Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Kterak vetrak spatne zapojiti a jake chyby lze udelati... - Klikni zde pro originální téma
viridis
Zde nazorne popisu, kterak se nema zapojovat vjetrak, a proc je dulezite pri praci premyslet. Rovnez neni na skodu kouknout na teorii. Stalo se toto:

Sehnal jsem prepychovou lampu, komplet, co je na stozaru verejneho osvetleni. Idealni pro odsavani - uplne uzavreny prostor s sesti vstupnimi otvory. Tlunivka sla mimo - do skrine elektroniky a uvnitr se udelaly taky nejake zmeny. Hlavne vsak sel dovnitr vjetrak z kompu, otvor (vetsi) na nem qetinac, na nem trubka PVC, na ni husi krk s odtahem na WC. Spinani vjetraku bimetalem - prislo mi to tak nejjednodussi. Zapojim, pockam az se rozehreje, bimetal sepnul, vjetracek se toci, hura! Ehm, hura? .... A proc to nefuni? Vezmu cigarko, fouknu a - kour to promptne vcuclo DO lampy. Rozebrat (sroubovano, proti vlhkosti lepeno silikonem), nadavat, vjetracek otocit.....no teda ani nevim jestli byl opacne, proste jsem ho urval a nasrouboval spravne....vsechno zpatky, ted uz je to dobre, zalepit, pockat, vyzkouset a :flick:! Opet to kour VCUCLO DOVNITR !!! A pritom se vetracek tocil spravne !
No a pak me to napadlo: vzhledem k vysokemu aerodynamickemu odporu vystupu vzduch na lopatkach uhybal radialne a z vetracku se stalo odstredive cerpadlo, bohuzel fungujici opacne.

Takze znova rozebrat, grrrrrr. Vetrak venku z lampy, na to VETSI misku, at - pokud dojde k temuz jevu - odstredive cerpadlo, v nez se promeni vetracek, ma kam odstredovat (tentokrat na spravnou stranu), na ni trubku, na trubku husi krk, o pulnoci hotovo.....

Snad vas prispevek pobavil a nekomu pomuze, at neopakuje moje chyby...


P.S. Velmi pekne a podrobne problemy vetraku popisuje Nuck na threadu VENTILACE. K+

[Edited by viridis on 22-03-2002 at 01:40 PM]
majklovec
Díky za upozornění. Karma 4U.
Xixao
Mel bych jeden dotazik. Jak ty kytky rostou pod zlutou sodikovkou z v. osvetleni (taky bych si jednu sehnal)
DIk, Xixao
viridis
2 Xixao: Sodikovku zlutou, co jineho (na rust je snad lepsi jen rtut nebo metalhalid, cerstve vyzkouseno!) - vzdyt se o tom na groweru pise v kazdym druhym threadu ! (ted uz i v tomhle.... :)) Rostou super - kdyz vychytas hnojivo a zalivku, tak mas co 2 dny novy patro....;)

[Edited by viridis on 22-03-2002 at 01:31 PM]
maricka
Kua ja som tiez kupil ventilator a cakal som ze bude odsavat ale jak som menil polaritu tak som menil,tocil sa furt jednym smerom.Tak som ho pouzil by robil kytkam vietor,docela pekne aj ochladzuje.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma