel sem nějaký pocit, nebo vnitřní hlas........
DAWEX
asi chápu něco jako automatické myšlenky při meditaci něco co přijde samo a ty to jen přijímáš???
De la Vastierre
Jasně, něco hodně podobného. Je to trochu chvilama jak nějaká komunistická propaganda, ale jinak dobry. :-)))
Hudy
Jj přesně sem dumal nad válkou, ale hrozně sem se zasek na tom že až Rusové potopjej letadlovou loď tak.... a konec pak sem 1-2hoďky dumal nad tim jak potopit letadlovou loď, kolik lidí tam zařve, jakej to bude mít význam tagže vize budoucnosti se dycky na něčem zaseknou :) A nemůžu se toho zbavit dycky dyž naplánuju jak Češi dobijou celej svět tak se zaseknu na ňáký pí*ovině...
Zdravim
DAWEX
nevím jak je to s letadlovou lodí ale můj děda sloužil za války na ponorce,která byla potpena (hm vlastně vynořena nebo co se s ponorkou dělá :-)) a to je podobný ale ten bohužel neporadí pár let po válce umřel. mám kámoše, který se hodně věnuje meditacím a různým mimo stavům, hodně jsme se o tom bavili ale základem všeho je na nicc nemyslet a nechat to přijít, já když nemám na nic myslet tak stejně myslím na to jak na nic nemyslím :-) ale to je věc tréninku :bounce:
all: nevim, proč by rusové na někoho útočili, ty mají svých vlastních starostí dost. Spíš myslim, že se arabský státy spojí a půjdou proti američanům. V německu to taky začíná bejt dost hustý, v bavorsku a sasku zvítězila nějaká ultrapravicová strana, taxnad nebude mít moc velký preference.

Dawex: na nic nemyslet, to je, jak řekl pan Gibson: "...je to prázdnej matrix, vůně čistýho chrómu...". Jenom je to strašně těžký
Ahoy
To, co tady popisuje DE LA VASTIERRE není žádnej výklad budoucnosti, ale jenom nějaká domněnka založená na přítomnosti.Takovou "vizi budoucnosti" vám tady zplodím hned:
Viděl jsem, jak se v blízké budoucnosti budou po silnicích prohánět auta na vodík a to bude mít neskutečně katastrofální dopad na ropový koncerny, kteří budou tímto vyšachovaní.Bude to mnoha miliardový propad a budou milióny lidí nezaměstnaných, až to vyústí v občanské války....lidi vs stát....stát vs svět...svět vs vesmír.
:mutant:
Ahoy: auta na vodím se tu prohánět nebudou, protože monopol na paliva mají právě ty ropný společnosti, a přece si nepustí na píseček někoho jinýho, zamysli se, to by přišli o zisky. A až dojde ropa, tyhle koncerny přijdou s jiným palivem, na kterým budou zase kurefsky vavářet.
rixo
ja myslim ze buducnost aj pritomnost aj minulost je len klamom caso-priestoru, su bytosti ktore predsa neziju na principe naseho casopriestoru tym padom musi byt dimenzia kde sa da nahliadnut do inych casoprioestorov, ak sa to ukaze po dobrej vzorke, nemusi ist o halucinacie...ak veris na duchovne svety, a nielen na hmotu!
lordWilliam
Já jsem přišel na to že společnost se v budoucnu rozdělí na 3 skupiny. Gramotné, negramotné a asociály. Gramotní budou vládnout, hulit, zkoumat, negramotní budou pracovat, chlastat a pečovat o gramotné a asociálové budou přepadat kovnoje negramotných a okrádat je o jídlo :-°)
Ahoy
Jasně, že je to blbost RAMONE.Jen sem chtěl říct, že to nejsou žádný "vize budoucnosti" ale jenom domněnky, tudíž je tento thread blbost a zbytečně a patřil by zavřít a do kanálu.
lordWilliam: tak přesně tuhle vizi jsem kdysi viděl ve SCORE, nemáš s tím náhodou něco společnýho?

Ahoy: De la Vastierre tady popisuje VELMI reálnou vizi budoucnosti, na rozdíl od tebe
lordWilliam
Tak si měl pravdu mám to ze Score, ale z hooodně strarýho. Nějak mi to uvízlo v paměti :-°)
De la Vastierre
Nevím jestli to sou nějaké vize nebo předpovědi či jen pouhá blbost. Každopádně si myslím, že může jít o domýšlení, jak by se svět mohl vyvíjet dál, je to pouze promyšlení současnosti tak, jak by se mohla možná ubírat...Ale ty myšlenky se prodraly na povrch samovolně, není to nic násilně vymyšleného...No, ale pokud to člověk vezme kolem a kolem, tak to vypadá do budoucna stejně na nějaký velkoplošný ozbrojený konflikt, kterému se lidstvo časem jen těžko dokáže ubránit.....:flamer:
Sinuhet
De la Vastiere: V dejinach lidstva neni zadne obdobi kdy by se nevestila valka.
De la Vastierre
To máš pravdu. Historie se neustále opakuje, to je pravda a bude to tak určitě i nadále.
cannabio
Mazec je to jak Nostradámus před hafo járy předpověděl, že ocelový orli vzlítnou a zničí bratry nebo tak nějak. No a co se stalo?? Oceloví orli skolili WTC. To je vize.

Mimochodem nevíte někdo výsledky extraligy na příští tejden???:rejp:
Ahoy
Hmm, možná že bude další světová, myslím si, že se uržitě najde někdo, koho napadne: hmm, na co nevyužít takovou sílu, co máme ve skladech? :death:
ale třeba snad ne a budeme tu žít podobně jako v Demolition Man....podle norem a vzorů EU.:)
Robie
já si teda myslim, že pokud se na světě nezrodí nakej člověk typu Hitlera, tak žádná válka nebude, a i kdyby se zrodil, tak asi taky ne páč dnešní svět je myšlenkově vyspělej a myslim, že každej ví, co válka způsobuje a ví že je to zbytečný pokud se nejedná o obranu před nějakym napadením.....fakt se války nebojim
cannabio
Robie: No kámo. Doufejme že Bušovi nemrdne v kouli jako tehdá Hitlerovi. Bych řek, že má větší sílu a možnosti než tenkrát Adolf.
De la Vastierre
To je sice pravda, že je dnešní svět myšlenkově vyspělý, ale ta zasraná historie se fakt pořád dokola opakuje. Například pokusy o sjednocenou Evropu tady už párkrát v minulosti byli, a pokaždé to dopadlo stejně.. Proč by to tak nemělo dopadnout i teď, existuje síla schopná tomu zabránit? NE NEEXISTUJE.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma