Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Poraďte ako na moju kitku ( mam aj foto ) - Klikni zde pro originální téma
Sinuhet
slama: Nestaci asi zadny kvetinac. Kdyz das kytku do 20l kvetinace a pri sklizni vyklepnes korenovy bal, uvidis, ze je hlina cela prorostla korinky, ktere kdyby mely moznost rostou jeste daleko mimo kvetinac. Kvetinac je podle me nejlepsi ten nejvetsi mozny, ktery ti pestebni prostor umozni. Ja mam kvetinace prumer 27 cm, objem 7 l a korinky prorostly hlinu jeste pred prepnutim na kvet. A rika se, ze rostlina byva takova, jake ma koreny. To nad zemi je vysledkem toho, co se deje pod zemi.

Jinak kytky vpadaji dobre, zdrave. Pokud pestujes poprve, tak bych se primlouval abys zvolil co nejjednodussi postup. Pokud totiz v zachvatu touhy po dokonalosti vyzkousis x metod, hnojiv, zastrihu, zatemnovani, oparovani, zastipovani, ohybani, sviceni, teplot, atd... Tezko pak poznas jak rostlina na ktery faktor reaguje. Ja napriklad ted pestuji poprve a rozhodl jsem se nezastipovat a nehnojit. Priste treba zkusim zastipnou a uvidim rozdil, protoze budu mit vypozorovano jak to roste bez mych zasahu.
Maestro
slama:podle toho co vidim, tak to máš moc pěkný:), ale jak ti radí sinuhet tak ti poradím já, snad jenom: pozor na lampu(pokud máš sodík) spálená kytka se hodně spomalí a spálené listy už nikdy nespravíš - lampu v přijatelné vzdálenosti od kytek, pokud bude nízko tak spálíš kytku, když vysoko tak kyti budou vysoký a slabý. Jinak, pokud přeženeš hnojení tak spálíš kytku taky, takže opatrně.

Sleduj pozorně svoje kyti, ony samy ti řeknou co chtělí.
Maestro
2slama:Ok, radim jen ze své vlastní zkušenosti, když to víš tim líp.
aaaaa
Neboj se kytky ví jak má růst ona se o sebe postará, a ty jí to musíš co nejvíc ulehčovat a pomáhat jí,aby ze sebe dostala mAximuM!!čus


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma