Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Dusičnan vápenatý - Klikni zde pro originální téma
timothy
Zdarec zahradníci:p:

Mám takovej dotaz: Nehnojil někdo dusičnanem vápenatým :death: Ca(NO3)2 ????Je to čilský ledek(při hmotnostní koncentraci dusíku : cca 17%N),běžné hnojení na růst...Problém je v tom ,že jsem sehnal čistou chemku a nevím kolik by si tak kytišky představovali??
Já co teďka dávám je 2deci roztoku o koncentraci = 0,001 mol/l ,což je přibližně 50mg......
Jinak hnojím Krystalon speciál,wuxal,semtam rizothonic....
Sinuhet
Zacit opatrne a postupne zvysovat. Prvni priznaky prehnojeni jsou oschle zoubky na listech, nebo spicky listu ohnute dolu jako drapy. Kdyz se objevi, nasel jsi davku.
hexamin
timothy ca(no3)2 nieje cilsky liadok a myslim ze to budes mat prehnojene vapnikom (to mozno nevadi) ak ho chces pouzit ako zdroj dusika
timothy
čao borci a borkyně :frog:
tak jsem během 21 dní skončil na 250 mg Ca(NO3)2,bohužel jsem v růstu moc dlouho tak to nemůžu zkusit do větších koncentrací(snad příště :p: ),ale jak jsem si všiml tak kytičkám to udělalo moc dobře.... hnojil jsem Po,St,Pá normální hnojkou Krystalon specíál 1/5 koncentrace Út a Čt jsem hnojil Ca(NO3)2 se stupňující koncentrací......asi by bohatě stačilo přidávat okolo 100 mg dusičnanu,až při koncentraci nad 150mg se nějak začalo projevovat přehnojení.....(teda doufám že se to nepřehnojilo hnedka na začátku a neprojevilo se to až teďka,to bych asi měl ještě starosti :eek: )
timothy
ČAO,
tady jsem něco sehnal o tom dusičnanu....píše se tam jako jednorázová dáfka má být max.250-300 kg /hektar což je (jestli jsem to dobře spočetl) = 2,5 mg / na centimetr2.....

Jinak tam i jiná hnojiva na bázi dusíku..stačí kouknout...

http://www.zznpolabi.cz

zdraví timothy:slizoun:
JK
Hele Timo,

nestálo by za to zveřejnit konečný produkt tvého snažení?
Možná by to některé zajímalo :-)
timothy
OK..sám bych se k tomu asi nepřiznal :frog: ,ale nemůžu to nikomu to doporučit,(teda kdyby kytičky chtěl zabít).kytky šly do halzlu..přehnojeno = zabito (jediný co přežilo,tak byly svilušky :bounce: ) !!!!!!!!!!
JK
no a de to i beze zbraní :)) jinak jestli nedáte na radu mr. tima, bude to v poho - stačí to zalívat fakt jen pár ml/litr a kytí si budou jenom chrochtat blahem, jako ty moje :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma