Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vnucování - Klikni zde pro originální téma
Chtěl bych vám říct, že mě strašně sere jak někdo někumu vnucuje hulení. Takový to ná dej si, je to výborný, je to v poho. Bla bla žádnej návyk. Neříkám, že špatný nákýmu nehuličovi nabídnout. Ale cpát mu to za každou cenu, nemá cenu. A připádá mi to dost trapný a za takovýho člověka se stydim. Když chce někdo vědet můj názor na trávu, rád mu ho o ní všechno řeknu. Nemusim to někomu cpát. Ptám se způsobem: chceš? Ne. To neva. Neni pravda kdo nehulí je proti nám.

Chtěl bych vás požádat, abyste nebyly trapný, docela mě to sere. Já sám sem poprvý zahulil způsobem: Dáš si? Jo dám si. Chtěl sem to zkusit. A tak to má bejt:smoker:
Taky se sanžím hulení nikomu nevnucovat, ale nedávno sem to udělal:) sice tak trochu nenápadně, kdy sem se kámoša ptal celkem často jestli si neda, ale to mělo svůj důvod. byli sme totiž u něho na chatě jeho autem no a vzhledem k tomu, že sme jeli ráno dom, tak si on, jakožto čersvtej majitel řidičáku, říkal, že nebude chlastat, maximálně do půlnoci, aby neměl zbytkovej alkohol. no a my jsme hulili a chlastali dost, takže se postupně začínalo schylovat k tomu, že se tam citíl tak trochu nesvůj. no tak sem si říkal, že by si měl zahulit, aspoň trochu, aby to tam s nama vydržel :) Několikrát už hulil a nikdy mu to nic neudělalo, jak říkal (myslím že hulil tak dvakrát). takl to je můj důvod proč sem to někomu nutil, samozřejmě to nucení nebyl nějakej výraznej nátlak, spíš jen takový ptaní jestli nechce a tak.
vrrn
Tak pokud se nekdo ze slusnosti zepta jednou, dvakrat, tak v pohode,
ale vnucovani 10x me taky osobne hrozne vadi. To uz si toho speka
pak nedam ani kdybych chtela..co s tim no, jedine ignorovat a donekonecna opakovat"ne, ja si vazne nedam, dik", jako stroj..
Sinuhet
Souhlas. Vnucovani je hnus.
PiosOne
jj, je to tak. vnucování je fakt o ničem. a nejde jenom o vnucování hulení. je to i u chlastu, a tam mnohem více. sám jsem to párkrát zažil (s chlastem, hulení neodmítám hehe) a bylo to celkem otravné. tudíž nikomu nic nevnucuju, ale je slušné se zeptat no ne? :D
Johny.borec
Nuceni je naprosto na nic,protože když někomu pořád nutíte,aby si s vama dal speka,on nechce a nakonec si zahulí,tak jenom proto,aby měl od vás klid a tudíž je to úplně kničemu...
wolverin
vnucovanie je blbost. ja sa opytam - chces si dat? nie. ok, tak nie.
S tym nemam problem. Ja mam problem s ludmi ktori sa vnucuju sami.
nevedia sa na nic ine opytat ked ich stretnem , ako to ci nemam daco hulit... a to je furt, a ak sa vas clovek z 20 razy ktore vas stretne opyta to iste tak to uz neviem co mu mam na to povedat . a najviac ma seru taky ( a tych poznam tiez dost) co pestuju, maju gres a dobry a furt vraj nic nemaju. dojdu, hned spustia - daj daco zahulit, poviem ze nemam ,oni na to ze ako je to mozne ze ci som nic nepestoval ...... a ja na nich ze ci nepestovali oni a oni ze hej ale uz je vsetko fuc. a potom ich stretnem o par dni a maju oci cervene ako rak. tak tomu ja hovorim vnucovanie!alebo zeby chrapunstvo?
Tedy vy máte starosti :)
Zdá se, že veškerá témata byla vyčerpána.
2Sketch:
Přesně takový lidi me fakt taky štvou, když se ke mě přichomejtnou, tak mě naserou pošlu je do p......... a pak dám za rohem brčko. Peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma