Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
hele můj rockwool píchá/HYDROPONEX - Klikni zde pro originální téma
Lackyfree
AHOJ....
Tak dnes jsem konečně sehnal ten ROCKWOOL, ale mam pocit že je jako skelná vata, ale tu bych poznal, tohle je něco mezi. Aby jste mě pochopily tak jsem ho dnes vyškemral na prodavačce asi tak metr2, za 20kč abych nemusel kupovat celý balík (cca 360,-kč za 7m2- šmejdi). Byly to obič stavebniny a všude vysely reklamy od ROCKWOOLu. To co mi prodala byly odříznuté zbytky - tak nevím? PORADÍ NĚKDO JAK HO POZNAT?

Další věc, zatim jsem nesehnal ty hnojiva které většinou uvádíte ve svých rozpočtech, takže jsem koupil zatím jen HYDROPONEX - zná to někdo? Máte s tím někdo zkušenosti?

Mno a na závěr jaké bych měl udělat do květínáčů díry, zatím jsem udělal jen takové vertikální a co nejvíc jich. Ty spešl. hydroponické květináčky jsem zatím nesehnal.
carlos
Lackyfree, vítej na groweru! :sun:
Jestli to dobře chápu, chceš to do bubbleru...? Místo síťovaných květináčků můžeš sehnat košíčky na aqua rostliny (buď v zahradnictví nebo možná i v akvaristice-- ty jsou ale dost malé). Jako médium je nejlepší keramzit-- rockwool se používá na řízkování a sazenice ze semen. Poznáš ho tak, že má hnědou barvu a perfektně saje vodu. Důležité je nesplést si ho s Orsilem-- ten je svítivě žlutý a jeho jediné využití je ve stavebnictví. V tom se řízkovat nedá-- vodu neumí nasáknout. Takže dej ten svůj do misky s vodou a jestli ji nasaje, máš ten správný :) S Hydroponexem ti asi moc neporadím, ale jak již název napovídá bude určen pro hydro, takže neměj starost-- řiď se slabší doporučenou koncentrací a postupně zvyšuj. Bez EC metru můžeš jedině experimentovat.
viridis
Nazdar, <img src="http://www.sweb.cz/viridis/smile/papa.gif" border=0>,
diry v qetinackach delam pajkou, takove svisle, hrotem naplacato - co nejtenci: stejne jsou siroke cca 3 mm; ve spodni polovine, docela se to osvedcilo. Dno jenom tak propicham (pajkou).
Rockwoll: ten spravnej nesmi vyslovene pichat - to dela skelna vata. Prijemny na omak ale neni. Je jich vic druhu, osvedcil se ni takovy docela dost tuhy - jde krajet ostrym nozem na pekne kosticky. Kosticky drzi tvar, rozpadne se tak maximalne tu a tam nektera z rozchlupacenyho kraje. Hrany rezu jsou pekne ostre. Nevim, jak popsat konzistenci - asi jako dost domekka uvareny hovezi <img src="http://www.sweb.cz/viridis/smile/aeh.gif" border=0>?, a kdyz ho mackas ve vode za ucelem proprani a uvedeni na primerene pH, tak ho musis asi 4-5x dukladne pod hladinou zmacknout, nez se uplne nacuca a potopi....
Hnojivo: je to v takovy zeleny flasce? jestli jo, tak docela funguje, nejakou dobu jsem ho pouzival; ale sehnal jsem v Hornbachu WUXAL, a vidim to tak, ze je to DOST rozdil.
Mej se !


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma