Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Psychedelické filmy - Klikni zde pro originální téma
Co rikate na Nahy Obed (davali ho minulou nedeli v nocnim filmovym klubu)?
A co rikate na ostatni filmy tohodle zanru (Bezstarostna jizda apod.)
chell: fotečky pěkný, ale s filmama nic moc společnýho, nevim, nevim...
Dude
čéče ať přemejšlim jak přemejšlim tak mě nic kromě toho naháče mě nic nenapadá...i ty EasyRiders sou už víc hippiesácký bež beatnický...
To jo, já myslel z toho žánrovýho okruhu, prostě o lidech tý doby. Někde jsem zaslechnul, že natočili od Kerouaca Na cestě, ale nejsem si tim tak jistej. K nám projde jenom minimum filmů, který se natočej.
blockhead
tak vcera jsem shlednul Easy rider (bezstrarostna jizda) a je to celkem povedenej film se zajimavym koncem :) Knihy od Kerouaca jsou vyborny, bouhzel sem neslysel ze by se nejake jeho dilo melo zfilmovat...ale kdyby, urcite bych ho chtel videt!
Easy rider je jeden z nejlepších filmů co znam. Perfektně ukazuje, jak to tenkrát v americe vypadalo (a možná i vypadá).
vaava
Ja tedka ctu od Kerouacka Dharmovy tulaky - o beatnikach sme se ted ucili ve skole, tak sem po tom hnedka hrabnul:pimp:!

Ale gdyby byl filmek na motiv "Na ceste", mrte rad bych ho skouknul. Existuje teda ci ne?....EasyRider: :bravo: !!!
Theox
Teda sory ze to neni k beatnikum, ale nevideli ste asi tak pred 5-6 tydny Mechanicky pomeranc od Stanleyho Kubricka ci jak se to pise?
Taky v nocnim filmovym klubu...vic haluzema narvanej filmecek jsem od te doby nevidel..ovsem navic ono to dava vsechno dohromady smysl..a ty sceny...jak delaj najezdy a znasilnujou, a mlatej lidi..nehoraznej ulet..a vsechno na pozadi beethovenovy devaty(ci paty?uz netusim:) a nakonec z neho udelaj mechanickyho cloveka a vyzdimou ho do posledni mrte jak pomeranc:O) .jaj.
PiosOne
theox: jj, mechanickej pomeranč je hodně dobrý filmeček, jako skoro vše od kubricka
Hyena
Olověná vesta je sice dobrá, ale Clockwork orange je, si myslím, od Stenlyho nejlepší film.
Jednou kámoš narazuil na zajímavou informaci:
Stenly totiž zemřel 666 dní před premiérou vesmírný odysey 2001 :)
Zadir
Pridavam se k tem co obdivujou styl filmu Stanleyho Kubricka a Mechanicky pomeranc je podle me, z toho co jsem videl ja, nejpovedenejsi. Takze vsichni zajdete do mlicnyho baru....a pak uz snad vite jak pokracovat ;)
Hybrid
Nasrat na beatniky!
Kristl
s Kubrickem musim jenom souhlasit, ale the shining mam asi rači :)
to na cestě by mě zajimalo....?!
kéž by někdo kvalitně zfilmoval třeba šunkovej nářez od bukowskiho :D
vaava
2hybrid: PŠŠŠT!
hybrid: COŽE??????
PsYcHo84
Videli jste nekdo Strach a hnus v Las Vegas?
Lip znazornene psychedelicke halucinace nejsou v zadnem jinem filmu.
Strach a hnus v Las Vegas je NÁŘEZ!!!
Viděl jsem jenom začátek, ale i to mi stačilo...
Ten film chci
DAWEX
Strach a hnus je masakr mám ho v knižním vydání, z filmu jsem viděl jen kousek bohužel. Větší mazec ani není možný, konečně autor knihy Hunter S. Thompson je brutalista, jezdil nějakou dobu s Hells Angels a napsal o tom knihu ... která je taky pěknej mazec.
LuB
existuje kniha? hmm... to by ma celkom zaujimalo... film uz poznam naspamat :))
Dude
jj, knížka je gut - zajímavý že tam se to překládá strach a svrab...
už sem to psal a napíšu ještě jednou - snad se filmuje další film podole Thompsonovy knížky Rum Diaries snad i s Deppem a Torciem :p:

hele ten thread má takovej zavádějící název - copa to nějak přejmenovatz?
dude: poraď jak. Nebo to přejmenuj na "psychedelický filmy"
DAWEX
hells angels asi nejsou zfilmovaný že? knížku mám - mám i strach a svrab, ale rád bych anděly viděl na plátně, byť to byli zvířata a jejich kodexy správného chování jsou mi cizí. Každopádně není špatný si to přečíst je tam spousta drog sexu a starýho dobrýho násilí a jiných šíleností. Aspoň jsem zjistil že pravý motorkář se neobléká do kůže ale do pořádné prošité rifloviny, kůži nosili dřív jen gaygangy :) :death:
Red-eye
Myslim že Kubrickovy filmy jsou výborný (jak Clockwork orange, Olověné vesty i ty ostatní) ale určitě by se nemělo zapomínat na mistra Lynche a jeho psy- díla. Všechna stojí za to - ty pochopitelný (Sloní muž, Duna...) i série nepochopitelných (Mazací hlava, Mullholand drive, Lost Highway
Problém Lynche je ten, že je geniální šílenec a chápe ho jenom málo lidí
kolumbijec
kubrick- RESPECT
Až budete mít možnost, koukněte se na film The Doors - úžasnej zážitek; teď jsem dal brčko a koukam na to a je to perfektní, jak po umělecký, tak po příběhový stránce.
Doporučuju!
Kristl
strach a hnus je mazec, když sem to viděla po 2. přivzala jsem máti, sice jeto hodně tolerantní a otevřenej člověk, ale tohle už ji tolik nevzalo :D
knížka zní zajímavě, myslim že sijí brzičko seženu :)
Jo, a zkoukněte někdy Woodstock: Three days of peace and music - záznam z prvního Woodstocku, fakt úžasnej zážitek, neni to jenom muzika, ale i to všechno okolo, má to asi 4 hodiny a je to HUSTÝ
whatever
skunka : jo, hodne dobry film , nejlepsi sou ty rychlosrtrihove pasaze s uzivanim drog..a tky super hudba tam je...
red eye: jo mullholand drive jeste pochopit jakz takz jde ale lost highway netusim :) co ty ? pochopil jsi to nejak?
Johnny Von Kris
skunka >> requiem pro sen se povedl - celkove zanecha na kazdim kdo mysli a vidi na vobrazovku, zajimavej dojem

ted se s temahle psychzamerenejma filmama roztrhl pytel a tak to normalni clovek nestiha pobirat ale kdys uz se nekdo k tomu dosstane - je zazitek tyhle filmy videt - ja vosobne na ne ciham v pa pred nebo huh po brcku
drinker hulič
BE! BE BE EXCITED!

Requiem je hodne kvalni film, i kdyz jsem z neho zatim videl jen pulku...
Easy rider figuruje v me topten, stejne jako Kubrickova tvorba. Clockwork, Shining, Odysea, Eyes Wide Shut... to jsou filmy ktere opravdu muzu...
Jedine co jste uvadeli, a co se me moc nelibi, je Fear and Loathing In Las Vegas. Natocenyho je to perfektne, je to mozna tim ze kdyz jsem se dival tak jsem nemel tu spravnou naladu, ale uz tak od pulky filmu jsem se nudil.
Dalsi psycho filmy co jste jeste neuvadeli? Co treba Zabriskie Point?
KROTWA
Psal jsem to už do toho druhýho thredu o filmech ,ale když je řeč o mistrném dílu Lynchovu tak jedině BLUE VELVET
§§kuma!faka§§
quentine
ty filmy musel stejně jednou někdo natočit, tak je natočil kubrick*
Red-eye
Modrý samet jsem ještě neviděla, ale chystám se na něj do filmovýho klubu. Prej je taky hrubej (ostatně jako všechny Lynchovy filmky). Viděli jste Mazací hlavu - taky docela rachot. Mám ráda tyhle psychofilmky, ale i Sloní muž nebo Duna byly v klidu...
Pokud někoho zaujala Mazací hlava, vřele doporučuju TETSUO od "japonskýho Lynche"... :)
kusher
2 hybrid: ???

- nejsem zrovna skalní příznivce příspěvků typu "seš kokot" a "nasrat na...", atd... Máš to vůbec zapotřebí? Když nemáš rád beatníky tak si to nech pro sebe, a nezaplňuj zbytečně drahocenné plotny disků na serveru :)
KROTWA
2 red-eye: jo duna taky supr .Já napřed četl tu knížku a pak viděl film.Já zas neviděl Sloního muže. Kde a kdy to je ten film. klub?
lulugang
Clockwork-the best!..a husty psycho film je pulp fiction
cerwiq
helee Strach a hnus v L. vegas, to sem slysel ze je to husty!
Chci ten filmek za chvilku ho mozna budu mit, hehe :P
Tajné
citace:
Původní příspěvek od Hyena
Olověná vesta je sice dobrá, ale Clockwork orange je, si myslím, od Stenlyho nejlepší film.
Jednou kámoš narazuil na zajímavou informaci:
Stenly totiž zemřel 666 dní před premiérou vesmírný odysey 2001 :)


Nemyslíš spíš před rokem 2001?
lulu: Pulp Fiction neni moc psycho - je to spíš hodně černá komedie - klasický Tarantinovo dílo
lulugang
Nevim jestli to tu patri,ale nemohl jsem najit neco s filmem a tak jsem to hodil sem:)..videl jsem totiz v tezkem high stavu film Resident evil2 a nyni jsem si na neho v tezkem high stavu vzpomnel:)..no hlavou mi vrta ze po tom co se v tom meste stalo to s tema zombikama a oni ho vyhladili raketou zacala vlada vec ututlavat a rikat kecy o nehode jader.reaktoru apod....pritom jeste nez bylo mesto uzavreno vypousteli vojaci lidi pres posledni branu a ti lide vedeli co se deje a co nejdriv chteli vypadnout a tlacili se o sto sest a mnozi se take dostali ven..no a zajimalo by me co se s nima stalo to vlada prece nemohla utisit tolik lidi kteri se nasledne rozlezli po statech...takze celkem blbost davat do zprav neco o reaktoru ne?...

chapete to psycho:)
Red-eye
For KROTWA: Filmový klubík je v Českej Třebovej (jako asi ve všech větších městech), teď se Lynchovi dost věnovali, ale já sem bohužel Modrej samet provařila, takže si ho budu muset sehnat někde jinde. Pokud máš možnost, určitě se do ňákýho klubíku přihlas, je to pro všechny lidičky, který maj po krk zapráskanejch americkejch komerčáren co dávaj v normálních kinech.

Jinak Pulp Fiction vostrej filmek, ale s psychem to nemá nic společnýho.

For Lulugang: Co se týče Resident Evila - tak tenhle filmek se mi fakt nelíbil, dvojku sem neviděla, ale stačila jednička (protože borka v minišatičkách musí prostě jediná přežít :)...) Co se týče high stávků tak takhle jsem si dala Hellreisera a byl fakt mazec.

Kubricka mám taky ráda Mechanickej pomeranč je hrubej, ale v klídku byl i filmek Shining podle knihy S. Kinga...
mury
mě teda tyhle psychárny neberou,i když většinu těch filmů co vo nich píšete mám skouknutý,ale radši mám český filmy z "novej vlny" a jim podobný-třeba min. tejden DIVOKÝ VČELY to sem se fakt bavil.čus.M.
lulugang
Red-eye:
prave ze ja jsem nevidel jednicku takze mi nepripadalo spatne divat se na dvojku a stalo to za to videt to v takovem stavu jakem jsem byl:)

jinak Mechanicky pomeranc a Pulp fiction rulez!
Tajné
Red-eye: Jo, jo, Hellriser je fakt psycho. Stačilo mi to za střízliva.
raft
joo jeden typ bych měl STRaCH A HNUS V LEGAS,(strach a špína), je to o chlápkovi a jeho právníkovi co si jedou něco zařídit ..a cesta je dlouhá, takže s seboum majjí takovej kufřík plnej ,,haluzen´´.Zažívají fakt vostrý věci :frog: :baby:

Zdar
Micasa
Mam skoro vsechny filmy od Lynche, kdyby nekdo... :)
A pokud je nekdo od Plzne, doporucuju si na Mechanicky pomeranc zajit do divadla, davaj to tu jako dance-show s hudbou od Muchowa. Povedene dilko.
Micasa
to Ramon_Dexter: Doors je extra vypecenej filmík, jen co je pravda. On ten Oliver Stone je taky hodne sikovna osoba. Kolikrat jsi to videl? Na tenhle film koukam cas od casu tak uz pet sest let a neustale v nem nachazim nove podnety. Fakt dobry! Gratulace ovace k dobremu vkusu :)
Red-eye
For Mury: český filmky jsou taky v klídku, i když Divoký včely se mi zrovna moc nelíbily...

Viděl jste někdo Chocking Hazard (asi se to píše jinak)? I když to má bejt horor, fakt sem se u toho nasmála :) :) :)

For Tajný týpek: Hellreiser je krutej, ale některý díly byly slabší. Hrozně se mi líběj ty masakrózní postavy, ale nemůžu je nikde na netu sehnat (fotečky), takže kdyby ste někdo něco zahlíd dejte vědět!!!!!!
Tajné
Red-eye: Máš mylný informace, Choking hazard má bejt komedie.

Jo Hellreisera je víc dílů? Já měl na mysli Hellraiser:Inferno. To s tou kostkou.
Micasa: Od tý doby, co mi to kámoš přitáhnul(3 tejdny?), tak asi desetkrát(možná i víckrát)
hexamin
v animatrixe boli pestrofarebne scenky tiez:)
Tajné
hexamin: Myslíš ten poslední díl, že jo? To jak se tomu robotovi svlíkne hlava a von pak chytá tu kuličku, to mě úplně vodrovnalo. :D
Red-eye
For Tajný týpek: Ohledně Choking Hazardu už se nedivim a Hellreiser - Inferno byl ten nejlepší ze všech (já sem viděla ještě dva a ty už byly slabší...)
Animatrix bych potřebovala vidět znova, protože poprví jsem byla moc a vůbec jsem to nepobrala, ale každopádně mě to solidně rozsekalo...
lobotomi
vcera jsem dokoukal lost higway. Myslim, ze to neni az tak nepochopitelny, ale videl jsme to jen jednou. Podle me, ten film je na dvakrat, jednou z pohledu toho saxofonisty a pak z pohledu mechanika. Na konci se to trosku prolina - navuzuje. Mazaci hlava a Muholland bude vedet asi jen malo kdo, ale coci jsem uz cetl, slysel a vysvetleni bylo uplne jiny nez dejovy,... napr. odrazi se ze zivota apod.
Nejvic s emi libil Sloni Muz, atmosfera, scenar, herecky vykony, no.1
JackEE
fear and loathing in las vegas - to je ruleZZZZZZ važně nářez, rozhodně to musíte skouknout !!!

mam to na kompu ale chybí mi as i posledních 10 min - newite nekdo jak to zkončí ?? :D
masoquista
Pulp fiction je best.Ale vic psycho mi prijde Kostka 2:hyperkrychle.Klub rvacu je taky docela dobrej.Znate?
Johnny Von Kris
sem cihal na irreversible (nevim ako se to spravne pise in aj ale cesky je to Neuveritelny - nebo ze bych mel vokno) a je to toceny celej film v takovejch sekach proste na to cucite a je to sekany - jeme ale je - a je to zajimavy .. kdo ma rad psychfilmy "ze zivota" tak doporucuju....
No já jsem měl psychedeličný dusno když jsem viděl nějakou českou detektivku ;) Chlápek (krejčí) tam přepadával ženský a škrtil, vždycky před tím něž to udělal měl takový rozmazaný vidění a ta hudba k tomu...no bylo to spíš k smíchu :D
drinker hulič
claune: jo, menuje se to Černá punčocha, je to fakt masakrová klasická česká soc. detektivka :D
PsYcHo84
Mne pripadaji dost psychedelicti Monty Pythoni.. Urcite jste to videli, je to klasika :)
Dude
neasi :D
ogi
:rolleyes: :rolleyes: nejvetsi PSYCHO pro me je Lynch mazaci hlava :afro:jel sem to i v kine--no mazec celej teatr jen hucel
blue velevet je klasika "frenky je stejne nejvetsi picus"
tak nak vsechno od nej no.
Twinpeaks byl supr pro tu atmosferu a kurva slozitej az do konce furt sem nevedel souvyslosti jednotlivejch postav kdyz se tam jen nekdo mihl na jeden zaber a pak se objevi za 6 dilu a postavi dalsi kaminek na hromadku hehe
uplne jinak je psycho elvin strait. Ten mam moc rad jednoduchej pribeh ale mooc hezka kamera
Lost higway taky super
a jeste Mulholland Drive ...taky v kine a hucelo snad kazdymu.Na to sem sel 2x Ten zaver me zarazil do kresla tak sem chtel vedet jestli sem to tak nak pochopil


no a co si budem namlouvat-- pul filmu dela muzika a Angelo Badalamenti je borec
ogi
P.S.

TITUS

nekecam! oroseny celo a normalne sem zaviral oci
J.J.
Jestli už psychedelický...tak Hair...ta scéna,jak je tam zmaštěnej...to mi fakt přišlo nejvíc!!!!
Jináč Baraka+nějaký to brčko o samotě....nepopsatelný...vřele doporučuju...fakt(Mek.pomeranč,Twin Peaks atd. sou taky dobrý...ale je to fakt někde jinde...oproti Barace :D)
Az4zeL
to si tak vzdycky vyjdeme ve stredu do kina, dame si pekne par sklenek a jdeme na film. ze 3:15 zemres sem byl podelany strachy,ale po filmu sem si zahulil a uz sem ani nevedel ze sem na nejakem filmu byl. Pak me nasralo ze sem videl jen konec Karlik a tovarna na cokoladu, sem se mohl z toho posrat.
moswa
někdo to tu už nadhodil-Klub rváčů. je to film, do kterýho sem se zamilovala. hustýýý:punk: :punk: :punk:
Leny4815162342
Svatá hora, Holy mountain (1973) - Alejandro Jodorowsky


Zástupce hnijící evropské společnosti, dítě kokakolové kultury, nebo latinskoamerický desesperado? Alejandro Jodorowsky se vydává na cestu na Posvátnou horu
a během své cesty boří všechna tabu. Zároveň máme co do činění s posvátným iniciačním dílem, které je reakcí na autorovu teorii o
změně lidstva prostřednictvím filmů. Ty mohou být účinnější než LSD, osvítí diváky a pak dojde k novému třesku. Snímek je poprvé uváděn v odpovídající obrazové kvalitě
a s adekvátní hudbou, jak o tom ?prokletý? režisér
snil víc než patnáct let.
kokodc
treba pareanormal activity je ted novinkou, stoji za shlednuti.
film neni pravdou ale je postaven na pribehu katy&micah kterym je cely film venovan

zde trailer
mechanickej pomeranc, skvela kniha ale strasne debilni film. uplnej vysmech ty knize.
olovena vesta... repektive full metal jacket. vzdycky kdyz nekde ctu preklad ,,olovena vesta,, je mi na bliti... proc poustej diletanty k prekladum? dit to nedava vubec smysl.... jinak nadhene udelanej film...
Waking Life (2001) - reziser Richard Linklater

Toto asi nie je pre kazdeho, ale kazdopadne prijemny filozoficky filmik o lucidnom sneni a podstate reality.. jo a psytranceri budu polovicu hlasok poznat z trackov od Shponglu a spol :)

+ este by som od tohto rezisera odporucil Scanner Darkly (2006) o droge buducnosti podla romau Philipa K. Dicka :punk:

"It seems like everyone is sleep-walking through their waking state or wake-walking through their dreams. "

http://www.youtube.com/watch?v=-iDAaS3QiNk
Antitalent
K spomínaným Lynchovým filmom by som ešte doplnil Wild at Heart. Na Lyncha nezvykle komediálny film, plný absurdity a nadsázky, po jeho zhliadnutí som si mierne poupravil pohľad i na jeho iné filmy.

Ďalšie filmy, ktoré mi prídu aspoň trochu psychadelické, sú Underground a Arizona Dream od E. Kusturicu, Brazil od T. Gilliama (režiséra toľko ospevovaného Fear and Loathing in L.A. alebo Monty Pythons), či Eternal Sunshine of Spotless Mind (M. Gondry) - jediný romantický film na ktorý sa môžem pozerať (doslova som ho hltal:)).
Rákosníček
jestli psychedelické tak jednoznačně The Fantastic Planet

musim říct, že tenhle film mě fakt dostal, neviděl jsem nic podobného

fakt doporučuju
Zlosin*
co je na Mechanickým pomeranči psychedelickýho?

spíš psychologickýho...
Pflusik
Nemůžu si pomoct, ale značně psychedelickej film je pro mě Dead man
dokktor
citace:
Původní příspěvek od Leny4815162342
Svatá hora, Holy mountain (1973) - Alejandro Jodorowsky


Zástupce hnijící evropské společnosti, dítě kokakolové kultury, nebo latinskoamerický desesperado? Alejandro Jodorowsky se vydává na cestu na Posvátnou horu
a během své cesty boří všechna tabu. Zároveň máme co do činění s posvátným iniciačním dílem, které je reakcí na autorovu teorii o
změně lidstva prostřednictvím filmů. Ty mohou být účinnější než LSD, osvítí diváky a pak dojde k novému třesku. Snímek je poprvé uváděn v odpovídající obrazové kvalitě
a s adekvátní hudbou, jak o tom ?prokletý? režisér
snil víc než patnáct let.

vynikající typ. tento se mně asi líbil nejvíc, ale i ostatní jodorwského věci rozhodně stojí za zhlédnutí. čirá psychedelie :mutant:
SmallDudeZombie
citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
Až budete mít možnost, koukněte se na film The Doors - úžasnej zážitek; teď jsem dal brčko a koukam na to a je to perfektní, jak po umělecký, tak po příběhový stránce.
Doporučuju!



Díky za doporučení! :dance: Fakticky jeden z nej filmů co jsem za poslední dobu viděl :) je to jeden z takových těch filmů co vás aspoň do té doby co bude v živé paměti neskutečně ovlivní :vampire: .

Já bych doporučil The Qatsi trilogy - z trilogie jsem zatím viděl pouze Koyaanisqatsi
ten se mi protáhnul přes celý mozek od zádu až do přédu, neskutečná věc - chvilkama přemýšlim o ráji a chvílema o sebevraždě.

Další věc Altered States - podle předlohy J.C.Lillyho - promě slabší ale koukatelná zaležitost.

A do třetice Forbidden Zone. Enjoy. :popcorn:

Peace. Dude.
Deathsport
Mě připadla velmi zajímavá Fontána....
Bandita
neviem ci to tu niekto pisal
ale film "zvrateni"
len pre silne povahy
Vepřík
citace:
neviem ci to tu niekto pisal ale film "zvrateni" len pre silne povahy

ten film je hlavně pro fanoušky Elektrických pánů:D...to je jeden z mála filmů,na který se vyplatí dívat s dabingem:D
Ty krávo, to je taky slušná haluz...moje poslední příspěvky tady jsou skoro 6 let starý...

Každopádně přihodim další filmíky:

Strach a Hnus - nedosažitelná klasika, asi nejlepší filmový zpracování literární předlohy co znám.

El Topo - Krtek od Alexandra Jodorowskýho. Biblický obrazy ztvárněný manikální pistolníkem a jeho nahým synkem. Manikálního pistolnníka si zahrál sám Mistr Jodorowsky. Bohužel jsem z tohodle filmu viděl jenom útržky a při crashi disku jsem o něj přišel. Snad se mi ho ještě povede sehnat.

Duna od Lynche - zvlášť režisérská verze je poměrně haluzní, čemuž taky nahrává délka téměř tři a půl hodiny. Na promítáních jsem to pouštěl s přestávkou na záchod.

Kouř - úžasná práce sklepáků, skvělá alegorie na situaci v předlistopadovým československu.

Tenkrát na Západě - jeden z nejlepších filmů, naprosto netypickej western...ale ho asi znáte. A k tomu ta hudba...pan Ennio Morricone opravdu umí. Obzvláště haluzní scéna je souboj Harmoniky s Frankem. Na otázku "kdo jseš?" mu beze slov vrazí mezi zuby harmoniku...pomsta dotažená do konce.

Obecně westerny od Sergia Leoneho jsou skvosty, případně westerny s Clintem Eastwoodem to je něco.
Rákosníček
citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84

Lip znazornene psychedelicke halucinace nejsou v zadnem jinem filmu.


nesouhlasim. Koukni na film Blueberry, zvláště scéna ayahuascového tripu je pro mě nesmrtenlá :)
http://www.youtube.com/watch?v=vJ42SqtLlLE
SmallDudeZombie
citace:
Původní příspěvek od Rákosníček


nesouhlasim. Koukni na film Blueberry, zvláště scéna ayahuascového tripu je pro mě nesmrtenlá :)
http://www.youtube.com/watch?v=vJ42SqtLlLE


Krása. :slizoun:

A s psychem souhlasím. Fear and Loathing NO1. for me :goldcup: . Videl jsem to víc jak 15-krát. Celý film jak je točený, hudba, hlášky prostě epic.
Vietcong-player
Kdo viděl Mazací hlavu?

je to od Linche... takže psycho už je jasný... a když je člověk zhulenej tak je to možná i nebezpečný jaký to je mazlo!!!

a tady snad novej Monty... Imaginarium dr. Parnasse
freakout
neviem či bol tento film už spomenutý nečital som to tu celé...ale ak budete mat možnost tak si určite pozrite film Andalúzy pes...V 1930 natočený..Od Salvadora Dalího
freakout - nebyla tam ta břitva na oko?
http://www.csfd.cz/film/1112-andalu...-chien-andalou/
freakout
jéé...to je presne ono..je to dost čudný film..videl si to??
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od Rákosníček


nesouhlasim. Koukni na film Blueberry, zvláště scéna ayahuascového tripu je pro mě nesmrtenlá :)
http://www.youtube.com/watch?v=vJ42SqtLlLE


hm tak to je narez.. hodne povedene.. primelo me to zavzpominat na houby :)
Teahead
Za shlédnutí určitě stojí filmy dvojice Cheech Marin and Tommy Chong (byl ve vězení za prodej jednoho bongu a napsal o tom i knížku), hlavně film "Up In Smoke". Nezařadil bych je sice mezi psychadelické, ale na Grower určitě patří.
Andaluzsky pes...no tak to uz je nad hranice meho chapani, surrealismus mel zustat pouze na platne obrazu, Dali je muj nejoblibenejsi malir, jako film se mu povedl, protoze jeho smysl byl podle me navodit strach, euforii mozna i paranoi. Ale videl jsem to za strizliva, takze nevim jak zkourenej :D
Maxeaux
Chlapi ceknite madarsky film Taxidermia od rezisera Gyorgy Palfi. Videl som rapid linky na forach, film je v madarcine ale daju sa k tomu najst aj titulky. Vacsiu haluuuuz som davno nevidel, uz som to videl asi 5x. Hudbu k filmu robil sam maestro Amon Tobin!!!
Fiklipos
Psychedelický filmy neznám, ale můžu doporučit jiný filmy...
Requiem for a dream - paráda, jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl. Human Traffic- v pohodě ;).
Trainspotting - skvělý!
Jinak filmy, co se mi líbí nejvíc po vizuální stránce, jsou od Burtona a Jean-Pierre Jeuneta (Amelie, Delikatesy,...)

Cau
SmallDudeZombie
Film GO! , spiš MDMA tema.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma